Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 850 000,- for kr 9 850 000,-

Svensenga 162

Svensenga 162

Overbygget inngangsparti. Her er det plass til å preppe ski/klargjøre sykkelen for tur

Gang/trappegang med skyvedørsgarderobe. Adgang til separat toalett fra entré

Soverom 1

Soverom 2

Hovedsoverom

Hovedsoverom med utgang balkong

Balkong med utgang fra hovedsoverommet

Balkong

Utsikt

Kjøkken med spiseplass

Innredning fra 2011. Godt med skap- og benkeplass

Kjøkken

God plass til spisebord til familien

Utgang til en stor veranda

Herlig uteplass med god plass til utemøblement. Markise og varmelampe er montert

Gode solforhold

Utsyn fra veranda

Spisestue

Stue

Stue

Pent bad fra 2013

Bad

Dusjnisje med svingbare vegger i glass

Kjellerstue/soverom 4

Kjellerstue/soverom 4 med utgang til terrasse og hage

Terrasse med morgen- og formiddagssol

Hage med adgang til gangsti via trapp

Hage

Hage

vaskerom

Praktisk innvendig bod

Garasje

Planskisse 2.etasje

Planskisse 1.etasje

Planskisse sokkeletasje

Korsvoll

Svensenga 162

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 900 000,-

Korsvoll: Rekkehus o/3-plan. Solrik beliggenhet og garasje. Nær buss, badeplasser, butikk &marka.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 654,-
AREAL (P-ROM / BRA)
119 / 130 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Svensenga er et hyggelig boligområde på Korsvoll rett ved markagrensa. Her bor du i rolige og barnevennlige omgivelser, men det tar heller ikke lang tid med bussen ned til sentrum. Området er helt supert for barna, med lekekamerater i nabohusene, flust med lekeplasser og grøntområder. I tillegg har områdets gode idrettslag, Korsvoll IL, Nydalen SK og Kjelsås IL, Koll samt sjakklubben 1911 flotte fritidstilbud for barn i alle aldre.

Akerselva er et steinkast unna med sine idylliske badeplasser, hyggelige gangveier og historiske betydning for byen. Elva passerer steder som Nydalen, Sagene og Grünerløkka på sin ferd ned til Operaen, der den renner ut. En fantastisk dagstur. Eller man kan gå andre veien å utforske løypene i marka mot Maridalsvannet og videre innover. Finn frem sykkelen å ta deg en tur rundt Maridalsvannet, dra til Teknisk Museum, eller ta et deilig bad på Stilla, Brekkedammen eller Trollvann. Mulighetene er mange.

På vinterstid er det flust av skiløyper i området eller man kan ta turen opp til Oslo skisenter på Trollvann eller Linderudkollen som har serveringssted, hoppbakker og lysløype med kunstsnøanlegg.

På Stilla er det diverse servicetilbud som dagligvarebutikk, legesenter, frisør, apotek m.m. Avancia treningssenter ligger heller ikke langt unna boligen. På Storo ligger Storo Storsenter med klesbutikker, skobutikker, treningssenter, kafeer, spisesteder etc. Her har også nye Odeon kino åpnet og tilbyr blant annet IMAX - tekonologi.

I tillegg er området Brekke/Frysja er under positiv utvikling da det gamle industriområdet skal gjøres om til nye leiligheter, butikker, skole samt flere servicetilbud. Dette vil gjøre området enda mer attraktivt og spennende i fremtiden.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Korsvoll barneskole og Engebråten/Nordberg ungdomsskole. I området ligger barnehager som Hansemyra friluftsbarnehage, Andromeda barnehage og Korsvolltoppen barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 900 000,-

Felleskostnader

Kr 1 654,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1983

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

119m2

Bruksareal

130m2

Tomt

143m2

KR-kode

411831

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Svensenga 162, 0882 Oslo

Gnr. 59, bnr. 639 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 143 kvm. Boligen har en hyggelig hage med morgensol, gressplen og terrasse og det er adgang til gangsti via trapp fra hagen. Stor terrasse med kveldssol med utgang fra kjøkkenet. Tomten er også beplantet med plommetre, epletre, rips- og solbærbusker, rabarbra og gressløk.

