Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 825 000,- for kr 2 825 000,-

Vestvendt beliggende"solrekka" med fantastiske utearealer

Romslig terrasse med plass til hele familien på grilling

Alltid koselig med vedfyring på de sene vinterkvelder

Stue med adkomst til usjenerte og barnevennlige omgivelser

Romslig stue som er tidsriktig og moderne innredet

Spisestue med utgang til solrik terrasse "solrekka"

Lyst og moderne innredet

Pent kjøkken med helintegrerte hvitevarer

Praktisk med hvitevarer i høyskap ( komfyr/micro)

Godt beriket med både benkeplass og skapplass

 

Detaljfoto

Bad/wc er pusset opp i senere tid

Pent innredet med varme i gulv

Velkommen til Sportsveien 18 D

Solrikt beliggende selveier rekkehus med vestvendt terrasse

Hovedsoverom med utgang til terrasse

Rekkehuset har totalt 3 soverom i 2.etg.

Boligen er fint tilpasset en barnefamilie og har en praktisk planløsning

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Plantegning kjelleretasje

Et mangfold med uteplasser

Meget barnevennlig boområde med flere lekeplasser

Bugården - Vestvendt beliggende selveiet rekkehus med gjennomgående fin standard.

Sportsveien 18 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 750 000,-

Bugården - Vestvendt beliggende selveiet rekkehus med gjennomgående fin standard. : Bugården - Vestvendt beliggende selveiet rekkehus med gjennomgående fin standard.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
116 / 130 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Barnevennlig boligområde med kort vei til et mangfold av lekeplasser, samt idrettsanlegg med mange aktiviteter for både barn og voksne. Fra eiendommen kan en nesten spasere direkte inn i Bugårdsparken som er kjent for flotte turområder med utallige fotballbaner, svømmehall, tennishall, løpebane m.m.

Området er kjent for å være meget barnevennlig, og her kan en slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser.

For den fotballglade sjel kan denne eiendommen friste med kort gange til Komplett Arena ( Sandefjord fotball)

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Rekkehuset ligger med nærhet til flere barnehager, samt barneskole og ungdomskole.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 750 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

116m2

Bruksareal

130m2

Tomt

144m2

KR-kode

2218222

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sportsveien 18 D , 3224 Sandefjord

Gnr. 42, bnr. 851 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 144 kvm. Tomten er pent opparbeidet med romslig terrasse, samt plen og prydbusker. Utearealene ligger mot vest, og kan derfor trygt beskrives som solrike. Plenklipping av felles arealer (eid av Haveby huse for Bugården) fordeles mellom beboerne/huseiere.

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass, samt garasje. Formann i Sameiet Sportsveien 18 informerer om at det er plass til en personbil ved inngangsparti.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet privat vei og beboerne deler på kostnader til snømåking(inkl. i fellesutgifter)

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 147 kvm

Totalt bruksareal: 130 kvm

Totalt primærrom: 116 kvm

Primærrom:

Kjeller: 28 kvm: Gang, kjellerstue, vaskerom

1. etasje 43 kvm: Kjøkken, stue, entre

2. etasje 45 kvm: 3 soverom, bad, gang

Sekundærrom:

Kjeller: 14 kvm: 2 boder

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 12.06.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. Det foreligger ingen ferdigattest/dokumentasjon/bruksendring for rom som er innredet i kjeller.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 12.06.2018.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lys og moderne bolig som fremstår som godt vedlikeholdt. Rekkehuset er fint tilpasset en barnefamilie da det er totalt 3 soverom, samt kjellerstue. Det er også flere rom i kjeller som er uinnredet, og eiendommen har derfor et potensial for videre innredning( søknadspliktig). Megler er imponert over boligens kjøkken (fra 2013) som trygt kan beskrives som praktisk innredet og godt beriket med både benkeplass og skapplass. Samtlige hvitevarer er helintegrert, og komfyr/micro er plassert i høyskap. Alle innvendige overflater er tidsriktig og delikat innredet, i tillegg til bad/wc som ble oppgradert i ca. 2012.

