Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Storgata 14 a

Storgata 14 a - Vertikaldelt tomannsbolig med egen dobbel garasje i u.etg.

Terrasse på ca. 39 kvm

Overbygd og lun del av terrassen

Stor terrasse som er delvis overbygd

Terrasse

Entre med nyere skyvedørsgarderobe

Romslig stue med utgang til usjenert uteplass med delvis takoverbygg

Stue

Stue med nyere vedovn

Lys og koselig stue med vinduer på tre vegger

Kjøkken med intergrert stekeovn og platetopp

Kjøkken

Kjøkken med fin spiseplass og utgang til terrasse med morgensol

Flott spiseplass på kjøkkenet med fin utsikt og utgang til terrasse med morgensol

Bad i 1.etg. med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Soverom 1 av 4

Soverom 2 av 4

Soverom 3 av 4

Trappegang og loftstue i 2.etg.

Loftstue

Lekkert bad i 2.etg. med påkostet innredning

Storgata 14 a

Områdebilde

Storgata 14_1etg_3d

Storgata 14_2etg_3d

Vestfossen

Storgata 14 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Vestfossen: Stor og sentrumsnær vertikaldelt bolig med 4 sov og dobbel garasje i u.etg.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 170 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktivt beliggende kun 400 meter fra Vestfossen sentrum. Fin utsikt fra kjøkkenet og balkong.

Kun 2 min å gå til Vestfossen sentrum. Koselig sentrum i med bla. flott restaurant (Onkel Thor med mat og underholdning), Sjokolade salongen (lunsj og sjokolade), to matbutikker, div butikker og jernbanestasjon. Kort avstand til Fiskumvannet og Eikern med flotte bade- og fiskemuligheter. Kort vei til fine turområder i skogen. Kort vei å gå til flere barnehager og Kirksæter ridesenter.

Kulturhovedstad Vestfossen tilbyr Kunstlaboratorium, Galleri og Fossesholm herregård hvor det arrangeres flere konserter, utstillinger og andre kulturarrangementer.

Kommunikasjon:

Ca. 7 min. kjøring til Hokksund sentrum og ca. 10 min til Mjøndalen sentrum med de aller fleste servicetilbud. 3 minutters gange til Vestfossen togstasjon. Tog ca hver 1/2 time morgen og ettermiddag. Ellers tog hver time til Kongsberg og Oslo S/Gardermoen. Toget tar i underkant av 1 time til Oslo. God kommunikasjon til Hokksund, Kongsberg og Drammen også med Buss. Ca. 15 min å kjøre til Drammen og ca. 15 min til Kongsberg.

Fritidstilbud:

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider, www.ovre-eiker.kommune.no , finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Vestfossen har fin flerbrukshall, flere idrettsplasser og flere kunstinstitusjoner som Morten Viskums kunstlaboratorie, Galleri Møllabekken og Arena. Rutebåten M/S Eikeren har faste sommerruter til Eidsfoss. Det finnes flere aktive kor, Vestfossen Jente- og guttekorps, og aktiv revygruppe. Ny flott kirke i Vestfossen med kommunens beste konsertlokale. Vestfossen idrettslag er aktive med fotball, håndball, turn, tennis, allidrett og ski. I tillegg finnes det i Hokksund tilbud om bla. kor, musikkorps, pistolklubb, speider, teater og tensing. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 5 kommunale barnehager og 15 private barnehager i Øvre Eiker kommune. For oversikt se www.ovre-eiker.kommune.no

Vestfossen barne og ungdomsskole i Vestfossen sentrum. Eiker Videregående skole i Hokksund, se; www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

2003

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

170m2

Tomt

533m2

KR-kode

191762

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Storgata 14 a, 3320 Vestfossen

Gnr. 48, bnr. 163, snr. 1 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 532 kvm. Pent opparbeidet med gruset felles gårdsplass. Denne leiligheten disponerer en liten del av tomten til hage/platting bak boligen og adkomst på siden av boligen.

Parkering

Dobbel garasje. Ellers parkering på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 183 kvm

Totalt bruksareal: 170 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Primærrom:

1.etg.: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom: 72 kvm

2.etg.: Gang, loftstue, 3 soverom, bad: 55 kvm

U.etg.: Sekundærrom: Garasje, bod: 43 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.06.2017 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk. Utvendig kledning. Saltak tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Ingen områder har fått TG3, men noen punkter har fått TG2 (Middels kraftige symptomer) Som TG 2 nevnes bla. at det er registret skjevhet/setting i gulver. Det er også registret dårlig fall til sluk på det ene badet og motfall på del av gulv på det andre badet.

Eier opplyser i sin egenerklæring at det kan komme sukkermaure på kjøkkenet. Eier opplyser i tillegg at eiendommen ligger nært togskinnen med noe støy, men lite rystelser.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en god standard og er oppusset delikate i lyse farger. To pene bad og pent kjøkken. God kvalitet på innredning og utstyr. Iflg tidligere eier så er boligen nymalt/beiset utvendig i år 2015. Romslig dobbel garajse med automatisk portåpner. En meget innholdsrik og lekker bolig som er klar for innflytting!

Overflater:

Gulv: Fliser eller parkett på alle gulv.

Vegger: malt tapet, malte overflater, fliser, malt panel eller baderomsplater på vegger.

