Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 825 000,- for kr 6 825 000,-

Kjøkken med god skap- og benkeplass

Lekkert bad i underetasjen

Enderekkehus

Terrasse i ene enden av hagen

Terrasse utenfor stuen

Stuen sett mot hagen

Velkommen!

Planskisse 1. etg.

Planskisse u. etg.

Kart

Idyll på Tveita/Hellerud

Simon Darres vei 34

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 000 000,-

Idyll på Tveita/Hellerud: Sjelden mulighet! Utbygget og innholdsrikt enderekkehus med stor og solrik hage. Vinterhage på 25 kvm. Utsikt. Garasje.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 178,-
AREAL (P-ROM / BRA)
149 / 182 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rekkehuset ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Tveita i Oslo. Området ligger grønt og sentralt til med nærhet til både sentrum og marka. Det er bilfri gangvei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. En kort gåtur unna (ca. 4 min.) ligger Tveita barneskole og Tveita idrettspark. Der er det også ballbinge og vanlig grusbane.

Ved Godlia skole er det en kombinert friidretts- og fotballbane, samt grusbane og kunstgressbane. I tillegg ligger også idrettshallen Oppsal Arena (flerbrukshall) i forbindelse med skolen. Fra boligen er det kort gange til løypenett som tar det innover i Østmarka. Her finner du flere fine bade- og fiskevann, sykkelveier og turstier sommerstid, samt oppkjørte skiløyper på vinteren.

Moderne SATS Treningssenter på Hellerud. Ca. 12 minutters gange fra boligen.

Ellers ligger Tveten gård i nabolaget - en liten oase med bygningsmasse helt tilbake fra 1700-tallet. Her er det både søndagskafé, konserter og et omfangsrikt kulturliv, noe som gjør gården til et fint møtested for alle aldre.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tveita senters 70 butikker et godt og variert utvalg. Bryn Senter, Alna senter og Manglerud Senter ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Oslo sentrum er kun 10 minutter unna med bil, med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er

Simon Darres vei og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er også kort vei til nærmeste T-banestasjon.

Med bil fra Tveita tar det ca. 6 min til Oppsal, 8 min til Manglerud, 10 min til Oslo S, 6 min til Oppsal og 29 min til

Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Tveita barneskole og Oppsal ungdomsskole. Det finnes flere videregående

skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Tveita barneskole og Haugerud ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 93 333,-

Totalpris

Kr 7 093 333,-

Felleskostnader

Kr 5 178,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1966

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

149m2

Bruksareal

182m2

Tomt

34096m2

KR-kode

4017143

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Simon Darres vei 34, 0669 Oslo.

Gnr. 140, bnr. 32 i Oslo kommune.

Leil.nr. 142, andelsnr. 42 i Sørhellinga borettslag, org.nr. 950 427 760

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 196 kvm

Totalt bruksareal: 182 kvm

Totalt primærrom: 149 kvm

Primærrom:

1. etasje 78 kvm: Entré/gang , 3 soverom, bad, kjøkken, stue/spisestue.

Underetasje: 71 kvm: Stue og spisestue, tv-stue/soverom/gjesterom, bad og vaskerom.

Sekundærrom underetasje: 33 kvm: 23 m2 nnglasset terrasse/vinterhage med utgang fra stuen og 2 boder.

I tillegg disponerer en utvendig bod. Boden er ikke inspisert eller målt opp da denne skal rives og bygges opp igjen under de utvendige rehabiliteringene som pågår.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.06.2017 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet tomt på 34.096 kvm som tilhører borettslaget. Det er avtalt at andelseierne skal disponere deler av fellestomten som sin egen, resterende tomt er fellesareal. Eksklusiv bruksrett til tomteområdet ved siden av huset (dvs jordstykket som er avgrenset av rekkehuset og asfaltert gangvei).

Laget har en stor, felles tomt bestående av blant annet asfalterte internveier, garasjer og gressplener.

