Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

fasade web

fasade

stue

stue

stue

stue

stue

stue

Bad

bad

bad

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

gang

Furuberget

area

fasade

fasade

fasade

ute

ute

image1

3Dplan

3Dplan

HAMAR VEST

Snekkerstuvegen 7 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 690 000,-

HAMAR VEST: Selveier enderekkehus med eneboligkvaliteter - Rett ved Mjøsa og Furuberget. 4 soverom og 2 bad. Garasje.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 100,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 130 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på nedre del av Furubergjordet, i et etablert boligfelt bestående hovedsaklig av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Området er å betrakte som barnevennlig og rolig, og det er ingen gjennomgangstrafikk ved boligen. Dette enderekkehuset ligger i nest fremste rekke mot Mjøsa og har godt utsyn. Rekkehuset ligger ved grøntarealer, og har godt med luft rundt seg. Det er undergang rett nedenfor boligen, som tar deg til Mjøsa med badestrand og tursti mot Domkirkeodden, Ridehuset, Koigen og Hamar sentrum. Vandrer du andre vegen kommer du til Vikerstranda og Jessnesstranda. Det er også gode turmuligheter i Furuberget, som er rett bortenfor boligen. Det er gangveg til Prestrud barneskole og diverse barnehager. Kollektivtransport rett i nærheten, langs Furubergvegen. Ca 3,5 km til Hamar togstasjon. Det er flere butikker i nærheten, bl.a. Rema 1000 (CC Amfi) og Storhamarsenteret, samt Maxi kjøpesenter. Det er ca 3 km. til Hamar sentrum, som har rikelig med butikker, restauranter/cafeèr og kulturtilbud. Det er et godt fritidstilbud i området, Prestrud har flere fotballbaner, CC-Amfi med hockey, samt Boligparter Arena med håndball-tilbud.

Barnehager og skoler

Prestrud barneskole og Ajer ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Maxi; følg Knut Alvsons gate mot Boligpartner Arena og Storhamarsenteret. Ta til ventre når du kommer til Kornsilovegen, og følg denne vegen rett frem. Den går over til å bli Furubergvegen, og etter du har passert Prestrud fotballbaner, kommer Snekkerstuvegen på venstre side. Ta inn her og følg vegen rett frem til du svinger opp til høyre, boligen ligger da rett frem. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 690 000,-

Felleskostnader

Kr 1 100,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1993

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

130m2

Tomt

4218m2

KR-kode

651785

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Snekkerstuvegen 7 A, 2316 Hamar

Gnr. 1, bnr. 5941, snr. 1 i Hamar kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm

Totalt bruksareal: 130 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Primærrom:

1. etasje:

Entre, bad, kjøkken/allrom, stue, soverom.: 65 kvm

2. etasje:

Bad, kjøkken, kontor/flerbruksrom, 3 soverom, trapperom, gang.: 62 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

Det er i tillegg inntilbygget garasje på ca 18 kvm., samt utebod på 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.06.2017 utført av Vidar Nerem.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk,

uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 4.218,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal, bortsett fra utearealer foran, bak og på siden av rekkehuset, som enheten har eksklusiv bruksrett til via sameiets vedtekter.

Gode uteplasser på begge sidene av rekkehuset. Adkomst til hyggelig frokostplass via kjøkkenet, stenlagt med belegningsstein og med levegg. Markterrasse med belegningsstein i front. Koselig omkranset med levegg og thujahekk gir lite innsyn og god skjerming. Manuell markise over denne sitteplassen.

Tomten har gode lys- og solforhold, og dette rekkehuset ligger spesielt godt til i forhold til resten av feltet.

I tillegg til at den ligger i nest nederste rekke, er dette ende og har godt med luft og innfall av lys rundt seg.

Både grøntarealer, balløkke og lekeplass grenser inntil/ved siden av rekkehuset. Det er ingen gjennomfartstrafikk og det er bilfritt mellom husene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Tilknyttet offentlig veg via felles privat adkomstareal.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong. Fundamentert på støpt, hel fundamentplate. Etasjeskille i betongplank/betongelement/hulldekke. Ett rom i 2. etasje har ujevnt gulv, tidligere høydeforskjell som er utjevnet (rom utenfor bad). Yttervegger oppført i trebindingsverk, antatt med isolasjon - og tykkelse etter regler og skikker fra byggeåret. Utvendige vegger er kledd med panel fra byggeåret, og er sist ojledekkbeiset i 2014 på fremsiden, øvrige vegger i 2016.

