Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 375 000,- for kr 4 375 000,-

Fasade

Fasade

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde

Oversiktsbilde

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Stue

Stue

Kjellerstue

Bad 2. etasje

Bad 2. etasje

Bad kjeller

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom kjeller

Plantegning 3D 2. etasje

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 3D kjeller

Plantegning 2D 2. etasje

Plantegning 2D 1. etasje

Plantegning 2D kjeller

Sentralt i Ski - Solrik halvpart av 2-mannsbolig i meget barnevennlig område

Skråveien 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 450 000,-

Sentralt i Ski - Solrik halvpart av 2-mannsbolig i meget barnevennlig område: Sentralt i Ski - Solrik halvpart av 2-mannsbolig i meget barnevennlig område

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
132 / 138 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har fin og solrik beliggenhet i et veletablert, attraktivt og populært bomiljø sentralt i Ski. Området gir et positivt inntrykk med velstelte eiendommer og pent opparbeidede hager. Det er kort vei til alt du trenger i en hektisk hverdag. Kun ca. 600 meter til nærmeste nærbutikk, Meny Det er gangavstand til Ski sentrum, med Ski Storsenter, Ski stasjon, barne-, ungdoms- og videregående skoler, barnehager, idrettsanlegg m/fotballbaner, håndballhall, tennishall, ishall m.m.

Ski har blitt regionsenteret i Follo. Totalt bor det over 120.000 mennesker i Follo. Dette gjør at tilbudene er mange og varierte. I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, Ski storsenter og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kafeer er også med på å skape et flott bymiljø. Plasseringen til Ski gjør området til et kommunikasjonsknutepunkt. Både E6 og E18 er i nærheten, men samtidig slik at de ikke sjenerer, slik at det er enkelt å komme seg både til Oslo og mot svenskegrensen. Det pågår bygging av nytt dobbeltspor mellom Oslo og Ski, som er planlagt ferdig i slutten av 2021. Reisetiden til Oslo er stipulert til ca. 11 min. på høyhastighetsbanen. Kort vei til fine friluftsområder, med sykkelveier, sti- og løypenett. Ski kommune bygger ny barnehage innerst i Eikeliveien, som etter planen skal stå ferdig høsten 2018. I denne anledning vil det også bli bygget fortau langs Eikeliveien frem til Åsveien.

Barnehager og skoler

Flere barnehager innenfor gangavstand. Det bygges helt ny barnehage ca 100 meter fra boligen som skal være ferdigstilt høsten 2018.

Gangavstand til Barneskole, ungdomsskole, og videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ski sentrum: Ta inn Eikeliveien ved Meny. Følg veien til du får Skråveien på venstre side. Følg Skråveien til du ser boligen på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 450 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1955

Soverom

3

Primærrom

132m2

Bruksareal

138m2

Tomt

560m2

KR-kode

461811

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skråveien 10, 1400 Ski

Gnr. 137, bnr. 144 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 560,7 kvm. Lett skrånende hjørnetomt, Opparbeidet med trær, frukttrær, busker og beplantning. Gruset adkomst til gårdsplass og videre til inngang på østsiden av huset.

Parkering

God plass for 2-3 biler på egen tomt. Plass for en bil under terrassen/carport. Det er også plass til lagring under trappen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 153 kvm

Totalt bruksareal: 138 kvm

Totalt primærrom: 132 kvm

Primærrom:

Kjeller: Kjellerstue m/trapp, bad, 1 soverom.: 34 kvm. Bruksendring fra tidligere disponibelt rom til soverom er omsøkt og ligger til behandling hos kommunen. Det bemerkes at himlingshøyden er målt til rett i underkant av 2 meter i soverommet. Dette er under dagens minstekrav for takhøyde til oppholdsrom i kjeller. Kjøper har ansvaret hvis godkjenningen ikke går gjennom.

1. etasje: Entre, gang m/trapp, spisestue/stue/kjøkken.: 58 kvm

2. etasje: Gang m/trapp, bad,

2 soverom, wc.: 40 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Bod.: 6 kvm