Parkering

Det medfølger garasje i eget garasjeanlegg. Boligen disponerer plass nr. 35. For oversikt over garasjeplasser og mer informasjon se svensenga.no. Det er også gjesteparkering på området. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det ble vedtatt på årsmøtet i år at garasjene skal rehabiliteres - dette arbeidet er allerede i gang. Det ble også vedtatt at alle garasjeplassene vil få mulighet til å lade EL-bil. Kostnad for ladeboks og montering må man selv sørge for.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 146 kvm

Totalt bruksareal: 130 kvm

Totalt primærrom: 119 kvm

Primærrom:

1.etasje: 45 kvm - vindfang, trapperom, wc og 3 soverom

2.etasje: 45 kvm - stue og kjøkken

Sokkeletasje: 29 kvm - trapperom, kjellerstue, bad/wc og vaskerom/bod

Sekundærrom:

Sokkeletasje: 11 kvm - bod/gang og bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.04.2018 utført av takstmann Jan Berby MNTF. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur støpt i betong på tre sider og med utfyllende fasade i forkant med bindingsverk. Utvendig kledd med stående trepanel. Boligen er fundamentert på fast sprengsteinsfylling med støpt plate på grunn. Eventuell drenering, dører og vinduer er fra byggeår. Isolert etter byggeårs byggeskikk. Saltak med 120 cm mellomrom(vanlig mellomrom er 60 cm) og er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:

Det er for det meste gitt TG 1 i rapporten, TG 2 er gitt på følgende: Eventuell drenering, dører, vinduer, trappene mellom etasjene, overflaten på gulv på vaskerom/bod i sokkeletasjen, parketten i 2.etasje og vann-/avløpsrør. Der TG 2 er gitt skyldes dette hovedsaklig alder og vanlig bruksslitasje.

Eier opplyser om at taket ble skiftet i 2014 (takstein, takrenner, papp, plater og lekter der det var nødvendig). Bad fra 2013 og kjøkken fra 2011.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Godt vedlikeholdt rekkehus med optimal beliggenhet for familier som vil bo markanært men samtidig ha kort avstand til viktige funksjoner og tilbud i hverdagen.

I 2014 ble takstein, takrenner, papp, plater og lekter (der det var nødvendig) skiftet. I 2013 ble badet totalrenovert og kjøkkenet er fra 2011 og huset holder ellers en normal, god standard med blant annet kledning, vinduer og varmtvannsbereder fra byggeår.

Inneholder:

1.etasje:

Entré med plass til klesoppheng samt skoskap/kommode eller liknende. Adgang til toalettrom som ble pusset opp i 2011.

Trapperom med stor skyvedørsgarderobe med speildører.

3 gode soverom hvorav hovedsoverommet har utgang til en fin balkong med sol fra tidlig morgen til ca. kl.13 om sommeren. Balkongen har flott utsyn mot Grefsenåsen.

2.etasje:

Flott spisekjøkken hvor innredningen var ny i 2011. Kjøkkenet har godt med skapplass med underskap og takhøye overskap. God plass til spisebord for hyggelige middager med familien. Ved spiseplassen er det utgang via skyvedører til en stor veranda med gode solforhold.

Verandaen har god plass til utemøbler og solsenger.

Romslig stue med pipeløp som muliggjør tilkobling av ildsted.

Sokkeletasje:

Pent bad fra 2013 som er utstyrt med vegghengt wc, downlights, servant med underskap, speilskap, innfliset veggspeil samt en dusjnisje med svingbare glassvegger.

Kjellerstue med utgang til terrasse og hage. Kjellerstuen kan brukes som soverom/ lekerom/tv-stue eller "ungdomsrom".

Terrassen har trapp ned til en koselig hage. Det er etablert trapp ned til gangstien nedenfor huset.

Etasjen innholder ellers et vaskerom og godt med bodplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt gulvvarme på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for husrekken Svensenga 144-166, men brukstillatelse ble gitt 14.12.1983 og det fremkommer av arkivkort fra byggesaksmappen at mangler ble rettet 30.06.1986.

Det er registrert en byggesak for tilbygg bolig - bod og inngangsparti datert 28.02.1997. Byggemeldingen ble godkjent 21.03.1997 og byggesaken er sluttført i GAB og arkivert 28.05.2002 med påskrift "kan ikke se at om tiltaket er oppført".

Det foreligger melding om mindre byggearbeid - utvidelse av veranda, mottatt av kommunen 02.05.1991. Arbeidet er meldt ferdig fra tidligere eier til kommunen den 05.01.1997.

