Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 200 000,- for kr 6 200 000,-

Her er det plass til små og store føtter

Sydvestvendt og solrik fasade

Terrassen på over 50 kvm er pent flislagt og delvis overbygd

Terrassen har plass til flere sittegrupper, spiseplass og grill

Romslig stue som kan gjøres enda større ved å åpne opp mot et eller to soverom

Stua har plass til spisebord og sittegruppe

Hyggelig med peis og direkte utgang til terrasse

Peis i stua

Kjøkkenet har rikelig med kjøkkeninnredning

Hyggelig med plass til spisebord ved vindu

Soverom I i 1. etasje

Soverom I i 1. etasje har en panelt vegg som må ses!

Soverom III i 2. etasje

Soverom III i 2. etasje

Utsikt fra soverom III

Soverom IV i 2. etasje (tidligere brukt som stue)

Soverom IV har god plass til garderobeløsning

Utsikt fra hovedsoverom

Soverom V i 2. etasje (tidligere brukt som kjøkken)

Dusjbad/wc i 2. etasje

Gang i 2. etasje

Entré med staselig inngangsdør

Kjellerstue - disponibelt rom

Kjellerstue - omkledningsrom

Svømmebassenget er ikke i bruk, men tenk hvor fint...

... det kan være å sette det i stand

Sauna er godt å ha etter en tur i Lillomarka

Vaskerom/bad/wc i kjelleren

3D-planskisse - 1. etasje

2D-planskisse - 1. etasje

3D-planskisse - 2. etasje

2D-planskisse - 2. etasje

3D-planskisse - kjeller

2D-planskisse - kjeller

Tomten vender mot sydvest og har sol store deler av dagen

Pen fasade - innkjøring til garasje

Sidsel Sidsærks vei hvor det er et godt nabolag

Kart over nabolaget

Rødtvet med Sandås i bakgrunnen - kort vei til barnehager, skole, butikk og t-bane samt buss

Rødtvet Skole

Rødtvet Barnehage

Sandåsveien Barnehage

Kiwi

Rødtvet t-banestasjon

Sandåssletta

Sandås

Sandås/Rødtvet

Sidsel Sidsærks vei 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 450 000,-

Sandås/Rødtvet: Innholdsrikt hus-flere stuer, 5 soverom, 3 bad, 50 kvm solrik terrasse. Garasje, hage, ved Lillomarka.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
198 / 228 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sandås på Rødtvet er et veletablert boligområde i Grorud bydel som ligger mellom Lillomarka og Rødtvet. Området tilhørte tidligere Rødtvet Gård og ligger ca. 10 km nordøst for Oslo sentrum. Det er flere gode kommunikasjoner med resten av Oslo, gjennom både Trondheimsveien, Østre Aker vei samt både t-bane (Rødtvet) og toget som stopper både på Nyland og Grorud. 31-bussen går til/fra Oslo sentrum døgnet rundt hele året. Flybuss til Gardermoen tar ca. 40 minutter.

Eiendommen ligger i et populært og meget barnevennlig område uten gjennomfartstrafikk. Det er kort vei til barnehager og skoler i alle trinn, fritidsklubb, bibliotek, kirke, nært til offentlig kommunikasjon, nærbutikker Kiwi (åpent 7-23 på hverdager og 9-21 på lørdager) og Rema1000 med post-i-butikk (åpent 7-23 på hverdager og 8-21 på lørdager), Meny og Joker, butikksenter og apotek. Det finnes flere serveringssteder i nabolaget: restaurantene Haveli og Antikvariatet, Haveli Sportspub hvor det arrangeres quiz og Maharaja. Pizza får du fra Peppes, Flamenco, Papa Rosa og Pepinos. Vil du ha take-away finnes Stop&Go, Bislet Kebab House og Just Wook It. Deli de Luca på Esso. Månedlig strikkekafe i Steinbruddet, og flere arrangement på Kafe Steinbra. Kort vei til Veitvet, Linderud og Grorud senter.

Du finner aktive idrettslag, flere treningssentre (Bare Trening, SatsElixia, Actic), svømmehall, legesenter med legevakt m.m. Idrettlaget Grei har kunstgress-bane, ballbinge og klubbhus like ved. Aktivt fotball, innebandy, orientering og skimiljø. Alpinanlegg på Årvoll.

