Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 100 000,- for kr 3 100 000,-

fasade

fasade

entré

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

stue

stue

stue

stue

stue

bad

soverom

soverom

soverom

bad

bad

terrasse

fasade

3Dplan

3Dplan

Fenstad

Slettumsvingen 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Fenstad: Pen halvpart tomannsbolig med romslig tomt og stor dobbelgarasje

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
109 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott halvpart tomannsbolig beliggende i Fenstad. Fenstad er et lite sted i Nes kommune i Akershus. Stedet er preget av vakker natur og rik tilgang på friluftsaktiviteter. Flere store gårdsbruk som driver kornproduksjon ligger i bygda. Ferdselsåren gjennom bygda er Riksvei 177 som går fra Minnesund til Årnes.

Kollektiv transport

Fra Slettumsvingen 9 er Heimvard er den nærmeste bussholdeplassen. Herfra har man gode bussforbindelser til Jessheim og Gardermoen, samt til Årnes og Eidsvoll. Fra Årnes går det lokaltog til Oslo. Kun ti minutter til Haugseter leir med gode togforbindelser. Her har man også gratis pendlerparkering. Ønsker man hurtigtog er det gode forbindelser fra Eidsvoll. Eidsvoll har Lillehammer- og Gardermobanen.

Nes Skianlegg

Nes skianlegg ligger i Fenstad. Skianlegget har mye å by på som:

Fis godkjente langrennsløyper(1, 2, 3 og 5 km)

Rulleskibane(1,3km)

Hoppbakke (K15)

Snowboardbakke med skitrekk

Kunstsnøanlegg

Anlegget er åpent for allmennheten. Sjekk: www.nesskianlegg.no for mer informajson.

Bademuligeter

Forbi skianlegget og videre innover er det om sommeren flere flotte bademuligheter. Blandt annet Merrahølen som har en liten sandstrand og flytebrygge.

Veien går også videre oppover helt fram til Vika med parkeringsplass. Herfra er det også skiltet og merket opp til en av de høyeste punktene i Nes, Vardehøgda som ligger 410 m.o.h. Her er det flott utsikt. Stien passerer forbi Dalsjøhytta og Dalsjøen. Ellingsjøen har også flotte bade og turmuligheter med gapahuker og sti rundt vannet. Fint å padle kano og nyte sommerværet.

Fiskemuligheter

Kampåa er en liten elv som renner fra Utsjøen på grensen til Eidsvoll og har utløp i Glomma ved Oppaker. Størstedelen av nedbørsfeltet til elva er i Eidsvoll, og Nord-Odal i Hedmark. I øvre deler renner den gjennom skogen, mens nedre parti renner stille gjennom kulturlandskapet. Åa kan tilby godt ørret/abbor, fiske, og er mye besøkt i sommer halvåret. Fine muligheter for telting/overnatting oppe ved Kampåvegen, nord i Fenstad. Våre skogsvann er også å anbefale. Spesielt Ellingsjøen, hvor det tas stor ørret/abbor hvert år.

Svanfossen

Svanfossen er en foss i elva Vorma som renner igjennom Fenstad. Fossen ble bygd ut første gang i 1859, som en dam som skulle øke vannstanden i Vorma. Slik at man lettere kunne få til helårstrafikk mellom Mjøsa og Eidsvoll i de øvre delene av Vorma. På denne måten kunne jernbanen fra Oslo

korrespondere med dampbåtene til de tre mjøsbyene og videre frakte både folk og gods fra Lillehammer nordover Gudbrandsdalen til Trondheim.

Fenstad SPA

Fenstad SPA AS er et privat og eksklusivt Spa. Her kan man kan koble av fra hverdagens stress, og nyte et rikt utvalg av flotte ansikt - og kroppsbehandlinger.

