Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 520 000,- for kr 4 520 000,-

Velkommen til Sparavollen 131 !

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Garasje - Kveldsfoto

Hage

Hage

Hage

Hage

Terrasse mot hage

Terrasse - Kveldsfoto

Terrasse - Kveldsfoto

Utsikt - Kveldsfoto

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Utsikt

Fasade - Inngangsparti - Kveldsfoto

Entré / gang

Gang

Trappegang i underetasje - Kveldsfoto

Trappegang i hovedetasje - Kveldsfoto

Stue - Kveldsfoto

Stue - Kveldsfoto

Stue - Kveldsfoto

Stue - Kveldsfoto

Spiseplass mellom kjøkken og stue

Spiseplass mellom kjøkken og stue

Kjøkken - Kveldsfoto

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Toalettrom i hovedetasje

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3 (hovedetasje)

Gang i underetasje mellom vaskerom og bod

Vaskerom

3D plantegning av underetasje

3D plantegning av hovedetasje

Kart

Underlia

Sparavollen 131

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 600 000,-

Underlia: Delikat og vesentlig påkostet halvpart av vertikaldelt bolig - Grenser til marka - Stor uteplass - Garasje

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
123 / 127 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er meget attraktivt beliggende i Underlia i Bragernesåsen. Nummer 131 ligger mot enden av rolig blindvei. Det er glimrende turmuligheter i marka som er i umiddelbar nærhet fra eiendommen. Her finnes et omfattende tur- og skiløypenett med blant annet lysløype fra Underlia. Flotte turveier, sommer som vinter med oppkjørte skiløyper og naturskjønt turterreng. Landfalltjern er et populært badested på varme sommerdager. Praktisk avstand til Aron Skisenter med hurtiheis inn til marka. Drammensbadet på Marienlyst har helårsanlegg med badeland og treningstilbud.

Det er også praktisk avstand til alt bysentrum har å tilby, med blant annet kjøpesentre, kino, teater, restauranter, kaféer, treningssentre, Bragernes Torg, nye Strømsø Torg, den flotte elveparken med gangbroen Ypsilon og mye mer!

Det går busser til og fra Drammen sentrum i Underlia. Sentrum har jernbanestasjon med hyppige avganger mot Asker, Sandvika og Oslo, så vel som retning Eikerbygdene og Kongsberg. Flytoget går fra Drammen Stasjon. Det er god busskommunikasjon fra sentrum mot blant annet Oslo, Kongsberg, og Kristiansand.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen med et sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager. For fullstendig oversikt over barnehager i området og Drammen for øvrig, se www.drammen.kommune.no.

Øren barneskole.

Børresen ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum med ulike studieretninger, samt St. Hallvard og Lier videregående skoler i Lier. På Papirbredden ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum:

Følg Engene retning Åssiden. Engene går etterhvert over i Hauges gate. Ta til høyre inn Konggata (v/ Esso stasjon), og følg denne veien til den går over i Hans Hansensvei (opp til venstre forbi sykehuset). Ta så opp Sanatorieveien til høyre og følg denne veien oppover. Ta deretter opp til høyre, som er Underlia. Følg veien rundt svingen til veien flater ut, og ta til venstre inn Finn Blackstadsvei. Sparavollen går opp til høyre. Følg veien oppover mot toppen, og hold til venstre når veien deler seg mot Landfalltjernveien. Nummer 131 er da beliggende som tredje øverste bolig på venstre side av veien.

Se også kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 600 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1974

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

123m2

Bruksareal

127m2

Tomt

606m2

KR-kode

2018454

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sparavollen 131, 3021 Drammen.

Gnr. 115, bnr. 686 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 606 kvm. Gruset adkomst og gårdsplass.

Meget pent opparbeidet tomt, med store utearealer. Terrasse (ca. 21,5 kvm) med utgang fra stue har flott utsikt mot byen. Overbygget terrasseplatting (ca. 21 kvm) også på nedsiden, i direkte tilknytning til fin og barnevennlig plen på to flate nivåer. Usjenert og idyllisk hage, som i likhet med boligen innvendig er vesentlig påkostet de senere år (tidligere naturtomt er omgjort til anvendelig hage).

