Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Veranda

Veranda

Utsikt

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Bad

Bad

Bad

Toalett

Gang

Gang

Gang

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Plantegning 3D 1. etg.

Plantegning 3D u. etg.

Plantegning 2D 1. etg.

Plantegning 2D u. etg.

 
Video

Ås

Sollihagen 54

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

Ås: Solrikt rekkehus over 2 plan med meget fin beliggenhet på feltet. God planløsning. Garasje i rekke. Barnevennlig.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 842,-
Fellesgjeld:
Kr 477 467,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 120 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sollihagen 54, en praktisk bolig med fin utsikt og gode solforhold! Boligen ligger i et barnevennlig og rolig nabolag i Sollia i Ås kommune. Balkong og terrasse er vendt mot vest og har meget gode solforhold. Eiendommen ligger i Åsgård skolekrets (1.-7. trinn). Barneskolen, ungdomsskole og Videregående skole finnes i Ås sentrum. Ås sentrum tilbyr blant annet butikker, post i butikk, bank, bibliotek, kino, kaféer, offentlige kontorer, vinmonopol m.m. Ås kommune har meget gode tilbud til barn og voksne, med mange idrettslag og foreninger. Flott turterreng i nærheten med fine stier/løyper sommer som vinter. Gang- og sykkelsti hele veien til idylliske Drøbak med fine bademuligheter. I nærområdet finner man dessuten Vinterbro med fornøyelsesparken Tusenfryd og badeplassen Breivoll, og Ski med et rikt utvalg av Ås har gode togforbindelser, med regelmessige togavganger i retning Oslo og Moss, ca 30 minutters reisetid til Oslo, og ca 5 minutter til Ski. Gode gang- og sykkelstier til NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet), som er en nylig sammenslåing av Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) og Norges veterinærhøgskole (NVH)). Her finner du flotte parkanlegg, turområder og lysløype.

Barnehager og skoler

Kort gangavstand til flere barnehager (DO-RE-MI musikkfamiliebarnehage, Moerlia barnehage og Tunveien barnehage). Gangavstand til barne- og ungdomsskole (Åsgård skole, Ås ungdomsskole). Det er også gangavstand til Ås videregående skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Ås sentrum, ta til høyre ved Ås videregående skole. Etter ca. 1 km. deler veien seg ved bakken. Ta deretter høyreved bakken og deretter andre vei til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 477 467,-

Totalpris

Kr 3 677 467,-

Felleskostnader

Kr 6 842,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2002

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

120m2

Tomt

24985m2

KR-kode

46183

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sollihagen 54, 1435 Ås

Gnr. 55, bnr. 505 i Ås kommune.

andelsnr. 67,

Sollia Borettslag, org.nr. 951 619 000

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 128 kvm

Totalt bruksareal: 115 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Primærrom:

Underetasje: Trapp/gang, bad, 3 soverom, vaskerom.: 52 kvm

1. etasje: Entre, stue/spisestue m/trapp, kjøkken, wc.: 58 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Bod.

I tillegg disponerer boligen 1 utebod som ligger rett ved inngangspartiet. Denne har støpt dekke og gulvareal er ca 7 kvm. Strømuttak, lys og hyller.

Det er kaldloft med lagringsplass. Tilkomst fra entre i 1. etasje via loftstige.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.02.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet felles tomt på 24.985,9 kvm. Treplatting på inngangssiden av boligen. Stuen har utgang til veranda på ca 9 kvm. 1 soverom har utgang til markterrasse på ca 9 kvm og videre til terreng. Pent opparbeidede fellesarealer med plener og diverse beplantninger, asfalterte gang - og kjøreveier samt parkeringsplasser. Stor og flott leke-/uteplass på fellesområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private interne veier som driftes av borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende og stående kledning. Vinduer og veranda/terrassedør med isolerglass fra byggeår. Gulv i U. etasje på støpt plate, etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Flott kjøkken fra HTH med glatte og folierte fronter. Kjøkkenet er fra 2007. Kjøkkenet er romslig og har godt med skap- og benkeplass. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate og flisfelt(mosaikk) over benk. Ventilator med avtrekk til tak. Innredningen har integrert stekeovn og induksjonsplatetopp. Kombiskap samt oppvaskmaskin medfølger også. Ingen andre hvitevarer medfølger. God plass til spisebord på kjøkkenet. God planløsning i rekkehusboligen. Rekkehuset ble malt utvendig i 2017.

