Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 700 000,- for kr 6 700 000,-

Utsikt fra stuen

Fasade mot vest med hage og terrasse ved inngangspartiet

Utsikt mot Østensjøvannet fra stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken fra 2010

Kjøkken fra 2010

Kjøkken fra 2010

Kjøkken med spiseplass

Entre

Entre med mye garderobe

Gang 2 etasje

Soverom 1 av 3

Soverom 1 av 3

Soverom 2 av 3

Soverom 3 av 3

Soverom 3 av 3

Bad i 2 etasje

Bad 2 etasje

Kjellerstuen

Kjellerstuen

Kjellerstuen med utgang til terrasse, hage og Østensjøvannet

Pent oppusset kjellerstue med utgang til hage, terrasse og Østensjøvannet

Kjellerstuen

Nytt bad kombinert vaskerom fra 2014 i kjeller

Nytt bad kombinert vaskerom fra 2014 i kjeller

Romslig bad i kjeller

Hagen med direkte utgang til friområdet ved Østensjøvannet

Terrasse og hage

Hyggelig inngangsparti

Hage og terrasse ved inngangspartiet

Østensjøvannet

Nøklevann

Populære Østmarksetra like ved

Østmarka med fine turmuligheter sommer som vinter

Nærområdet

Abildsø fotball

Nærområdet

Skullerudstua skianlegg

Østensjøvannet

Rundløype rundt Østensjøvannet på ca 4,5 km

Nærområdet

Planskisse 1 etasje

Planskisse 2 etasje

Planskisse kjeller

Abildsø

Svaneveien 21 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 700 000,-

Abildsø: Meget pent rekkehus med barnevennlig beliggenhet, hage og Østensjøvannet som nabo. Fin utsikt.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 6 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 197,-
AREAL (P-ROM / BRA)
111 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrikt og barnevennlig beliggende rekkehus i blindvei med store omkringliggende friarealer. Gangvei rett over gresset til Abildsø skole med 1-10 trinn. Umiddelbar nærhet til Østensjøvannet med turvei videre til Østmarka. Sol fra morgen på baksiden samt ettermiddags- og kveldssol på fremsiden av huset. Eiendommen ligger innenfor bomringen, bussholdeplass i begynnelsen av Svaneveien med forbindelse til sentrum over Ryen.

Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter rundt Østensjøvannet samt via turveier inn til Østmarka med et rikt løypenett, sommer som vinter. Sportsstuene Rustadsaga og Skullerudstua er populære, begge med servering. Aktive idrettslag i bydelen, med blant landets største skigruppe i Rustad If og ishockey i Manglerud Star. Fotball er også populært i alle bydelens klubber, også i Abildsø. Hjemmebanen ligger langs Østensjøvannet, bare et par minutter unna. Flott treningssenter på Skullerud - Skullerud Sport Senter.

Fire minutter til gode bussforbindelser i Enebakkveien. Linje 70 (rett til sentrum), 73 (t-banekorresponderende rushtidslinje), 78 og 79. Gangavstand til T-bane på Bogerud (linje 3). Flybuss på Ryen.

Kort vei til Lambertseter senter med et mangfold av butikker og populære Symra Kino.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet. Abildsø skole med 1-10 trinn. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen. Ring 02180.

Adkomst

Ta inn Grågåsveien fra Østensjøveien. Følg denne til Svaneveien, ta til høyre. Følg veien til du ser boligen på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 700 000,-

Felleskostnader

Kr 2 197,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1953

Soverom

3

Primærrom

111m2

Bruksareal

113m2

Tomt

118m2

KR-kode

44.18252

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Svaneveien 21 B, 1187 Oslo

Gnr. 161, bnr. 215 i Oslo kommune.

Tomten

Boligen står på 118 kvm festet tomt. Tomten rundt boligen har sol hele dagen på sommeren. Det er fin boltreplass rundt hele huset. Stor hage med gressplen mot Østensjøvannet.

