Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 990 000,- for kr 2 990 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Bad

Vaskerom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Gang

Hage

Hage

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Plantegning1.etg

Plantegning 2.etg

Plantegning u.etg

Collage

Solbergmoen – Pen og innholdsrik vertikaldelt bolig med attraktiv beliggenhet. Hyggelig utsikt og solrik terrasse.

Sollia 5 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Solbergmoen – Pen og innholdsrik vertikaldelt bolig med attraktiv beliggenhet. Hyggelig utsikt og solrik terrasse.: Solbergmoen – Pen og innholdsrik vertikaldelt bolig med attraktiv beliggenhet. Hyggelig utsikt og solrik terrasse.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger meget sentralt på Solbergmoen. Stille og rolig område. Solrikt og hyggelig utsikt.

Kort vei til bussholdeplass, med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. Det er ca. 10 minutters kjøring til Drammen med bil. God togforbindelse både fra Mjøndalen og Gulskogen stasjon. 32 minutter med tog til Kongsberg. 42 minutter med tog fra Gulskogen til Oslo S. En kort kjøretur til begge jernbanestasjoner, gode parkeringsmuligheter ved stasjonen. For offentlig kommunikasjon se; www.brakar.no. Ekspressbuss til Oslo og Kongsberg hver time, fra Mjøndalen og Åssiden vgs. Se www.timeekspressen.no. Lett adkomst til nye E134 mellom Mjøndalen og Drammen.

Kort vei til flott turterreng, sommer og vinter, med turstier og lysløyper. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Solberg SK idrettsanlegg i Solbergelva med fotballbaner, kunstis skøytebane og idrettshall. Solberg SK har gode tilbud (fotball, bandy, allidrett m.m.) se www.solbergsk.no. Eknes idrettsanlegg i Krokstadelva med svømmehall, fotballplass mm. Årbogen har flott badeplass, tennisbane, fotballanlegg, sandvolleyballbane, flott turterreng, sommer og vinter, med turstier og lysløyper.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området Solbergelva/Solbergmoen. For komplett liste se; www.bine.no

Solberg skole (1.-7.trinn) med SFO. Se; www.solberg.nek-skole.no

Killingrud skole (8.-10. trinn), se skolens hjemmesider på internett: www.killingrud.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen.

Papirbredden i Drammen med Høgskolen i Sørøst Norge, se www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Oslo/Bærum: Følg E18 over motorveibrua i Drammen, følg skilting til E134 mot Kongsberg. Ta av ved avkjørsel til Mjøndalen. Følg skilting til Krokstadelva i første rundkjøring, kjør over Drammenselva, kjør "gjennom" første rundkjøring. Ta så til høyre inn Gamle Riksvei. Følg veien bortover Gamle Riksvei og ta opp Solberglia opp til venstre. Midt i bakken går det en stikk vei inn til venstre. I enden av denne er Sollia 5 C beliggende. Det vil bli skiltet under fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1988

Soverom

4

Primærrom

106m2

Bruksareal

113m2

Tomt

764m2

KR-kode

2017296

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sollia 5 C, 3058 Solbergmoen

Gnr. 45, bnr. 1345, snr. 1. I tillegg har eiendommen 1/12 av bnr. 1475, 2/12 av bnr. 1392 , 2/12 av bnr. 1391 og 2/4 av bnr. 1457 i Nedre Eiker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 127 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:

Underetasje inneholder gang, 2 soverom, vaskerom og bad: 39 kvm

1. etasje inneholder entré, kjøkken og stue med utgang til terrasse: 47 kvm

2. etasje inneholder gang, 2 soverom og bad: 20 kvm

Sekundærrom:

Underetasje inneholder innvendig bod: 7 kvm

I tillegg kommer utebod på ca. 7 kvm under terrasse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

764 kvm felles eiet tomt. Hver bolig har bruksrett til forholdsmessig andel av tomten. Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker, blomsterbed samt annen beplantning. Koselig terrasseplatting som delvis er overbygget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for vegge boenhetene i Sollia 5 C.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Vertikaldelt tomannsbolig som er oppført over 3 plan. Grunnmur i betong med multielementer. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk. Utvendig kledd med liggende panel. Taket er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. herunder….

Sammendrag av tilstandsrapport fra takstmann:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at drenering og vinduer er fra byggeår med begrenset levetid. Registret noe mose på taktekket noe som forkorter levetiden på takstein. Eier opplyser også at det kan forekomme noe ising fra tak på en side, noe som tyder på noe mangelfull ventilering av takkonstruksjonen. Innvendig har boligen en normal god standard. Kjøkken fra byggeår. På badet i underetasje blir det oppdaget en fuktskade som delvis utbedres, men overflater på bad må ikke fukt belastes da det sannsynlig ikke er noe membran på vegg. Badet må påregnes utbedret i sin helhet. Ved utbedring av skade i vegg på badet blir det oppdaget at det sannsynlig ikke er benyttet membran i gulv på vaskerom. Villavent med avtrekk fra våtrom er defekt og må skiftes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré: Belegg på gulv, mdf plater på vegger, takess i tak. Skyvedørsgarderobe.

