Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 800 000,- for kr 7 800 000,-

Velkommen til Søndre vei 78

 

1. etasje

Gang/entré

Stuen

 

 

 

 

 

 

Kjøkkenet

 

 

 

 

 

Terrassen

 

Bad i 1. etasje

 

Soverom 1

 

Gang

2. etasje

Soverom 2

 

Balkong

 

 

 

 

Soverom 3

Soverom 4

Bad i 2. etasje

Gang med spiraltrapp opp til loftstuen

3. etasje - Loftstuen

Loftstuen

 

God lagringsplass i gavlvegger

Alle etasjene

Fasaden

Med boligen følger 1 carportplass og 1 parkeringsplass.

Maritimt miljø i nærområde med muligheter for båtplass

Nesøya barneskole

PÅKOSTET OG MODERNE HALVPART TOMANNSBOLIG PÅ NESØYA - Flott uteplass *4 sov *2 bad *Loftstue *Carport *Solrikt

Søndre vei 78

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 990 000,-

PÅKOSTET OG MODERNE HALVPART TOMANNSBOLIG PÅ NESØYA - Flott uteplass *4 sov *2 bad *Loftstue *Carport *Solrikt: PÅKOSTET OG MODERNE HALVPART TOMANNSBOLIG PÅ NESØYA - Flott uteplass *4 sov *2 bad *Loftstue *Carport *Solrikt

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 7 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
143 / 143 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til denne flotte tomannsboligen på Søndre Nesøya - et veletablert, naturskjønt og barnevennlig område som grenser til skogen og Nesøytjern naturreservat og med kort vei til sjøen. Nydelige strender som Hvamodden og Hestesund, samt bilfrie Brønnøya med sin kabelferje, ligger i kort gangavstand (7-8 minutter) fra boligen. Bare 300 meter unna ligger Vendla barnehage, bygget i 2007, og der ligger også det splitter nye idrettsanlegget med bl.a. ulike ballbaner, skatepark og tennishall. I sameiet finnes flere fine fellesområder med blant annet lekeplasser og sittegrupper. Kun 100 meter unna ligger bussholdeplassen med jevnlige bussavganger og ekspressbuss til og fra Oslo i rushtiden.

Nesøya skole var helt ny i 2015 og er ett av landets flotteste skolebygg. Det finnes en lokal dagligvareforretning (Kiwi) på øya, ellers kan handelen gjøres hos Coop Extra, Rema og Meny på Slependen. Det er kort kjøreavstand til Sandvika med et mangfoldig utvalg av butikker, kaféer, restauranter, treningssentre, kino, kultur - og servicetilbud.

Her er det godt, enkelt og trivelig å bo!

Barnehager og skoler

Barnehager: Nesøya barnehage, Vendla barnehage, Landøya barnehage, Bikuben barnehage.

Skoler: Nye Nesøya skole, Steinerskolen, Landøya ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E18, ta av mot Nesøya. Kjør frem til Kiwi-butikken og følg veien videre på Vestre vei utover øya. Ta deretter til venstre inn Vendla. Følg veien og hold til venstre inn på Søndre vei der det nye boligfeltet ligger. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 990 000,-

Felleskostnader

Kr 1 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2010

Soverom

4

Primærrom

143m2

Bruksareal

143m2

Tomt

105m2

KR-kode

1517203

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søndre vei 78, 1397 Nesøya

Gnr. 40, bnr. 1781, snr. 11, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 105,2 kvm. I tillegg er det ideell andel av fellesareal. Tomten er opparbeidet og beplantet. Pent opparbeidet hage med plen, epletrær og syriner. Sol fra ca. 11:00 til ca. 20:00 i hage/platting. Morgensol på balkong forsiden av huset.