I tillegg kommer garasjerom med ca 12 kvm gulvareal. Rommet har lav takhøyde og smal bredde. Høyde ca 1,77 meter og bredde ca 2,3 meter. Blir benyttet som verksted/lagring i dag. Ikke målbart areal pga. lav takhøyde.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Tomannsbolig i betong- mur-, antar siporex- og trekonstruksjoner. Støpte såler på antatt faste masser. Grunnmur over bakkenivå er pusset. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Rekkverk mangler i kjellertrapp. Bør monteres for å unngå ulykker.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Kjøkkeninnredning fra 2012 som er pusset opp (malte fronter) i 2017. Lyst og åpent kjøkken mot spisestue/stue med profilerte fronter. Benkebeslag nedfelt i granitt benkeplate. Flisimiterte laminatplater over benk. Kjøkkenøy med innredning og granitt benkeplater som er sammenlimt. Stålhette og ventilator med kullfilter. Innredningen har integrert stekeovn og platetopp nedfelt i granitt benkeplate. Micro og oppvaskmaskin medfølger også. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Flislagt bad i 2. etasje som ble modernisert i 2010. Heldekkende servant og underskap med heltre malte fronter (ikke opphengt). Speil og lysarmatur på vegg. Badekar med løveføtter. Dusjstang for forheng. Sluk under badekar og servantskap. 1 veluxvindu i baderommet og 1 vindu som er blendet igjen på innside. Avtrekk med elektrisk avtrekksvifte. Tilluftspalte i dørblad.

Flislagt bad i kjeller som ble modernisert i 2018 med heldekkende servant og underskap med heltre malte fronter. Speilskap og lysarmatur. 2 svingbare dusjdører. Klosett. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekk med elektrisk avtrekksvifte. Tilluftshull i dørblad. Veggventil for evt. lekkasjevann fra rør i rør system. (siklemikk).

Toalettrom i 2. etasje. Toalettrommet mangler servant.

Yttertaket på hoveddel samt ved inngangsparti ble skiftet i 2014/2015. Taket over stuedelen som er over garasjen ble ikke skiftet. Sikringsskap med innmat og det meste av el-anlegg ble byttet i 2017. Stuen har utgang til sydvestvendt terrasse med gode solforhold. Elektrisk markise fra 2003 på terrassen. 2 plassbygde garderobeskap i 2. etasje. Skyvedørsskap fra 2010 med glass fra IKEA på hovedsoverom i 2. etasje. Skyvedørsskap i entre.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler i begge bad og i soverommet i kjeller. Varmepumpe luft til luft installert i 2006. Varmepumpen fikk full service i 2018. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca 1955.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg datert 14. desember 1967.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 2561, tinglyst 11.06-54. Bestemmelse om vann-/kloakkledninger. Rett til for telegrafverket å framføre telefonledninger, eller kabler. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og noe veigrunn i henhold til reguleringsplan for områdene rundt Kråkstadveien datert 24.10-79 med tilhørende reguleringsbestemmelser sist endret 26.01-05.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.054,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Varierer med vannforbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år. / 14.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.340,-.

Boligen er tilknyttet Viken fiber/Altibox som leverandør av tv-signaler og internett og har avgift på

ca kr 700,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster

ca kr 5.600,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.562.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Eikeliveien
Kirkesogn Ski

Steder i nærheten

Drømtorp industriområde 1.5 km
Salmakertunet 1.5 km
Ski Kirke 2.6 km
Ski sykehus 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 73.1 km
Sentralstasjon Oslo S 26.8 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 1.4 km
Bussholdeplass Høysletta 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ski skole aktivitetsanlegg 1.9 km
Idrettsanlegg Ski idrettspark 1.9 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 0.9 km
Treningssenter Topp Aerobic 1 km

Steder av interesse

Skoler

Finstad skole (1-7 kl.) 1.8 km
Ski skole (1-7 kl.) 1.9 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 2.9 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Ski videregående skole 1.8 km
Drømtorp videregående skole 3 km

Barnehager

Ski familiebarnehage avd. Eik?sen (0-3 å?r år) 0.8 km
Vestveien barnehage (0-6 ?år) 1.4 km
Finstadbekken barnehage (0-6 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 1.1 km
Kjøpesenter Langhus Nærsenter 6.3 km
Postkontor Ski Postkontor 1.3 km
Postkontor Coop Extra Langhus 5.9 km
Apotek Apotek 1 Ski Storsenter 1.1 km
Apotek Vitusapotek Ski Stasjonskvartalet 1.3 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Meny Ski 0.7 km
Dagligvare Coop Extra Ski 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Ski Storsenter 1.1 km
Kiosk/video Se-Bra Frukt Tobakk 1.3 km
Bensin Circle K Ski 1 km
Bensin Shell Ski 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,4 %
Gj.snittalder kvinner 41,6 %
Husholdninger med barn 30,8 %
Husholdninger uten barn 69,2 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 981
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Eikeliveien 780 357

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 20.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?