Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 050 000,- for kr 2 050 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storgata 17 - 1. etasje og kjeller

 

 

 

 

Gamle Hokksund - Pen leilighet i 1. etg med 2 soverom - Kjøkken og bad fra 2013 - Kun 1 km til togstasjonen.

Storgata 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 150 000,-

Gamle Hokksund - Pen leilighet i 1. etg med 2 soverom - Kjøkken og bad fra 2013 - Kun 1 km til togstasjonen. : Gamle Hokksund - Pen leilighet i 1. etg med 2 soverom - Kjøkken og bad fra 2013 - Kun 1 km til togstasjonen.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 70 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende sentralt i Gamle Hokksund med under 1 km å gå til barneskolen, barnehage og idrettsanlegg med bl.a fotballbane. Hokksund sentrum med de aller fleste servicetilbud samt flotte friluftsområder langs elva med bademuligheter. Flotte laksefiskemuligheter rett i nærheten med utgangspunkt i Hokksund Camping. Østsiden jeger- og fiskerforening selger årskort for laksefiske. Kort vei til marka og idylliske Lautjern i begynnelsen av Finnemarka.

Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss eller tog i sentrum av Hokksund.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. Nærhet til kultur med bl.a. Nøstetangen Museum og glasshytte. På Øvre Eiker Kommunes internettsider www.ovre-eiker.kommune.no finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. I Hokksund finnes tilbud om bla. tautrekk, fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Ca. 1 km til Hokksund barneskole, se; www.minskole.no og barnehage like ved barneskolen. Kun litt over 1 km til ungdomsskole i Hokksund sentrum og Eiker Videregående skole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no og www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 150 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

1900

Soverom

2

Primærrom

70m2

Bruksareal

70m2

Tomt

1084m2

KR-kode

191862

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Storgata 17, 3303 Hokksund

Gnr. 103, bnr. 71, snr. 2 og 1/2 av snr 1 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 1.084 kvm. Eiendommen består av totalt 6 seksjoner, hvorav 3 seksjoner på denne boligen og 3 i den andre boligen på samme tomt. Denne seksjonen er beliggende i 1. etg. og disponerer 1/2 part av kjelleren som er snr 1. Det eldre uthuset på eiendommen brukes som fellesboder for sameiet. Uthuset står delvis på naboen, gnr 103, bnr 45, uten at det foreligger noen avtale på dette.

Parkering

Parkering i felles gårdsplass med to nabobygg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Utekran er koblet til vannmåler for leilighet i 2. etasje. Eventuell bruk av denne avtales med eier av leiligheten i 2. etasje.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm

Totalt bruksareal: 70 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom:

Entré, kjøkken/gang, stue/spisestue og 2 soverom: 70 kvm

I tillegg disponerer boligen 3 kjellerboder på tilsammen 27 kvm og en utvendig bod på ca. 12 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.08.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten holder en god standard og er pusset opp i moderne stil med tidsriktige farger.

Overflater: Gulv har laminat, vegger har malte overflater, himling har tak-ess og malte overflater.

Felles trappegang for de to leilighetene i bygningen.

I gangen, innenfor døren til leiligheten er det plass til å henge fra seg yttertøy og praktisk, plassbygde hyller for sko.

Pent bad oppusset i 2013 med vegghengt toalett, innredning med skuffer og helstøpt dobbelservant med speilskap og lys over. Dusjnisje og opplegg for vaskemaskin.

Moderne kjøkken med innredning fra 2013. Laminat bankeplate med nedfelt stålvask. Rikelig med lagringplass i skuffer og skap. Integrert komfyr, micro, oppvaskmaskin og platetopp med ventilator over. Frittstående kjøleskap følger ikke salget. Fliser over benk for enklere rengjøring. Opplegg til oppvaskmaskin.

Romslig stue med plass til sofa- og spisegruppe.

To soverom hvorav et har garderobeskap.

I tillegg er det god lagringsplass i felles kjeller med 2. etg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er ikke tilkoblet ildsted til pipe.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det ble godkjent en bruksendring fra butikk til bolig 01.09.1991.

