Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 900 000,- for kr 5 900 000,-

Velkommen til Rugdeveien 8 - En attraktiv hel 2-mannsbolig som idag blir benyttet som enebolig.

En fantastisk hage som kan nytes i rolige omgivelser - Velkommen!

Stue med utgang til terrasse

Stue

Stue

Del av stue

Koselig spisestue med utsikt til hagen. Tomten er skjermet av thujaer

Kjøkken

Vindusflatene gir godt med naturlig lys

Spiseplass på kjøkkenet

Flislagt toalett i 1.etasje

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

291Soverom

Koselig soverom i 2.etasje.

Soverom i 2.etasje med tilhørende bod med lagringsmuligheter

Bad i 2.etasje

Bad 2.etasje

Koselig terrasse med overbygg. God plass til både grill og spisemøblement

Terrasse

Fantastisk, opparbeidet hage som kan nytes på varme sommerdager

Hage

Hagen strekker seg rundt huset

Detalj

Detalj

Detalj

Hage

Utsikt fra soveromsvindu i 2.etasje

Fasade

Hage

Plantegning u. etg

Plantegning 1. etg

Plantegning 2. etg

Lørenskog/Rasta

Rugdeveien 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 200 000,-

Lørenskog/Rasta: Hel 2-mannsbolig benyttet som enebolig med sjarm og en flott tomt. Uinnredet kjeller. Garasje.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
181 / 209 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og kollektivtransport, samt et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro. I tillegg er det en kort kjøretur til Strømmen Storsenter.

Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

En av verdens største innendørsarenaer for skisport, SNØ, skal bygges ved Lørenskog stasjon. Med en størrelse på ca. 50 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel, Lørenskog Vinterpark, skapes. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 eller Meny ved Triaden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden, Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Benterud skole, samt kort vei til Rudolf Steinerskolen, med trinn fra 1-10. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand, i tillegg til et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Benterud skole 0.9 km

1-7 kl. Rasta skole 1.1 km

1-10 kl. Rudolf Steinerskolen i Lørenskog 1.1 km

1-7 kl. Åsen skole 1.9 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2.7 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 2.5 km

8-10 kl. Hammer skole 3.6 km

Vgs. Mailand videregående skole 2.8 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 4.6 km

Bhg. Åsheimskog barnehage 0.7 km

Bhg. Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 200 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1948

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

181m2

Bruksareal

209m2

Tomt

680m2

KR-kode

611768

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rugdeveien 8, 1476 Rasta

Gnr. 99, bnr. 55 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 680 kvm som er opparbeidet med plen, busker, trær, bærbusker, epletrær og tujahekk. Rundt tomten er det satt opp et nettinggjerde.

Parkering

På tomten er det en nyere frittstående garasje på ca. 28 kvm. Garasjen har støpt gulv, leca sokkel, bindingsverk med utvendig panel, takstoler og takstein. Videre har garasjen el-leddport dør og 2 vinduer. På grusplassen er det er plass til ekstra biloppstillingslasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 234 kvm

Totalt bruksareal: 209 kvm

Totalt primærrom: 181 kvm

Primærrom:

U. etasje: Trapperom, gang og vaskerom: 46 kvm

1. etasje: Vindfang, trapperom/gang, kjøkken, stue/spisestue (del tidligere brukt som soverom), bad og kontor: 80 kvm

2. etasje: Trapperom, 2 soverom, rom innredet benyttet som soverom og bad: 55 kvm

Sekundærrom:

U. etasje: 4 boder uten dører: 25 kvm

2. etasje: Kott: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.04.2018 utført av Takstpartner v/Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert til fast grunn. Eneboligen er oppført med støpt gulv i kjeller. Det er yttervegger med mur/betong, og ukjent type innvendige utforinger/løsninger med type materialer som er benyttet på deler av innside av yttervegger i kjeller. Det er etablert bod med bereder. Videre er det vegger med bindingsverk, og utvendig panel og trebjelkelag. Det er opprinnelig tregulv som undergulv i boligen , utenom plater på kjøkken, og del på gjesterom i følge opplysninger. Kaldt loft med ventiler i gavlvegger uten registrert lufting mot gesims. Vinduer med isolerglass, enkelte eldre doble vinduer i vindfang og kjeller. Saltak med nyere takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det ble ved enkle fuktsøk registrert fuktverdier i gulv og nedre del av vegger i kjeller. Det er ikke kjent om det er utført noe med drenering etter byggeår. Tg vurdert til 3, grunnet alder.

