Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 750 000,- for kr 6 750 000,-

Velkommen til Stoppopp 1 A - Nyoppført familiebolig

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Stor solrik takterrasse på 46 kvm

Flott takterrasse

Takterrasse

Utsikt

Takterrasse

Takterrasse

Takterrasse

Takterrasse

Utsikt

Terrasse med utgang fra stuen

Terrasseplatting med utgang fra soverom

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spiseplass på kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Tv-stue

Tv-stue

Tv-stue

Tv-stue

Delikate baderom

Delikate baderom

Delikate baderom

Delikate baderom

Funksjonelt vaskerom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Entré/hall

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Plantegning 3.etg

Reistad/Utsikten

Stoppopp 1 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Reistad/Utsikten: Tiltalende og nyoppført tomannsbolig over 3 plan. Stor solrik takterrasse med flott utsikt. 2 garasjer.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
163 / 195 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende i et attraktivt, stille og rolig boligområde, som kalles Utsikten, på øvre delen av Reistad. Området er et veletablert felt og består av bebyggelse fra 2006 og frem til i dag. Boligen ligger like ved markagrena. Fra takterrassen på 46 kvm har man flott utsikt, og det er meget gode solforhold (fra formiddag til langt på kveld om sommeren). Det er barnehage i umiddelbar nærhet. Barne- og ungdomsskole i Lierbyen med skolebussforbindelse fra Reistad.

Kjekstadmarka, med suverene turmuligheter både sommer og vinter, ligger rett bak blokka. Her er det milevis med skiløyper om vinteren, og fine turstier i sommerhalvåret. Det er også kort vei til Damtjern med bademuligheter og flott klatreterreng. Diverse idrettsanlegg, crossbane, rideskole, golfbane, skytterlag, svømmehall etc i kommunen. 10 minutters kjøring til Engersand med sandvolleyballbane og bademuligheter. St. Hallvard IL, Lier IL og Stoppen SK er aktive idrettslag innenfor blant annet håndball, ski og fotball. Kort vei til ridesenter på Linnesvollen. Kjekstad golfbane (www.kjekstad-gk.no )og Holtsmark golfbane (www.holtsmarkgolf.no ). Svømmehall på Stoppen i Lierhallen. For nærmere detaljer se www.lier.kommune.no. 12 min. kjøring til Drammen- og Asker sentrum med et rikholdig utvalg av fritidstilbud.

Liertoppen kjøpesenter med alle innkjøpsmuligheter ligger kun 3 km fra boligen.

Det er ca. tre minutter fra leiligheten og bort til påkjøringen til E-18. 10 minutters kjøring til Drammen sentrum. 10 minutters kjøring til Asker. 35 minutters kjøring til Oslo. Busskommunikasjon fra Lierbakkene til Drammen og Asker. Fra bussholdeplassen ved Liertoppen kjøpesenter går det ekspressbuss til Oslo. Det er kort vei til Lier- og Asker stasjon med avganger innover mot Oslo. For rutetider se www.brakar.no og www.nsb.no.

Barnehager og skoler

Variert utvalg av kommunale og private barnehager i Lier. Utsikten barnehage i umiddelbar nærhet. Gullaug barnehage (i Kvernbakken) og Sprellopp barnehage ved Linnesbakken. Hegg barneskole (ny i 2015) og Lierbyen ungdomsskole. For flere detaljer se www.lier.kommune.no.

St.Hallvard og Lier videregående skoler (www.st-hallvard.vgs.no, www.lier.vgs.no).

I Drammen finnes Papirbredden med Høgskolen i Sørøst Norge.

Adkomst

Fra Oslo og Asker:

Følg E-18 mot Drammen. Ta av v/skilt mot Hønefoss og Tranby. Hold til venstre i første kryss. Veien følges til man kommer til en rundkjøring og da tar man til høyre. Da kommer man inn i Lierbakkene. Veien følges forbi bl.a Damtjern, og man tar inn første vei til venstre som er Bråtasvingen. Følg denne videre til Stoppopp går inn til høyre.

Fra Drammen:

Følg E-18 mot Oslo. Ta av v/skilt mot Hønefoss og Tranby. Hold til høyre i første kryss. Veien følges til man kommer til en rundkjøring og da tar man til høyre. Da kommer man inn i Lierbakkene. Veien følges forbi bl.a Damtjern, og man tar inn første vei til venstre som er Bråtasvingen. Følg denne videre til Stoppopp går inn til høyre.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2017

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

163m2

Bruksareal

195m2

Tomt

394m2

KR-kode

2017459

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stoppopp 1 A, 3425 Reistad

Gnr. 100, bnr. 95 i Lier kommune.

Eiendommen er under seksjonering. Endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil fremkomme når seksjoneringen er tinglyst.

Eiendommen har andel i realsameie, 1/9 del av bnr. 93 og 1/17 av nr. 109.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 223 kvm

Totalt bruksareal: 195 kvm

Totalt primærrom: 163 kvm

Primærrom:

1. etasje inneholder entré/hall, delikat flislagt bad, garderoberom og 2 soverom: 51 kvm

2. etasje inneholder romslig stue med utgang til solrik balkong, lekkert kjøkken, delikat flislagt bad og 2 soverom: 82 kvm

3. etasje inneholder romslig tv-stue med utgang til takterrasse: 30 kvm

Sekundærrom:

1. etasje inneholder teknisk rom/vaskerom og garasje: 32 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.08.17 utført av Geir P. Schwanitz. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på ca. 394 kvm for denne enheten. Tomten vil bli seksjonert og hvor seksjon vil få egen tomt. Det vil bli foretatt en ny oppmmåling i forbindelse med seksjoneringen.