Kjøkken: Tregulv, mdf plater på vegger, takess i tak. Furuinnredning med tapet over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Koselig spiseplass. Ingen hvitevarer medfølger boligen.

Stue: Tregulv, malt tapet på vegger, takess i tak. Montert varmepumpe fra 2015. Murt peisinnsats. Utgang til flott terrasseplatting som delvis er overbygget.

2. etasje:

Gang: Laminat på gulv, malt strie på vegger, takess i tak.

Soverom1: Laminat på gulv, malt brystningspanel og malt strie på vegger, malt panel i tak.

Soverom2: Belegg på gulv, malt strie på vegger, malt panel i tak.

Bad1: Beleg på gulv, malt strie på vegger, mdf plater i tak. Dusjkabinett, servant med underskap og wc.

Underetasje:

Gang: Laminat på gulv, malt strie på vegger, takess i tak.

Innvendig bod: Murgulv, plater på vegger, panel i tak. Hyller.

Vaskerom: Fliser på gulv, malt strie på vegger, takess i tak. Utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Ny varmtvannsbereder i 2017.06.15

Bad2: Fliser på gulv, fliser på vegger, takess i tak. Varmekabler i gulv. Innmurt og flislagt badekar, servant i seksjon og wc.

Soverom3: Tregulv, malt strie på vegger, takess i tak. Innebygd garderobeskap.

Soverom4: Parkett på gulv, malt panel og malt strie på vegger, takess i tak. Utgang til hagen.

Boligen holder en normal standard, men det kan påregnes kostnader til oppgradering og modernisering.

Oppvarming

Murt peisinnsats i stuen. Varmekabler på baderom i underetasje, for øvrig basert på elektrisk oppvarming. Montert varmepumpe i 1. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Biloppstillingsplass ved innkjøringen til boligen samt felles parkeringsplass på oversiden av boligen. For øvrig vanlig gateparkering.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1988 etter informasjon fra Nedre Eiker kommune. Videre bekrefter kommunen å ha gitt rammetillatelse og tillatelse til igangsettelse. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1988/5901-4/25, tinglyst 13.06.1988: Panterett til sameiet på kr 10.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 1988/5901-3/25, tinglyst: 13.06.1988: Seksjonering.

Det er tinglyst følgende rettigheter på eiendommen:

Dagboknr. 1988/5573-1/25, tinglyst: 03.06.1988: Bestemmelse om vannledning med naboeiendommen og rett til å drive vedlikehold av denne.

Dagboknr. 1995/4539-2/25, tinglyst: 30.05.1995: Erklæring avtale vedr bruksrett til et areal på 3x40 meter.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 07.10.2015 er avsatt til boligformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter ca. kr. 15.279,- pr. år (2016). Installert vannmåler slik at de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjon ca. kr. 3.184,- pr. år.

Feieravgift kr 1.000,- pr. år.

Selgers forsikringspremie for bygninger (ikke innbo) utgjør ca. kr 7.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altiboks som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 18.000 kWh pr. år.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.065.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Nedre Eiker Kirke-blåfjellvn.
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Mjøndalen 2.6 km
Krokstadelva 2.9 km
Buskerud sentralsykehus 7.7 km
Tinghus 8.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 102 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 3.4 km
Bussholdeplass Fevang 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Solberg idrettsplass 1.8 km
Idrettsanlegg Solberg Sport- og Kultursenter 1.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 5.3 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Åssiden 5.4 km

Steder av interesse

Skoler

Solberg skole (1-7 kl.) 2.1 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 2.8 km
Stenseth skole (1-7 kl.) 3 km
Krokstad skole (1-7 kl.) 3.4 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Åssiden videregående skole 4.5 km
Eiker videregående skole 10.4 km

Barnehager

Solbergmoen barnehage (0-6 år) 0.4 km
Stensethalléen barnehage (1-3 år) 1.1 km
Grinde barnehage (0-5 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 2.2 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 4 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 4 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 3.2 km
Apotek Ditt Apotek Solberg Senter 2.2 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 4 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 4 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 10.3 km
Dagligvare Kiwi Solbergelva 0.3 km
Dagligvare Price 1.5 km
Kiosk/video Mix Candy 2.2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 3.1 km
Bensin Shell Mjøndalen 2.6 km
Bensin Uno-X Travbanen 4.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 38,5 %
Gj.snittalder kvinner 44,3 %
Husholdninger med barn 35 %
Husholdninger uten barn 65 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 816
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24165 10207
Grunnkrets: Nedre Eiker Kirke-blåfjellvn. 689 274

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?