Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 520 000,- for kr 10 520 000,-

Velkommen til Skogveien 14 B. Ny og moderne tomannsbolig som er oppført av Mesterhus. Modell Signatur 300. Mye lys og luft.

Fantastisk utsikt over skog, sjø og land. Utsikten strekker seg Nesodden til Oslo. Boligen ligger vestvendt med meget gode solforhold.

Vestvendt terrasse med utgang via skyvedører fra stuen. Her viser bildet utsikten mot syd. Terrassen strekker seg rundt 2 sider av boligen det er adkomst via 2 stk skyvedører.

 

 

Vestvendt terrasse med adkomst via skyvedører fra hoved soverommet i 1. etasje.

 

Terrassen med adkomst via skyvedører fra spisestue/kjøkken.

 

Entrè og gang 1. etasje: Flislagt entrè med varmekabler. Skyvedørsgarderobe med hyller og skuffer i entrèn. Led spotter i tak gir god belysning.

Stort sosialt rom med fantastisk utsikt! Det flommer inn lys fra de takhøye vinduene og skyvedørene ut til terrassen. Rommet er på nesten 50 kvm med svært god takhøyde i stuen og åpen kjøkkenløsning.

Luftig og lys stue hvor himmelen åpner seg ved ankomsten opp trappen. God plass til spisestue, sofa og godstol. Finn din favoritt krok og kjenn roen senke seg mens du nyter den flotte utsikten. Peisovnen gir hyggelig stemning og deilig varme.

Rommet fylles med lys fra 9 vinduer og 2 skyvedører fra 3 forskjellige himmelretninger. Svært god takhøyde som forsterker den gode romfølelsen og atmosfæren rommet gir.

 

Stilrent kjøkken fra den tyske produsenten Rotpunkt. Delikat grå innredning, takhøye skap og demping på dører og skuffer.

Integrerte hvitevarer hovedsakelig fra AEG. Hvitevarer som medfølger er oppvaskmaskin, sonefri induksjonstopp, komfyr med komfyrvakt, kjøl- og fryseskap. Ventilasjon med luft ut. Vindu som gir godt naturlig arbeidslys.

 

 

 

 

 

 

Skogveien 14 b-406

Bad 1. etasje: Lekkert flislagt bad med både badekar og dusjhjørne. Dobbelt servant over innredning med skuffer. Vegghengt wc. Led spotter i tak og 2 lamper. Rundt speil gir et stilfullt uttrykk på badet. Avtrekksvifte og vindu. Innredning fra Rotpunkt.

Bad 1. etasje: Lekkert flislagt bad med både badekar og dusjhjørne. Dobbelt servant over innredning med skuffer. Vegghengt wc. Led spotter i tak og 2 lamper. Rundt speil gir et stilfullt uttrykk på badet. Avtrekksvifte og vindu. Innredning fra Rotpunkt.

 

Toalett i 1. etasje: Separat gjeste toalett ved inngangspartiet. Vegghengt wc, servant og vindu.

Vaskerom i 1. etasje: Praktisk med separat vaskerom som ligger i tilknytning til soverommene. Utslagsvask og godt med benkeplass. Stort vindu gir luft og lys. Balansert ventilasjon som styres fra vaskerom.

Bad i u. etasje: Delikat bad i u.etasjen. Dusjhjørne, vegghengt wc, servant, innredning med skuffer og i tillegg skap med speil over servant.

Bad i u. etasje: Delikat bad i u.etasjen. Dusjhjørne, vegghengt wc, servant, innredning med skuffer og i tillegg skap med speil over servant.

Stor kjellerstue. Mulighet for hybel i u. etasjen: entrè med egen inngang, stor stue, soverom og bad. Røropplegg i vegg for tilkobling til kjøkken. Ved etablering av hybel i u. etasjen vil hoveddel allikevel ha tilgang til 1 stor bod samt teknisk rom/bod

Soverom i u. etasjen: Soverom med plass til dobbelt seng.