Rekkehuset har en romslig terrasse med plass til hele familien på grilling og sommerhygge med sol til sent på kveld.

Nøkkelinformasjon om senere arbeider: Det er montert ny utvendig drenering på 3 vegger ca 2015 og boligen er malt i 2018. Ny terrasse er bygget ved stue og nye trapper er oppført på begge sider av boligen. Markise er montert ved terrasse. 3 stk vinduer er skiftet i 2014. Kjøkkeninnredning er ny i 2013 og bad er oppgradert med nye innredninger og flislagte overflater ca 2012. De fleste innvendige overflater er oppgradert og vedlikeholdt i perioden 2012-2018. Boligen fremstår som pent oppgradert og godt vedlikeholdt. Det ble ikke avdekket vesentlige feil eller skader ut over normal alder slitasje på enkelte konstruksjoner og overflater.

Oppvarming

Varme i gulv gang/kjøkken 1.etg, samt bad/wc 2.etg.

Vedov i stue 1.etg.

Sandefjord brann og feievesen opplyser at plate bak ildsted er defekt og må skiftes, samt at det mangler plate under feieluke og at skorstein er kledd inn. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Selger informerer om at det vil bli montert/lagt plate under feieluke innen overtagelse av eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.12.1967. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger ingen ferdigattest/dokumentasjon/bruksendring for rom som er innredet i kjeller.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Erklæring/avtale datert 27.01.1967 ( 1967/397-1) Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk. Gjelder denne registerenheten med flere.

Erklæring/avtale datert 10.12.1986 (1986/9739-2/29) Pliktig medlemskap i Bugården Haveby Huseierforening.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Rekkehuset har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Leietaker må følge sameiets vedtekter dersom dette foreligger.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Formann i Sameiet Sportsveien 18

Andreas Melåen

amelaen@gmail.com

mob. 95057221

Formann opplyser at det pr. 11.06.2018 er kr. 60.788,- på sameiets konto og at andel formue utgjør kr. 10.131,- for Sportsveien 18 D. Andel formue følger boligen ved salg. Sameiet er ikke tilknytet sikringsfond.

Se vedlegg i salgsoppgave for kopi av vedtekter datert 07.08.2014. Ta kontakt med megler for kopi av Regnskap 2016. Formann informerer om at regnskap ikke er ferdig revidert for 2017.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde / Krav vedrørende infrastruktur) iflg. kommunedelplan 22.05.2014.

Eiendommen ligger i et regulert område, reguleringsformål er:

Planid: 710 19690001 - Plannavn: Nygårdsområdet syd for Nygårdsveien (17.4.1969) Konsentrert småhusbebyggelse/felles avkjørsel.

Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Deler av reguleringsbestemmelsene i den aktuelle planen erstattes av utfyllende bestemmelser i kommuneplanens arealdel punkt 2.1. Se første side i den aktuelle planens bestemmelser.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Iflg. erklæring/avtale datert 10.12.1986 (1986/9739-2/29) Pliktig medlemskap i Bugården Haveby Huseierforening. Det har ikke lykkes megler å finne noen informasjon om Bugården Haveby Huseierforening. Formann i sameie Sportsveien 18 visste heller ikke hvem som var formann etc. i Bugården Haveby Huseierforening.

Følgende medfølger ikke i handelen: Garderobeskap på soverom, samt hylle og kjøleskap på kjøkken. Fryser og vaskemaskin i kjeller medfølger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader kr.500,- pr.mnd.: Inkluderer snømåking og diverse vedlikehold /annen drift.

Eiendommen er forsikret i Gjensidige ( årlig premie kr.7.464,- / polisenummer 84774326/ hus pluss og innbo pluss som inkluderer råte- og skadeinsekter og naturskade )

I følge strømselskapet har boligen et årlig forbruk på 13.500 kwh. Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr.1.125 ,- per mnd.

Årlige kommunale avgifter kr.8.877,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca.1.000,- ). For nærmere informasjon om kostnader ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.819.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:29.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 8.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?