Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 975 000,- for kr 2 975 000,-

Collage

Stue med utgang til terrasse

Stue og spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Terrasse

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken og spiseplass

WC

Bad med badekar og dusj

Bad

Soverom

Soverom

Soverom som benyttes som tv-stue

Soverom

Hall med trapp

Hall i 2. etasje

Fasade med terrasse

Fasade

Fasade

Fasade

Plantegning 2.etg

Plantegning 1.etg

Konnerud

Saturnringen 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Konnerud: Tiltalende enderekkehus med 4 soverom. Garasjeplass. Forkjøpsrett avklart.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 907,-
Fellesgjeld:
Kr 167 535,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 108 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende i et etablert og populært boligfelt sentralt på Konnerud. Meget barnevennlig med mange barnefamilier i nærmiljøet og i boligfelt som bortimot er bilfritt. Pent opparbeidede fellesarealer med lekeplasser og friarealer. Boligen har en fin beliggenhet på boligfeltet med gode solforhold. Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, bussforbindelse til Drammen sentrum og Konnerudsenteret med alle fasiliteter.

Det er kort vei til mange av Konneruds fritidstilbud. Kort avstand til flott, helårs turterreng med lysløype. Konnerud Idrettslag er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Konnerud har Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk. Flott langrennsarena med tilhørende World Cup-standard med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. 10 minutters kjøring til Skoger Golfbane. 5 minutters kjøring til Konnerudgruvene. 3 minutters kjøring til Imjelt golfbane.

Praktisk gangavstand til bussholdeplass med forbindelse til Drammen sentrum. Jernbanestasjon med hyppige avganger til Asker, Sandvika og Oslo - samt retning Kongsberg. Det tar 36 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo. Flytoget går fra Drammen stasjon. For rutetider se www.brakar.no, www.nsb.no eller www.flytoget.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 4 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se www.drammen.kommune.no. Konnerud har 3 barneskoler; Hallermoen, Konnerud og Vestbygda. Svensedammen ungdomsskole ligger sentralt på Konnerud og betjener hele Konnerud.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden se www.papirbredden.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum:

Følg Konnerudgata fra Strømsø/Nybyen og opp til Konnerud. Følg Konnerudgata til topps og videre nedover. Etter å blant annet ha passert Cirkle-K stasjonen tar man inn Djupdalsveien til venstre. Følg denne og ta andre avkjørsel til venstre som er til Djupdalen Borettslag. Gjesteparkering ved garasjeanlegget. Saturnringen ligger to veier på nedsiden av garasjeanlegget. Følg veien ca 50 meter. Nmr 24 er da beliggende i enden av friarealet. Se forøvrig kartskisse

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 167 535,-

Totalpris

Kr 3 067 535,-

Felleskostnader

Kr 4 907,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1982

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

106m2

Bruksareal

108m2

Tomt

45792m2

KR-kode

201823

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Saturnringen 24, 3033 Drammen

Gnr. 80, bnr. 880 i Drammen kommune.

Andelsnr. 88 i Djupdalen Borettslag, org.nr. 953 393 301

Tomten

Eiet tomt på 45.792 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med noe grøntareal samt nyere oppført terrasse i bakkant av boligen

Fin lekeplass og ballbinge rett ved boligen.

Parkering

Garasjeplass til én bil i felles garasjeanlegg medfølger boligen. Fjernkontroll medfølger boligen. I tillegg er det god parkeringskapasitet på felles parkeringsplasser for borettslaget.

Vei, vann og avløp

Internveier på borettslagets eiendom vedlikeholdes av borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 116 kvm

Totalt bruksareal: 108 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:

1. etasje. Entre, gang, stue, kjøkken og wc: 52 kvm

2. etasje. Gang, 4 soverom og bad: 54 kvm

Sekundærrom: Bod/teknisk rom: 2 kvm i 1. etasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.01.2018 utført av Hilleren Takst AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Rekkehus fra 1982 oppført i trekonstruksjoner over grunnmur/fundament av betong. Boligen strekker seg over to etasjer med tre soverom. Boligen fremstår i generelt god stand for overflater og innredninger. Normal alder- og bruksslitasje må påregnes. Bad fra 2000 iflg. eier. Kjøkken fra 2007 med oppgraderinger i 2009 og 2012 iflg. eier. Terrasse med adkomst fra stuen." Det er kommentert i taksten at det mangler rekkverk på begge sider i trappen, noe som avviker fra forskriften.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Enderekkehus over 2 etasjer

1. etasje

Entre med fliser på gulv, tapet på vegger og malte flater i tak. Sikringsskap med automatsikringer. Entre er pusset opp i 2013

Bod/teknisk rom med vv-bereder, hylle rog lagringsplass.