Parkering

Boligen har én garasjeplass (halvpart av felles dobbelgarasje). Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen har adkomst via felles gårdsplass med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 136 kvm

Totalt bruksareal: 127 kvm

Totalt primærrom: 123 kvm

Primærrom:

Underetasje: Entré, mellomgang, gang, bad, vaskerom, 2 soverom: 55 kvm

Hovedetasje: Gang, kjøkken, stue, soverom, wc: 68 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen halvpart av felles dobbelgarasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.10.2018 utført av Hilleren Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er ikke gitt TG 3 på noen bygningselementer for denne boligen.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser er ikke kjent. Grunnundersøkelser er ikke foretatt. Grunnmur antas å være av lettklinkerblokker og betong. Støpt betong fundament/gulv som er glattpusset over sprengstein iflg. eier. Dreneringsforhold er ikke kjent, noe som heller ikke lar seg nærmere kontrollere over terreng. Antas å være fra byggeår uten at dette er nærmere påvist. Yttervegger over grunnmur er antatt oppført i bindingsverk av tre uten at nærmere inspeksjon av konstruksjonstype er mulig. Yttervegger kledd med liggende og stående trepanel. Etasjeskiller i trebjelkelag, tekket med plater/bord. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Vinduer i pvc fra 2017 med bunn- og sidehengsling, bunnhengsling og fastkarm. Balkongdør i tre med innfelt glass. Standard utgangsdør av tre med innfelt glass og sidefelt fra 2018. Saltakskonstruksjon. Takkonstruksjon er luftet via gavlsvegg og raft. Undertak av bord. Tak tekket med shingel. Renner og nedløp i plastbelagt stål. Beslag på vannbrett. Beslag i overgang gesims/taktekke. Isbordbeslag.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Selger oppdaget utetthet på taket i forbindelse med kraftig regnvær 09.09.2018, da i form av vanndrypp på loftet. Som følge av dette er det lagt ny takshingel på den halvparten av taket som er vendt mot gaten (østlige side). Arbeidet med ny takshingel ble utført i uke 37 av taktekkerselskapet Sam Tak AS. Kvittering og dokumentasjon på utført arbeid foreligger.

Standard

Underetasje:

Entré / gang: Ny ytterdør i 2018. Rommet ble pusset opp i 2014. Flislagt gulv med varmekabler. Lysmalte overflater. Downlights i taket. Garderobeplass. Trapp opp til hovedetasjen er også ny i 2014.

Bad: Et delikat baderom, som ble renovert i 2015/2016. Flislagt gulv med varmekabler. Flislagte vegger. Vegghengt WC. Dusjhjørne med glassvegger. Innmurt badekar. Servant med skuffer i hvit høyglans. Speil med innfelt lys. Downlights i taket.

Vaskerom: Rommet ble renovert i 2014. Flislagt gulv med varmekabler. Flislagte vegger. Praktisk vaskeromsbenk med utslagsvask, speil, flerfunksjonelt blandebatteri og skapplass. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på forhøyning. Dusjkabinett.

Soverom 1: Rommet ble pusset opp i 2013/2014. Laminat på gulvet. Lysmalte panelplater. Skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Soverom 2: Rommet ble pusset opp i 2013/2014. Laminat på gulvet. Lysmalte panelplater. Downlights i taket. Garderobeskap.

Mellomgang: Parkett på gulvet. Malte overflater.

Bod: Parkett på gulvet. Malte overflater. Skyvedør fra mellomgang.

Hovedetasje:

Gang: Trapp opp fra underetasje. Laminat på gulvet. Malte overflater.

Kjøkken: Rommet ble i renovert i 2012/2013. Pen kjøkkeninnredning i grå høyglans fra IKEA med god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer: steketopp, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Side-by-side kjøleskap medfølger også. Romslig spiseplass mellom stue og kjøkken. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater i rommet forøvrig. Downlights i taket.

Stue: Rommet ble renovert i 2012/2013. Store vindusflater sikrer mye lys og flott romfølelse. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater i rommet forøvrig. Downlights i taket. Peisovn for vedfyring. Brannmur/pipeløp er dekorativt kledd med skifer. Utgang til stor terrasse. Fra terrassen er det flott utsikt mot byen.

Soverom 3: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Garderobeskap.

WC: Rommet ble renovert i 2012/2013. Flislagt gulv med varmekabler. Vegghengt WC. Servant med underskap. Vegger har fliser og malt panel.

Øvrig:

-Hele det elektriske anlegget i boligen er nytt de siste 6 årene, inkludert nytt elektrisk inntak, nytt sikringsskap og oppgradering av hovedsikring.

-Nye innerdører

-Alle vinduer nye i 2017 (3-lags isolerglass)

-Boligen er malt utvendig i 2017/2018

Oppvarming

Vedovn i stue.

Varmekabler i baderom, vaskerom, toalettrom og entré/gang i underetasje.