Soverom nr 1 i 1. etasje: Tilsammen 3 soverom i 1. etasje. Her er det bilde av hovedsoverom. Rommet har stor skyvedørsgarderobe som har godt med innredning bestående av flere hyller og heng. 3 stk vinduer og skyvedører ut til terrasse.

Soverom nr 1 i 1. etasje: Tilsammen 3 soverom i 1. etasje. Her er det bilde av hovedsoverom. Rommet har stor skyvedørsgarderobe som har godt med innredning bestående av flere hyller og heng. 3 stk vinduer og skyvedører ut til terrasse.

 

 

Soverom nr 2 i 1. etasje: Romslig soverom med garderobeskap og lys fra 2 vinduer.

Soverom nr 3 i 1. etasje: Koselig barnerom.

Soverom nr 3 i 1. etasje: Koselig barnerom.

Soverom nr 3 i 1. etasje.

Soverom i 2. etasje: Soverommet egner seg godt som arbeidsrom/hobbyrom/lekserom da det har en fin sosial tilknytning til stuen og kjøkkenet.

Soverom i 2. etasje: Soverommet egner seg godt som arbeidsrom/hobbyrom/lekserom da det har en fin sosial tilknytning til stuen og kjøkkenet.

Lekker trapp fra Nortrapp med brunbeisede furutrinn, åpne med barnesikringslist og hvit malte vanger med stålspiler.

Entrè/gang 1. etasje: Flislagt entrè med varmekabler. Skyvedørsgarderobe med heng, hyller og skuffer. Boligen har i tillegg egen inngangsdør til u. etasjen.

Populær beliggenhet i en svært attraktiv vei. Området består hovedsakelig av eneboliger med romslige tomter, hage og mye luft. Det er et stille og solrikt område vest for sentrum. Barnevennlig og hyggelig bomiljø med mange barnefamilier i området.

Flott utsikt!

Prosjektet består av 3 enheter: 1 enebolig og 1 tomannsbolig. 2 stk er solgt!

Velkommen til en hyggelig visning søndag 4.november kl 13-15 og mandag 5.november kl 18-19.

Rikåsen / Kolbotn

Skogveien 14 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 750 000,-

Rikåsen / Kolbotn: NY 1/2-part av tomannsbolig fra Mesterhus - Fantastisk utsikt og lysforhold - Mulighet for hybel - 187 kvm BRA - 5 soverom

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
170 / 187 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Populær beliggenhet i en svært attraktiv vei. Området består hovedsakelig av eneboliger med romslige tomter, hage og mye luft. Det er et stille og solrikt område vest for sentrum.

Boligen har en fantastisk utsikt! Her ser du både skog, fjell og vann. Fra Nesodden til Oslo. Spektakulære solnedganger! Terrassene og hagen vender mot vest med meget gode solforhold.

Barnevennlig og hyggelig bomiljø med mange barnefamilier i området. Romslig lekeplass med fotballbane og godt utstyrt lekeplass rett ved Skogveien.

Barnehager og skoler:

Svært sentralt med kort gangavstand til både barne- og ungdomsskole som befinner seg i nabolaget.

Boligen har gangavstand til Kolbotn barneskole og Ingieråsen ungdomsskole.

Flere barnehager i nærområdet.

(Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke med kommunen.)

Sentrum:

Sentralt til Kolbotn sentrum.

I Kolbotn sentrum finner du alt av servicetilbud, butikker og Kolbotn Torg med ca 60 forretninger, spisesteder, legesenter og treningssenter. I Kolben kulturhus finnes kino, bibliotek, kulturskole for barn og konserthus. Gamle Tårnhuset restaurant i sentrum er en populær restaurant med gode anmeldelser på tripadvisor.

Offentlig kommunikasjon:

Kolbotn sentrum er knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Kolbotn togstasjon: Det tar ca 12 min med direkte tog fra Kolbotn til Oslo S. Lokaltoget tar ca 17 min. Hyppige avganger.