Parkering

Boligen disponerer to parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til inngangsparti; én i carport og én på parkeringsplass. I tillegg har sameiet to gjesteplasser på parkeringsplassen. Det er også rikelig med muligheter for gateparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 156 kvm

Totalt bruksareal: 143 kvm

Totalt primærrom: 143 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt bolig 143 kvm

Primærrom:

1. etasje 67 kvm: Entré, bad/vaskerom, 1 soverom, stue, kjøkken.

2. etasje 57 kvm: Gang, bad, 3 soverom.

3. etasje 19 kvm: Loftstue. I tillegg er det god lagringsplass på kaldtloft bak knevegger.

I tillegg er det bod på ca. 2 kvm ved inngang samt carport på ca. 15 kvm med bod på 5 kvm innenfor.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.03.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Påkostet og moderne halvpart av vertikaldelt bolig fra 2010. Innredet loft i 2013/2014. Boligen har vanlig brukslitasje og er normalt vedlikeholdt. Et generelt bra inntrykk. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt betongplate på grunn. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Flat takkonstruksjon på del av 1.etg. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luker i knevegger. Yttertekking av betongstein. Membran på flatt tak. Tak var snødekt ved besiktigelse. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trinn i eik og rekkverk i malt tre mellom 1.etg. og 2.etg. Vindeltrapp i tre og stål til 3.etg. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra 2.etg. Rekkverk i tre. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra 1.etg. Var snødekt ved besiktigelsen. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra 2.etg. Rekkverk i tre. Trebjelkelag mellom etasjene. Støpt gulv i 1.etg.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendig avløp i plast. Vannrør i plast.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i plast (rør i rør). Vannmåler montert. Stoppekran i bad/vaskerom.

Luftbehandling: Sentralavtrekk fra kjøkken og våtrom. Aggregat plassert på loft. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen.

Elkraft: 400-volts anlegg. 40 amp. hovedsikeringer. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i 1 soverom i 1.etg. El-anlegget ble kontrollert og godkjent i 2011. Noe endringer gjort i 2013/2014. Dette er ikke markert i el-skap.

Lys: Downlights i entré, bad/vaskerom, bad, gang og i loftstue.

Carport i fellesanlegg: Betongkonstruksjon tekket med membran. Innlagt strøm.

Felles bygningsdeler er ikke vurdert. Det foreligger ikke tilstandsvurdering av sameiets fellesdeler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Påkostet og smakfull, nyere tomannsbolig med flott beliggenhet og nærhet til sjøen. Eiendommen er del av et vennlig og veldrevet sameie med godt bomiljø. Boligen er lys og moderne med store vindusflater som gir rikelig med naturlig dagslys. Den har utstrakt bruk av downlights, med god belysning i entré, bad/vaskerom, bad, gang og i loftstue. Den er godt vedlikeholdt med svært god planløsning og gjennomtenkte oppbevaringsløsninger. Med 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, 2 balkonger og én markterrasse, samt to utvendige boder og stor lagringsplass på loft, har man plass til det aller meste.

Alle gulvoverflater har eikeparkett med unntak av våtrommene og entréen, som er flislagt. Overflatene i boligen er slette og malt i lyse farger. Noe tapet.

Kjøkkenet er lyst og delikat med integrerte hvitevarer. Det kombinerte kjøkken- og stuerommet er praktisk utformet og et sosialt sentrum for familien. Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator med utblåsning. Innredning med vanlig brukslitasje. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

TV-stue på loftet gir et ekstra, tilbaketrukket, disponibelt rom og boligen har hele fire soverom i tillegg til to pene flislagte bad.

Begge badene har fliser på vegger og gulv. Badet i 1. etasje inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Det er hull for drenering av hulrom for skjult toalettsisterne. Badet i 2. etasje inneholder badekar med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant samt 200 liter varmtvannsbereder. Det er hull for drenering av hulrom for skjult toalettsisterne. Begge badene har ventil i himling og tilluft via spalte ved dørterskel.

Utvendig finnes en lettstelt uteplass med gode solforhold og hyggelig atmosfære. I andre etasje finnes to balkonger i tilknytning til to av soverommene. Det er påkostet med stor markise og solskjerming fra markisemannen. I tillegg har eiendommen to utvendige boder til lagring av sportsutstyr etc.

