Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Innbydende rekkehus over 2 plan med lyse pene overflater. Boligen har blant annet nytt tak fra 2012, nye vinduer og dører i 2013 og fasadene er nymalt i lyse farger.

Adkomst terrasse på ca. 15 kvm med utsikt mot fellesområde og nabolaget. Her kan en nyte morgensol og dagssol.

 

Stor terrasse på ca 23 kvm med nedsats til hage. Gode solforhold på dag og kveld.

Velkommen inn! Lys og hyggelig entre. Dør inn til romslig vaskerom/wc.

 

 

Boligen har en klassisk åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til spisebord og sittegruppe. Store vindusflater gir rikelig av naturlig gjennomgående lys.

 

Ildsted sentralt plassert for hygge og gir godt med varme til hele huset.

 

Hvit profilert kjøkkeninnredning fra 2010 med laminert benkeplate og integrert oppvaskmaskin, komfyr og integrert kombiskap.

Boligen har i andre etasje 3 romslige soverom alle malt i tidsriktige farger og alle med god plass til dobbelseng, skap og det man måtte trenge. Godt med skapplass.

 

 

 

 

 

Badet er fra byggeår og har behov for moderninsering for å nå opp til dagens standard. Dør inn til romlig bod hvor en godt kan utvide til større bad.

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig og populært boligområde med marka som nærmeste nabo, i et svært godt bomiljø i Tæruddalen ved inngangen til Romeriksåsen.

Plantegning 1. Etasje

Plantegning 2. Etasje

Skedsmokorset/ Tærud

Tærudstien 41

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Skedsmokorset/ Tærud: Rekkehus over 2 plan med fine uteområder og gode solforhold|Populært og barnevennlig område|Garasje

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 892,-
Fellesgjeld:
Kr 537 715,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 116 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget barnevennlig og populært boligområde med marka som nærmeste nabo, i et svært godt bomiljø i Tæruddalen ved inngangen til Romeriksåsen. God intern beliggenhet på feltet. Veletablert og velholdt tun med store og nye lekeplasser samt flotte fellesarealer. Meget barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk.

Tærudhallen og marka ligger i umiddelbar nærhet. Nærområdet byr også på fotballbaner, rulleskibane, volleyballbane og lysløype i umiddelbarnærhet. Det er bare å spenne på seg skiene og følge lysløypene innover i marka eller langs med rulleskibanen i Tæruddalen. Det er både barnehage og ungdomsskole i Tæruddalen og fin og trygg gangavstand til barneskole.

Kort vei til busstopp med god kommunikasjon til Lillestrøm og Oslo. Ca. 20 min. med bil til Oslo og ca. 10 min med bil til Lillestrøm med alt av bymessige fasiliteter. Skedsmo Senter ligger ca. 5 min unna med bil og har et godt servicetilbud med klesbutikker, vinmonopol, dagligvare, apotek, skobutikk, frisør og en rekke andre servicetilbud.

Barnehager og skoler

Tæruddalen barnehage (0-5 år) 0.5 km

Åsenhagen barnehage (1-6 år) 1.5 km

Skolsegglia barnehage (0-6 år) 1.9 km

Åsenhagen skole 1.7 km

Brånås nærmiljøsenter 1.8 km

Tæruddalen skole 0.6 km

Lillestrøm videregående skole 7.6 km

Skedsmo videregående skole 7.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 537 715,-

Totalpris

Kr 3 987 715,-

Felleskostnader

Kr 4 892,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1982

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

106m2

Bruksareal

116m2

Tomt

25480m2

KR-kode

591899

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tærudstien 41, 2020 Skedsmokorset

Gnr. 51, bnr. 125 i Skedsmo kommune.

Leil.nr. 41, andelsnr. 41,

Tæruddalen borettslag, org.nr. 931 930 907

Tomten

Eiet tomt på 25.480,4 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Boligen har en garasjeplass på 18 kvm i felles garasjerekke. Garasjene ble bygget opp på nytt i 2017. Det er i følge selger mulighet for lading av el-bil, selve ladestasjonen må kjøper evt. selv bekoste. Ellers parkering etter områdets bestemmelser. Generelt gode gjesteparkeringsmuligheter i Tæruddalen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Boligen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 128 kvm

Totalt bruksareal: 116 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:

1. Etasje: Entré, stue, kjøkken, vaskerom/wc: 58 kvm

2. Etasje: Gang m/trapp, bad og 3 soverom: 48 kvm

Sekundærrom:

2. Etasje: Bod1, bod2 : 10 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.09.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Rekkehus med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med

panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder:

TG 2 er satt på følgende grunnet alder og slitasje: Innvendig trapp, bad, gulv,

Vaskerom: Det ble med fuktindikator registrert fukt, dette kan komme av kapillærsug, dette bør undersøkes nærmere. Tilstandsgrad 2 er gitt med bakgrunn i bygningsdelens generelle tilstand, alder og bruksslitasje.

