Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 000 000,- for kr 5 000 000,-

Dronefoto - Hovedbilde

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Dronefoto med pilmarkering

Fasade (hage er inngjerdet)

Hage med utgang fra stue i 1. etasje

Terrasse

Fasade - Fra inngangsparti

Veranda med utgang fra kjøkken i 2. etasje

Veranda med utgang fra kjøkken i 2. etasje

Utsikt fra veranda i 2. etasje mot Storsteinsfjell

Utsiktsbilde - kveldsstemning

Entré / gang i 1. etasje

Stue i 1. etasje

Stue i 1. etasje

Stue i 1. etasje

Stue i 2. etasje

Stue i 2. etasje

Stue i 2. etasje

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Bad i 2. etasje

Bad i 2. etasje

Bad / vaskerom i 1. etasje

Bad / vaskerom i 1. etasje

Teknisk rom / bod

Plantegning av 1. etasje

Plantegning av 2. etasje

Kart

Reistad - Utsikten

Stoppopp 3 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

Reistad - Utsikten: Delikat halvpart av vertikaldelt bolig - Nydelig utsikt - Egen, pent opparbeidet hageflekk

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
111 / 124 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende i et attraktivt, stille og rolig boligområde, som kalles Utsikten, på øvre delen av Reistad. Området er et veletablert felt og består i det vesentlige av bebyggelse fra 2006 og frem til i dag. Boligen ligger like ved markagrena. Det er flott utsikt, og det er meget gode solforhold (fra formiddag til langt på kveld om sommeren). Det er barnehage i umiddelbar nærhet. Barne- og ungdomsskole i Lierbyen med skolebussforbindelse fra Reistad.

Kjekstadmarka, med suverene turmuligheter både sommer og vinter, ligger rett bak blokka. Her er det milevis med skiløyper om vinteren, og fine turstier i sommerhalvåret. Det er også kort vei til Damtjern med bademuligheter og flott klatreterreng. Diverse idrettsanlegg, crossbane, rideskole, golfbane, skytterlag, svømmehall etc i kommunen. 10 minutters kjøring til Engersand med sandvolleyballbane og bademuligheter. St. Hallvard IL, Lier IL og Stoppen SK er aktive idrettslag innenfor blant annet håndball, ski og fotball. Kort vei til ridesenter på Linnesvollen. Kjekstad golfbane (www.kjekstad-gk.no )og Holtsmark golfbane (www.holtsmarkgolf.no ). Svømmehall på Stoppen i Lierhallen. For nærmere detaljer se www.lier.kommune.no. 12 min. kjøring til Drammen- og Asker sentrum med et rikholdig utvalg av fritidstilbud.

Liertoppen kjøpesenter ligger kun 3 km fra boligen.

Det er få minutters kjøring fra boligen og bort til påkjøringen til E-18. 10 minutters kjøring til Drammen sentrum. 10 minutters kjøring til Asker. 35 minutters kjøring til Oslo. Busskommunikasjon fra Lierbakkene til Drammen og Asker. Fra bussholdeplassen ved Liertoppen kjøpesenter går det ekspressbuss til Oslo. Det er kort vei til Lier- og Asker stasjon med avganger innover mot Oslo. For rutetider se www.brakar.no og www.nsb.no.

Barnehager og skoler

Variert utvalg av kommunale og private barnehager i Lier. Utsikten barnehage i umiddelbar nærhet. Gullaug barnehage (i Kvernbakken) og Sprellopp barnehage ved Linnesbakken. Hegg barneskole (ny i 2015) og Lierbyen ungdomsskole. For flere detaljer se www.lier.kommune.no.

St.Hallvard og Lier videregående skoler (www.st-hallvard.vgs.no, www.lier.vgs.no).

På Papirbredden i Drammen ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Oslo og Asker:

Følg E-18 mot Drammen. Ta av v/skilt mot Hønefoss og Tranby. Hold til venstre i første kryss. Veien følges til man kommer til en rundkjøring og da tar man til høyre. Da kommer man inn i Lierbakkene. Veien følges forbi bl.a Damtjern, og man tar inn første vei til venstre som er Bråtasvingen. Følg denne til Stoppopp går inn til høyre. Nummer 3 B er så beliggende ned første stikkvei til venstre.

Fra Drammen:

Følg E-18 mot Oslo. Ta av v/skilt mot Hønefoss og Tranby. Hold til høyre i første kryss. Veien følges til man kommer til en rundkjøring og da tar man til høyre. Da kommer man inn i Lierbakkene. Veien følges forbi bl.a Damtjern, og man tar inn første vei til venstre som er Bråtasvingen. Følg denne videre til Stoppopp går inn til høyre. Nummer 3 B er så beliggende ned første stikkvei til venstre.