Tomten er grovplanert og gårdsplassen er gruset. Satt opp støttemurer i granitt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Vertikaldelt tomannsbolig som er oppført over 3 plan. Moderne bolig oppført med hoved konstruksjon av porebetong, fasader pusset med gjennomfarget puss. Flat takkonstruksjon tekket med papp/banemembran.

For mer detaljert teknisk beskrivelse, henvises det til vedlagte verdi- og lånetakst som er utarbeidet av takstmann Geir Schwanitz.

Rapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré/hall: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Bad1: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Servant i seksjon, speil med lys, dusjhjørne med glassvegg og vegghengt wc. Et delikat bad.

Garderoberom: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv.

Teknisk rom/vaskerom: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Montert innredning med opplegg for vaskemaskin.

Soverom1: En stavs parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Utgang til overbygget terrasseplatting.

Soverom2: En stavs parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

2. etasje:

Stue: En stavs parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Lekker Dovre peisinnsats. Utgang til solrik terrasse med flott utsikt. En romslig stue.

Kjøkken: En stavs parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Pen Norema kjøkkeninnredning med integrert mikro, stekeovn, induksjonstopp (80 cm, oppvaskmaskin samt kjøle- og fryseskap. Åpen løsning mot spiseplassen. Et delikat kjøkken.

Soverom3: En stavs parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Soverom4: En stavs parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Utgang til terrasse.

Bad2: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Dobbel servant i seksjon, speil med lys, dusjhjørne med foldedører og vegghengt wc.

3. etasje:

Tv-stue: En stavs parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Downlights i tak.Det er lagt opp røropplegg for å etablere et toalettrom. Utgang til solrik takterrasse med flott utsikt. En romslig terrasse på ca. 46 kvm.

Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som delikat.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Varmekabler i hele 1. etasje og 2. etasje. For øvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

2 garasjer i forbindelse med boligens 1. etasje. For øvrig parkering i gårdsplass samt vanlig gateparkering.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Selger har sendt inn anmodning om ferdigattest og denne skal foreligge innen overtagelsen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom. Dagboknr 2014/797260-1/200, tinglyst 19.09.2014: Pliktig medlemskap i velforening med drift og vedlikehold av fellesarealer og interne veier på området.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er under seksjonering.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Utsikten - Bråtan, Felt K, L, M, N, og P datert 17.02.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen har ikke vært bebodd og det foreligger derfor ikke noen kostnader kommunale avgifter, renovasjon og strømforbruk.

Installert vannmåler slik at de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Det må påregnes kostnader i forbindelse med drift og vedlikehold av vei og fellesarealer.

Feieravgift kr 1.000,- pr. år.

Ny eier på måregnes kostnader til forsikring på bygningen.

Boligen er tilknyttet Fiber fra Altibox som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

1)Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 1.350.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 33.750,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.

2)Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

3)Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 724,- pr. stk.

4)Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.534.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lier
Grunnkrets Utsikten
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Liertoppen 3.2 km
Tranby 3.9 km
Lierskogen 4.9 km
Ovenstadlia 6.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 84.3 km
Jernbanestasjon Lier 5.1 km
Bussholdeplass Bråtasvingen 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tranby fotballbaner 3.9 km
Idrettsanlegg Tranbyhallen 4.1 km
Treningssenter ats Liertoppen 3.7 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Lier 7.3 km

Steder av interesse

Skoler

Hallingstad skole (1-7 kl.) 4.1 km
Hennummarka skole (1-7 kl.) 5.4 km
Heia skole (1-7 kl.) 5.3 km
Nordal skole (1-7 kl.) 7 km
Tranby skole (8-10 kl.) 5 km
Lierbyen skole (8-10 kl.) 5 km
Briskeby skole og kompetansesenter 8.6 km
St. Hallvard videregående skole 8 km

Barnehager

Utsikten barnehage (1-6 år) 0.6 km
Tranby barnehage (0-5 år) 4.3 km
Heia foreldrelagsbarnehage 5.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Liertoppen Kjøpesenter 3.2 km
Kjøpesenter CC Drammen 11.9 km
Postkontor Meny Liertoppen 2.8 km
Postkontor Coop Mega Tranby 4.1 km
Apotek Apotek 1 Liertoppen 3.7 km
Apotek Boots apotek Bien Drammen 11.9 km
Vinmonopol Liertoppen Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 11.9 km
Dagligvare Meny Liertoppen 2.8 km
Dagligvare Kiwi Liertoppen 3.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 3.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gullaug 6.5 km
Bensin Uno-X Liertoppen 3.2 km
Bensin Statoil Service Tranby 4.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,9 %
Andel kvinner 48,1 %
Gj.snittalder menn 42,7 %
Gj.snittalder kvinner 42,6 %
Husholdninger med barn 20,2 %
Husholdninger uten barn 79,8 %
Gj.snitt byggeår 1990
Gj.snitt tomtestørrelse 557
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lier 25368 10820
Grunnkrets: Utsikten 397 175

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?