Himlinger: Malt panel i tak. Downlights i entré, kjøkken og bad i 1.etg. samt bad i 2.etg.

Innhold:

U.etg.: Dobbel garasje med bod i bakkant.

1.etg.:

Overbygd utvendig trapp opp til boligen.

Vindfang med ny skyvedørsgarderobe.

Lys og pen stue med ny peisovn og utgang til stor terrasse. Terrasse på ca. 39 kvm med delvis overbygd og lun skjermet uteplass.

Pent kjøkken med flott utsikt fra spiseplassen og utgang til balkong på ca. 4 kvm. Fin utsikt og morgensol. Perfekt for å nye en lang frokost på fine sommerdager. Eik kjøkkeninnredning med laminat benkeplate med stålkum. Integrert komfyr/topp. Avtrekksvifte over komfyr. Fliser over kjøkkenbenk. Opplegg til oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer som medfølger.

Soverom med skyvedørsgarderobe.

Romslig og pent flislagt bad med klosett, helstøpt servant, servantskap, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin.

2.etg.:

Loftstue med store vinduer og pen trappeoppgang.

Delikat bad med baderomsplater som ser ut som fliser på vegg og flislagt gulv med gulvvarme. Klosett, dusjkabinett, lekker sort innredning med servant, og servantskap. God kvalitet på innredning og utstyr. Jfr. tidligere eier så er badet fra år 2011.

Tre soverom og 2 stk kald boder i knevegger.

Oppvarming

Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. Gulvvarme i hele 1.etg. og bad i 2.etg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.05.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Jfr. tegningen ved seksjonering så er to disprom innredet som soverom og loftsstue i 2.etg. Ingen dokumentasjon på om tidligere eier har søkt bruksendring på bruken av disse rommene til oppholdsrom. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av at sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en rettighet for denne eiendommen med dagbok nr 5509 i år 2005. Denne gir rett til å anlegge å ha liggende vei til adkomst over naboeiendommene gnr. 48 bnr. 16 og bnr 164. Rettigheten gir også plikter til vedlikehold av veien.

Kopi av rettigheten kan fåes hos megler. Seksjoneringen med dagbok nr 4877 tinglyst 2005 følger vedlagt til salgsoppgaven.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 153/306.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk. Det er ingen fellesutgifter utover drift og vedlikehold av felles privat vei. Denne veiretten er for de to seksjonene og en annen nabo.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men hører inn under kommuneplanen for Øvre Eiker kommuen og avsattt til sentrumsformål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen ligger delvis i gul støysone langs riks/fylkesvei. Støysonekartet er utarbeidet av Vegvesenet og det gjøres oppmerksom på at sonen er beregnet, ikke et resultat av konkrete målinger.

Kopi av støykart og kommuneplanen fås ved henvendelse til megler.

Eier opplyser at det må påregnes støy og noe rystelser fra tog som går rett i grensen til eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.855,- for inneværende år. Beløpet deles på 3 terminer pr. år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler og avgiften avhenger av forbruket.

Renovasjonsgebyr er kr 3.166,- for inneværende år. Beløpet deles på 2 terminer pr. år.

Feiing/tilsyn, årlig feieravgift på ca. kr 590,-. og tilsyn av pipe på ca. kr 1.500,- hvert 4. år.

Ingen felles forsikring eller fellesutgifter i bygget, utover utgifter til felles privat vei. Brøyting og vedlikehold av felles privat vei deles med to naboer. Ca. kr 1.800,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.800,-pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av TV. Pris ca. kr 378,- pr mnd. Internettleverandør er Telenor (Bredbånd 30/10) Pris kr 558,- pr mnd. Pris avhenger av antall kanaler på TV og hastighet på internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Bygningsforsikring ca. kr 5.000,- pr år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og rabattavtaler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.065.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Vestfossen
Kirkesogn Vestfossen

Steder i nærheten

Sundmoen 5.2 km
Røkeberg 3.2 km
Hokksund 5.8 km
Skotsmoen 7.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 115.7 km
Jernbanestasjon Vestfossen 0.5 km
Bussholdeplass Vestfossen brannstasjon 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Idretten gressbane 0.6 km
Idrettsanlegg Vestfossen b.skole gressbane 0.8 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 8.1 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 11.8 km

Steder av interesse

Skoler

Vestfossen barneskole (1-7 kl.) 0.7 km
Vestfossen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Eiker videregående skole 5.4 km
Åssiden videregående skole 17.3 km

Barnehager

Barneplaneten barnehage (0-6 år) 0.9 km
Smellhaugen kommunale barnehage (0-5 år) 1.5 km
Røkeberg kultur- og naturbarnehage (1-5 år) 2.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 4.5 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 11.5 km
Postkontor Coop Prix Vestfossen 0.4 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 5.6 km
Apotek Apotek 1 Eiker Senter 4.5 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 5.6 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 5.7 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 11.5 km
Dagligvare Kiwi Vestfossen 0.4 km
Dagligvare Coop Prix Vestfossen 0.4 km
Kiosk/video Mix Vestfossen 0.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Langebru 4.1 km
Bensin Shell Vestfossen 0.4 km
Bensin Uno-X Frognes 4.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 38,2 %
Gj.snittalder kvinner 43,2 %
Husholdninger med barn 29,1 %
Husholdninger uten barn 70,9 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18055 8058
Grunnkrets: Vestfossen 765 365

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:1,41% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?