Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Seljeveien 2D

Seljeveien 2D

Garasje

Velkommen!

Entrè

Lys og delikat stue med godt gjennomlys

Stue med hyggelig vedovn

Lys og delikat stue med godt gjennomlys

Spisestue med utgang til terrasse/hage

Lyst og praktisk kjøkken i åpen løsning til spisestuen

Lyst og praktisk kjøkken i åpen løsning til spisestuen

Hyggelig, usjenert og solrik terrasse med hage

Solrik og usjenert hage

Kjellerstue

Gang 2.etg

Soverom 1 av 3, 2.etg

Soverom 1 av 3, 2.etg

Soverom 1 av 3, 2.etg

Soverom 2 av 3, 2.etg

Soverom 2 av 3, 2.etg

Soverom 3 av 3, 2.etg

Soverom 3 av 3, 2.etg

Soverom 3 av 3, 2.etg

Lekkert bad 2.etg

Lekkert bad 2.etg

Solrik terrasse og hage

Terrasse

Solrik og usjenert hage

Hyggelig lekeplass på området

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Plantegning u.etg

Plantegning

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Plantegning u.etg

Plantegning

Nesoddtangen

Seljeveien 2 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 090 000,-

Nesoddtangen: Lyst og delikat rekkehus. Sentralt beliggende i et populært, solrikt og meget barnevennlig boområde.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 090 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 500,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 108 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bolig beliggende i veletablert og attraktivt boområde sentralt på Tangen. Eiendommen ligger i et solrikt, rolig og barnevennlig område. Stor lekeplass i Seljeveien som fungerer som et hyggelig sosialt treffpunkt og egen akebakke i Liljeveien. Huseierforeningen har et forsamlingshus hvor det er installert pizzabakerovn, border og krakker. Dette er et veldig hyggelig og sosialt møtested for beboerne i Skogen syd. Det kan også lånes til selskaper.

Alle servicefunksjoner i umiddelbar nærhet, bl.a. Tangen sentrum med kjøpesenter med alle servicetilbud og flere butikker, kommunehus med bibliotek, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Trygg vei til barnehager, barneskole og ungdomsskole via snarvei ved samfunnshuset. Få minutters gange til bussholdeplass. Buss går bl.a til Tangen Brygge med korresponderende båt til Aker brygge eller Lysaker på en meget behagelig måte. På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden finner du ca. 10 minutters gange unna på Flaskebekk med strandpromenaden, et flott rekreasjonsområde med strand. Her kan du følge sjølivet og nyte flotte solforhold og nydelige solnedganger. På Hellvik ligger Hellviktangen, et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger.

For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, og nesoddmarka som byr på flotte turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Nytt treningssenter på Varden. Idrettsanlegg med fotballbane (gress/ kunstgress), skøytebane, tennisbanerog idrettshall på Berger. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehager på Tangen og Skoklefall. Barne- og ungdomsskole på Tangen, videregående skole på Hellvik/Berger og Steinerskole på Skoklefall. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke og følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta til høyre her og deretter første vei til venstre som er Seljeveien. Eiendommen ligger som første rekke på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 090 000,-

Felleskostnader

Kr 1 500,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

99m2

Bruksareal

108m2

Tomt

302m2

KR-kode

5117158

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Seljeveien 2d, 1452 Nesoddtangen

Gnr. 4, bnr. 696 i Nesodden kommune.

Tomten

Eiet tomt på 302 kvm som er godt opparbeidet med terrasser, plenarealer og beplantninger. Gjennomgående midtseksjon av rekkehus med opparbeidet hage på sydsiden med stedvis fjell i dagen. Gruslagt adkomststi til boligen, felles med nabo.

Parkering

Parkeringsmulighet nede ved adkomstveien og i privat garasje på egen eiendom. Forøvrig gateparkering etter stedets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bolig:

Totalt bruttoareal: 119 kvm

Totalt bruksareal: 108 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Primærrom:

Kjellerstue m/trapperom: 14 kvm

Stue/spisestue/kjøkken, trapperom, entré: 44 kvm

3 soverom, bad, gang/trapperom: 41 kvm

Sekundærrom:

Bod/yttergang: 9 kvm

Blindkjeller med adkomst via innvendig luke i grunnmur.