I bruksendringen omtales soverommet i tilknytning til gang som "disp rom". Dette er en betegnelse som ikke lengre er i bruk og rom med denne betegnelsen må omsøkes til varig opphold hos kommunen. Dette er ikke gjort og derfor er foreligger det heller ingen dokumentasjon på at rommet tilfredstiller krav til varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 2153, tinglyst: 1989: Panterett for sameiet som sikkerhet for fellesutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 4 stk servitutter på eiendommen.

Dagbok nr. 10249, tinglyst: 1979: Rett til å anlegge, ha liggende og vedlikeholde elektriske kraftlinjer over eiendommen.

Dagbok nr. 1795, tinglyst: 1986: Jordskifte, grenseoppgang/justering av tomten for denne eiendommen og flere eiendommer i samme område.

Dagbok nr. 13464, tinglyst: 1988: Bestemmelse om rett til fri adkomst (ikke motorisert) fra Storgata over denne og andre eiendommer ned til elva.

Dagbok nr. 633003, tinglyst: 2012: Gjensidig rett til adkomst over denne eiendommen, bnr. 160, bnr. 161 og 194, samt rett til parkering av 1 personbil på oppmerkede felles adkomst- og parkeringsplass som ligger på denne eiendommen og gnr. 103, bnr. 160 og 194.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet et eierseksjonssameie bestående av 4 leiligheter fordelt på to bygninger, med sameiebrøk 90/654. Det betales ingen månedlige felleskostnader og kostnad for brøyting og plenklipp fordeles ut fra faktiske utgifter.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dugnad må påregnes.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål i henhold til reguleringsplan for Hokksund øst, gamle Hokksund, stadfestet 23.05.2007 samt reguleringsplan for Lerbergmoen-Storgata, stadfestet 29.05.2002. Kopi av reguleringsplan og kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 kan fåes ved henvendelse til megler.

Deler av eiendommen ligger innenfor fareområde for flom. (gjelder området nedenfor parkeringen mot elven).

Det er i følge kommunen registrert SEFRAKMINNE på eiendommen. Bygningen er vurdert til å ha lav verneverdi.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter for år inneværende år er kr 6.855,- . Beløpet er fordelt på tre terminer i året. Boligen har installert vannmåler og avgiften vil variere med forbruket.

Renovasjonsavgift for fellesløsning er kr 2.669,- pr år, fordelt på to terminer i året.

Nåværende eier har et årlig strømforbruk på ca. 14.500 kwh.

Nåværende eier har Riks TV som leverandør av TV signaler. Pris per måned kr 500-. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. (NexGentel kan om ønskelig og levere TV signaler).

Nåværende eier har NextGentel som leverandør av internett. Pris per måned kr 499,-

Sameiet kjøper tjenester som brøyting, plenklipping og kosting av fellesarealer i fellesskap. Selger betaler ca kr 3.000,- i året for dette og kostnaden varierer fra år til år i forhold til behov.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 4.400,- som deles med eier av leiligheten i 2. etasje.

Utgiftene er basert på nåværende eiers og øvrige beboeres forbruk. Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 204 972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Gamle Hokksund/lerberg
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Vestfossen 6.5 km
Krokstadelva 6.8 km
Mjøndalen 8.5 km
Hokksund 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 112.7 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 1.1 km
Bussholdeplass Hokksund Hotell 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Stryken grusbane 0.6 km
Idrettsanlegg Hokksund u.skole gressbane 0.7 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 2.7 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 8.2 km

Steder av interesse

Skoler

Hokksund barneskole (1-7 kl.) 0.9 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Eiker videregående skole 0.9 km

Barnehager

Lerberg kommunale barnehage (0-5 år) 0.5 km
Smaatroll familiebarnehage 0.5 km
Saron barnehage (0-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 2.5 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 5.9 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 0.9 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 5.9 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 0.6 km
Apotek Boots apotek Hokksund 1 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Coop Prix Hokksund 0.1 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 0.4 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 0.5 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 39,5 år
Gj.snittalder kvinner 42,7 år
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 527
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Gamle Hokksund/lerberg 1116 532

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?