- Yttervegger er tg vurdert til tg 2, grunnet alder.

- Doble vinduer tg vurdert 2-3, grunnet alder.

- Terrassedør tg vurdert til 2, grunnet alder.

- Utvendig panel med bruksslitasje, registrert råte i nedre del, tg vurdert til 2-3.

- Behandlet terrassebord med elde vær og bruksslitasje tg 2.

- Innvendige gulv: Støp/puss med diverse ujevne overflater og ujevne underlag tg 2.

- Eldre opplegg og utstyr tg vurdert til 2.

- Bad 1. etg har fått tg 2-3, grunnet alder.

- Bad 2. etg har fått tg 2-3. grunnet alder. Det er ikke membran og underlag tilfredsstiller ikke krav til tetthet, tg vurdert til 3.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Rugdeveien 8 - Hel 2-mannsbolig innredet og benyttet som enebolig.

Rugdeveien 8 er en koselig familiebolig beliggende i et meget rolig og barnevennlig villastrøk.

Eiendommen er delvis omkranset av thujaer som gir lite innsyn. Gårdsplassen er belagt med grus og heller. På fremsiden har du plass til en hyggelig sittegruppe med en fantastisk hage som strekker seg rundt boligen. Boligen er over 3 plan, med råkjeller, 1.etasje og 2.etasje.

Boligens første etasje består av vindfang, trapperom/gang, kjøkken, bad, stue og kontor.

2.etasje har trapperom, tidligere kjøkken innredet som soverom, bad og to soverom. Kjelleren har trapperom, vaskerom og 4 boder.

Utvendig er det flott opparbeidet tomt med heller, gruslagt innkjøring til garasjen og en flott hage med plen, busker, trær, bærbusker, epletrær m.m. Her kan du virkelig slappe av i rolige omgivelser etter en hektisk arbeidsdag.

Når du kommer inn i boligen har du et vindfang til å sette fra seg sko og yttertøy. Fra trapperommet har du tilgang til bad, kjøkken og stue. Boligen har adskilt kjøkken med profilert IKEA kjøkkeninnredning med fliser over benker. Integrert topp, ovn og kjøl. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator ført ut. Praktisk kjøkkenløsning med god skap- og benkplass. Flere vindusflater gir god med naturlig lys for kokken samt en god atmosfære under matlagingen. Plass for spisegruppe på kjøkkenet hvor frokoster kan nytes.

Eldre flislagt bad i 1.etasje med dusjnisje og glassbyggerstein. Nyere servant med underskap for oppbevaring av toalettsaker. Badet ble pusset opp for 10-15 år siden, utført med egeninnsats.

Stor stue med plass for flere sittegrupper. Her har du også en koselig spisegruppe med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Tujahekkene skjermer også godt for innsyn. Stuen besto også tidligere av to soverom. I dag er det ene soverommet åpnet og brukes som en del av dagens stue og det andre soverommet blir i dag benyttet som et kontor. Det ble for 6-7 år siden innstallert varmepumpe som gir en god og alternativ oppvarmingskilde til boligen. Fra stuen har du utgang til en overbygd terrasse med god plass for utemøblement. Her kan du grille og slappe av i rolige omgivelser, mens du ser utover en flott, opparbeidet hage.

I 2.etasje har du et tidligere kjøkken som i dag er innredet som et sjarmerende soverom. Her er det opplegg for å koble til kjøkken, det er pr. i dag kasset inn. Vinduet på soverommet gir en flott utsikt over nærområdet.