Sandås har et aktivt vel som holder flere hyggelige arrangement i løpet av året, bl.a. flere aktiviteter for barn, skøytefest, 17. Mai-/St. Hans-feiring osv. De sørger også for vedlikehold av felles skøytebane/leke-/ballplass. Se: http://www.sandasvel.no/

I tillegg arrangerer lokale krefter årlig Rockekonsert og Halloween-fest som det går gjetord om.

Lillomarka i umiddelbar nærhet med flere fiske-og badevann (Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann), lysløyper og flotte turmuligheter sommer som vinter. Fantastiske ski- og akemuligheter om vinteren. På Hestejordene som ligger like ved treffer du hester og kyr som går på sommerbeite. Lilloseter er et populært turmål. Sjekk ut: http://www.lilloseter.no/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Nemo familiebhg (1-3 år) 0.2 km*

Rødtvedt barnehage (0-6 år) 0.3 km*

Sandåsveien barnehage (2-6 år) 0.4 km*

Skoler:

1-7 kl. Rødtvet skole 0.4 km*

8-10 kl. Apalløkka skole 1 km*

Bjerke vgs 3.2 km

Kuben vgs 6.1 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 450 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

198m2

Bruksareal

228m2

Tomt

401m2

KR-kode

541797

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sidsel Sidsærks vei 18, 0956 Oslo

Gnr. 90, bnr. 161 i Oslo.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 250 kvm

Totalt bruksareal: 228 kvm

Totalt primærrom: 198 kvm

Primærrom:

2. etasje (42 kvm): Bad, gang m/trapp, 3 soverom

1. etasje (74 kvm): Entré, kjøkken, stue, wc, 2 soverom

Kjeller (82 kvm): Bad/vaskerom, oppholdsrom, kjellerstue, trapperom, basseng-rom m/dusj, badstue

Sekundærrom (30 kvm):

Kjeller: Bod, garasjerom, teknisk rom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Solrik, sydvestvendt tomt som er pent opparbeidet med plen og beplantet med blomster, trær, pryd-og bærbusker.

Tomten er festet og er på 401,3 kvm. Festeavgiften er kr 10.686,- pr. år.

Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Utvendig pusset og malt. Antatt original drenering. Merk fra hhv 75 og 79 for tilbygg. Drensgrøft foran garasjeport tilkoblet sluk. Tradisjonell bindingsverk konstruksjon antatt isolert med isolasjonsmatter. Vegg i 2. etasje over stuetak og stuevegg mot terrasse skal ha blitt panelt og etterisolert i ca. 2006-07 ifølge selger. Utvendig kledd med stående panel. Frittbærende dekker utført i armert betong over bassengrom og garasje. Øvrige etasjeskiller utført som isolert bjelkelagskonstruksjon. Dekke over bassengrom ble rehabilitert i ca. 2007. Uisolert saltakskonstruksjon over opprinnelig del av bygg. Isolert pultakskonstrulsjon over tilbygg stue/garasje. Dobbeltfalset betongtakstein på tak. Taktekking, taknedløp og renner i stål fra ca. 1998-2000. Lufting via ventil i gavl vegg samt i gesims.

Inngangsdør i massiv teak. Balkongdør med 2-lags isolerglass datert 1980. Formpressede innerdører med bikubekjerne av papp. Dører med finert malt overflate. Finerte dører og fyllingsdører i massivt treverk. Skyvedører. Foldedør. Garasjeport i treverksutførelse på skinne. Trapp i eikeutførelse mellom begge etasjer. Utvendig trapp ved inngangsparti kledd med skifer-flis fra 2017. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu i stue, datert 1982 (kjøkken), 2008 (stue, sov 1.etasje), 2011 (bassengrom) og 2016 (soverom 2. etasje). Øvrige vinduer med koblede 2-og 1-lags glass. Antatt fra byggeår.

Terrasse på 51 kvm utført på betongdekke over bassengrom i kjeller. Rehabilitert i 2007 med delvis nytt betongdekke over bassengrom, membraner, fliser, overbygg (pergola), rekkverk og trapp til hage.