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke i gang.

Garasje:

Totalt bruttoareal: 18 kvm

Totalt bruksareal: 16 kvm

Sekundærrom: Lagringsplass

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at rom definert som kjellerstue ikke tilfredsstiller byggeforskriftens anbefaling til rom for varig opphold pga. lysforhold.

Bebyggelse

Bolig:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med grunnmur i betong til fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med liggende panel, sits utvendig overflatebehandlet i 2015. Etasjeskillere i tre. Vinduer med isolerglass fra 2002. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein.

Skillende brannmurvegg mot boligenheten mot øst, hvor disse to boligenhetene danner midtseksjonen i rekken på seks boliger.

- Generelt bemerkes de eldre bygningsdelenes alder fra eldre byggeår 1967 og det kan forventes utskiftninger med tanke på normal forventet brukstid. Det er derfor gitt TG 2 til flere bygningsdeler med tanke på alder, som er mer enn halvgått forventet brukstid. Her kan nevnes etasjeskillere, yttervegger, eldre vinduer, innerdører, eldre utvendig beslag, trapper, pipe, eldre deler av VVS og eldre deler av el-anlegg. Det samme gjelder for taktekking og utvendig beslag som er utskiftet i eldre tid, antatt 1980-tallet.

- TG 2 er gitt til drenering, kaldtloft innunder takkonstruksjoner, blindkjeller og innredet del av kjeller innunder byggegrop og utendørs generelt med uheldig hellende terreng, med tanke på eldre standard og risikokonstruksjoner. TG 3 er ikke gitt da det ikke er funnet skader, men disse bygningsdelene har utbedringsbehov og for detaljer må det leses nærmere i konstruksjoner senere i rapporten.

- TG 2 er gitt til innv. trapper med tanke på manglende fallsikring og knirk.

- TG 2 er gitt generelt til VVS med tanke på delvis alder, men TG 3 kan gis til behov for rørleggerutbedring av eldre utett rør til utekran.

- TG 2 er gitt til badet med tanke på manglende lekkasjesikring ved dør, og utbedring anbefales. TG 1 kan gis til hele badet med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid, dersom lekkasjesikring ved dør utbedres tilfredsstillende, noe som iflg. eier vil foretas før salg, av firmaet som har bygget badet.

- TG 2 er gitt til støttemur ved kjellertrapp med tanke på manglende feste av rekkverk. Det bemerkes også at større sprekk i muren mot naboen kan anses som et felles anliggende da trappen benyttes av begge. Muren mot vest i samme trapp er imidlertid uten bemerkninger og kan gis TG 1 sammen med selve trappen.

Garasje:

Garasjen er fundamentert og oppført i terrenget med plasstøpt betong. Takkonstruksjon av type flatt betongtak med utendørs uteplass ved hovedinngangen. Garasjen er noe smal men dyp, og ble målt til ca. 2,60 meter bredde og 6,20 meter dybde.

- Frittstående garasje fra 1980 fremstår med eldre standard og vedlikeholdsbehov.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pent, lyst, modernisert rekkehus over 3 plan med tilhørende garasje med lagringsplass.

Boligen er oppusset med et delikat og moderne snitt og har en meget god planløsning med oppholdsrom i 1.etg, kjellerstue i u.etg og 3 soverom samt bad i 2.etg. Badet er delikat og moderne, rehabilitert i 2014.

Usjenert solrik terrasse på boligens sydvestre side, samt terrasse med morgensol på boligens forside.

Kjøkken:

IKEA kjøkkeninnredning fra 2003 med fronter i bjørk og noen overskapsfronter med glass. Benkeplate i heltre i bøk med utslagsvask. Fliser over benk. Kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp og kjøl/frys.

Følgende hvitevare medfølger: Integrerte hvitevarer samt oppvaskmaskin.

Bad:

Baderomsinnredning med servant, speil og lys. Vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører. Skap integrert ved dør.