Buss: Bussholdeplass i kort gangavstand fra boligen. Forbindelse til Oslo og Kolbotn sentrum.

Fritidsaktiviteter/ Nærmiljø

Perfekt beliggenhet for aktive voksne og barn, med flotte tur- og rekreasjonsområder i nærhemiljøet. Kort sykkelavstand til Ingierkollen slalåmbakke, tennisbaner, Gjersjøen med bade- og fiskevann, Hvervenbukta, Ingierstrand, 18-hulls golfbane m.m. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø og tilbyr alt fra idretter som håndball og fotball, til alpint, tennis, volleyball, svømming, bryting, amerikansk fotball og orientering. Flott skateanlegg («Pyramiden») i Kolbotn sentrum.

Kort biltur til Svartskog og marka med turmuligheter både sommer og vinter. Tursti om sommeren og skiløype om vinteren.

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Mesterhus ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 750 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2018

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

170m2

Bruksareal

187m2

Tomt

1116m2

KR-kode

49.1871

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogveien 14 B, 1410 Kolbotn

Gnr. 38, bnr. 77, snr. 1 i Oppegård kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 1.116 kvm som tilhører seksjonene i tomannsboligen. Tomten er et fellesareal, men med naturlig skille mellom enhetene.

- Det er en stor vestvendt hage som er planert med gressplen. (Utbygger har nylig lagt ut rulleplen.)

- Stor terrasse med en fabelaktig utsikt rundt boligens vest og nordside. Utgang via skyvedører fra stuen og spisestuen.

- Terrasse i 1. etasje som har utgang via skyvedører fra hovedsoverom

Parkering

Boligen disponerer garasjeplass med plass til en bil samt en biloppstillingsplass ved siden av boligen.

Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 187 kvm

Totalt primærrom: 170 kvm

Primærrom:

U. etasje 47,5 kvm:

Kjellerstue, gjesterom, bad, gang og trapp/gang. Utgang til uteplasse via skyvedører fra kjellerstuen. Gangen har egen inngangsdør. Mulighet for hybel i u. etasjen.

1.etasje 66,4 kvm:

3 stk soverom, gang/trapp, bad, vaskerom, wc og entrè.

2. etasje 56,9 kvm:

Stue/kjøkken og soverom.

Sekundærrom:

U. etasje 17 kvm:

Bod og teknisk rom/bod.

I tillegg medfølger plass i garasje på ca 17 kvm rett utenfor boligen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er oppgitt av Mesterhus. Det gjøres oppmerksom på at det ikke har vært oppmåling av arealet og det kan derfor være noe avvik på arealet. Når det avgis bud aksepterer kjøper at det kan forekomme noe avvik på areal.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er en halvpart av nyoppført vertikaldelt tomannsbolig fra Mesterhus. Boligen som er oppført er av typen Signatur 300.

Iht. leveransebeskrivelsen fra Mesterhus er boligen oppført på følgende måte:

- Støpt plate med armering. Komplett grunnmur i isolert bindingsverk og med sprøytebetong. Radonsikring mot grunn.

- Etasjeskiller med bjelkelag med 100 mm isolasjon og gulvplater. Isolerte yttervegger med stående låvepanel. Utvendig kledning leveres grunnet hvit til steånde og grunnet brun til liggende og ett mellomstrøk fra fabrikk.

- Innvendig vegger i tre med gipsplater. Alle innvendige vegger leveres isolert.

- Parkett på de fleste gulv.

- Taktekking med rupanel og papptekking. Dragere leveres som synlig limtre. 400 mm isolasjon på kaldt loft og 300 mm på skrådel. Himlinger leveres med gipsplater.

- Vinduer leveres med toppsving/fast karm med to lag energiglass med gass (U-verdi 1,2)

- Stålpipe med peisovn Schiedel betegnelse Sirius.

