Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 100 000,- for kr 6 100 000,-

Krogsveen v/Terje Tveit presenterer Rugdeveien 5. Innholdsrik vertikaldelt bolig i hyggelig blindvei, solrik og pen tomt. Sentralt til offentlig kommunikasjon

Fasade. Sentralt beliggende til offentlig kommunikasjon

Inngangsparti

Usjenert og solrikt hage, rolig og tilbaketrukket i blindvei.

Steintrapp i hagen

Barnevennlig i blindvei

Koselig og solrik uteplass

Kjøkken fra 2010

Kjøkken

Spiseplass på kjøkken

Stue med peisovn, ny peisovn 2011.

Spisestue

Stue/ spisestue

Stue

Soverom

Soverom

Soverom

Hovedsoverom

Bad i u.etg med badekar

Kjellerstue med peisovn

Kjellerstue

Bad/ vaskerom i u.etg

Hage med flere trær og god plass til trampoline

Hage, frukthage med pære og epletrær.

Hage

Hage

Fasade, parkering/ garasje rett ved inngangspartiet

Hage

Planskisse 3D 1.etg

Planskisse 3D 2.etg

Planskisse 3D kjeller

Planskisse 2D 1.etg

Planskisse 2D 2.etg

Planskisse 2 D Kjeller

Vakås / Hvalstad

Rugdeveien 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 200 000,-

Vakås / Hvalstad: Innholdsrik vertikaldelt bolig i hyggelig blindvei, solrik og pen tomt. Sentralt til off kommunikasjon

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
122 / 126 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt og rolig beliggende på Vakås i Asker. Svært barnevennlig beliggende i et usjenert og tilbaketrukket område. Gangavstand til barnehager, barneskole, ungdoms- og videregående skole. Kort avstand til offentlig kommunikasjon med togforbindelse fra Vakås stasjon (ca. 5 min. gange), tog fra Vakås stasjon går hvert 15 minutt i begge retninger. Buss fra Kirkeveien ( ca 10 min. gange) med regelmessig kommunikasjon til Asker, Sandvika og Oslo. Flotte rekreasjonsområder ved Skaugumåsen og Semsvannet, sommer som vinter. Tilknytning til marka via tursti/ skiløype fra Vakås stasjon til Jansløkka. Derfra er det utbredt tursti- og løypenett innover Vestmarka fra Semsvann. Ca. 10 min. gange til badestranda på Holmenskjær, samt flotte kyststier utover mot Vollen og Hurumlandet. I tillegg er det kun få minutters gange til Holmen idrettsanlegg med lysløype og flere idrettsbaner, samt Holmen IFs anlegg med fotballbaner (med kunstgress og vanlig gress), tennisbaner, ishockeyhall samt innendørshaller til dans og ulike fritisdsaktiviteter. Nærbutikk ved Vakås stasjon Matkroken, samt Kiwi på Hvalstad. Kort vei til gode shopping og kulturtilbud (Holmensenteret, Asker sentrum/Trekanten og Sandvika Storsenter.

Barnehager og skoler

Hvalstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Nesbru videregående skole

Holmen videregående skole

Læringsverkstedet Bjørndalen

Hvalstad barnehage avd. Haugtussa

Nedre Hofstad gård familiebarnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 200 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1956

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

122m2

Bruksareal

126m2

Tomt

724m2

KR-kode

1517154

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rugdeveien 5, 1395 Hvalstad

Gnr. 1, bnr. 268, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 142 kvm

Totalt bruksareal: 126 kvm

Totalt primærrom: 122 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt bolig 126 kvm

Primærrom:

Vertikaldelt bolig:

Kjeller: 36 kvm: Trappegang, bad/vaskerom og kjellerstue.

1. etasje 46 kvm: Entre, hall, kjøkken og stue/ spisestue.

2. etasje 40 kvm: Gang, bad og 3 soverom.

Sekundærrom:

Vertikaldelt bolig:

Kjeller: 2 kvm: 1 bod.

2. etasje 2 kvm: Kott.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.10.2017, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 724 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet med plener, prydbusker og frukttrær, syd og vestvendt og har meget gode solforhold. Lett adkomst og gode parkeringsforhold. Stille og rolig område.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport er boligen oppført med grunnmur i betong og lettbetong. Støpt gulv i kjeller. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass, enkle og doble glass. Kjellerdør i tre. Inngangsdør i tre med isolerglass. Kjellerdør montert i 2011. Inngangsdør fra ca. 2008. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av rupanel. Yttertekking av shingel. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Det anbefales å etablere brannvegg mot nabo på kaldtloft. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Terrasse i trekonstruksjon ved inngang. Trebjelkelag mellom etasjene. Støpt gulv i kjeller.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på:

1 vindu fra 2012. 1 vindu er nylig skiftet - vindu er produsert i ca. 2013. For øvrig vinduer fra 70-tallet og fra byggeår. TG 2

Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Grunnmurspapp er ikke synlig over terreng. Det er noe bakfall mot grunnmur. Ideelt sett bør det være 1:50 fall i en avstand på 3 meter fra huset.TG 2

Bad i 2.etg. Det er ikke synlig membran ved sluk. Belegg er ikke tett ved sluk eller ved rørgjennomføringer. Normal brukstid på 30 år er lagt til grunn for vurderingen. Tilstandsgrad er satt grunnet alder/utidsmessighet. TG 3

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innholdsrik vertikaldelt bolig med stor hage. Modernisert senere år med blant annet kjøkken i 2010 og 1 bad i 2012. For øvrig overflateoppusset innvendig. Ny taktekking og beslag i 2012. Gjennomgående standard for øvrig et generelt bra inntrykk. Flott beliggenhet i et meget barnevennlig og attraktivt boligområde i stille blindvei.

