Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 950 000,- for kr 2 950 000,-

Koselig hage

Hage med dukkestue og utsikt til lekeplass

Terrasse på hagesiden er delvis overbygd

Fasade inngangsparti. Stor terrasse og praktisk med utebod

Terrasse ved inngangspartiet

Terrasse ved inngangsdøren

Entrè med lekker inngangsdør

Lekkert og påkostet bad i 2.etg.

Vaskerom og toalettrom i 1.etg.

Lys og nyoppusset stue hvor 1/2 vegg som kan åpnes ut mot delvis overbygd terrasse.

Stue med ny peisovn

Stue

Stue

Stue/spisestue

Stue med utgang til overbygd terrasse

Kjøkken

Kjøkken

Gang med pent malt trapp opp til 2.etg.

Gang 2.etg.

Hovedsoverom med walk in closet

Hovedsoverom

Walk in closet

Soverom 2 med skyvedørsgarderobe

Soverom 3

1. Etasje - 3D Floor Plan

2. Etasje - 3D Floor Plan

Hokksund

Svingen 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Hokksund: Strøken, påkostet vertikaldelt bolig med lekkert bad og påkostet kjøkken. Solrikt og meget barnevennlig!

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
97 / 104 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende attraktivt og sentralt og solrikt til i Gamle Hokksund. Meget barnevennlig rett ved felles lekeplass og ballplass/skøytebane. Trygg skole vei og kun 700 meter å gå til barneskolen, barnehage og idrettsplass på Falkbanen. Ca. 1 km fra Hokksund sentrum med de aller fleste servicetilbud. Kun ca. 100 meter til flotte friluftsområder langs elva (ca. 4 km lang elvesti) med bademuligheter og i marka er det oppkjørte skiløyper.

Flotte laksefiskemuligheter rett i nærheten med utgangspunkt i Hokksund Camping. Østsiden jeger- og fiskerforening selger årskort for laksefiske. Kort vei til skogen og idylliske Lautjern i begynnelsen av Finnemarka.

Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss eller tog. Jernbane og busskommunikasjon i sentrum av Hokksund. Kun 5 min å gå til bussholdeplass (Falkbanen). Kun 1,7 km til togstasjon.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. Nærhet til kultur med bl.a. Nøstetangen Museum og glasshytte. På Øvre Eiker Kommunes internettsider www.ovre-eiker.kommune.no finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. I Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Ca. 700 meter til Hokksund barneskole, se; www.minskole.no og barnehage rett ved barneskolen. Kun litt over 1 km til ny flott ungdomsskole i Hokksund sentrum og Eiker Vidergående skole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no og www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Fra Drammen følg veien mot Åmot og ta av ved skilting til Hokksund sentrum. Kjør ned skolebakken og ta første vei til høyre som er Plassen. Følg denne veien og ta av til høyre inn Sundgata. Ta første vei til venstre Hobbelstadjordet og så første til høyre som er Svingen. Felles parkering ved garasjene. Eiendommen er beliggende ca midt på feltet. Se kartskisse på nettannonsen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1980

Soverom

3

Primærrom

97m2

Bruksareal

104m2

Tomt

255m2

KR-kode

1917114

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Svingen 12, 3300 Hokksund

Gnr. 100, bnr. 187 og i tillegg 1/16 i bnr. 77 (areal for garasje/parkering) og 1/66 del av bnr. 156 (fellesareal) i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 255,2 kvm. Meget pent opparbeidet tomt med stor terrasse ved inngangspartiet og ut fra stuen. Skjermet hagen som er meget pent opparbeidet med plen og diverse beplantning.

Parkering

Ingen garasje til denne boligen, men de er eier av felles areal for garasjer/parkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 112 kvm

Totalt bruksareal: 104 kvm

Totalt primærrom: 97 kvm

Primærrom:

Vindfang, wc/vaskerom, gang, kjøkken, stue: 52 kvm

Gang, 3 soverom, bad: 45 kvm

Sekundærrom:

Walk in closet: 7 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod ved inngangspartiet og frittstående redskapsbod på ca. 9 m² fra 2015 i hagen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.11.2017 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt betong fundament/gulv. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk. Utvendig liggende kledning. Saltak tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Konklusjonen til takstmann viser: "Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes normal løpende vedlikehold. Boligen har blitt pusset opp senere tid. Det kan nevnes at dører og vinduer er skiftet og noe av utvendig kledning er skiftet samt at det er etterisolert på ene gavelsiden. Det er registret noe mose på taktekket som bør vaskes av. Innvendig har boligen en normal god standard over innredninger og overflater. Bad, vaskerom 2008 og kjøkken fra 2001." Ingen områder i boligen har fått TG3.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Påkostet bolig med god standard. Lekker inngangsdør fra 2015. Vinduer er fra 2015. Mesteparten av kledningen er skiftet i senere tid, og etterisolert på ene gavelsiden. ca. 2015. Foldedør i stue til hage er fra 2015.