Rom med basseng (7,2 x 3,2 m) og dusj. Flislagt gulv. Vegger og himling utført i armert betong. Det er lagt fliser på kortvegger og søyler og mexi stein på langvegger. Platebelagt himling. Badet i kjelleren har malte vegger, flislagt gulv og sluk ca. 10 år gammelt.

Sikringsskap med eldre skrusikringer i kjeller. Ny måler med fjernavlesning er innstallert (Eltel). Det skal ha blitt utført kontroll av det elektriske anlegget ifølge selger og dokumentasjon foreligger. Takpunkter i himling for tilkobling av belysningsutstyr. Downlights.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder flere punkt som har fått TG2 bl.a.:

- Det ble utført fuktsøk med indikasjonsinstrument av typen protimeter MMS på tilfeldig utvalgte steder på nedre del av kjellervegg, samt observert etter fuktmerker i overflater. Det ble registrert forhøyede fuktverdier i noen områder av nedre del av vegg oppholdsrom kjeller, samt synlig saltutslag vegg i bod. Fuktutslag KAN være indikasjon på sviktende drenering.

- Vinduene har stedvis behov for overflatebehandling og smøring. Grunnet alder kan det ikke forventes samme isolasjonsevne som dagens vinduer. Gjelder først og fremst vinduer uten isolerglass, samt vindu kjøkken. Øvrige vinduer ingen merknader.

- Inngangsdør fremstår som velholdt og velfungerende. Det ble ikke registrert feil eller mangler på denne. Eldre balkongdør med generelt behov for overflatebehandling og tilpasning. Eventuelt utskiftning. Garasjedør med behov for overflatebehandling og smøring.

- Overflater innvendige trapper med behov for generell overflatebehandling. Merk mangelfullt rekkverk trapp til kjeller.

- Eldre bad i 2. etasje med behov for renovering. Det er først og fremst badets tettesjikt som kan være mangelfullt i eldre bad. Ved bruk av dusjkabinett eller badekar i rommet kan badets levetid forlenges. Fallforhold på gulv ble målt med lasermåler. Det ble registrert fall mot sluk. Eldre støpejernsluk. Det kan ikke gis noen garanti mht slukets tilstand.

- Gjestetoalett i 1. etasje. Generell slitasje inventar og overflater. Behov for oppgradering. Merk at wc ikke anses som et våtrom og det er derfor ikke krav til sluk i rommet.

- Eldre bad i kjeller. Det gjøres oppmerksom på at takstman ikke har fått fremlagt dokumentasjon på utførelse. Det vites derfor ikke eksakt oppbygging av badet.

- Det skal være tilstrekkelig med tilgang på friskluft via ventiler i boligen. Mekanisk vifte bassengrom ikke testet. Mangelfull ventil i innervegg/dør til badet for tilførsel luft fra rene rom. Viktig for å oppnå tilfredsstillende luftsutskiftning/sirkulasjon i boligen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Huset er halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig som går over 2 plan pluss kjeller med kjellerinngang via garasje. Boligen ble oppført i 1961, er innholdsrik, men har et generelt innvendig oppussingsbehov.

1. etasje:

Stue (ca. 33 kvm): Pen og lys sydvestvendt stue med god plass til spisestue og sittegruppe. Mulighet for å åpne opp mot Soverom I og/eller Soverom II for å få en større stue. Gruepeis og utgang til terrassen. Uttak for TV/tele/data.

Kjøkken (ca. 9 kvm): Eldre kjøkkeninnredning med rikelig skap-/benkeplass. Lakket eikefinerte fronter. Laminert benkeplate med innfelt servant. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Ikke montert aquastop. Kjøkkenventilator med kanal til tak. Alle hvitevarene følger med. Plass til spisebord.

Terrasse (ca. 51 kvm): Solrik, sydvestvendt uteplass med flislagt gulv. Rehabilitert i 2007 med delvis nytt betongdekke, membraner, fliser og rekkverk. Delvis overbygd plass (pergola) slik at en kan også kan sitte ute selv om det regner. Her er det god plass til sittegrupper, lekeplass og grill. Trapp ned til hagen. Utelampe og stikkontakt.

