Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 700 000,- for kr 5 700 000,-

Koselig inngangsparti med uteplass og utebod

Lys og koselig stue med utgang til overbygget veranda

Lys og pen stue med utgang til veranda

Åpen planløsning i 1. etg. bidrar til en god romfølelse

Åpen kjøkkenløsning med integrete hvitevarer og kjøkkenøy

Flott Norema kjøkken i åpning løsning

Nyere Norema kjøkken med barløsning og kjøkkenøy

Åpen kjøkkenløsning med integrete hvitevarer og kjøkkenøy

Pent Norema kjøkken med integrete hvitevarer og god skapplass

Pent Norema kjøkken med integrete hvitevarer og god skapplass

Åpen planløsning i 1. etg. bidrar til en god romfølelse

Utgang fra stue til overbygget veranda

Utgang fra stue til overbygget veranda

Flislagt entre

Koselig stue i u. etg. med utgang til terrasse

Romslig stue i u. etg. med mulighet for kontorkrok

Romslig stue i u. etg. med utgang til terrasseplatting

Plass til kontor i u. etg. tilknyttet stuen

Pent oppusset bad i u. etg. med badekar, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin/trommel

Pent flislagt baderom i u. etg. med badekar, dusjhjørne og opplegg til vaskemskin/trommel

Pent oppusset bad i u. etg. med badekar, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin/trommel

Utgang fra stue i u. etg. til stor terrasseplatting

Stor terrasseplatting med plass til flere hagegrupper

Hovedsoverom med god skapplass

Pent hovedsoverom med god skapplass

Soverom 2 av 3

Soverom 2 av 3

Soverom 3 av 3

Pent flissatt bad med dusjhjørne beliggende i 2. etg.

Gang i 2. etg med skyvedørsgarderobe

Tilnærmet bilfritt boområde med pene fellesarealer

Plantegning 1. etg

Plantegning u. etg.

Plantegning 2. etg.

Sloreåsen - Romslig og meget pent rekkehus med 2 stuer, flere uteplasser og garasje. Meget barnevennlig!

Sloreåsen 48 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 700 000,-

Sloreåsen - Romslig og meget pent rekkehus med 2 stuer, flere uteplasser og garasje. Meget barnevennlig!: Sloreåsen - Romslig og meget pent rekkehus med 2 stuer, flere uteplasser og garasje. Meget barnevennlig!

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 172,-
Fellesgjeld:
Kr 57 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
135 / 138 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Idyllisk beliggende på Sloreåsen ved Øvre Ljanskollen. Et populært boområde i bydel Søndre Nordstrand. Svært barnevennlig med kort vei til skoler, barnehager og lekeplasser, samt fine tur- og rekreasjonsområder i marka og ved sjøen.

Godt kollektivtilbud med gangavstand til bussholdeplass og togstasjon. Fra Sloreåsen går buss nr. 80E til Oslo sentrum på 16 min. Avgang hvert 10 min. i rushen og ellers 2 ganger i timen. 10 minutters gangavstand til Hauketo som er et knutepunkt med flere buss- og togavganger. Lokaltoget til Oslo sentrum bruker 10 min. til Oslo S og direktetoget i rushtiden kun 8 min. Hyppige avganger mot Oslo og Ski.

Dagligvarehandelen kan tas flere steder i området. Søndagsåpen Joker Hallagerbakken ligger i få minutters gangavstand fra boligen. Gangavstand til Hauketo hvor du finner et lite nærsenter med stor Rema 1000 butikk, Istanbul dagligvarer, frisør, gatekjøkken og treningssenter. På Holmlia senter finner du Meny, Vinmonopol, apotek, bibliotek m.m. Holmlia senter skal på sikt pusses opp. Det er kort kjøreavstand til hyggelige Sæter, som nylig er pusset opp med flott nytt torg. Her finner du blant annet matbutikker, treningssenter, apotek, blomsterforretning, hyggelige kafeer og restauranter. På Holtet finner man den populære matbutikken Jacobs, som har et utsøkt utvalg. Det er også kort vei til kjøpesenter og flere servicetilbud på Lambertseter og på Kolbotn.