Boligen/andelen disponerer en egen flott opparbeidet hage bestående av stakittgjerde, terrasseplatting, gressplen og andre beplantninger. Hagen strekker seg på både gavlveggen og fremsiden av huset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Huset ble drenert i 2012. Det pågår omfattende utvendig rehabilitering av bygningsmassen i borettslaget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter med tilstandsgrad TG2 og TG3.

TG 2:

- Vegger på bad i 1. etasje: Membran i vegg er ikke kontrollert da dette krever større inngrep eller dokumentasjon på arbeidet. Det ble tatt et fuktsøk med en Protimeter MMS2 uten unormale utslag. Eier informerer om at dette badet blir lite brukt til dusjing og bading. Derfor vil endret bruk av badet føre til en større påkjenning på konstruksjonen som den kanskje ikke tåler. Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alderen på konstruksjonen

- Servantskap i 1. etasje: Det er fuktskade på dørene på servantskapet.

- Gulv på vaskerom i underetasjen: Det er enkeltvis avskallinger/malingsflass på gulvet. Denne type maling er tettesjiktet til våtrommet, og må derfor males over med riktig type malingsprodukt for å få et komplett tett sjikt.

TG 3:

- Gulv på bad i 1. etg: Det er bom under enkelte fliser og sluket er ikke gulvets laveste punkt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innholdsrikt og attraktivt enderekkehus over to plan. Rekkehuset er oppført i 1966 og tilbygget i 2008 med utvidet entre, gang og nytt soverom i 1. etasje og nytt bad samt ekstra soverom/tv- stue og ny bod i underetasjen. Nåværende eier har også etablert og rehabilitert uteområder vesentlig i sin eiertid. Terasseplatting er oppført i 2015. i disse dager pågår det en større rehabilitering i borettslaget hvor blant annet alle vinduer, dører, vegger (inkl. etterisolering) og tak skiftes ut.

Rekkehuset har fantastisk intern beliggenhet i borettslaget med sol fra tidlig morgen til sen kveld (dvs til solnedgang ca. 22:30 midtsommers) i ekstra stor hage rundt 3 sider av huset.

Godt med oppbevaringsplass i 2 innvendige boder samt 1 utvendig bod. I tillegg er det noe lagringsplass i garasje.

MATERIALVALG:

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite og finerte fronter og benkeplate i heltre eik. Godt med skap- og benkeplass.

Lys under overskap og fliser over kjøkkenbenk. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, micro og platetopp. Nisje til kjøleskap som også medfølger. Ventilator over kokeplate. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Spisestue: Spisestue i tilknytning til kjøkkenet med god plass til langbord. Dette rommet kan også omgjøres til soverom ihht opprinnelig planløsning.

Stue: Stor stue med plass til både spisebord og sofagruppe. Store vinduer mot den flotte hagen gjør det store oppholdsrommet lyst og luftig. Utgang til vinterhage fra stuen.

TV- stue underetasje: Separat Tv-stue/gjesterom/soverom i underetasjen. Rommet er innredet i 2008 i forbindelse med at rekkehuset ble utbygget.

Soverom: Huset har 3 soverom i 1. etasje og kjellertsue/soverom/gjesterom i underetasjen. Mulighet for å innrede ytterligere et soverom der spisestuen i 1. etasje er i dag.

Bad 1. etasje: Flislagt bad med badekar. Varmekabler i gulv og servant med hvit servanskap. Stort speil.

Bad underetasje: Lekkert baderom med stor dusj bak glassdører, veggmontert toalett. Skapservant på hvit baderomsinnredning med skuffer. Speil med belysning. Downlights i tak. Badet er fra 2008.

Vaskerom: Stort vaskerom med utslagskum og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel under praktisk benk. Godt med skapplass. Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2003.

Gulv: Flislagt entré/gang, ellers 3-stav Merbau parkett. Tretrapp belagt med teppe ned til underetasjen. I stuen i underetasjen er det eik stavparkett (mønster). Malt mur på vaskerom.

Vegger: Malt trepanel, malt strie og malt mdf panel. Fliser på begge bad.

