Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 400 000,- for kr 9 400 000,-

Fantastisk kveldshimmel

Solnedgang

Hage med kveldshimmel

Veranda

Stuen i underetasjen med utsikt

Inngangspartiet

Inngangsparti

Vestvendt veranda med utsikt

Utsikten

Vestvendt veranda med motorisert markise

Vestvendt veranda

Flott utsikt

Stuen med utgang vestvendt veranda

Stuen

Stuen med peis

Stuen

Lys og romslig stue med utgang vestvendt veranda

Stuen med peis

Spisestuen

Spisestuen

Kjøkken med spiseplass

Hvit kjøkkeninnredning med glatte fronter

Kjøkken med god benk- og lagringsplass

Omgjort soverom i 1. etg. til tv-stue

Hall med vindfang

Dusjbad i 1. etg.

Stuen i underetasjen med utgang til platting og hage

Peisstue i underetasje

Stuen i underetasjen

Hovedsoverom i underetasjen med god skapplass

Hovedsoverm i underetasjen

Barnerommet i underetasjen

Masse god lagringsplass

Separat toalett i underetasjen

Hovedbad i underetasjen

Badstu

Solrik hage

Hage med flott utsyn

Huset sett fra vestsiden

Planskisse for underetasjen

Planskisse 1. etg.

Alternativ planskisse for underetasjen

Nordstrand/Bekkelaget - Rekkehus med garasje, flotte sol- og utsiktsforhold - Oppussingsobjekt

Seterhøybakken 6 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 000 000,-

Nordstrand/Bekkelaget - Rekkehus med garasje, flotte sol- og utsiktsforhold - Oppussingsobjekt: Nordstrand/Bekkelaget - Rekkehus med garasje, flotte sol- og utsiktsforhold - Oppussingsobjekt

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
170 / 173 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et meget attraktivt og veletablert villaområde på Bekkelagshøgda/Nordstrand. Boligen ligger usjenert til i en privat blindvei. Et eldorado for barn i et bilfritt bomiljø med flere barnefamilier i området, Nordseterskogen som nær nabo og kort vei til Kastellet barneskole. Området er meget populært og ettertraktet der det ligger rolig, tilbaketrukket og sentralt til i forhold til Holtet og Nordstrands mangfoldige fasiliteter. Solrikt rekkehus med vestvendt terrasse og hage med fantastsik utsikt mot fjorden og byen. Umiddelbar nærhet til nærbutikk (Spar) delikatessebutikken Jacobs, skoler og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til diverse servicetilbud på Sæter, Lambertseter og Holtet. Nærhet til flere friområder.

Trikkeholdeplass på Sørli og Holtet med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum. Buss i Raschs vei (rute 74)

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til Østmarka og Ekebergsletta med flotte turområder sommer som vinter, lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, Ekebergrestauranten og skulpturparken m.m. Eiendommen ligger også i nærheten av fjorden, med flere hyggelige badestrender, som bla. Ulvøya, Nordstrand bad og Katten.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Bekkelaget tennisklubb. Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen. Kort avstand til områdets lokale alpinbakke - Sloreåsen.

Treningsstudio: BestHelse på Holtet, Evo på Sæter og Elixia på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i området. I følge utdanningsetaten sogner boligen til Kastellet skole. Skolen er både barne- og ungdomsskole og ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Adkomst fra Ekebergveien er opp Seterhøybakken. Alternativ adkomst er via Birger Olivers vei via Seterhøyveien og inn i Sterhøybakken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 000 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

170m2

Bruksareal

173m2

Tomt

225m2

KR-kode

4417198

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Seterhøybakken 6 C, 1176 Oslo

Gnr. 157, bnr. 650 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 225 kvm. Vestvendt, noe skrånende tomt som er opparbeidet og beplantet. 1/12 ideell andel av fellesareal som har et samlet tomteareal på 2.166,4 m². Fellesareal med lekeapparater ved inngangssiden.

Parkering

Parkering i åpen garasjerekke med elektrisk portåpner, samt at det medfølger 1 utendørs parkeringsplass på fellesarealet over garasjene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 186 kvm

Totalt bruksareal: 173 kvm

Totalt primærrom: 170 kvm

Primærrom:

U. Etg.: Stue, innredet rom , bad, badstue, vaskerom, soverom, wc: 83 kvm

1. Etg.: Vindfang, gang, dusjbad/wc, kjøkken, stue og soverom: 87 kvm

Sekundærrom:

U. Etg.: Bod: 3 kvm

Enkel utebod på vestsiden, ca. 1,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.03.2018 utført av taksator ved Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Rekkehus over 2 plan + lagringsloft med flotte sol- og utsiktsforhold. Eiendommen ligger vestvendt i flotte Seterhøybakken. Stuen i 1. etasje har utgang til delvis overbygget veranda med gode solforhold og flott utsikt.

Stuen i U. etasje har utgang til hellelagt platting og videre til hage. Ved inngangssiden er det terrasseplatting på ca 22 kvm.