- Hovedinngangsdør i hvit utførelse av type Swedoor Michigan hvit med glass og fabrikkmalt hvit karm.

- Kjellerdør/biinngangsdør leveres i hvit utførelse type Michigan hvit med glass og fabrikkmalt hvit karm

- Innvendige dører leveres av type Kolppen Visjon 1 hvit med luftespalte og dempelist

- Balkong- og terrassedør leveres fabrikkmalt med to lag energiglass med gass

- Innvendige trapper fra Nortrapp med brunbeisede furutrinn, åpne med barnesikringslist og hvit malte vanger med stålspiler

- Balkongrekkverk med glass og stålspiler

- Balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinner

- Komplett sentralstøvsugeranlegg og slangesett med av/på knapp og med ett uttak i hver etasje.

- Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system

- Sikringsskap med automatsikringer. Det elektriske anlegget leveres som standard med hovedsikring maks 63 A

- Seriekoblede røykvarslere til hver etasje

- 300 liters varmtvannsbereder

- God utførelse på håndverk med blant annet sparklet og malt over spikerbeslag.

Det gjøres oppmerksom på at trematerialer er et levende materiale som beveger seg med forskjellige fukt og temperaturforhold som kan være i en bolig. Dette kan medføre sprekker, krymping eller svelling, noe entreprenøren ikke kan ta ansvar for.

Standard

Ny og moderne familebolig med gjennomgående lys. Mye luft og fritt utsyn til himmel.

Fantastisk utsikt over skog, sjø og land. Utsikten strekker seg Nesodden til Oslo. Vestvendt med meget gode solforhold.

God planløsning som fungerer i hverdagen. Inneholder bla. 2 stk store stuer, kjøkken med integrerte hvitevarer, 5 soverom, 2 bad, separat vaskerom og godt med bodplass.

Boligens absolutte høydepunkt er 2.etasje. Her finner du et stort sosialt rom med unik utsikt hvor det flommer inn lys fra de takhøye vinduene og skyvedørene ut til terrassen.Rommet er på nesten 50 kvm med en fantastisk stue og delikat kjøkken. Her er det kjøkken, spisestue og sofagruppe hvor hele familien kan være samlet. Det er utgang til terrassen via 2 stk skyvedører. I tillegg er det soverom/arbeidsrom/hobbyrom i tilknytning til denne etasjen.

Mulighet for hybel i u. etasje: entrè med egen inngang, stor stue, soverom og bad. Kjellerstuen har opplegg av rør i vegg for montering av kjøkken. Ved etablering av hybel i u. etasjen vil hoveddel allikevel ha tilgang til 1 stor bod samt teknisk rom/bod. Det er ikke montert lydbøyler eller lydhimling mot 1.etasje. For å kunne kalles for en hybel skal det være en dør inn til resten av boligen. Boligen er ikke regulert til separat boenhet.

Entrè/gang:

Flislagt entrè med varmekabler. Skyvedørsgarderobe med heng, hyller og skuffer. Led spotter i tak gir god belysning.

Stue:

Luftig og lys stue hvor himmelen åpner seg ved ankomsten opp trappen. God plass til spisestue, sofa og godstol. Finn din favoritt krok og kjenn roen senke seg mens du nyter den flotte utsikten. Peisovnen gir hyggelig stemning og deilig varme til kalde høst- og vinterkvelder. Rommet fylles med lys fra 9 vinduer og 2 skyvedører fra 3 forskjellige himmelretninger. Svært god takhøyde som forsterker den gode romfølelsen og atmosfæren rommet gir. Takhøyden strekker seg fra ca 240 cm under taket i øst til ca 310 cm under taket i stuen som vender mot vest. Lekre led spotter med dimming med fin plassering for god og stemningsfull belysning av rommet.

Kjellerstue:

Stor og flott kjellerstue med skyvedører ut til uteplass. God takhøyde. Opplegg for vann ligger i vegg så det skal være enkelt å montere kjøkken.