Fenstad SPA holder til i et stille og fredfullt område hvor man slipper parkeringsavgifter og mangel på plass. Med smakfulle lokaler som inneholder fire lukkede behandlingsrom hvorav to er utstyrt med boblebad. I tillegg er det garderober og dusj i tilknytning til trimrom, basseng og boblebad. Gå inn på www.fenstadspa.no for mer informajson

Nærbutikk

Joker Fenstad er bygget ut og har blitt en stor, flott butikk. Her har man post i butikk og tipping. Butikken ligger en kort spasertur fra boligen

Avstander med bil:

Jessheim ca. 20 min

Gardermoen ca. 20 min

Oslo ca. 45 min

Barnehager og skoler

Espira Furuholmen åpnet i 2005 og ligger i Grinderstubben, ca. 2 minutters kjøring fra boligen. Barnehagen har 3 avdelinger med ca. 70 barn i aldersgruppen 0-6 år og har tilgang til fantastiske uteområder. Rett utenfor gjerdet har de egen sykkelbane, epletrær, ripsbusker og grønsakshage.

Om vinteren er det skiløype, og fine akebakker i nærheten av barnehagen.

Fenstad skole ligger sentralt i bygda, gangavstand fra boligen med gangvei helt frem. Selve skolen har eksistert siden 1858 og opp gjennom årene har den vært modernisert og utbygd flere ganger. Foran skolestart skoleåret 2006/2007 var skolen klar etter en ny runde med oppussing. Skolens visjon er engasjement og trygghet gir læring!

Vormsund ungdomsskole ligger et steinkast fra Vorma, og med utsikt til Nes golfklubbs bane. Det går buss fra nærmeste bussholdeplass til ungdomsskolen. Skolen har ca. 330 elever fordelt på tre trinn. Elevene kommer fra de tre barneskolene Fenstad, Neskollen og Skogbygda.

Nes Videregående skole er den største skolen i kommunen, og har et bredt utvalg av studieretninger som kan passe enhver.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Oslo:

Kjør E6 nordover mot Trondheim. Ved Kløfta følg skilting mot Kongsvinger og E16. Følg veien helt til du har kommet over Vormsundbrua. I rundkjøringen etter brua, ta til venstre mot Eidsvoll. Følg veien helt til du kjører inn i Fenstad. Kjør forbi bensinstasjonen og barneskolen. Ved Jokerbutikken, ta inn til venstre. Følg veien frem til første veien inn til boligfelt høyre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2017

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

109m2

Bruksareal

113m2

Tomt

644m2

KR-kode

6318164

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Slettumsvingen 9, 2170 Fenstad

Gnr. 14, bnr. 233 i Nes kommune.

Tomten

Eiet tomt på 644,7 kvm.

Parkering

Dobbelgarasje. Ellers gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen har vannmåler.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 126 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 109 kvm

Bruksareal:

Garasje 43 kvm

Halvpart tomannsbolig 113 kvm

Primærrom:

Halvpart tomannsbolig:

1. etasje 59 kvm: Vindfang, bad/WC/vaskerom, kjøkken, stue og spisestue.

2. etasje 50 kvm: Trapperom/hall, soverom med omkledningsrom, soverom bad/WC

Sekundærrom:

Halvpart tomannsbolig:

1. etasje 4 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.09.2018 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Betong fundamentert på antatt fast leirgrunn. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden med sponplater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Sadlet tretak tekket med takstein på takbjelker som antas er isolert på loft mellom 2. etasje og loft.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Da eiendommen er bygget i 2017, er det gjennomgående TG2 i takstmannens rapport.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Er du på jakt etter en familiebolig du kan flytte rett inn i? Som ligger i et område med gode oppvekstvilkår?

Velkommen til Slettumsvingen 9!

Tiltalende familiebolig over to etasjer, med gjennomgående flott standard, og fornuftig planløsning for en familie med to barn.

Ved inngangspartiet finner man en romslig entrè, med fliser og varmekabler.

