Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASK/GJERDRUM

Rognvegen 28

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

ASK/GJERDRUM: Flott og nyoppført 1/2-part tomannsbolig med 49 kvm takterrasse - Integrert garasje - Lave omkost.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
138 / 167 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en meget solrik og sentralt beliggenhet i Ask, som er handelssentrum, i Gjerdrum. Ligger i en blindvei i et godt etablert boligstrøk bestående av

småhusbebyggelse. Kort gangavstand til skoler, butikker, bank, post, offentlig kommunikasjon. m.m. Like ved boligen er det bussholdeplass med gode forbindelser til bl.a. Oslo og Lillestrøm. Gjerdrum idrettslag driver med et bredt utvalg aktiviteter, sommer som vinter. Gjerdrum Golfklubb drifter en 9-hulls golfbane like ved Ask.

Shopping

Rognvegen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. COOP Extra og Rema 1000 på Ask. Ønsker du

ytterligere servicetilbud har Romerikssenteret på Kløfta et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, minibank, apotek, helsekost, klær, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege og mer.

Jessheim, Strømmen, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Strømmen

storsenter er foretrukket av mange med sin 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Askjordet og ligger ca. 300 meter fra boligen.

Fra Ask stasjon er det gode bussforbindelser mot Skedsmokorset, Lillestrøm, Olavsgaard og Oslo.

På Kløfta er det meget god offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Fra Kløfta går det tog med halvtimes frekvens inn mot hovedstaden. Parkeringsplass prioritert for pendlere gjør reisen meget enkel!

Rekreasjonsmuligheter

Gjerdrum har natur som byr på en rekke turmuligheter. Du kan vandre blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper, i tillegg finner du også lysløyper.

Kniplia ligger 5,5 km fra boligen. På skisenteret finner du oppvarmet varmestue, fire hoppbakker, alpinbakke, snowboardpark og akebakke. Gode

parkeringsforhold.

Ved Romeriksåsen finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og med innslag av innsjøer. Stier og veger gir fine turmuligheter sommerstid, og

vinterstid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gode muligheter for skiturer. Det finnes flere fiskevann og hytter i Romeriksåsen.

Om sommeren har man motorcrossbane og skytebane.

I Ask finner man en ni-hulls golfbane, idrettshall, fotball- og håndballbane.

Forøvrig også gode turmuligheter rett utenfor døren. Gode muligheter for jakt og fiske både sommer og vinter!

Tidsavstander

Ask ca. 2 min.

Kløfta ca. 11 min.

Jessheim ca. 14 min.

Gardermoen ca. 20 min.

Lillestrøm ca. 20 min.

Oslo S ca. 30 min.

Barnehager og skoler

Gjerdrum barneskole ligger i sentrum av Ask. Ved skolestart 2016-2017 har de 42 ansatte og ca 336 elever fordelt på 1.-7. trinn, samt i Basen for mulitifunksjonshemmede fra 1.-10. trinn. Skolens SFO heter Bjørka og har litt over 100 barn påmeldt. Bjørka holder til i skolens hovedbygg.

Høsten 2009 flyttet Gjerdrum ungdomsskole inn i et splitter nytt skolebygg i Brådalsgutua, og i 2010 ble de tildelt Statens byggeskikkpris. De har omlag 285 elever og 40 ansatte, og det er fire klasser på hvert trinn.

For videregående skole har man Skedsmo og Lillestrøm.

Kommunen har flere offentlige og private barnehager.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E6 ved Skedsmokorset.

Kjør mot Åsenhagen RV 120 og følg denne veien mot Gjerdrum i ca 10 km. Følg Nannestadvegen (RV120) gjennom Ask sentrum. Og ta andre vei til høyre etter Shell bensinstasjon, (Rognvegen). Følg veien til høyre og boligen befinner seg på din høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2017

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

138m2

Bruksareal

167m2

Tomt

184m2

KR-kode

631764

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rognvegen 24, 2022 Gjerdrum

Gnr. 42, bnr. 68, snr. 5, i Gjerdrum kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 184 kvm

Totalt bruksareal: 167 kvm

Totalt primærrom: 138 kvm

Bruksareal:

Tomannsbolig 167 kvm

Primærrom:

Tomannsbolig:

U. etasje 54 kvm: Hall m/trapp, bad/WC, vaskerom og tre soverom.

1. etasje 56 kvm: Hall/trapperom, stue, kjøkken WC.

2. etasje 28 kvm: Hall m/trapp, bad/WC, soverom.

Sekundærrom:

Tomannsbolig:

U. etasje 6 kvm: Bod

1. etasje 16 kvm: Garasjerom

2. etasje 7 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.09.2017 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 211 kvm. Tomten er grov planert på befaringsdagen. Tomten vil bli asfaltert og det opprettes gjesteparkering på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Ringmur med støpt betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden tekket med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Saltak med takstein på takbjelker som antas er isolert og lektet ut. Nedløpsrør og takrenner i metall.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Boligen er nybygget og har gjennomgående TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Rognvegen 24!

Tiltalende familiebolig over på tre etasjer med gjennomgående flott standard og fornuftig planløsning. I inngangspartiet finner man en romslig entré med fliser og varmekabler i gulvet. Videre er det et gjestetoalett direkte til høyre ved inngangspartiet.

Videre er det en stor stue/spisestue som har en åpen løsning med kjøkken. Herfra har man utgang til en hyggelig balkong på 6 kvm.

Brun og hvit kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum og integrerte hvitevarer. Det er montert lys mellom over og under skap.

Gjestetoalettet har malte flater på vegg og fliser med varmekabler i gulv. Innredning består av en sort glatt innredning med underskap, speilskap, servant med lys over og et vannklosett.

I underetasjen har du tre soverom, et stort og romslig bad, samt et eget vaskerom.