De store fellesarealene rundt boligene er festet av Lille Langerud Sameielag V. Alle boliger har pliktig medlemskap til Lille Langerud Sameielag V, som igjen fester av grunneier. Grunneier av tomtene er Oslo Kommune og Festeavgiften er kr. 335.256,- pr. år. i følge regnskapet. Festeavgiften ble sist regulert 2010, og neste regulering er 2020. Festeavtalen utløper i 2028. Kostnaden dekkes igjennom felleskostnadene.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier og huseierlaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 111 kvm

Primærrom:

Underetasje 33 kvm: Kjellerstue og kombinert vaskerom/bad. Utgang fra stuen til utebod, terrasse og hage.

1 etasje 39 kvm: Entré, kjøkken, stue.

2 etasje 39 kvm: Gang, bad, 3 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje 2 kvm: Bod.

Utebod på ca 4 kvm i hagen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.01.19 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong- og trekonstruksjoner. Støpte såler på antar faste masser/fjell. Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning.

I 2012 ble det redrenert ved inngangssiden. I regi av sameiet har ble det i 2009 utført rehabiliteringsarbeid ved etterisolering av ytterveggene og montering av ny kledning. Det har blitt lagt takpanner på taket. Vinduer og terrassedører med trekarmer som har isolerglass fra forskjellige år. Det er vinduer som er stemplet produksjonsår 1978 (kjøkken og 2 soverom), 2011 og 2014. Vinduer fra 1978 gis tilstandsgrad 2 med tanke på alder og isoleringsevne.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen bolig med god standard og en drømmebeliggenhet!

Rekkehus over 3 plan med en god intern beliggenhet, tilbaketrukket fra trafikkerte veier og gode solforhold. En pen bolig med innredning og farger i en lys og tidløs stil. Boligen er vesentlig oppusset og omgjort siden byggeår. Meget god planløsning med 3 soverom i samme plan samt romslig stue og kjøkken i 1 etasje. Kjeller inneholder stort vaskerom/bad, bod og en romslig kjellerstue.

Følgende er påkostet siden eier overtok boligen i 2011:

-I 2011-2017 har innvendige flater blitt oppgradert/fornyet. En del vegger har blitt plateslått eller fått montert malte panelplater samt skiferforblending i stue. Det ble montert malte panelplater i noen himlinger samt nye himlinger av gipsplater i U. etasje.

-Det har i 2011 og 2014 blitt montert noen nye vinduer.

-I 2014 ble det montert ny inngangsdør.

-Bad/vaskerom ble bygget nytt i 2014 - opprinnelig vaskekjeller ble utvidet. Det ble lagt nytt sluk og nye vannrør av plast, som er lagt rør-i-rør.

-I 2018 har det blitt montert ny innmat i sikringsskapet.

-I regi av tidligere eier ble det i 2010 montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer.

-Samme år ble badet i 2. etasje modernisert/flissatt, arbeidet omfattet skifte av sluk.

-Det har blitt bygget nye terrasser samt bygget ytterste delen av uteboden.

-I 2018 har det blitt satt opp nytt gjerde og levegg ved U. etasjen.

-I regi av sameiet ble det i 2009 utført rehabiliteringsarbeid ved etterisolering av ytterveggene og montering av ny kledning. Det ble også lagt takpanner på taket.

-I 2012 ble det redrenert ved inngangssiden.

1 etasje:

Meget smakfullt oppusset og god standard på materialvalg. Terrasse og hage ved inngangspartiet med gode solforhold. Entré med god plass til garderobe for yttertøy. Boligen har gode lysforhold med vinduer fra øst og vest, og meget fin utsikt mot Østensjøvannet fra stuen. God plass til spisebord og stor sofaseksjon, hyggelig peisovn for kalde vintre. Pen 1-stavs parkett samt moderne fargevalg på veggene.

Lyst kjøkken med mye benk- og skapplass. Kjøkkeninnredning er fra 2010 og har folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte hvor kanal er ført ut, opplegg for oppvaskmaskin og glassplater over benk. Integrert koketopp og stekeovn. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger ikke.

I boligens 2 etasje er det 3 soverom samt bad. Lyse og pent oppussede soverom med god takhøyde. Bad fra 2010 med lyse tidløse fliser og gulvvarme. Badet har moderne innredning med heldekkende servant, underskap, speilskap, veggmontert wc, innbygd badekar og dusjkabinett.