Nærområdet har et godt utvalg av fritidstilbud samt kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter. Umiddelbar nærhet til Sloreåsen slalåmbakke som driftes av Ljan Alpinklubb og Hallager/Ljan idrettspark med kunstgressbaner. I sykkelavstand ligger Holmlia idrettspark med svømmehall og idrettshall som tilbyr blant annet basketball, håndball og innebandy. Det er fine turområder langs Ljanselva - du kan følge turstier langs elven østover mot Østmarka og vestover mot sjøen. Friområde for hund, Hallagerjordet, ligger også langs Ljanselva. Kort vei til fine badestrender i Oslofjorden, som populære Hvervenbukta, med kaféen "Anne på landet", Fiskevollen, Ingierstrand og Nordstrand bad.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i boligens nærområde, blant annet Sloreåsen barnehage og Hallagerstua barnehage. Nærmeste barneskole er Hallagerbakken skole, som ligger i 5 minutters gangavstand fra boligen. Holmlia skole er nærmeste ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Innkjøring til Sloreåsen fra Ljabrudiagonalen. Følg skilting til nr. 48C. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 57 000,-

Totalpris

Kr 5 757 000,-

Felleskostnader

Kr 5 172,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1980

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

135m2

Bruksareal

138m2

Tomt

66220m2

KR-kode

4418197

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sloreåsen 48 C, 1257 Oslo

Gnr. 194, bnr. 777, i Oslo kommune.

Leil.nr. 1085, andelsnr. 117,

Sloreåsen Borettslag, org.nr. 948 757 052

Tomten

Eiet tomt på 66.220 kvm som tilhører borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet med asfalterte gangstier, plenarealer, lekeplasser, prydbusker og beplantning. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Denne boligen har terrasse ved inngangspartiet, utgang fra stue til terrasse, samt veranda i 1. etasje.

Parkering

Det følger 1 garasje, nr. 187, i felles garasjerekke med ladestasjon for elbil. Borettslaget har i tillegg noen parkeringsplasser og garasjer som leies ut etter ventelister. Dersom du ønsker ekstra plass, ta kontakt med styret. Borettslaget har godt med gjesteparkering. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 158 kvm

Totalt bruksareal: 138 kvm

Totalt primærrom: 135 kvm

Primærrom:

U. etg. 41 kvm.: Trappegang, bad og stue

1. etg. 49 kvm.: Vindfang, stue/kjøkken

2. etg. 45 kvm.: Trappegang, bad, 3 soverom

Sekundærrom:

U. etg. 3 kvm.: Bod

Utvendig bod ved inngangspartiet. Lagringsloft med atkomst via luke.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.09.2018 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lyst og pent rekkehus som holder en gjennomført god standard. En praktisk og gjennomgående bolig, som har en åpen og arealeffektiv planløsning. Det er store vindusflater i de fleste rom som gir boligen mye naturlig lys, samt en god romfølelse.

Boligen har blitt vesentlig oppgradert de senere år med bla.:

2009 - Badet i u. etasje ble modernisert/flissatt.

2012 - Montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Åpnet opp mellom stue og kjøkken. Ny laminat i 1. etasje vegger og himlinger ble fornyet/malt. Montert ny innmat i sikringsskapet, bortsett fra hovedsikringene.

2014 - Badet i 2. etasje modernisert/flissatt. Nye vannrør av plast i forbindelse med oppgraderinger i kjøkken og begge bad.

Huset ligger i et tilnærmet bilfritt boområde som gjør dette til et eldorado for barnefamilier. På inngangssiden er det en koselig liten uteplass, samt praktisk utebod. Moderne kjøkken fra Norema som er i åpen løsning mot spisestue og stue. Kjøkkenet er gjennomtenkt, og godt utnyttet med mye skapplass, integrerte hvitevarer samt kjøkkenøy. Romslig og lys spisestue/stue, med utgang til veranda. I underetasjen finner man nok en koselig stue som har utgang til stor terrasse. Her er det god plass til flere sittegrupper. Stort bad i underetasjen med både massajebadekar og dusjhjørne, samt opplegg til vaskemaskin. I underetasjen finner man også en praktisk bod. Videre opp i 2. etasje er soveromavdelingen. Her finner man 3 gode soverom, samt et pent bad som ble modernisert i 2014. Dette er en meget hyggelig bolig, i et barnevennlig område som bør ses!

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg, fyring og varmt vann er inkludert i fellesutgiftene. Elektriske varmekabler i vindfang og på begge badegulv.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.05.1982. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger ikke ferdigmelding på utvidelse av veranda, og saken er henlagt av PPE. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet rettigheter til kommunen for bla. vedlikehold av vann- og kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Radonmåling foretatt i 2016 som er noe over anbefalt grenseverdi (årsmiddel 159 Bq/m3). Dette er kun i undeteretasjen. Innstallert Minivent ventilasjonsaggregat av autorisert forhandler. Iht. selger blir evt. kostnader i forbindelse med radontiltak dekket av borettslaget. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sloreåsen Borettslag.

Boligselskapets hjemmeside www.sloreasen.no

Borettslaget består av 277 andelsleiligheter fordelt på 46 bygninger.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å anskaffe hund i borettslaget. Det er ikke tillatt å anskaffe katt. Se borettslagets husordensregler for nærmere bestemmelser vedrørende dyrehold.