Her kan du flytte rett inn!

Overflater:

Vegger - Malte flater, tapet og fliser.

Gulv - Parkett og fliser.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps pipe med 1 peis i stuen. Feieluke utvendig. Peis montert i 2011.

Elektrisk: Gulvvarme i entré og begge bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger ferdigattest på bruksendring av kaldtloft til loftsstue datert 04.03.2014. Dog er det beskrevet i tillatelse til tiltak at rombenevnelsen på loftet er disponibelt rom da rommet ikke oppfyller krav til varig opphold, blant annet pga. takhøyde.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Optimist sameie, med sameiebrøk 143/1994.

Sameiet består av 14 boligseksjoner.

Forretningsfører er Egil Arne Lund, tlf. 970 95 204

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2016: Bark + duk på uteareal + snekkerarbeider vedr. søppelkasser

Planlagte påkostninger:

- Ingen p.t.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og felles avkjørsel i henhold til reguleringsplan 92E datert 09.10.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen grenser mot friareal (felles grøntareal) på gnr. 40, bnr. 1743 i Asker kommune.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, boligområde med spesielle kvaliteter (type A) i kommuneplan for Asker kommune 2018 - 2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2017 er kr 7.986,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 1.000,- pr. mnd. og inkluderer: Snømåking, vedlikehold fellesarealer, forsikring og strøm til carport. Ved lading av elbil tilkommer kr 200,- pr. mnd.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.898,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Telenor Fiber som leverandør av internett og har en avgift på kr 569,- per mnd.

Boligen er ikke tilknyttet kabel-tv da selger bruker streaming. Boligen har vært tilkoblet Get tidligere. Canal Digital er også en leverandører av kabel-tv i området. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet alarmselskap, men dette følger ikke med boligen.

Medlemskap i Huseierforeningen er obligatorisk og koster kr 1.500,- pr seksjon pr år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.194.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Vendla
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Søndre brygge 1.1 km
Nordre brygge 1.1 km
Vestre brygge 1.1 km
Østre brygge 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 70 km
Sentralstasjon Oslo S 20 km
Jernbanestasjon Billingstad stasjon 4.7 km
Bussholdeplass Søndre vei 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nesøya Idrettspark (kunstgr./tennis) 1.5 km
Idrettsanlegg Nesøya Idrettshall 2.2 km
Treningssenter Elixia Billingstad 3.8 km
Treningssenter Mudo Sandvika 6.3 km

Steder av interesse

Skoler

Nesøya skole (1-7 kl.) 2.9 km
Mellom-Nes skole (1-7 kl.) 5 km
Billingstad skole (1-7 kl.) 5.4 km
Steinerskolen i Asker (1-10 kl.) 5.6 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 6.1 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 6 km
Nesbru videregående skole 5.2 km
Holmen videregående skole 5.3 km

Barnehager

Nesøya barnehage (1-5 år) 2.2 km
Bikuben barnehage (3-5 år) 3 km
Mellom Nes FUS barnehage (0-6 å?r) 4.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 6.8 km
Kjøpesenter Sandvika Storsenter 6.2 km
Postkontor Coop Extra Slependen 3.4 km
Postkontor Coop Mega Holmen 6.8 km
Apotek Liseapotekene Slependen 3.4 km
Apotek Apotek Sandvika Vest 5.7 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 6.8 km
Vinmonopol Sandvika Vinmonopol 6.7 km
Dagligvare Kiwi Nesøya 2.3 km
Dagligvare Coop Extra Slependen 3.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 6.3 km
Kiosk/video Mix Kino 1 Sandvika 6.3 km
Bensin Esso Tiger Slependen 3.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 6.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 38,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,4 år
Husholdninger med barn 41,1 %
Husholdninger uten barn 58,9 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 1353
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Vendla 1833 711

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?