På originale byggetegninger er kjellerstuen betegnet som soverom, evt. peisestue og bod.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er tilknyttet Svensenga Sameie.

Regnskapsfører er HBRI, tlf: 22865500.

Dugnad må påregnes.

Følgende ble vedtatt på sameiemøtet i 04.04.18:

- Garasjeanlegget skal rehabiliteres, arbeidet startet 16.04.18.

- Det skal tilrettelegges/klargjøres for EL-billading på alle garasjeplassene. Ladeboks og montering skjer for egen kostnad.

- Det skal legges varmekabler på enkelte internveier.

- Samlet låneopptak for det ovennevnte vil være ca kr. 6.000.000,-. Felleskostnadene vil øke med 600 kr i pr.mnd i løpet av våren/sommeren 2018.

I tillegg har sameiet utarbeidet en vedlikeholdsplan for vedlikeholdene fremover.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan: S-1884, 13.11.73. Frysja industriområde står foran en transformasjon fra bilbasert industri- og lagervirksomhet til et tett byområde med stor andel boliger, skole og nærmiljøkvaliteter som parker, gater, forbindelser, torg og møteplasser. Det er et utviklingspotensial på mellom 1000 og 2000 nye boliger innenfor området.

Frysja skal utvikles til et attraktivt boligområde ved marka og Akerselva med gode offentlige byrom, store grøntområder og en bymessig bebyggelse. (saksnr. 201213588). Det er i den sammenheng planer om å utvide Frysjaveien for å få gang-og sykkelvei på begger sider. Den planlagte utviklingen for Frysja vil føre til et positiv løft for hele område de neste årene. Som igjen vil gjøre at område vil bli en mer ettertraktet plass å flytte til. Oset som forsyner 90% av Oslos befolkning med vann vil bli utbygget med nye haller i fjellet i løpet av de neste årene. Det forventes økt trafikk i Frysjaveien i årene fremover.

Informasjon om planer for området kan leses på saksinnsyn på kommunens hjemmeside.

Overtagelse

Oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

- Taklampe over spisebord medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.648,34 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten for 2018 er kr 5.894,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kWh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr. 6000,-.

Velavgift/felleskostnader er kr. 667,- pr. mnd. Dette inneholder: årsavgift, snømåking, strøm til fellesarealer, nedbetaling av felleslån og andre driftskostnader. I løpet av våren/sommeren 2018 vil felleskostnadene øke med kr. 600,- grunnet låneopptak.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av bredbånd og kabel-tv og har en avgift på kr 387 pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm som koster kr 4.930 pr. år. Anlegget kan trolig følge eiendommen men dette må avklares med eier og alarmselskap i god tid før overtagelse.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 9.123.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Brekke
Kirkesogn Nordberg

Steder i nærheten

Brekke bru 0.8 km
Korsvollbråtan 1.3 km
Salmakerstua 1.5 km
Nydalsbrua 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.6 km
Sentralstasjon Oslo S 8 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Tåsen T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Grefsen stadion 1.4 km
Bussholdeplass Brekkehagan 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Engebråten Idrettshall 1 km
Idrettsanlegg Akerselva miljøpark 1.7 km
Treningssenter Kom i Form 0.4 km
Treningssenter Avancia Xpress Kjelsås 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Kjelsås skole (1-7 kl.) 1.4 km
Korsvoll skole (1-7 kl.) 1.4 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1 km
Blindern videregående skole 3.4 km
Nydalen videregående skole 2.3 km

Barnehager

Engebråten barnehage (1-6 år) 0.9 km
Hansemyra friluftsbarnehage (3-6 år) 1 km
Stilla barnehage (1-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tåsen Nærsenter 2.3 km
Kjøpesenter Torgbygget 2.8 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.5 km
Postkontor Spar Tåsen 2 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 0.9 km
Apotek Apotek 1 Tåsen Senter 2.3 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 2.8 km
Vinmonopol Ullevål Stadion Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Coop Extra Korsvoll 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Kjelsås 0.9 km
Kiosk/video Brekkehagen Kiosk 0.5 km
Kiosk/video Nypa Storkiosk 1.6 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.4 km
Bensin Shell Bjølsen 2.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50 %
Andel kvinner 50 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 37 år
Husholdninger med barn 26,3 %
Husholdninger uten barn 73,7 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 887
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Brekke 1319 695

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?