Innvendig gir også boligen ett godt inntrykk. Høy kvalitet på materialvalg og innredning. Alle innvendige dører er skiftet. Store deler av boligen ble pusset opp i 2015. Bla. nye mdf vegger og tak i 2.etg. Hovedsoverom med walk in closet. Elfa innredning medfølger. Langelo skyvedørsgarderober. Høy kvalitet på kjøkkeninnredning, flisvalg på wc/vaskerom og bad.

Overflater:

Fliser eller parkett på gulv.

Mdf eller fliser på vegger.

Himlinger med mdf. Led-downlights i kjøkken og stue 1. etg. og bad i 2. etg.

Innhold:

1.etg.:

Vindfang med varme i gulv.

Lekkert flislagt vaskerom/toalettrom fra 2008. Høy kvalitet på fliser og innredning. Veggmontert klosett, servant, servantskap, varmtvannsbereder og opplegg til vaskemaskin.

Kjøkken med kvalitetsinnredning fra 2001. (Sigdal profilert kjøkkeninnredning med fronter av eik og laminat benkeplate og stålkum.) Integrert komfyr/topp. Avtrekksvifte over komfyr. Pene fliser over benk.

Røropplegg til oppvaskmaskin. Ledd spotter i himling. Koselig spiseplass. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Lys og nyoppusset stue hvor 1/2 vegg som kan åpnes ut mot delvis overbygd terrasse. Meget praktisk om sommeren slik at stuen blir forlenget med uteplassen. Ny lekker peisovn fra 2015.

2.etg.:

Gang med loftstrapp.

Lekkert flislagt bad fra 2008 med pen stor innredning i høy kvalitet. Veggmontert klosett, servant, servantskap og dusjhjørne med svingbare dusjdører.

3 soverom hvorav ett har inngang via skyvedørsgarderobe til walk in closet. Meget praktisk innredning fra Elfa.

Eier gjør oppmerksom på at 3 lamper i 2 etg samt et skap på vaskerom ikke medfølger.

Oppvarming

Gulvvarme i vindfang og wc/vaskerom i 1. tg. samt bad i 2.etg. Peisovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.09.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er jfr info fra kommunen godkjent takoverbygg over uteplass 02.10.1984.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Ingen servitutter eller rettigheter registrert på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan Hobbelstadjordet datert 14.01.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027.

Deler av eiendommen ligger innenfor gul støysone i Vegvesenets støykart langs Fylkes- og Riksveier. Det gjøres oppmerksom på at støykartet er basert på beregninger og ikke konkrete målinger.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter for år 2017 er ca. kr 6.726,-, fordelt på tre terminer i året. Boligen har installert vannmåler og avgiften vil variere med forbruket.

Renovasjonsavgift for år 2017 er kr 2.533,-. Fellesløsning. Avgiften deles på to terminer i året.

Utgifter til privat vei avhenger av snøfall og behov for vedlikehold Dette deles på 16 leiligheten som er på dette byggefeltet.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.20.000, kr pr år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.000,- pr år.

Boligen er tilknyttet CanalDigital, parabol for TV-signaler. NexGentel fiber er lagt til yttervegg. Tilkoblingsavgift og evt monterings utgifter må påregnes dersom fiber skal legges inn.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og rabattavtaler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.024.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Gamle Hokksund/lerberg
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Sundmoen 1.9 km
Skotsmoen 4.1 km
Loesmoen 3.5 km
Krokstadelva 7.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 113 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 1.7 km
Bussholdeplass Falkbanen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Falkbanen kunst- og gressbane 0.4 km
Idrettsanlegg Hokksund barneskole balløkke 0.7 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 3.2 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 8.7 km

Steder av interesse

Skoler

Hokksund barneskole (1-7 kl.) 0.7 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Eiker videregående skole 1.5 km
Åssiden videregående skole 13.4 km

Barnehager

Smaatroll familiebarnehage 0.3 km
Lerberg kommunale barnehage (0-5 år) 0.8 km
Saron barnehage (0-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 3 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.4 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 1.5 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 6.4 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 1.2 km
Apotek Boots apotek Hokksund 1.7 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 6.4 km
Dagligvare Coop Prix Hokksund 0.7 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 1 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 1.1 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 2 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 0.7 km
Bensin YX Bråtabakken 2.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 39,3 år
Gj.snittalder kvinner 42,1 år
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 527
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18055 8058
Grunnkrets: Gamle Hokksund/lerberg 1119 508

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar:kr 1.875,- pr. visning. 2 stk inkl

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?