I kjelleren er det en nyoppusset kjellerstue med 1 stavs parkett og gulvvarme. Utstrakt bruk av downlights. Utgang fra kjellerstuen til utvendig bod, terrasse og hage. Her er det plass til både spisegrupper og grill. Direkte adkomst til Østensjøvannet fra hagen via port. Praktisk vaskerom/bad fra 2014 med mye benkeplass. Romslig rom med moderne fliser og inneholder servantbolle, underskap, veggmontert wc og nedsenket dusjhjørne med flissatte vegger. Opplegg for vaskemaskin og integrert fryseskap. Rommet har avtrekksvifte på veggen. Det ble samtidig lagt nye vannrør av plast, som er lagt rør-i-rør.

For ytterligere standard av boligen se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i stuen i kjeller og begge badegulv, panelovner ellers. Peisovn for vedfyring både i stuen i 1 etasje samt i kjellerstuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.01.59. Det foreligger ferdigmelding på utebod datert 20.09.93. Disse kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameielaget har tinglyst en panterett på kr. 10.000,- til dekning av eventuelle felles forpliktelser.

Festekontakt og fremfestekontrakt med vilkår er tinglyst på eiendommen.

Det er tinglyst pliktig medlemskap i Lille Langerud sameielag.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg i henhold til reguleringskart datert 11.05.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser s-441 datert 18.06.52.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Svaneveien 21B er en del av Lilleskogen huseierlag som består av 62 boliger. Det er planlagt utskiftning av bunnledninger fra kommunalt ledningsnett til rekkehusene med oppstart i april. Kostnad for dette er allerede betalt men iflg. styreleder er det mulig det blir en liten innbetaling ekstra dersom det oppstår noe uforutsett ved jobben. Gravearbeidene vil ikke påvirke denne boligen da det skal graves i Svaneveien 19C. Det er planlagt etablering av ladestasjoner til el- bil, dette blir tatt opp på neste årsmøte for avsteming.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.395,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 2.197,- pr. mnd. og inkluderer:

renovasjonsutgifter, kabel-TV og bredbånd fra Get, kasko forsikring, utvendig vedlikehold, forretningsførsel, festeavgift.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9.746 kwh, ca. 11.477,- pr år.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 1.544,- pr. kvartal.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og koster 645,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder leies av Get.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 982 kr. for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.874.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Abildsø
Kirkesogn Manglerud

Steder i nærheten

Bakkehavn 1 km
Oppsal samfunnshus 2 km
Skullerudkrysset 2.6 km
Bergkrystallen 2.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.4 km
Sentralstasjon Oslo S 7.3 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 3.9 km
T-bane stasjon Bogerud T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Kastellet 2.9 km
Bussholdeplass Abildsø 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Abildsø Idrettsplass 0.4 km
Idrettsanlegg Langerudbanen 0.6 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1.6 km
Treningssenter Mudo Nordstrand 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Abildsø skole (1-10 kl.) 0.4 km
Rustad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Lambertseter skole (1-10 kl.) 1.7 km
Karlsrud skole (1-10 kl.) 1.8 km
Skullerud skole (8-10 kl.) 1.9 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 2.5 km
Ulsrud videregående skole 1.8 km
Lambertseter videregående skole 2 km

Barnehager

Lille Langerud barnehage (2-6 år) 0.4 km
Havnehagan friluftsbarnehage (4-6 år) 1 km
Lykketrollet familiebhg avd Bogerudv. 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bøler Senter 1.5 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.5 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 1.1 km
Postkontor Kiwi Bogerud Senter 1.3 km
Apotek Vitusapotek Bogerud 1.4 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1.5 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Bunnpris Lamberseter 1.1 km
Dagligvare Kiwi Bogerud Senter 1.3 km
Kiosk/video Abildsø Kiosk 0.3 km
Bensin Circle K Abildsø 0.7 km
Bensin Uno-X Rustad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 36,2 år
Husholdninger med barn 42,8 %
Husholdninger uten barn 57,3 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1478
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Abildsø 973 400

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?