Kjøkken:

Stilrent kjøkken fra den tyske produsenten Rotpunkt. Delikat grå innredning og malte skrog, takhøye skap og demping på dører og skuffer. Integrerte hvitevarer hovedsakelig fra AEG. Hvitevarer som medfølger er oppvaskmaskin, sonefri induksjonstopp, komfyr med komfyrvakt, kjøl- og fryseskap. Ventilasjon med luft ut. Vindu som gir godt naturlig arbeidslys.

Produktinformasjon kjøkken:

- Bi-ovn stekeovn fra AEG

- Induksjonstopp 60 cm fra AEG

- Kombiskap fra AEG

- Oppvaskmaskin 60 cm fra AEG

- Ventilator fra Falmec

- Benkeplate dybde 65 cm

- Vask på ca. 500x400 mm

- Skuff med innredning til kildesortering

Bad:

Bad 1. etasje: Lekkert flislagt bad med både badekar og dusjhjørne. Dobbelt servant over innredning med skuffer. Vegghengt wc. Led spotter i tak og 2 lamper. Rundt speil gir et stilfullt uttrykk på badet. Avtrekksvifte og vindu. Også på badet er det innredning fra den tyske produsenten Rotpunkt.

Bad u. etasje: Pent bad også i u.etasjen. Dusjhjørne, vegghengt wc, servant, innredning med skuffer og i tillegg skap med speil over servant.

Separat toalett i 1. etasje:

Separat gjeste toalett ved inngangspartiet. Vegghengt wc, servant og vindu.

Vaskerom i 1.etasje:

Praktisk med et separat vaskerom som har utslagsvask og godt med benkeplass. Stort vindu gir luft og lys. Balansert ventilasjon som styres fra vaskerom.

Soverom:

- 1. etasjen inneholder 3 stk soverom:

Hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe som har godt med innredning bestående av flere hyller og heng. Rommet har 3 stk vinduer og skyvedører ut til terrasse.

De øvrige 2 soverommene i 1. etasje er fine barnerom og det medfølger garderobeskap.

- 2. etasjen har1 soverom:

Soverommet egner seg godt som arbeidsrom/hobbyrom/lekserom da det har en fin sosial tilknytning til stuen og kjøkkenet.

- U. etasjen har 1 soverom:

Soverom med plass til dobbelt seng.

Lagringsplass:

Bod i u. etasjen:

Stor bod med parkett.

Teknisk rom/bod:

Sentralstøvsuger og 300 l varmvannsbereder.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i entrè, samt på bad og vaskerom.

Varmefolie i stue og på kjøkken i 2. etasje. Peisovn i stuen.

Varmekabler i kjellerstue, gang, bad og teknisk rom i underetasjen.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Forøvrig elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.10.2018

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Tiltakshaver må betale behandlingsgebyret innen forfall. Kommunen sender faktura på kr 2.740,-.

- Dere må fullføre gjenstående arbeid og søke om ferdigattest innen 01.06.2019. Brukstillatelsen gjelder bare fram til denne datoen.

- Dere må oppfylle vilkårene som gjenstår i igangsettingstillatelsen, før kommunen kan gi ferdigattest. Følgende vilkår gjenstår:

- Dokumentasjon på mottatt vannmåler fra virksomhet UTE. Vannmåler skal væree installert og avlest.

- Sluttrapport med dokumentasjon for den faktiske disponeringen av avfallet skal sendes inn.

Selger har ansvar for å søke om ferdigattest innen fristen 01.06.2019. Dersom ferdigattesten mot formodning ikke skulle foreligge innen 31.12.2019 har kjøper rett til å ferdigstille gjenstående punkter for selgers regning.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 6 servitutter på eiendommen.

Servitutt tinglyst 09.06.2017 dagboknr: 609193 omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett og bestemmelse om vann- og kloakkledning.