Bygningen har saltak tekket med takstein fra byggeåret, samt kaldtloft. Ny ytterdør i 2013.

Nåværende eier har i januar 2017 undersøkt muligheten for tilbygging av boligen, og Hamar kommune svarte følgende (utdrag - mailen kan fåes ved henvendelse til megler):

"Det betyr at det er mulig å oppføre tilbygg forutsatt at det er i tråd med områdets karakteristiske trekk. Det kan være nyttig å benytte et foretak med kompetanse på estetikk for prosjektering.

Tilbygg er søknadspliktig tiltak og det må nabovarsles."

Selger har fått utarbeidet en verdi- og lånetakst for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Enderekkehus med en meget attraktiv beliggenhet, og en særdeles god beliggenhet innad på feltet. Boligen holder god standard og har hatt et jevnt og godt vedlikehold. Boligen er overflateoppusset i 2011, da nåværende eier tok over boligen.

Boligen har en meget god planløsning og arealutnyttelse (2 fulle etasjer), og inneholder bl.a. 4 soverom og 2 bad.

Flere av rommene kan ha flere bruksområder, f.eks. soverom i 1. etasje kan også benyttes som stue eller kontor og allrom i 2. etasje kan også benyttes som soverom/kontor/stue. Boligen har også to koselige uteplasser, og har litt ekstra stor hage da dette er en ende. Adkomst til uteplass med morgensol fra kjøkken, samt fin uteplass ved inngangspartiet til boligen, hvor man har ettermiddags- og kveldssol. Begge uteplassene har en skjermet og god beliggenhet, og oppleves som "luftige" da det ikke er bebyggelse tett innpå denne boligen. Grøntarealer/lekeplasser omkranser rundt halve boligen.

Eksempler på materialvalg:

Gulv: Parkett, belegg, fliser.

Vegger: Malt panel, malt tapet, fliser.

Himling: Malte plater.

Kjøkken: Koselig kjøkken med god plass til spisebord. Terrassedør ut til bakhagen, hvor morgensola kommer og frokosten kan nytes.

Kjøkkenet har godt med skapplass. Det er laminert benkeplate og fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr. Blandebatteri skiftet i 2014. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger med unntak av kjøleskapet.

Det er innstallert en eldre kjøkkeninnredning i en bod i 2. etasje, med over- og underskap. Innredningen har utslagsvask. Antatt tidligere benyttet som hybelkjøkken, dog er rommet ikke bruksendret i kommunen.

Bad: Boligen har to gode, romslige bad, ett i hver etasje. Begge badene inneholder wc og servant, og har elektrisk gulvvarme. Badet i første etasje er oppusset i 2004, med nye overflater og innredninger. Det er lagt fliser på vegger og gulv. Romslig, hvit innredning med heldekkende servant. Speil med belysning og skap på hver side, samt et høyskap. Opplegg for vaskemaskin. Dusjnisje bygd med glassbyggerstein og Ifø glassdør. Badet i 2. etasje inneholder håndvask, badekar og toalett. Baderomstapet på vegger, samt belegg på gulv.

El-anlegget ble gått over og utbedret i 2015. Følgende ble gjort når nåværende eier flyttet inn i 2011: Det ble lagt ny parkett på ett soverom, allrom og gang i 2. etasje. Malt tak og vegger i 2. etasje. Malt stue og gang i 1. etasje. Senere er det montert Luxaflex plissègardiner i stue og kjøkken i 1. etasje, samt i soverom mot øst i 2. etasje. Det er også montert Luxaflex myggnetting i soverommene, samt i allrommet oppe. Nåværende eier har også tilført ett ekstra soverom i 2. etasje, det som tidligere var en "loftsstue" ifm. trappeoppgangen, det er jo allerede ett flott allrom med Mjøsutsikt i 2. etasjen.

