Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 510 000,- for kr 3 510 000,-

Krogsveen v/Terje Tveit presenterer Seljestien 29. Rekkehus med fjordutsikt og gode solforhold. Godt vedlikeholdt, innvendig moderniseringsbehov.

Pen utsikt innover Oslofjorden

Entre/ hall, hvite lyse overflater.

Entre/ trappegang

Stue med store vinduer, som gir masse lys.

Stue, lyse overflater. Gjennomgående med terrasse på begge sider.

Stue

Terrasse på 8 m2 utenfor stuen.

Kjøkken og stue

Kjøkken, ny kjøkkeninnredning i 2013.

Kjøkken normalt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Kjøkken med spiseplass

Terrasse på 15 m2 utenfor kjøkken, med ettermiddagssol/ kveldsol

Hovedsoverom med utgang til veranda på 7 m2. Egen bod i tilknytning til soverom samt en utvendig bod på veranda.

Soverom 2/ kontor

Bad/ vaskerom. Dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant i møbel og opplegg for vaskemaskin.

Bad, rommet ble innredet i ca. 2000. Dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant i møbel og opplegg for vaskemaskin.

Fasade ved inngangsparti, til seljestien 29

Terrasse

Ballbinge på område

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Planskisse begge plan

Asker/ Bleiker

Seljestien 29

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 390 000,-

Asker/ Bleiker: Rekkehus med fjordutsikt og gode solforhold. Solgt visning avlyst!

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 024,-
Fellesgjeld:
Kr 38 374,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger høyt og solrikt på Bleikeråsen med utsikt mot Oslofjorden. Bilfritt og meget barnevennlig boligområde med lekearealer. Gangavstand til bla. barnehager, barnepark, skoler, idrettsanlegg og nærbutikk. Kort vei til buss, båthavn i Leangbukta og badeplass på Hvalstrand friluftsbad. Nær Leangkollen Hotell. Ca 15 min. gange til Asker sentrum med alle servicetilbud og offentlig kommunikasjon (tog/flytog og buss). Bleiker fremstår som aktivitetssentrum i Asker Kommune med tennisbaner, tennishall, ishall, skøyte/ fotballbane, svømmehall og lekeområder.

Barnehager og skoler

Morellveien barnehage

Bamsebrakar familiebarnehage

Leikvoll barnehage

Nedre bleiker barnehus

Risenga barnehage

+ flere barnehager i området.

Bondi barneskole,

Risenga ungdomsskole

Bleiker videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 390 000,-

Fellesgjeld

Kr 38 374,-

Totalpris

Kr 3 428 374,-

Felleskostnader

Kr 2 024,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1976

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

67m2

Tomt

142410m2

KR-kode

151774

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Seljestien 29, 1387 Asker

Gnr. 55, bnr. 33, snr. 218, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 76 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 67 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

1. etasje 36 kvm: Entre/ gang, bad/ vaskerom og 2 soverom

2. etasje 29 kvm: Stue og kjøkken.

Sekundærrom:

Rekkehus:

1. etasje 2 kvm: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.09.2017, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 142.410 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidede fellesarealer med plen, beplantning, lekeplasser og asfalterte adkomstveier. Boligen ligger solrikt, høyt og fritt med utsikt til Oslofjorden.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunale vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Ringmur med blindkjeller under del av huset. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass og doble glass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Undertak av rupanel. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av shingel. Membran på veranda. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra 1.etg. Rekkverk i tre. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra kjøkken. Rekkverk i tre. Trebjelkelag mellom etasjene.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Vindu på 1 soverom fra ca. 1997 med sprekk i glass - TG 2. 2 vinduer fra 2013 - TG 0. For øvrig vinduer fra byggeår - TG 2.

1 av soverommene er opprinnelig 2 boder som er ominnredet. Det er ikke forvist dokumentasjon på om ombygging er godkjent.

Taktekking lagt i ca. 1997 - TG 2.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Rekkehus over 2 plan oppført i 1976. Huset er modernisert med taktekking på 90-tallet og nytt bad i ca. 2000. 1 ny veranda og nytt kjøkken samt 2 vinduer og 1 terrassedør i 2013. For øvrig endel overflateoppusset. Noe avvik registrert, men i hovedsak et godt inntrykk. Utvendig er boligen generelt værslitt og innvendig er det bruk slitasje.

1. etasje:

Entré:

Romslig entré. Laminat på gulv, malte vegger med panel og malte flater i himling.

Soverom:

2 soverom, malte vegger og malt himling. Utgang til veranda på 9 kvm fra hovedsoverom.

Bad/ vaskerom:

Dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett, servant i møbel og opplegg for vaskemaskin. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

2.etasje

Stue:

Hyggelig stue. Det er en åpen stue/kjøkken løsning som gir en god romfølelse. Parkett på gulv, malteflater og panel på vegg. Malt himling.

Kjøkken:

Normalt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning. Ny kjøkkeninnredning i 2013 med vanlig brukslitasje. God plass til spisebord på kjøkken.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovne. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Utleie av seksjonen kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn.