- Ny tomt gnr. 38 og bnr. 795 (Skogveien 14 c) skal ha rett til anlegg, drift og vedlikehold av stikkledninger for vann og kloakk frem til offentlig ledninsnett over denne eiendommen.

- Skogveien 14 a, b og c skal ha felles adkomstvei frem til offentlig vei. Eiendommene har gjensidig plikt til anlegg, drift og vedliehold av den delen av atkomstveien som er felles.

Kopi av servitutten kan fås ved henvendelse til megler.

Øvrige servitutter er tinglyst før 1952 og antas å ikke ha betydning for bruken av eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er under seksjonering og vil få en sameiebrøk på 50/100. Selger skal besørge og bekoste seksjonering av tomannsboligen før overtagelse. Denne boligen vil få seksjon nr 1.

Sameiet består av 2 boliger. Vedlikehold av fellesareal må påregnes.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan PBL 2008 datert 12.09.2016 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.09.2016.

I Skogveien 16 A er det en enebolig under oppføring.

Det fremgår av reguleringsplan at et område vest og nord for eiendommen er regulert til boligområde. Kommuneplanen er nå under rullering, og kommunen vurderer kommuneplanen. Det må forventes noe utbygging av Rikåsen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er stipulert til ca kr 14.000,- for inneværende år. Det er innstallert vannmåler og forbruket vil variere avhengig av forbruk vann.

Mesterhus har stipulert et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.000 kwh pr år som idag utgjør ca kr 15.000,- pr. år. Strømforbruk vil variere avhengig av antall beboere og forbruk på bla. varmtvann, vaskemaskin, tørketrommel etc.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett, og det er stipulert en avgift på ca kr 1.600,- pr. mnd.

Bygningsforsikring er stipulert til ca kr 8.000,- pr år men også denne vil variere avhengig av hva en kjøper ønsker å forsikre seg for.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomteverdien (3.300.000,-)

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.833.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oppegård
Grunnkrets Nedre Ormerud
Kirkesogn Kolbotn

Steder i nærheten

Solgården Legesenter 1.4 km
Kolbotn Kirke 1.5 km
Rådhuset 1.5 km
Tårnåsen legesenter 2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64.2 km
Sentralstasjon Oslo S 14.3 km
Jernbanestasjon Rosenholm stasjon 1.1 km
Bussholdeplass Mellomveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ingieråsen (skole) akt.anlegg 1.7 km
Idrettsanlegg Toppåsen aktivitetssal 2 km
Treningssenter Elixia Kolbotn 1.1 km
Treningssenter Mudo Oppegård 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Kolbotn skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sofiemyrtoppen skole Avd. Sofiemyr (1-7 kl.) 2.8 km
Ingieråsen skole (8-10 kl.) 1.9 km
Hellerasten ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Sofiemyrtoppen skole Avdeling Fløysbonn (8-10 kl.) 2.9 km
Roald Amundsen videregående skole 3.7 km
Bjørnholt videregående skole 7.1 km

Barnehager

Rikeåsen andelsbarnehage 0.4 km
Kolbotn barnehage - Skolebakken 1.2 km
Kapellveien barnehage - Kapellveien 7 (0-6 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kolbotn Torg 1.4 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 2 km
Postkontor Coop Mega Kolbotn 1.5 km
Postkontor Kiwi Tårnåsen 2 km
Apotek Apotek 1 Kolbotn 1 km
Apotek Boots apotek Kolbotn 1.3 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Coop Prix Kolbotn 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Prinsdal 1.5 km
Kiosk/video Narvesen Kolbotn Torg 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.6 km
Bensin Circle K Kolbotn 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 35,5 år
Gj.snittalder kvinner 35,1 år
Husholdninger med barn 43,5 %
Husholdninger uten barn 56,5 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 964
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oppegård 26988 11247
Grunnkrets: Nedre Ormerud 1146 446

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Ida Alve Koppang
Eiendomsmegler/Daglig leder
Les mer om megler

Lurer du på noe?