Terrasseplattinger på begge sider av huset. Solrik veranda. Flislagt bad med dobbel heldekkende servant, underskap og høyskap med folierte fronter. Speil med lys i plate over. Toalett. Boblebadekar. Skillevegg i glassbyggerstein mot dusjhjørne og en svingdør i glass. Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og skyllekum. Toalettrom med laminat på gulv og servant nedfelt i servantskap. Gulvene har overflater av parkett i stue og soverom, laminat på kjøkken og i entre. Det er belegg på vaskerom og bod. Fliser på bad. Veggene har malte flater, malt panel, malt strie og fliser. Skyvedørsgarderobe med speil i entre. Motorisert markise over veranda. Strømuttak og varmeovn på veranda. Kledning av 1 stuevegg mot nabo i 2017.

Oppvarming

Varmekabler i badegulv. Elektriske panelovner ellers.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Det følger bruksrett til garasje med plass til 1 bil. Ellers gjesteparkering. Garasjen har vippeport. Lys og strøm.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.11-02. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr. 3328, tinglyst: 13.03.2001: Den gamle kjøpekontrakten mellom borettslaget og kommunen. Ingen betydning i dag.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr. 3329, tinglyst: 13.03.2001: Best. om vann/kloakkledn. Denne har liten, eller ingen betydning for denne leiligheten. Den gjelder for hele borettslaget.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for boligområde på del av Solli mm. med tilhørende reguleringsbestemmelser sist revidert 31.01.2000.

Reguleringsplan for Dyster Eldor 2 er vedtatt slik at det vil bli bygging i fremtiden. Dette er ovenfor borettslaget eiendom og vil således ha liten innvirkning for denne andelen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.459,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing/tilsyn. Varierer med vannforbruk.

Felleskostnadene er kr 6.842,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, felles bygningsforsikring, vedlikehold av fellesarealer, renovasjon, driftskostnader, forretningsfører, nedbetaling av fellesgjeld mm.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 1.841,-

Avdrag kr 3.052,-

Driftsutgifter kr 1.949,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.400,-pr. år.

Boligen er tilknyttet DK-nett som leverandør av kabel-tv. Grunnpakke er inkludert i fellesutgifter. Dekoder medfølger ikke.

Eier har betalt kr 399,- til Nextgentel for internett.

Boligen er frivillig tilknyttet Sector alarmselskap som koster ca kr 4.900,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.678.526,- Av dette beløpet utgjør kr 477.467,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

- Eventuelt innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier.

- I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Hogstvetlia II
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Dyster gård 2 km
Stiftelsen Ås Arbeidskirke 2.8 km
Skogsdammen 3.3 km
Rustad gård 3.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 78.5 km
Jernbanestasjon Ås 1.7 km
Bussholdeplass Hogstvetveien 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åshallen 1.6 km
Idrettsanlegg Ås stadion 2.3 km
Treningssenter Bare Trening Ås 1.8 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Rustad skole (1-7 kl.) 2.7 km
Åsgård skole (1-7 kl.) 3 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Ås videregående skole 1.6 km
Drømtorp videregående skole 10.9 km

Barnehager

Moerlia barnehage (0-6 år) 0.8 km
DO-RE-MI musikkfamiliebhg. 0.9 km
Tunveien barnehage (0-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Norwegian Outlet 10 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 9.1 km
Postkontor Coop Extra Raveien 2.6 km
Postkontor Coop Extra Vestby 12.7 km
Apotek Vitusapotek Ås 1.9 km
Apotek Boots apotek Ås 2 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 2.8 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 9.1 km
Dagligvare Kiwi Ås 1.8 km
Dagligvare Rema 1000 Ås 1.9 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 1.9 km
Kiosk/video NT kiosken 1.9 km
Bensin Esso Tiger Ås 2.4 km
Bensin Shell Ås 5.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,4 %
Andel kvinner 45,6 %
Gj.snittalder menn 36
Gj.snittalder kvinner 39 %
Husholdninger med barn 41,3 %
Husholdninger uten barn 58,7 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 755
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Hogstvetlia II 441 184

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?