Eldre, men praktisk bad i 2.etasje, belagt med mosaikk på gulv og panel på vegger. Eldre varmekabler på gulv. Nyere badekar.

Hovedsoverommet er i dag meget romslig med god plass for dobbeltseng og oppbevaringsmuligheter. Det er også tilhørende kott som kan benyttes som en walk-in garderobe. Planløsningen gir også mulighet for å gjøre soverommet mindre, og benytte deler av rommet til en stue. Fra hovedsoverommet har du tilgang til boligens siste soverom med tilhørende kott for oppbevaringsmuligheter.

Kjelleren har i dag et trapperom, gang og fire boder. Her har du godt med oppbevaringsmuligheter. Takhøyden er fra ca. 199 cm til 211 cm ifølge takstmann.

Diverse:

- Byttet varmtvannsbereder av Comfort rørlegger firma for ca. 5 år siden

- Satt inn varmepumpe i stuen for ca. 5-6 år siden

- Det elektriske anlegget ble oppgradert i 2004, utført av EBR Elektro AS

- Opplegg av to nye kurser til garasje og varmepumpe, utført av OneCo Elektro AS

- Skiftet nytt tak på huset i 2005 med nye vindskier, nye takrenner og pipehatt utført av Tak og Håndverkertjenester, avd. Gardermoen

- Ny garasje oppført i 2009, arbeid utført av Bygg og Håndverkservice AS

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er eldre varmekabler i gulv på bad i 2. etasje og veggovn på bad i 1. etasje. Videre er det varmepumpe og peis i stue, ved/parafin. Det var tidligere dagtank som er fjernet, og parafinovn er ikke bruk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 03.09.1948.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Følgende avvik er registrert på plantegninger opp i mot godkjente byggetegninger:

Kjeller:

- Tidligere bad er idag benyttet som bod ved trapperom

- Bodrom i del av kjeller er nå utgravd

- To mindre matboder innlemmet i nåværende gang ved trapperom

1.etasje:

- Liten del av stue er idag omgjort til bad

- Del av stue ved utgang til terrasse var tidligere soverom

2.etasje:

- Soverom ved trapperom var tidligere innredet med kjøkken. Det ligger opplegg som er kasset inn.

- Hovedsoverom er på godkjente tegninger fra kommunen angitt som stue

- Bad var tidligere kott for 1.etasje.

Endringene er ikke meldt til kommunen og det er uvisst om det ved melding/søknad vil bli godkjent av kommunen.

Det er en oppsatt overbygg på terrasse som ikke er meldt eller registrert hos kommunen. Videre er det er vindfang uten kjeller.

Det foreligger melding om ferdigstillelse av garasje, datert 21.10.2009 fra tiltakshaver og kommunen har bekreftet mottak av dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 6 servitutter på eiendommen, og følgende antas å ha betydning:

Dagboknr 326-1, tinglyst 03.02.1943, type heftelse: Bestemmelse om kloakkledning.

Erklæring om at bnr. 43 har rett til å legge kloakkledning over denne eiendommen.

Dagboknr 2742, tinglyst 07.08.1967, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Servitutten handler om at ingeniørvesenet har rett til å når som helst stenge og forsegle felles stroppekranen hvis det av tekninske grunner viser seg påkrevet. De kan også stenge den for hver enkelt bygning hvor det blir nødvendig. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og reparasjon av felles vann og kloakkledninger. Videre kan Lørenskog kommune kreve ledningstraséen flyttet, uten utgift for kommunen, der kommunen finner det nødvendig.

Dagboknr 8272, tinglyst 27.10.1983, type heftelse: Bestemmelse om vannledning.

Servitutten handler om at eier av eiendommen gnr. 99, bnr. 55 gir eierne av gnr. 99, bnr. 173, 155, 167, 161 og 166 rett til å føre vannledning til sine eiendommer over gnr. 99, bnr. 55, samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledningene samme sted når dette er påkrevd. Videre har ingeniørvesenet har rett til å når som helst stenge og forsegle felles stroppekranen hvis det av tekninske grunner viser seg påkrevet. De kan også stenge den for hver enkelt bygning hvor det blir nødvendig. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og reparasjon av felles vannledninger.