Se også kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2015

Soverom

3

Primærrom

111m2

Bruksareal

124m2

Tomt

995m2

KR-kode

20.1920

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stoppopp 3 B, 3425 Reistad.

Gnr. 100, bnr. 96, snr. 2 i Lier kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 995 kvm. Det tilhører en tomteparsell til hver seksjon. Terrasseplatting ved inngangspartiet. Fra stue i 1. etasje er det utgang til egen hageflekk med tilhørende overbygget terrasse. Hagen er pent opparbeidet, og er påkostet med planering, gjerde og beplantning. Meget barnevennlig. Solrikt og fin utsikt. Fra kjøkken i 2. etasje er det også utgang til veranda.

Parkering

Biloppstillingsplasser på eiendommen, like ved inngangspartiet. Det er installert ladepunkt for el-bil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei, samt privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm

Totalt bruksareal: 124 kvm

Totalt primærrom: 111 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entrè/gang, stue, bad og 2 soverom.: 52 kvm

2. etasje: Stue/kjøkken, bad og soverom.: 59 kvm

Sekundærrom:

1. etasje: Teknisk rom/bod og bod.: 7 kvm

I tillegg har boligen en utvendig bod ved inngangspartiet på 6 kvm bruksareal (inkludert i bruksareal som sekundærareal).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.01.2019 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnforhold av antatt fjell, spreingsteinsfylling og pukk. Støpt plate på mark. Ringmurselementer med pynteplate i betong. Yttervegger av isolert bindingsverk kledd med liggende trekledning. Vinduer og balkongdør av tre i hvit utførelse med 2-lags glass. Skyvedør av tre i hvit utførelse med 2-lags glass. Standard ytterdør i glatt utførelse inn til utebod i hvit utførelse. Standard ytterdør med glassruter inn til boligen i hvit utførelse. Saltakkonstruksjon av fabrikklagde W-takstoler med blindloft (utilgjengelig kaldloft). Tekket med betongtakstein. Snøfanger og stigetrinn på taket. Takrenner, nedløp og beslag i stål-/plastbelagt stål. Balkong på ca. 11 m2 i trekonstruksjon med terrassebord av tre og rekkverk m/glassfelt. Markterrasse på ca. 11 m2 med terrassebord av tre. Gjerde rundt eiendommen og hengslet port i trekonstruksjon. Etasjeskille av trebjelkelag.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen har inngang via eget overbygget inngangsparti og inneholder:

1. etasje:

Entré / gang: Flislagt gulv med varmekabler. Lysmalte overflater.

Bad 1: Flislagte vegger og gulv. Varmekabler. Dusjhjørne med foldbare dører. Vegghengt WC. Servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bod / teknisk rom: Flislagt gulv. Lysmalte overflater. Varmtvannsbereder. Sikringsskap. Aggregat for balansert ventilasjonsanlegg.

Bod: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Soverom 1: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Soverom 2: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Stue: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater samt enkeltvegg i kontrastfarge. Uttak for tv-/datasignaler (fiberoptisk). Luft-til-luft varmepumpe. Utgang til overbygget terrasseplatting og fin, egen hage.

Planløsningen i stue gjør det mulig å dele inn rommet til et ekstra soverom dersom man istedet skulle ønske dette, selger anfører at nabo med tilsvarende planløsning har gjort dette.

2. etasje:

Stue: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Kjøkken: Meget pen innredning fra Norema i hvit utførelse. Mosaikkfliser i marmor over kjøkkenbenkene. Fin spiseplass mot stue. Integrerte hvitevarer: steketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Utgang til veranda med flott utsikt.

Soverom 3: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Bad 2: Flislagte vegger og gulv. Varmekabler. Dusjnisje. Vegghengt WC. Servant med speil og skap.

Utvendig bod: Ved inngangsdøra. Boden er isolert. Fin lagringsplass.

Oppvarming

Boligen har balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning.

Luft-til-luft varmepumpe i stue i 1. etasje.

Forøvrig basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest gitt av Lier kommune datert 14.04.2016.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Avtale tinglyst 19.09.2014 med dagboknummer 797293:

Rettighetshaver har rett til å ha midlertidig anlegg for spillvann, fordrøyningsanlegg for overvann samt nødvendige ledningsføringer til disse over eiendommen 100/96 og 100/108. Rettigheter har rett til tilkomst til anlegget. Rettighetshaver er ansvarlig for tilbakestillelse av evt. terreng ved reparasjoner/utskifter etc.