Varmefolie i gulvet i stue, kjøkken, gang i hovedetasje og alle tre soverom.

Det er ifølge selger en nedgravet parafintank på eiendommen, denne er ikke i bruk, og har ikke vært i bruk i selgers eiertid. Innhold/tilstand er ikke kontrollert. Tanken er ifølge selger planlagt sanert ihht. gjeldende forskrifter i samarbeid med nabo i Sparavollen 133. Kjøper overtar ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest gitt av Drammen kommune datert 08.08.1974.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Bestemmelse fra det opprinnelige skjøtet tinglyst 26.01.1973 med dagboknummer 607:

Kommunen er fritatt for gjerdeplikt. De relevante etater har rett til å ha vannledninger, avløpledninger, strømledninger og telefonkabler over/i grunnen til eiendommen ved behov. Det presiseres at det ligger en offentlig avløpsledning over eiendommen. Kommunen skal konfereres før evt. felling av større trær på tomten. Eier har ansvar for renhold/opprenskning/slått av veigrøft mot veien, da inkludert tilsyn med at grøftas løp er åpent for vanngjennomgang. Det samme gjelder for gjennomløp for vann under innkjøringen.

Bestemmelse om adkomstrett og garasje tinglyst 30.04.1975 med dagboknummer 02655

Garasjer for begge eiendommene ligger på Sparavollen 133. Begge eiendommer har fri ferdsel på veien over begge eiendommer. Vedlikeholdsutgifter tilknyttet vei og garasje blir å anse som fellesutgifter (50/50).

Selger anfører at de har hatt en muntlig avtale/praksis med eier av nummer 133 om at den felles gårdsplassen kun er ment for av-/pålessing og adkomst til garasje, altså ikke parkering i gårdsplass. Selger anfører videre at parkering på egen del av gårdsplass er greit så lenge dette ikke blokkerer for naboens tilkomst. Snømåking av gårdsplassen har vært gjort på rundgang mellom naboene.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 05.10.2015.

Eiendommen er regulert til boligformål (samt 4 kvm kjørevei) i henhold til reguleringsplan for Underlia vedtatt 18.08.1964.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 7.042,- (2017), fordelt over to terminer. Det er installert vannmåler, slik at avgiften vil variere avhengig av eget forbruk.

Renovasjon: Kr. 3.269,- (2018), fordelt over to terminer.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Selger har bygningsforsikring i Gjensidige, ca. kr. 7.800,- per år (2018).

Selger hadde i 2017 et strømforbruk på ca. 18.000 kwt.

Selger har tv-signaler og internettsignaler fra Viken Fiber (med Altibox). Dekoder medfølger ikke. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Selger har husalarm fra Verisure. Abonnement og utstyr kan videreføres hvis ønskelig av kjøper.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.716.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Øren-underlia 7
Kirkesogn Bragernes

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 1.6 km
Bragernes kirke 2.9 km
Fylkeshuset 2.9 km
Bibliotek, kunstgalleri 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 96.6 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 4.5 km
Bussholdeplass Sparavollen 75 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 1.7 km
Idrettsanlegg Åssiden stadion 4 km
Treningssenter Fitness24Seven Drammen 3.3 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 3.6 km

Steder av interesse

Skoler

Øren skole (1-7 kl.) 1.7 km
Børresen skole (8-10 kl.) 3.1 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 4.7 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 5.1 km
Akademiet Ypsilon vgs 3.9 km
Drammen videregående skole 4.3 km

Barnehager

Ekornheia barnehage (0-5 år) 1.8 km
Øren Andelsbarnehage (0-5 år) 1.9 km
Dampsentralen barnehage 2.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torget Vest 3.1 km
Kjøpesenter Magasinet Drammen 3.8 km
Postkontor Bragernes Postkontor 3.3 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 3.4 km
Apotek Sykehusapoteket Drammen 2.3 km
Apotek Boots apotek Drammen Legevakt 2.8 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 2.9 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Rema 1000 Vinjesgate 2.7 km
Dagligvare Eurospar Torget Vest 2.9 km
Kiosk/video Mix Buskerud Sentralsykehus 2.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken Torget Vest 2.9 km
Bensin Esso Tiger Park 2.6 km
Bensin Circle K Rosenkrantzgata 2.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 40,1 år
Gj.snittalder kvinner 41,8 år
Husholdninger med barn 28,4 %
Husholdninger uten barn 71,6 %
Gj.snitt byggeår 1981
Gj.snitt tomtestørrelse 572
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Øren-underlia 7 911 444

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?