WC med fliser på gulv, tapet på vegger og malte flater i tak. WC og servant med innredning. Pusset opp i 2013

Hall med fliser på gulv, tapet på vegger og malte flater i tak. Speil skyvedørsgarderobe fra 2017.

Kjøkkenet har parkett på gulv, MDF plater på vegger og malte flater i tak. HVit innredning med fliser over benk. Alle hvitevarer, unntagen kjøleskap, medfølger boligen. Flott og pen innredning med god benkeplass. Spiseplass ved vindu.

Stue med utgang til stor terrasse med gode solforhold. Parkett på gulv, MDF plater og tapet på vegger og malte flater i tak. Vedovn og spisestue. Pent og lyst rom. Utvendig elektrisk markise.

2 uteboder hvorav en vedbod og en lagringsbod.

2. etasje

Trapperommet er pusset opp i 2013 og alle innvendige dører er malt i 2013.

4 soverom hvorav ett benyttes som tv-stue. Alle med laminat og flislaminat på gulv, malte flater samt MDF plater på vegger og malte flater i tak. Speil skyvedørsgarderobe montert i 2012. Av disse 4 rommene er 1 barneværelse.

Badet har fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og malte flater i tak med spotter (LED montert 2015). Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredning med dobbel servant med speilskap, høyskap + dusjkabinett er fra 2013.

Loft med lagringsplass.

Plass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Vedovn og varmepumpe i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.11.83 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på borettslaget. Dagboknr. 8906, tinglyst: 27.11.1981: Erklæring/avtale - forskjellige bestemmelser bl.a. om bebyggelse, friareal, trafokiosk og elektriske ledninger.

Servitutten vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er tilknyttet Djupdalen Borettslag. Borettslaget består av 113 boliger, fordelt på 42 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag. Styret leder er Johannes Devold tlf: 918 79 792.

Kopi av borettslagets årsoppgave, vedtekter, husordensregler m.v. kan fås v/henv. megler.

Dugnad må påregnes i borettslaget.

Dyrehold er tillatt i borettslaget, men det skal ikke være til sjenanse for naboer.

Planlagte arbeider i 2018: Rehabilitere garasjeanlegget (nesten ferdig). Mulig bytte av vinduer og verandadrører etter hvert.

Årsregnskapet for 2016 viser overskudd på kr 1.191.153,-

Iht. borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Forkjøpsrett er forhåpndsutlyst og avklares den 1 februar.

For mer informasjon om borettslaget, se borettslagets hjemmesider på internett: http://www.djupdalen.no/

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iflg. reguleringsplan vedtatt 4.5.1981 og 19.12.1979. Kopi av reguleringsplan kan fås v/henv. megler. Iflg. Drammen kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer eller berører eiendommen

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Forkjøpsretten er under avklaring. Frist for å benytte seg av forkjøpretten er 01.02.2018

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.907,- pr. mnd. og inkluderer: Renter og avdrag på andel fellesgjeld, strøm fellesarealer, bygningsforsikring, snørydding, tv- og Internett fra Viken fiber (grunnpakke med 50/50mbit linje), drift av garasjeanlegget, renovasjon, vann/avløp (à-konto, utgjør kr. 660,- pr. mnd) og forretningsførsel.

Medlemskontigent på kr. 250,- pr år.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Det må i tillegg påregnes kostnader til strøm, innboforsikring, eventuell fasttelefon og utvidet tv-tilbud. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.000 kwh. pr. år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett ca. 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 625,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.074.244,-. Av dette beløpet utgjør kr 167.535,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 47
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud legesenter 0.9 km
Konnerud fysioterapi/kiropraktor 1.2 km
Marienlyst stadion 6.1 km
Drammens museum 6.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.8 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 7.9 km
Bussholdeplass Venusfaret 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vallers grus 0.7 km
Idrettsanlegg Konnerudhallen 1.1 km
Treningssenter EVO Konnerud 1 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 6.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 2 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 0.8 km
Akademiet videregående skole Drammen 6.5 km
Heltberg vgs. Drammen 6.6 km

Barnehager

Røyseplassen barnehage (0-5 år) 0.3 km
Torsbergskogen andelsbarnehage (0-6 år) 0.5 km
Amicus barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.9 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 7.8 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 7.7 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.9 km
Apotek Apoteket Union Brygge 7.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 7 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 8.7 km
Dagligvare Coop Prix Konnerud 0.8 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.9 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 6.3 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 6.5 km
Bensin Circle K Konnerud 0.9 km
Bensin Shell Strømsø 6.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,4 %
Andel kvinner 51,6 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,9 år
Husholdninger med barn 45,3 %
Husholdninger uten barn 54,7 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 2612
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Konnerud 47 856 356

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 42.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?