Dagboknr 467, tinglyst 23.01.1978, type heftelse: erklæring/avtale.

Servitutten handler om at grunneier av eiendommen gir Lørenskog kommune full disposisjonesrett for det areal som ligger innenfor 4,5 meter fra senterlinje av Rugdeveien. Kommunen er ikke ansvarlig for skader som ligger innenfor den avførte avstand. Nye gjerdererstatning av gjerder skal plasseres med minimum svastand på 4,5 meter fra vegmidte.

Dagboknr 2953, tinglyst 14.10.1961, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Servitutten handler om at eier av eiendommen gnr. 99, bnr. 55 gir eierne av gnr. 99, bnr. 134 rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sine eiendommer over gnr. 99, bnr. 55, samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledningene samme sted når dette er påkrevd. Videre har ingeniørvesenet har rett til å når som helst stenge og forsegle felles stroppekranen hvis det av tekninske grunner viser seg påkrevet. De kan også stenge den for hver enkelt bygning hvor det blir nødvendig. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og reparasjon av felles vann- og kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommens rettigheter:

Eiendommen har tinglyst rett til å føre kloakkanlegg med avløp mot bekk som renner forbi eiendommen Erleveien 7, gnr. 99, bnr. 41. Det forutsettes at anlegget utstyres med rensetank og spredegrøfter i terreng. Rettigheten er tinglyst på gnr. 99, bnr. 55, dagboknr 2444, tinglyst 18.08.1960.

Videre har eiendommen rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sine eiendommer over gnr. 99, bnr. 41, bnr. 29, bnr. 155, bnr, 173, samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledningene samme sted når dette er påkrevd. Rettigheten er tinglyst på gnr. 99, bnr. 55, dagboknr 2742, tinglyst 07.08.1967.

Eiendommen har rett til å føre vannledning til sine eiendommer over gnr. 99, bnr. 32, samt foreta all reparasjon og ettersyn på ledningene samme sted når dette er påkrevd. Rettigheten er tinglyst på gnr. 99, bnr. 55, dagboknr 8272, tinglyst 27.10.1983.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er uregulert og er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplan 2015-2026 - del 3, planbeskrivelse, bestemmelser og retningslinjer vedtatt 11.02.2015 og sist revidert 31. mai 2017.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.963,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 25.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.600,-.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.356.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Vallerud
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Ilajordet 0.4 km
Benterud 0.6 km
Løkenhagen 0.7 km
Skårerkrysset 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.6 km
Sentralstasjon Oslo S 15.9 km
Jernbanestasjon Lørenskog 4.2 km
Bussholdeplass Vallerudveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.8 km
Idrettsanlegg Skårerhallen 1.8 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.9 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 1 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.9 km
Rasta skole (1-7 kl.) 1.1 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog (1-10 kl.) 1.1 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Hammer skole (8-10 kl.) 3.6 km
Mailand videregående skole 2.8 km
Lørenskog videregående skole 4.6 km

Barnehager

Åsheimskog barnehage 0.7 km
Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.8 km
Benterud barnehage 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.8 km
Kjøpesenter Metro Senter 2.4 km
Postkontor Bunnpris Skårer 1.2 km
Postkontor Coop Extra Finstadjordet 2 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.9 km
Apotek Apotek 1 Triaden 1 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.9 km
Dagligvare Meny Lørenskog 0.9 km
Kiosk/video Triaden Kiosk 0.8 km
Kiosk/video Sydhagen 1.9 km
Bensin Esso Tiger Skårer 2 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 2.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55 %
Andel kvinner 45 %
Gj.snittalder menn 38,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 36,4 %
Husholdninger uten barn 63,6 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 723
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Vallerud 1350 530

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Daniel Andersson
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?