Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 650 000,- for kr 2 650 000,-

Fasadebilde

Fasadebilde

Inngangsparti

Inngangsparti

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Trappegang

Trappegang

Gang

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Garderoberom

Soverom

Stue

Kjellerstue

Vaskerom i kjeller

Sommerbilde terrasse

Sommerbilde terrasse

Sommerbilde fasade

Terrasse

Plantegning kjeller

Plantegning 1. etg.

Plantegning 2. etg

Virik / Skiringssal

Skiringssalveien 166

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Virik / Skiringssal: Strøken enderekke med gjennomført og høy standard! Alt nytt i 2012/13

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 800,-
AREAL (P-ROM / BRA)
137 / 143 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tilbaketrukket og rolig beliggenhet rett på utsiden av sentrum, med ca. 3 km til bykjernen. Boligen er tilknyttet Virikområdet som er et meget populært boligfelt. Her er det idrettspark, treningssenter og dagligvareforretning. Vel så nærme ligger også SVGS med tilhørende tilbud i omkrets, med blant annet Bugårdparkens svømmehall, tennisbaner, innendørs idrettshall og skøytebane på vinterstid. Videre ut mot Furustad finner du Sandefjords golfbane med 18 hull. Turmuligheter hele året, kjempefine turstier på vår og sommer, bærplukking på høsten og skiløyper (opplyste) på vinter. Her kan man spenne på seg skiene omtrent i hagen og gå ut i mange forskjellige skiløyper. En liten spasertur unna finner du stien som tar deg rett inn i Marumskogen, som er en svært ettertraktet plass for de tur gladesommer og vinter!

Barnehager og skoler

Eiendommen ligger en liten kilometer unna Virik barneskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette nærmere med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum kjør Høstsgate retning Virik. Følg denne over i Pukkestadveien og videre over i Kjellbergveien. Kjør frem til Skiringssalveien, ta til venstre og følg veien ca. 500 meter. Boligene kommer på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Felleskostnader

Kr 1 800,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1970

Soverom

2

Primærrom

137m2

Bruksareal

143m2

Tomt

1097m2

KR-kode

221813

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skiringssalveien 166, 3213 Sandefjord

Gnr. 43, bnr. 423, snr. 3 i Sandefjord kommune.

Tomten

Stor fellestomt på 1 097 kvm hvor hver enhet disponerer sin naturlige del. Gårdsplassen ble asfaltert og det ble plantet tujahekk i 2016. Hyggelige og enkle uteområder, passer fint for de som ikke ønsker for mye hagearbeid.

Parkering

Parkering på asfaltert gårdsplass med plass til flere biler.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp iht. Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 153 kvm

Totalt bruksareal: 143 kvm

Totalt primærrom: 137 kvm

Kjeller:

Gang, kjellerstue og vaskerom.

Første etasje:

Gang, stue og kjøkken.

Andre etasje:

Gang, 2 soverom, garderoberom og bad.

Bebyggelse

Tradisjonel bindingsverkhus med flatt tak.

Boligen ble totalrenovert både innvendig og utvendig i 2012/13. Ytterveggene er etterisolert utvendig + en asfalt vindtett og Isola vindtett duk utvendig kledning i royal eller kreosot behandlet.

Byggningen har flatt tak med antatt 10-15 cm isolasjon . Det er lagt nytt takbelegg av Byggpartner i 2013. Det er drenert på syd/vestsiden av boligen, arbeidet er utført av Carl C Fon. Alt av elektro og VVS er nytt i 2012/13.

Det er en tg2 jf. eierskifterapporten som omhandler gammelt støpejern sluk på vaskerommet.

Standard

Lekker og smakfull bolig med god standard og solrik beliggenhet. Boligen er en del av et sameie på 3 seksjoner som ligger i rekke. Hele bygget ble totalrenovert i 2012/13 og har delikate materialvalg og god planløsning.

Oppvarming

Varmepumpe i stue og på ett soverom, peis i stue, varmekabler på bad og vaskerom. Ellers elektrisk oppvarming.

Feiervesenet opplyser at det ble feiet juni 2017, men at det pt. ikke er ført tilsyn på ildsted. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 08.12.1970.

Tinglyste heftelser og rettigheter

1968/1994-2/29 28.05.1968 Erklæring/avtale

Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller offentlig bruk.

1968/1994-2/29 28.05.1968 Erklæring/avtale

Bestemmelse om vann og kloakkledninger.

2013/680443-1/200 15.08.2013

Seksjonering

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område. Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til offentlig eller privat tjenesteyting - Nåværende (150 - Offentlig bygning) og bevaring kulturmiljø. Vedtaksdato: 22.05.2014.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Nøkkelkvalifikasjoner:

- Totalrenovert i 2012.

- Ny utebod og asfaltert gårdsplass 2016.

- Varmepumpe og peis.

- Sandefjord bredbånd.

- Walk-in closet.

- Sentralstøvsuger.

- Lyst og moderne.

- Solrik terrasse.

Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene innkluderer forsikring, kommunale avgifter, brøyting og sparing. Sameiet har Ca 40 000 kr på felleskonto til utgifter som måtte komme samt vedlikehold av bygget.

Nåværende eiers strømforbruk er 11 480 kwt for år 2017.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 67 499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 33 680,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14 000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?