Oppvarming

Det er installert vedovn i stue, type kleberstein Victor fra Granit-Kleber AS. Det er installert varmepumpe i trappeoppgang, type Mitsubishi, produsert i 2006. Installert i 2008/2009. Denne har behov for service, og display på fjernkontroll er ødelagt. Det er innhentet tilbud på service, kan fåes hos megler. Det er gulvvarme på begge bad (skiftet termostater på begge bad i 2012), og forøvrig er det elektriske panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Parkering

Parkering i inntilbygget garasje. Garasjen er fundamentert med plate på mark, uisolerte vegger samt vegger i bindingsverk. Vippeport med manuell åpning og låsing. Garasjen har innlagt lys og EL-uttak. Biloppstillingsplasser på fellesarealer og langs Snekkerstuvegen.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.07.94.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: se vedlegg til salgsoppgaven.

Selger antar at alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Panterett til sameiet:

tinglyst 07.07.1994 ERKLÆRING/AVTALE

Panterett til sameiet for kr 10.000,- som sikkerhet for fellesutgifter.

Panteretten skal ha prioritet etter 90% av seksjonens salgstakst til enhver tid.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål) i henhold til KOMMUNEPLANENS AREALDEL HAMAR 2011-2022.

Kulturminner: KOMMUNEDELPLAN FOR KULTURMINNER OG KULTURMILJØER INNENFOR BYVEKSTGRENDEN

Bestemmelsesområde: Verneklasse 3

Type: Miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Jernbaneverket utarbeider nye trasevalg for jernbanen i Hamar. Jernbaneverket har innstilt trasevalg vest, og Hamar kommune har innstilt trasevalg øst. Begge trasevalgene medfører at dagens jernbanetrase flyttes lenger vekk fra eiendommen. Bane NOR har bl.a. lagt ut illustrasjoner på youtube; søk sørli-brumunddal.

Diverse

Snekkerstua boligforening består av 12 enheter, og er et veldrevet sameie.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 7.870 pr år.

Fellesutgiftene er kr 1.100,- pr. mnd. og inkluderer: Canal Digital (internett og kabel-TV), brøyting og strøing, vedlikeholdsfond, plenklipping.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.000,-pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. (inkl i felleskostnadene) Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter

kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.783.499,00

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hamar
Grunnkrets Nedre Furuberget
Kirkesogn Hamar Domkirke

Steder i nærheten

Jernbanemuseet 1.7 km
Hedmarkmuseet 3 km
Domkirkeruinene 2.7 km
Skibladnerbrygga 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 95.8 km
Jernbanestasjon Hamar stasjon 3.7 km
Bussholdeplass Snekkerstufeltet 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Presterudhallen 0.5 km
Idrettsanlegg Presterud fotballbaner 0.7 km
Treningssenter Espern express 1.2 km
Treningssenter Ankerskogen svømme-/treningssenter 3.2 km

Steder av interesse

Skoler

Prestrud skole (1-7 kl.) 0.8 km
Ajer ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Børstad ungdomsskole (8-10 kl.) 4.8 km
Storhamar videregående skole 2 km
Hamar katedralskole 3.1 km

Barnehager

Blåveisen barnehage (0-5 år) 0.5 km
Vestenga barnehage (0-5 år) 0.7 km
Furuberget barnehage (0-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storhamarsenteret 1.3 km
Kjøpesenter Maxi Hamar Storsenter 1.9 km
Postkontor Coop Mega Storhamar 1.5 km
Postkontor Kiwi Utfarten Hamar 1.7 km
Apotek Ditt apotek Storhamarsenteret 1.4 km
Apotek Boots apotek Hamar 1.9 km
Vinmonopol Hamar Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Brumunddal Vinmonopol 15.1 km
Dagligvare Rema 1000 Storhamar 1.1 km
Dagligvare Coop Mega Storhamar 1.5 km
Kiosk/video Mix Pucken Kiosk og Grill 1.2 km
Kiosk/video Mix Maxi 1.8 km
Bensin Esso Storhamar 2 km
Bensin Circle K Furnesveien 3.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 39,9 %
Gj.snittalder kvinner 43,2 %
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 829
Område Personer Husholdninger
Kommune: Hamar 29819 14366
Grunnkrets: Nedre Furuberget 996 473

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Cato Deglum
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?