Soverom I (ca. 10 kvm): Lett tilgjengelig soverom eller hjemmekontor. Fondvegg med unik panel som må ses. Vindu som vender mot sydøst.

Soverom II (ca. 6 kvm): Kjekt som barnerom eller gjesterom. Skyvedør mot stue og vindu som vender mot terrassen.

Entré (ca. 6 kvm): Speil skyvedørsgarderobe og plass til kommode. Inngangsdør i massiv teak.

Gjestetoalett: Servant og wc. Mindre varmtvannsbereder.

2. etasje:

Soverom III (ca. 7 kvm): Plassbygd garderobeskap og vindu som vender mot sydøst.

Soverom IV (ca. 14 kvm): Romslig hovedsoverom med vindu med fin utsikt mot sydøst. Loftsluke. Tidligere benyttet som stue.

Soverom V (ca. 9 kvm): Vindu som vender mot sydvest. Tidligere benyttet som kjøkken. Opplegg for vann og avløp i vegg mot badet.

Dusjbad/wc (ca. 3,7 kvm): Servant med speil. Toalett. Plass til dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Badet er utdatert og modent for renovering.

Gang (ca. 8 kvm).

Underetasje:

Kjellerstue/omkledningsrom (ca. 11 kvm): Stort rom med plass til familiens tenåringer. Adkomst til badstue og bassengrom.

Badstue (ca. 2 kvm): Elektrisk saunaovn.

Bassengrom (ca. 34 kvm): Bassenget (7,2 x 3,2 m) har stått ubrukt i flere år og tilstand er ukjent. Dusj og relax-område.

Kjellerstue/disponibelt rom (ca. 9 kvm): Godt med garderobeskap.

Bad/wc/vaskerom (ca. 6 kvm): Heldekkende servant med underskap, overskap med speil og badekar. Opplegg for vaskemaskin. Fyrkjele med varmtvannsbereder.

Gang (ca. 6 kvm): Plass til fryseboks (kan følge med) og utgang til garasje. Adkomst til bod på ca. 2,5 kvm.

Garasje (ca. 20 kvm): Garasjeport i treverksutførelse på skinne.

Teknisk rom (ca. 4 kvm): Inneholder pumpe-og rensesystem til svømmebassenget.

Lagringsplass på kryploft og i kjellerbod.

Himling: Malte takessplater.

Vegger: Malte strie og tapet. Papirtapet. Malt og lakket panelbord. Fliser. Rå betong i garasje.

Gulv: Hovedsakelig 3-stavs eikeparkett. Fliser. Laminatparkett. Råbetong i garasje.

Get leverer kabel-tv/internett.

Oppvarming

Vannbåren varme med radiatorer i stue, gang og kjellertrapp. Anlegget har ikke vært i bruk på flere år. Øvrig oppvarming med panelovner. Elektrisk stråleovn på bad i 2. etasje.

Åpen peis i stue kledd med mexi stein. Det mangler feieluke i kjeller og dette må etableres.

Fyrkjele med varmtvannsbereder i kjeller fra 1979. Denne har ved, strøm og olje som mulige energikilder. Varmtvann varmes i dag opp med strøm. Mindre varmtvannsbereder i gjestetoalett 1. etasje. Røropplegg og bunnledninger fra byggeår. Svømmebasseng fra 1979.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Hovedstoppekran i skap oppholdsrom kjeller. I tillegg stoppekran som deles med nabo ute i hagen.

Friskluftstilførsel via veggventiler og spalteventiler i vinduer. Mekanisk vifte i bassengrom med kanal til yttervegg. Naturlig avtrekk på badene tilkoblet luftekanal via ventil, samt via åpen peis i stue. Kjøkkenventilator tilkoblet kanal ført til tak.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

I husets 2. etasje har tidligere 1 soverom fungert som stue og 1 soverom var innredet som kjøkken. Disse rommene er nå tilbakeført. Selger opplyser at 2. etasje tidligere har vært utleid, uten å være godkjent som separat boenhet av kommunen.

Parkering

Garasje i underetasjen med adkomst via port. Gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste offentlige ladepunkt for el-bil er i Rasmus Engers vei som ligger ca. 400 m fra huset.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.08.1967 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

I tillegg finnes ferdigattest for tilbygg med garasje datert 26.03.1971 samt tilbygg svømmebasseng med terrasse datert 23.05.1975.