Første etasje: Entre/ hall med god plass til jakker og sko. Stor stue med spisestue, peisovn i stuen. Kjøkken med spiseplass, godt utstyrt. Innredning med lyse, profilerte fronter. Heltre benkeplate. Oppvaskbenk i stål med 1 kum. Integrert ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap samt dampovn. Ventilator med utblåsning. Innredning montert i 2010.

2.etasje: Boligen har 3 soverom i 2.etg. Bad 2.etasje: Bad med dusjkabinett, gulvstående toalett og 2 servanter. Servant fra 2010. For øvrig utstyr fra 2017.

Underetasjen: Stor kjellerstue. Bad/vaskerom med badekar med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Egen lagrings bod. Egen utgang til terreng fra trappegang.

* Innholdsrik bolig i hyggelig blindvei, solrik og pen tomt.

* Sentralt til offentlig kommunikasjon

* Parkering/ garasje rett ved inngangspartiet

* Usjenert og solrikt

* Rolig og tilbaketrukket

* Barnevennlig i blindvei

* Kjøkken fra 2010

* 1 bad i 2012

* Stor kjellerstue

* 3 soverom og bad på samme plan.

* Boligen fikk nytt el-anlegg i 2010.

* Ny taktekking og beslag 2012.

* Ny peisovn 2011.

* Flott frukthage med pære og epletrær.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

2-løps felles pipeløp med 1 peis og 1 vedovn. Elektrisk gulvvarme i bad i kjeller. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Garasjeplass for 1 bil samt oppstillingsplasser på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.01.1956. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Den utvendige panel har ikke forskriftmessig tykkelse, det vises til bygningsrådet skriv av 10/9-56. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på tilbygg i 1970.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak:

Dagbok nr: 1974/17269-1/100, datert: 15.11.1974. Skadeløsbrev. For inntil beløp: NOK 3 000,- Panthaver: NEDRE VAKÅS VEL. LØPENR: 992433. Overført fra: KNR: 0220 GNR: 1 BNR: 268 F. Overført fra: KNR: 0220 GNR: 1 BNR: 268 F1. Dette er en pant til vel avgiften.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 1974/10339-1/100, tinglyst 10.07.1974, type heftelse: Bestemmelse om adkomsrett til eiendommen. Bestemmelse om benyttelse. Bestemmelse om vann/ kloakklednin. Med flere bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 2, datert 12.05.1949, med tilhørende reguleringsbestemmelser, som er en eldre reguleringsplan.

Eiendommen ligger i nåværende boligområder med spesielle kvaliteter- type A- i kommuneplan for Asker Kommune 2014-2026. Endelig vedtatt arealplan 08.11.2016.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.488,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10 323,37 pr. år / 24 577 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.326,-.

Velavgift er kr 250 pr. år.

Boligen er tilknyttet Riks-tv. Telenor fiber/Canal digital er tilgjengelig i veien.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.356.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bjørndalen
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Asker museum 1.6 km
Holmenskjær (badestrand) 2 km
IKEA Slependen 3.5 km
Fusdalkrysset 4.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 70.3 km
Sentralstasjon Oslo S 20.3 km
Jernbanestasjon Vakås stasjon 0.5 km
Bussholdeplass Klokkejordet 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmenhallen 1.4 km
Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg 1.5 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 0.7 km
Treningssenter Elixia Billingstad 4.3 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 0.9 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Bleiker videregående skole 5.9 km
Nesbru videregående skole 4 km

Barnehager

Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 0.5 km
Rudolf Steinerbarnehagen i Asker (3-5 år) 1.9 km
Solgården barnehage (1-5 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 1.6 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 3.6 km
Postkontor Coop Mega Holmen 1.6 km
Postkontor Coop Extra Slependen 4.2 km
Apotek Apotek 1 Holmen 2 km
Apotek Liseapotekene Slependen 4.3 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 1.6 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3.6 km
Dagligvare Matkroken Vakås 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hvalstad 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 1.3 km
Bensin Shell Nesbru 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,5 %
Andel kvinner 46,5 %
Gj.snittalder menn 35,4 %
Gj.snittalder kvinner 37,2 %
Husholdninger med barn 43,8 %
Husholdninger uten barn 56,2 %
Gj.snitt byggeår 1988
Gj.snitt tomtestørrelse 682
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Bjørndalen 632 261

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?