Foretatt påkostninger de senere år ihht. protokoll:

2017: Innkjøp av diverse til borretslaget. Bla. nye benker, basketballstativ, bordtennisbord, strøkasser, og flaggstang.

2016: Nye fjernvarmerør fra varmesentralen og fram til leilighetene

2016: Tak er lagt om på de resterende bokkene i borettslaget.

2015: Nye tak på blokkene nr. 39, 11, 8, 10 og 14. Rensing av ventilasjonsanleggene i blokkleilighetene.

2014: Tetting og renovering av betongutbyggene fra garasjene langs veggene i blokkene nr. 4, 12 og 16

2013: Beising av rekkehus og blokkterrasser, samt nødvendige snekkerarbeider m.m. i den forbindelse.

2012: Søppelboden ved nr. 23 ble utvidet med tak over papircontainerne

2011: Utskifting og beising av panelfelt på blokkenes inngangssider. Utskifting av viftemotorer på blokkenes ventilasjonsanlegg

2010: Beising og maling av lekeapparater. Beising av utsatte gavlvegger på blokkene. Omlegging av fjernvarmerør ved nr 21. Dette utføres og betales av Hafslund Fjernvarme AS, og er ikke fullført i det årsberetningen skrives. Oppsett av ni fartsdumper med markeringer.

2009: Søppelboden ved nr. 2 ble ferdigstilt. Røyklukene i blokkoppgangene ble oppgradert. Rekkverk montert ved gangvei i bakken fra nr. 4 forbi nr. 2. Lekeplassen ved nr. 22 – 30 ble sikret mot gangvei.

2008: Ferdigstilt den store lekeplassen med lekeapparater og sittegrupper. Montering av seriekoblede røykvarslere i rekkehusene. Arbeidet med nytt søppelhus ved innkjøringen igangsettes. Ny sportsbod ved nr. 2, etter forsikringsskade. Rekkverk ved gangvei i bakken ned til nr. 45 Utbedring av skade på avløpsrør i garasjen i nr. 4. Bedre utelys ved nr. 20- 30 Oppgradering til digital overvåkning i garasjeanleggene.

2007: Asfaltering av alle gangveiene og inngangspartiene. Legging av varmekabler i oppkjøringene ved garasjene i nr. 11 og nr. 39. Planering og tilsåing av rekreasjonsområdet ved ballplassen. Nytt subbusdekke og planering på ballplass. Møteplass ved nr. 40. Nye helleganger ved nr. 8 og 12/16. Nytt avløp ved

inngangspartiet ved nr. 8. Sikring av skrent lags offentlig gangvei er utført og bekostet av borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2387 datert 23.08.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 23.04.1979. Beboer i nr 48b har levert nabovarsel (april 2018) for utbedring/utvidelse av verandaer.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Fryser i kjellerbod og elbilladestasjon følger med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.172,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring/varmtvann, nedbetaling av andel fellesgjeld, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, basispakke kabel-TV og internet, drift og div. vedlikehold m.m..

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.655,-

Fyring/varmtvann 1.517,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.700,- pr. år. / 9.650 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett, og er inkl. i mnd. fellesutg. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand alarmselskap som koster kr5.290,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 5.764.588,- Av dette beløpet utgjør kr 57.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Sloreåsen
Kirkesogn Holmlia

Steder i nærheten

Holmlia kirke 0.9 km
Ljabru hovedgård 1.2 km
Herregårdskrysset 1.3 km
Holmlia bad 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 56.9 km
Sentralstasjon Oslo S 10.2 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Mortensrud T-banestasjon 3.5 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.8 km
Bussholdeplass Hallagerbakken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallagerbanen 0.8 km
Idrettsanlegg Holmlia idretts- og svømmehall 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1 km
Treningssenter Lia Trening 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 0.4 km
Lusetjern skole (1-7 kl.) 1.4 km
Toppåsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Ljan skole (1-7 kl.) 1.6 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 1.4 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 2.2 km
Bjørnholt videregående skole 3.9 km
Holtet videregående skole 5.9 km

Barnehager

Sloreåsen barnehage (1-5 år) 0.2 km
Hallagerbakken barnehage (3-5 år) 0.5 km
Hallagerstua barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 1.1 km
Kjøpesenter Sæter senter 3 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 1.4 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 2 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 1.1 km
Apotek Vitusapotek Holmlia 1.1 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Joker Holmlia 0.3 km
Dagligvare Rema 1000 Hauketo 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.1 km
Bensin Esso Holmlia 1.4 km
Bensin Smart Prinsdal 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,1 %
Andel kvinner 53,9 %
Gj.snittalder menn 42,6 %
Gj.snittalder kvinner 45,7 %
Husholdninger med barn 28,3 %
Husholdninger uten barn 71,7 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 13770
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sloreåsen 640 293

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Maria S Thorbjørnsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?