Det er uvisst om det er gjort ytterligere endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

1960/14040-5, datert 08.11.1960 Festekontrakt - vilkår

Festetid: 75 år

Årlig avgift NOK 240 (endret)

Bestemmelser om regulering av leien, bebyggelse, overdragelse av kontrakten, forlengelse, innløsningsrett, forkjøpsrett for grunneier, pant for forfalt festeavgift samt Husbanken standardklausul vedtatt.

1963/2722-1, datert 07.03.1963 ** Nye vilkår, fordeling av festeavgift etter at tomten ble delt mellom Sidsel Sidsærks vei 18 og 20.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-754 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.12.1958.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Festeavgiften betales etterskuddsvis med en halvpart henholdsvis 01.01. og 01.07. Neste regulering vil bli 01.07.2022. Konsumprisindeksen vil bli lagt til grunn ved beregning av festeavgiften. Festekontrakten utløper 31.12.2034.

Fester kan når som helst søke om innløsning av festetomten. Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr 11.725,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI.

Grunneier, Oslo Kommune, har forkjøpsrett dersom tomten overdras til andre enn selgers familie i rett oppad og nedadstigende linje samt søsken. Oslo kommune, som grunneier/bortfester, vil ikke benytte forkjøpsretten ved salg av bygningsmassen på eiendommen Sidsel Sidsærks vei 18, gnr. 90 bnr. 161, denne gang. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Oppgitte areal per rom er omtrentlige.

Selger har opplyst om følgende i egenerklæringsskjemaet:

- Det ble oppdaget råteskade på bunnsville mot terrassen i 2006. Dette ble utbedret av Tømrermester Jøran Sundvoll. Dette ble dekket av Norsk Hussopp og Forsikring pga at det var tegnet medlemsskap i 1995.

- Hafslund har foretatt kontroll av El-anlegget. Ingen merknader.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.095,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendomsskatten er kr 1.625,- pr. år og er inkludert i beløpet. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 34.900,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.948,-.

Sandås Velavgift er kr 300,- pr. år. (frivillig).

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/bredbånd og har avgift på kr 950,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.260,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.612.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Sandås
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Grorud Samfunnshus 1.3 km*
Nordtvet bad 1.3 km*
Groruddammen 1.5 km*
Linderudplassen 0.7 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 41 km
Sentralstasjon Oslo S 9.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 5.7 km
T-bane stasjon Rødtvet T-banestasjon 0.5 km*
Bussholdeplass Rødtvet 0.5 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Greibanen 0.7 km*
Idrettsanlegg Veitvet Idrettsanlegg 1.2 km*
Treningssenter Bare Trening Kalbakken 0.9 km*
Treningssenter Elixia Kalbakken 1 km*

Steder av interesse

Skoler

Rødtvet skole (1-7 kl.) 0.4 km*
Apalløkka skole (8-10 kl.) 1 km*
Bjerke videregående skole 3.2 km
Kuben videregående skole 6.1 km

Barnehager

Nemo familiebhg -Rødtvet (1-3 år) 0.2 km*
Rødtvedt barnehage (0-6 år) 0.3 km*
Sandåsveien barnehage (2-6 år) 0.4 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Veitvet Senteret 1.1 km*
Kjøpesenter Linderud Senter 1.4 km*
Postkontor Rema 1000 Kalbakken 0.9 km*
Apotek Boots apotek Kalbakken 0.9 km*
Apotek Ditt Apotek Veitvet 1.1 km*
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 1.4 km*
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.8 km*
Dagligvare Kiwi Rødtvedt 0.3 km*
Dagligvare Meny Kalbakken 0.9 km*
Kiosk/video Narvesen Kalbakken t-bane 0.9 km*
Kiosk/video Narvesen Veitvedt t-bane 1 km*
Bensin Esso Tiger Kalbakken 1.1 km*
Bensin Uno-X Linderud Sør 1.4 km*

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 39,2 %
Gj.snittalder kvinner 41,2 %
Husholdninger med barn 39,9 %
Husholdninger uten barn 60,1 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 609
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Sandås 457 198

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "as is" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?