Det opprinnelige badet ble utvidet og rehabilitert i 2014.

Diverse:

Varmtvannsbereder på 200 liter plassert i skap under trapp i kjeller.

Stoppekarn og vannmåler er plassert i krypkjeller.

Opplegg for vaskemaskin i kjellerbod.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt strie og malt panel. Mdf-panel i kjellerstue. Malte flater på oppusset soverom. Fliser på bad. Malt mur mot øst og grovere mur i kjellerbod.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med tregulv, malt tregulv og parkett. Fliser på bad. Støpt dekke i bod/yttergang.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt strie, malt panel og folierte takplater.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler. Seriekoblet

- Brannslukningsapparat

- Kabel-TV

- Diverse belysning og panelovner

- Garderobeskap på soverom

- Stedvise originale plassbygde skap fra byggeår

- Enkle trehyller i kjellerbod

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner og peisovn type Dovre Asko fra 2003 i stue. Gulvvarme på bad. Nyere infravarmer på yttervegg på terrasse syd.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter, overspenningsvern, automatisk måler og innholdsfortegnelse plassert i trapperom i 2. etasje.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det er svært vanlig at boliger fra denne byggeperioden mangler nevnte dokumentasjon i Nesodden kommune.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

1992/1997-2/5 19.03.1992 Erklæring/avtale - Panterett til sameiet for kr.20.000-

Det er følgende servitutt tinglyst på eiendommen:

1992/1997-3/5 19.03.1992 Erklæring/avtale - Pliktig medlemskap i Skogen Syd Huseierforening.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er tilknyttet Skogen Syd Huseierforening.

Huseierforeningen består av rekkehus og kjedede eneboliger.

Forretningsfører er USBL, tlf. 008725

Dugnad må påregnes.

Huseierforeningen praktisere hverken godkjennelse av ny eier eller forkjøpsrett.

Dokumenter for huseierforeningen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Skogen I datert 15.06.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Iht. eier foreligger planer om å stenge avkjøringen fra Vestveien inn i Seljeveien ved nr 2A. Det ser ut til at veien på sikt kan bli en blindvei. Området er under utredning om etablering av gang- og sykkelsti langs hovedveien.

Det anbefales å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser og plan for nærmere opplysninger om reguleringsbegrensningene m.v.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 6.485,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann( Fastavgift kr. 1.566,- + Vannmålerleie kr. 250,-. I tillegg kommer forbruk kr.

15,01,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.664,-. I tillegg kommer forbruk kr. 18,98,- pr. m3), renovasjon kr. 2.433,- og feiing/tilsyn kr. 572,-.

Fellesutgiftene er kr. 1.500,-/md. og inkluderer: Kabel-tv fra Canal Digital, byggforsikring, container v/dugnad, felles lekeplass og ledningsnett, samt drift og forretningsførsel.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 15.250,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 2.437,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.193.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Sentrum
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Tangenten/Bibliotek 0.5 km
Sjøstrand brygge 1.2 km
Kavringstrand brygge/Kavringen marina 1.2 km
Skoklefall kapell 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 90.4 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 27.8 km
Bussholdeplass Flaskebekk 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.5 km
Idrettsanlegg Berger idrettspark 2.6 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Nesodden videregående skole 2.2 km
Frogn videregående skole 20.2 km

Barnehager

Heia barnehage (0-6 år) 0.3 km
Kongleveien barnehage (0-6 år) 0.7 km
Oksval barnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.5 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 22.6 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.2 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 0.4 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.5 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 22.6 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 0.4 km
Dagligvare Meny Tangen 0.5 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 2.3 km
Bensin Circle K Flaskebekk 0.5 km
Bensin Torneveien - ubetjent pumpe 14.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44 %
Andel kvinner 56 %
Gj.snittalder menn 37,9 %
Gj.snittalder kvinner 44,7 %
Husholdninger med barn 29 %
Husholdninger uten barn 71 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 378
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18384 7636
Grunnkrets: Sentrum 423 195

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig på Finn.no: 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?