Badet i denne etasjen er flislagt med varme i gulv. Innredningen består av et over og underskap, servant og lys med stikk på vegg. Adskilt dusjsone med dusjing direkte på gulv og på vegg med dusjvegger rundt. Downlights i himling.

Vaskerommet har fliser med varme på gulv og malte flater på vegg. Det er montert en 200 liters varmtvannsbereder, utslagsvask og det er tilkobling for både vaskemaskin og tørketrommel. Dette er også et teknisk rom med el-skap, vannfordelerskap og skap for bredbånd/tv. Det er tilkoblet vannstopp i vannfordelerskapet på vaskerommet.

I 2.etasje har man en egen "masteravdeling". Stort soverom og et godt bad. Badet er flislagt på gulv og vegger. Innredningen består av et over og underskap, servant og lys med stikk på vegg. Adskilt dusjsone med dusjing direkte på gulv og på vegg. Varmekabler i gulv, downlights og avtrekk i tak.

I denne etasjen har man også utgang til en stor og solrik takterrasse på 49 kvm hvor man kan nyte mange og lange sommerkvelder.

Gulv: Parkett på alle gulv i oppholdsrom, soverom, fliser på begge bad, vaskerom, wc og i hall i 1. etasje.

Vegg: Malte, tapetserte flater på bindingsverk og murkonstruksjon. Fliser på begge bad.

Himling: Malte sparklede takflater i alle rom med stedvis innfelte downlights.

Verdt å merke seg:

- Svært innholdsrik tomannsbolig med fire soverom.

- Utgang til terrasse fra hver etasje.

- Rolig og barnevennlig boligområde.

- Kort vei til sentrum med alle fasiliteter og få minutters gange til skole, barnehage, samt dagligvareforretning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med muligheter for enkelte panelovner.

Det er termostatstyrte varmekabler i begge baderomsgulv, wc, hall i 1. etajse og i hele underetasjen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Boligen har en ingegrert garasje med plass til en biloppstillingsplass, samt en biloppstillingsplass.

Ferdigattest

Ved overtagelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Ferdigattest vil ikke foreligge før alle 8 enheter er ferdigstilt. Ferdigattesten vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G=folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 10422, tinglyst 11.12.1962, type heftelse: Bestemmelse om gjerde

Bestemmelsen gjelder tilliggende veirett på "Askvegen", samt gjerdeplikt som er pålagt på eiendommen.

Gjerdeplikten er på en nedre del av grensen mot gnr 42 bnr 3.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 102622, tinglyst 23.03.1988, type heftelse: Bestemmelse om gjerde

Er samme bestemmelse som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 897144, tinglyst 01.11.2011, type heftelse: Bestemmelse om kloakkledning

Bestemmelsen gjelder bindende avtale om at eiendommen skal ha pumpestasjon for kloakk med tilhørende ledninger og kabler liggende på eiendommen. Eier har rett til reparasjon og omlegging av ledninger med kabler, samt rett til kjøreadkomst til pumpestasjon. Servitutten kan ikke slettes uten samtykke fra Gjerdrum kommune.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 216162, tinglyst 13.03.2016, type heftelse: Erklæring/Avtale

Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg. Netteier skal ha uhindret adgang til kabelanlegget.

Byggeforbud og beplantning nær anlegget, som ikke skal være til skade eller hinder for vedlikehold av anlegget.

Netteier kan kreve anlegget flyttes dersom det er praktisk mulig å gjennomføre. Partene i fellesskap skal bli enige om annet egnet kabeltrase på eiendommen. Grunneier må selv påkoste flytting av anlegget.

Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Ask sentrum datert 29.05.2002.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er estimert av Gjerdrum til kommune til kr 15.651,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Da det er montert vannmåler vil denne kostnaden variere fra hver husstands forbruk.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomteverdi

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.718.439.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Gjerdrum
Grunnkrets Ask Nord
Kirkesogn Gjerdrum

Steder i nærheten

Asktunet 0.6 km
Ask næringspark 0.8 km
Hellen bru 2 km
Sveinsrud bru 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 21.3 km
Jernbanestasjon Kløfta stasjon 7.5 km
Bussholdeplass Askjordet 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Brådal Golf 0.7 km
Idrettsanlegg Gjerdrum idrettspark 0.9 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 0.7 km
Treningssenter Gjerdrum Fysioterapi og Trening 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Gjerdrum barneskole (1-7 kl.) 1 km
Veståsen skole (1-7 kl.) 3.7 km
Gjerdrum ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Lillestrøm videregående skole 14.6 km
Jessheim videregående skole 17.2 km

Barnehager

Menighetens barnehage (3-5 år) 1.1 km
Lille Krabat private familiebarnehage (0-3 år) 1.5 km
Gjerdrum barnehage (0-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 7.5 km
Kjøpesenter Skedsmosenteret 9.9 km
Postkontor Coop Extra Gjerdrum 0.6 km
Postkontor Coop Extra Eltonåsen 7.6 km
Apotek Boots apotek Gjerdrum 0.9 km
Apotek Boots apotek Kløfta 7.5 km
Vinmonopol Gjerdrum Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 7.5 km
Dagligvare Coop Extra Gjerdrum 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Gjerdrum 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 7.6 km
Kiosk/video Narvesen Trondheimsveien 7.5 km
Bensin Shell Ask 0.5 km
Bensin Shell Express Eltonåsen 7.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 42,8 %
Gj.snittalder kvinner 45,9 %
Husholdninger med barn 27,6 %
Husholdninger uten barn 72,4 %
Gj.snitt byggeår 1981
Gj.snitt tomtestørrelse 687
Område Personer Husholdninger
Kommune: Gjerdrum 6336 2536
Grunnkrets: Ask Nord 795 375

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?