Avtale tinglyst 19.09.2014 med dagboknummer 797260:

Eiendommen 100/96 (med flere eiendommer) har pliktig medlemskap i velforening for ivaretakelse av drift og vedlikehold av fellesarealer og interne veier på området. Kostnader deles forholdsmessig på eiendommene.

Avtale tinglyst 19.09.2014 med dagboknummer 797053:

Rettighetshaver har rett til å ha ledninger i grunnen og nødvendig tilkomst til disse.

Avtale tinglyst 25.09.2014 med dagboknummer 818348:

Eiendommen 100/15 har rett til å ha ledninger i grunnen for tekniske føringer og vann/avløp.

Seksjonering tinglyst 15.03.2016 med dagboknummer 223699:

For seksjon 2: Formål: Bolig. Sameiebrøk: 1/2.

Rettigheter:

Boligen har andeler av realsameie (del av fellesareal):

KNR: 0626 GNR: 100 BNR: 93 IDEELL: 1/18

KNR: 0626 GNR: 100 BNR: 109 IDEELL: 1/34

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiebrøk er 1/2 (sameiet består av 2 boligseksjoner).

Sameiet har ikke fellesgjeld.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan "Utsikten - Bråtan, felt K, L, M, N og P" i kraft 19.06.2012. Grunnen på nedsiden av eiendommen er avsatt til vei, ref. grunnkart i salgsoppgaven. Boligfeltet er under utvikling og utbygging.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Frittstående hvitevarer medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 7.639,- (2018), fordelt over to terminer. Det er installert vannmåler, slik at avgiften vil variere avhengig av eget forbruk.

Renovasjon: Kr. 3.403,- (2019), fordelt over to terminer.

Velforening/fellesutgifter: Kr. 2.000,- per år. Dette inkluderer snømåking av de private veiene, samt noe avsetning til vedlikehold av veiene. Eier har måkt egen gårdsplass selv, dette kan imidlertid også gjøres i regi av felles snømåking, men da mot ekstra kostnad.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Selger har bygningsforsikring i Gjensidige, kr. 3.783,- per år (2019).

Selger hadde i 2018 et strømforbruk på ca. 16.614 kwt.

Selger har tv- og datasignaler fra Viken Fiber med Altibox. Dekoder medfølger ikke. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lier
Grunnkrets Utsikten
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Liertoppen 3.2 km
Tranby 4 km
Lierskogen 4.4 km
Ovenstadlia 6.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 84.5 km
Jernbanestasjon Lier 5.2 km
Buss Bråtasvingen 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tranby fotballbaner 4.1 km
Idrettsanlegg Tranbyhallen 4.1 km
Treningssenter Asker tr.senter Liertoppen 3.4 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Lier 7.3 km

Steder av interesse

Skoler

Hallingstad skole (1-7 kl.) 4.2 km
Hennummarka skole (1-7 kl.) 5.4 km
Heia skole (1-7 kl.) 5.4 km
Gullaug skole (1-7 kl.) 6.7 km
Tranby skole (8-10 kl.) 5 km
Lierbyen skole (8-10 kl.) 5 km
Briskeby skole og kompetansesenter 8.6 km
Lier videregående skole 8.1 km

Barnehager

Utsikten barnehage (1-6 år) 0.7 km
Tranby barnehage (0-5 år) 4.3 km
Gunnersbråtan barnehage (0-5 år) 4.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Liertoppen Kjøpesenter 3.2 km
Kjøpesenter CC Drammen 9 km
Postkontor / post i butikk Meny Liertoppen 2.9 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Tranby 4.2 km
Apotek Apotek 1 Liertoppen 3.7 km
Vinmonopol Liertoppen Vinmonopol 3.2 km
Dagligvare Meny Liertoppen 2.9 km
Dagligvare Kiwi Liertoppen 3.2 km
Kiosk Narvesen Butikken 3.7 km
Kiosk Shell/7-Eleven Gullaug 6.6 km
Bensinstasjon Uno-X Liertoppen 3.2 km
Bensinstasjon Circle K Tranby 4.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 40,6 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 20,4 %
Husholdninger uten barn 79,6 %
Gj.snitt byggeår 1990
Gj.snitt tomtestørrelse 557
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lier 25740 11032
Grunnkrets: Utsikten 497 260

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?