Tak: Malt trepanel unntatt i stuen hvor det er lerretshimling.

garderober: Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom og i entré/gang

Vinterhage: Vestvendt, innglasset terrasse på 23 m2 med skiferheller og utgang fra stuen. Vegger ut mot hage er stort sett av glass, og skyvedørene på langveggen kan åpnes nesten helt opp.

Oppvarming

Varmepumpe i underetasjen. Ellers elektriske panelovner. Varmekabler på begge bad og i ente/gang. Murt peis i stuen med Jøtul innsats fra 2006/07.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Denne boligen disponerer garasje merket med nr. 9. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra 1974 og ferdigattest på tilbygg av entre i 1 etasje samt deler av stue i underetasjen fra 1989. Ferdigattestene omfatter ikke tilbygg som omfatter det ene soverommet i 1 etasje og tv-stue og bod i underatasje. På disse arbeidene foreligger det ferdigmelding fra 2010.

Iht. originale bygningstegninger er tv-stue i underetasje er innredet etter at ferdigattesten er gitt og er opprinnelig godkjent som bodareal. Vindu er satt inn i ettertid. Stue/spisestue i 1. etajse er opprinnelig delt i et soverom og spisestue. Bad i 1. etg. opprinnelig oppdelt i bad og separat wc. Bad i underetasjen er opprinngelig vedbod og matbod.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om trafostasjon/kiosk, midlertidig dispensasjon fra vegloven vedr. søppelbod mot garasje i Simon Darres vei på visse vilkår og bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-951 datert 23.01.1962 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.02.1994. Eiendommen omfattes også av "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.178,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel TV, drift og vedlikehold av borettslaget, forretningsførsel, bygningsforsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjenester.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 4.700,- inkl kr 163,- i renter på lån.

Leietillegg påbygg kr. 478,-

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.05.2019. betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr 138,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 15.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift inkludert i felleskotnadene.

Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Bredbånd fra Get.

Alarm med bevegelsessensorer både i stue oppe og stue nede er montert, men er for tiden deaktivert.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.250,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.100.642,- Av dette beløpet utgjør kr 93.333,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.250,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Tveita
Kirkesogn Østre Aker og Haugerud

Steder i nærheten

Tvetenbrua 0.5 km
Tveten Gård 0.6 km
Nordre Skøyen hovedgård 0.8 km
Bryn bru 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44.3 km
Sentralstasjon Oslo S 9.5 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 1.1 km
T-bane stasjon Hellerud T-banestasjon 0.4 km
Bussholdeplass Simon Darres vei 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hellerud (vgs) aktivitetsanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Bryn 7 og 11-mannsbane 0.9 km
Treningssenter Mudo Tveita 1.3 km
Treningssenter SATS Hellerud 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Tveita skole (1-7 kl.) 0.9 km
Bryn skole (1-7 kl.) 0.8 km
Haugerud skole (8-10 kl.) 3 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 4.2 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 4.9 km
Hellerud videregående skole 0.9 km
Etterstad videregående skole 4.3 km

Barnehager

Sørhellinga barnehage (1-6 år) 0.3 km
Hakkebakkeskogen familiebhg - Fyrstikkv. (1-3 år) 0.4 km
Lykketrollet familiebhg avd Dalbakkv. 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tveita Senter 1 km
Kjøpesenter Bryn Senter 1.7 km
Postkontor Coop Extra Tveita senter 1 km
Postkontor Ica Supermarked Hellerud 1.5 km
Apotek Vitusapotek Tveita senter 1 km
Apotek Apotek 1 Tveita 1 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Alna Vinmonopol 2.8 km
Dagligvare Rema 1000 Bryn 0.8 km
Dagligvare Meny Tveita 1 km
Kiosk/video On the track 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Tveita senter 1 km
Bensin Circle K Bryn 1 km
Bensin Esso Tiger Tveita 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,7 %
Andel kvinner 54,3 %
Gj.snittalder menn 42,5 %
Gj.snittalder kvinner 46,3 %
Husholdninger med barn 16,8 %
Husholdninger uten barn 83,2 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 27688
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Tveita 1668 1080

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?