Parkering

Det medfølger èn biloppstillingsplass i felles garasjekjeller. Ellers plasser på felles gjesteparkering

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 18/1-1977. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Utvendig arbeid må gjøres ferdig

Eierne kjenner ikke til om punktet er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 17343, tinglyst: 14.06.1985: Pantsettelseserklæring – kr. 50.000,- til sikkerhet for sameiets felleskostnader. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Dagboknr. 13365, tinglyst: 08.06.1994: Urådighet: Overdragelse skal godkjennes av styret. Godkjennelsen gis ved påtegning på skjøte.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 16014, tinglyst: 25.10.1974: Vilkår i kjøpekontrakt: Asker kommune kjøper gnr. 55, bnr. 33 i Asker av Fru Kirsten Mortensen.

Dagboknr. 16072, tinglyst: 25.09.1978: Erklæring/avtale: Ang. Private felles vann- og kloakkledninger.

Dagboknr. 7288, tinglyst: 06.04.1982: Elektriske kraftlinjer: Asker kommune har rett til uten erstatning å føre elektriske ledninger langs veier og luftstrekk eller jordkabel over tomten, gnr. 55, bnr. 33 i Asker kommune.

Dagboknr. 7288, tinglyst: 06.04.1982: Erklæring/Avtale: Å gi tillatelse til at Televerket fører ledninger langs veier og luftstrekk eller jordkabel over tomten, gnr. 55, bnr. 33 i Asker kommune.

Dagboknr. 7288, tinglyst: 06.04.1982: Best. om vann/kloakkledning: Å føre vann- og kloakkledninger over tomten og hvis forholdene gjør det nødvendig, å gi andre tomteeiere tillatelse til å føre slike ledninger over tomten, gnr. 55, bnr. 33 i Asker kommune.

Dagboknr. 831097, tinglyst: 30.09.2014: Bestemmelse om vannledning: Bleikeråsen Boligsameie, eier av gnr. 55, bnr. 33 i Asker kommune, gir herved Asker kommune rett til å anlegge ny vannledning og overvannsledning i veiareal på overnevnte eiendom. Asker kommune må gi samtykke byggetiltak i byggeforbudsbeltet (langs ledningstraseen). Det kan heller ikke utføres andre arbeider eller drives virksomhet som kan utsette ledningsanlegget for skade eller vanskeliggjøre tilsyn, vedlikehold, reparasjoner eller opprusting av anleggene. Asker kommune gis rett til fremtidig tilsyn, vedlikehold, reparasjoner, og opprusting av anlegget.

Dagboknr. 17343, tiglyst: 14.06.1985: Seksjoneringsbegjæring: Eiendommen blir oppdelt i 317 seksjoner.

Alle servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan 133 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26/6-2009.

Eiendommen ligger hovedsaklig i nåværende boligområde i kommuneplanen, i område merket BH6 homogent område. Deler av eiendommen ligger i landbruks-, natur, og friluftsområde.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel2.gisline.no/gislinewebinnsyn_asker/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.514,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Fellesutgiftene er kr 2.024,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, bygningsforsikring, betjening av fellesgjeld med renter, vaktmestertjeneste, grunnpakke bredbånd/kabel, snøbrøyting m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnkostnad kr. 1.878,-

Renter fellesgjeld kr. 146,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 6.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører

kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.519.618,-

Av dette beløpet utgjør kr 38.374,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bleikeråsen
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Asker marina 1.8 km
Torvplassen 2 km
Åby 2.7 km
Leangen brygge 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.1 km
Sentralstasjon Oslo S 24.1 km
Jernbanestasjon Asker 1.8 km
Bussholdeplass Lindløkka 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Askerhallen 0.9 km
Idrettsanlegg Asker Tennishall 0.9 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 1.6 km
Treningssenter Elixia Asker 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Bondi skole (1-7 kl.) 1.4 km
Vettre skole (1-7 kl.) 2.1 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Den alternative skolen (9?10 kl.) 1.4 km
Borgen skole (8-10 kl.) 3.5 km
Bleiker videregående skole 0.7 km
Asker videregående skole 1.8 km

Barnehager

Morellveien barnehage (1-5 år) 0.4 km
Leikvoll barnehage (1-5 år) 0.8 km
Lotus & Leela familiebarnehage (1-3 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.3 km
Kjøpesenter Holmensenteret 5.1 km
Postkontor Asker Postkontor 2.4 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 3.5 km
Apotek Apotek 1 Asker 2 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.3 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.3 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 5.1 km
Dagligvare Coop Extra Morellveien 0.6 km
Dagligvare Kiwi Fusdal 1.7 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 1.7 km
Kiosk/video Mix Stasjonshandleriet 1.9 km
Bensin Shell Vettre 1.4 km
Bensin Circle K Asker 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,3 %
Andel kvinner 52,7 %
Gj.snittalder menn 37,8 %
Gj.snittalder kvinner 40,3 %
Husholdninger med barn 40,9 %
Husholdninger uten barn 59,1 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 597
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Bleikeråsen 1107 461

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?