Fra Vindfanget er det et bad samt vaskerom i direkte tilknytning - noe som er veldig praktisk.

Videre er det inngang rett frem til en hall/trapperom og kjøkken videre inn. Hvit profilert Sigdal kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt underlimt oppvaskkum med ett greps blandebatteri. God plass til spiseplass ved kjøkken.

Til venstre for kjøkkenet møter man en hyggelig stue med store vindusflater og utgang til en stor og romslig terrasse. Åpen løsning mellom spisestue og stuen.

Det er et flislagt bad i boligen, som er adskilt fra vaskerom. Badet har fliser på gulv og på vegger. Innredningen består av et profilert underskap, overskap,

servant, speil med lys, stikk og et dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. Det er tilkoblet et vannklosett. Det er varmekabler i gulv, avtrekk i vegg, downlights i himling.

Vaskerommet har fliser på gulv og malte sponflater på vegg. Innredningen består av opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, utslagsvask og en ca. 200 liters varmtvannsbereder. Det er også sikringsskap og rør i rør skap.

2.etasje består av et hovedsoverom som opprinnelig var to soverom, samt barnerom.

Gulv: Det er 1 stavs eike parkett og fliser i alle rom. Heltre trapp mellom etasjene.

Vegg: Malte, plateslåtte flater på bindingsverk, fliser på begge bad.

Himling: Tak ess plater i alle takflater i alle rom.

Verdt å merke seg:

- Svært innholdsrik tomannsbolig med tre soverom

- Rolig og barnevennlig boligområde

- Gangavstand til skole, barnehage, samt dagligvareforretning

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner. Varmekabler på bad, vaskerom og i hall. Ildsted på stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.06.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke garasjen.

Det foreligger tillatelse til tiltak på garasje. Det er ikke søkt om ferdigattest.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende boliger i henhold til reguleringsplan for Grindermåsan Nord datert 28.10.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.10.2002.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.601,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 1.902,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000,- pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.460,-.

Velavgift er kr XXX pr. år.

Boligen er tilknyttet Eidsiva bredbånd /GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 978 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.860.999.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nes
Grunnkrets Grinder
Kirkesogn Fenstad

Steder i nærheten

Fenstad kirke 1.8 km
Nes kirkeruiner 11.6 km
Årnes kulturhus 14 km
Haugseter leir 14.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 24.8 km
Jernbanestasjon Hauerseter 14.6 km
Bussholdeplass Grinner 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fenstad stadion 1.3 km
Idrettsanlegg Jerpestad skole 1.8 km
Treningssenter Spenst Årnes 13.7 km
Treningssenter Nes Arena Treningssenter 14.4 km

Steder av interesse

Skoler

Fenstad skole (1-7 kl.) 1.8 km
Vormsund ungdomsskole (8-10 kl.) 9.3 km
Nes videregående skole 15.1 km
Eidsvoll videregående skole 15.5 km

Barnehager

Furuholmen barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Eurosenteret 9.4 km
Kjøpesenter BB Senteret 14 km
Postkontor Joker Fenstad 1.1 km
Postkontor Coop Prix Vormsund 9.4 km
Apotek Vitusapotek Vormsund 9.1 km
Vinmonopol Årnes Vinmonopol 14 km
Vinmonopol Eidsvoll Vinmonopol 15 km
Dagligvare Joker Fenstad 1.1 km
Dagligvare Joker Brårud 4.8 km
Kiosk/video Nes Grill & Curry 13.8 km
Kiosk/video Narvesen Sundtangen 14.8 km
Bensin YX Kampå 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,6 %
Andel kvinner 47,4 %
Gj.snittalder menn 35,3 år
Gj.snittalder kvinner 41,3 år
Husholdninger med barn 37,2 %
Husholdninger uten barn 62,8 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 718
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nes 21241 9225
Grunnkrets: Grinder 331 145

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag, etter siste annonserte visning. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 40.000 av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?