Nåværende eier overtok boligen i 1998 og boligen ble oppgradert ved at begge badene ble flissatt. I 2000 ble det lagt ny shingel på taket og det ble samtidig montert nye beslag, takrenner og -nedløp. I 2007 ble det montert ny innmat i sikringsskapet. El-gjennomgang i 2017 påviste ingen feil eller mangler. I 2011 ble det montert ny 200 l varmtvannsbereder. I 2015 ble det montert ny fronter på kjøkkeninnredningen - forøvrig har boligen stort sett sine opprinnelige flater og utstyr og trenger således oppgradering.

Det er montert motorisert markise over verandaen i første etasje. Manuelle markiser over vinduer i soverom, kjøkken og spisestuen.

Rekkehuset har en praktisk og til dels moderne planløsning og inneholder:

1. Etg.: Meget hyggelig frokost terrasse på ca. 22 kvm. Inne i boligen er det et praktisk vindfang og gang med mulighet til å henge fra seg yttertøy. Dusjbad med wc ligger også på dette planet. Videre kommer man inn i en lys, hyggelig og solrik stue med spisestue. Peis med innsats i stuen. Stuen har utgang til delvis overbygget veranda på ca 13 kvm. Praktisk kjøkken med spiseplass. Frontene på kjøkkeninnredningen ble byttet i 2015. Alle hvitevarer medfølger boligen

U. Etg.: Når man kommer ned trappen til underetasjen, kommer man inn i en hyggelig stue med peis og utgang til hellelagt platting og videre ut til vestvendt hage. I denne stuen kan man med enkle grep dele av slik at det blir enda et soverdom, dersom det er nødvendig. Se vedlagte alternative planskisse. Videre i er det et praktisk vaskerom, 2 soverom, separat toalett og bad med badstu.

Det er også en praktisk lagringsbod, samt lagringsplass under trappen.

God lagringsplass på loftet.

Oppvarming

Huset er oppvarmet med elektriske panelovner, varmekabler i vindfang, hall, separat toalett og begge badegulv. Peis med innsats i stuen i 1. etg og elementpeis med innsats i stuen i underetasjen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.01.1979.

Etter en purring på at utearealene mått ferdigstilles, samt at gangveien måtte settes i stand, ble saken henlagt i 1984.

Det gjøres oppmerksom på at rommet i bakkant i underetasjen er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. bruksendringen er ikke meldt til Oslo Kommune ved Plan og Byggningsetaten.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

1/12 del av realsameiene:

Gnr. 157, bnr. 765, bnr. 766 og 767

Dette utgjør fellesarealene ved og rundt garasjene + stikkvei og fellesareal

Følgende servitutt er av betydning. Servitutten er tinglyst i realsameiet:

Gnr. 157, bnr. 765, 766 og 767 og inneholder bestemmelser om adkomst, rett til parkering og gjesteparkering og rett til å bruke fellesarealer.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan S-2267 datert 16.11.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.253,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 5.828,- for 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.244,-.

Velavgift er kr 8.500,- pr. år. Dette dekker strøm til garasje og fellesareal, måking av fellesareal og kabel-TV m/internett.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen AS alarmselskap som koster ca. kr 4.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.226.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Bekkelagshøgda
Kirkesogn Bekkelaget og Ormøy

Steder i nærheten

Best Helse Nordstrand 0.6 km
Kastellet 0.8 km
Nordstrand bad 1.6 km
Brattlikollen 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.9 km
Sentralstasjon Oslo S 5.8 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Karlsrud T-banestasjon 1.4 km
Trikkeholdeplass Sørli 0.3 km
Bussholdeplass Sørli 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bækkelagshallen 1 km
Idrettsanlegg KFUM - hallen 1.5 km
Treningssenter Mudo Nordstrand 1.2 km
Treningssenter Elixia Karlsrud 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Kastellet skole (1-10 kl.) 0.6 km
Holtet videregående skole 1.2 km
Lambertseter videregående skole 1.6 km

Barnehager

Toppen familiebarnehage 0.9 km
Karlsrud familiebarnehage 0.9 km
Christiania kulturbarnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.8 km
Kjøpesenter Sæter senter 2.2 km
Postkontor Jacobs 0.6 km
Postkontor Matkroken Bråten 1.2 km
Apotek Apotek 1 Holtet 0.5 km
Apotek Apotek 1 Karlsrud Lambertseter 1.5 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 3.8 km
Dagligvare Jacob's Holtet 0.6 km
Dagligvare Spar Kastellet 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 0.9 km
Kiosk/video Mix Karlsrud 1.2 km
Bensin Shell Kastellet 0.7 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,8 %
Andel kvinner 47,2 %
Gj.snittalder menn 39,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,6 år
Husholdninger med barn 37,8 %
Husholdninger uten barn 62,2 %
Gj.snitt byggeår 1962
Gj.snitt tomtestørrelse 803
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bekkelagshøgda 922 344

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?