Gulv: Generelt normalt vedlikeholdt. Noe oppgraderinger bør påregnes. Vedlikehold o.l: Det ble observert en sprekk i gulv i stue.

Tilstandsrapporten og egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse før bud inngis.

Standard

Tiltalende rekkehus over 2 plan med gjennomgående naturlig lys og pene overflater. Boligen har blant annet nytt tak fra 2012, nye vinduer og dører i 2013 og fasadene er nymalt i lyse farger.

Adkomst terrasse på ca. 15 kvm med utsikt mot fellesområde og nabolaget. Herkan en nyte morgensol og dagssol. Pent beplanetet med bed og en romslig uteplass. Det er montert utelys og markise samt trebord på gulvet. I tillegg er det en stor terrasse på baksiden av boligen med utgang fra stuen. Her er det terrasse på ca 23 kvm med nedsats til hage. Gode solforhold på dag og kveld.

Boligen har en klassisk åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til spisebord og sittegruppe. Ildsted sentralt plassert for hygge og gir godt med varme til hele huset.

Hvit profilert kjøkkeninnredning fra 2010 med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en integrert oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Integrert kombiskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Boligen har i andre etasje 3 romslige soverom alle malt i tidsriktige farger og alle med god plass til dobbelseng, skap og det man måtte trenge. Godt med skapplass.

Badet er fra byggeår og har behov for moderninsering for å nå opp til dagens standard. Takstmann har målt etter fukt og det ble ikke målt forhøyede verdier. Det er våtromsbelegg på gulv og tapet på vegg. Innredningen består av et underskap, servant, speil og armatur med stikk og ett dusjkabinett.

Det er tilkoblet et vannklosett. Ved å slå ned vegg inn til tilhørende bod kan man her få et stort og flott familiebad!

I tilknyttning til entre/ gang er det er romslig vaskerom med wc. Det er her venylbelegg på gul og våtromstapet på vegg. Innredningen består av en utslagsvask, et vannklosett og det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Det er godt av lagring i boligen med 2 boder i andre etasje på henholdsvis samlet 10 kvm. I tillegg er det en utvendig bod ved adkomstterrassen på ca. 5 kvm. Stor ny garasje har også lagring i tak.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. I tillegg er det fyring med ved i ilsted plassert i sentrum av stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse. Denne er forsøkt innhentet hos kommunen men er ikke motatt hos megler pr 05.10.2018.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 107262, tinglyst 1982, type heftelse: Skedsmo kommune har forkjøpsrett.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Tæruddalen borettslag.

Borettslaget består av 112 andelseiere, fordelt på 33 bygninger/rekker organisert i åtte tun.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad to ganger i året må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

-Rehabilitering av panel, tak, vinduer, inngangsdører, terrassedører, pipehatter er gjennomført på alle enheter.

-Bygget nye felles garasjerekker.

-Maling av garasjene og husene. Dette gjøres i regi av borettslaget i denne maleomgang.

Planlagte påkostninger:

-Forhandle med Skedsmo kommune angående kjøp av tomt til bygging og bruk av utleiegarasjer. Dette er foreløpig lagt på is ifølge styret.

-Alle boliger i Skedsmo kommune skal i utgangspunktet ha innstallert vannmålere i løpet av året.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsavklart og det er meldt interesse. Skedsmo kommune har forkjøpsrett og denne er pr 07.10.2018 ikke avklarert

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom BORI. Dette innebærer at BORI innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom BORI er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for deler av Tæruddalen med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.04.1979.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.892,- pr. mnd. og inkluderer: forretningsførsel, betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, grunnpakke kabel-tv og internett, drift og vedlikehold m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter kr 3.048,-

Stipulerte kapitalkostnader kr 1.795,-

Miljøgebyr kr 49,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.437 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.996.460,-. Av dette beløpet utgjør kr 537.715,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Skedsmokorset 6
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Korsfjellet 0.5 km
Skedsmovollenkrysset 2.5 km
Skedsmo Kirke 3.3 km
Kjeller bru 4.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 29.9 km
Sentralstasjon Oslo S 24.4 km
Jernbanestasjon Leirsund 6.2 km
Bussholdeplass Tærudstien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tærudhallen 0.6 km
Idrettsanlegg Tæruddalen aktivitetsanlegg 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 2.5 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 1.7 km
Åsenhagen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 3 km
Tæruddalen skole (8-10 kl.) 0.7 km
Lillestrøm videregående skole 7.4 km
Skedsmo videregående skole 7.7 km

Barnehager

Tæruddalen barnehage (0-5 år) 0.3 km
Åsenhagen barnehage (1-6 år) 1.6 km
Skolsegglia barnehage (0-6 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 2.7 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 7.2 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 2.8 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 2.7 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 1.6 km
Apotek Boots apotek Skedsmokorset 2.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 2.7 km
Dagligvare Kiwi Skedsmokorset 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Brånåsen 2.8 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 2.7 km
Bensin Circle K Skedsmokorset 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 31,9 år
Gj.snittalder kvinner 34,3 år
Husholdninger med barn 58,9 %
Husholdninger uten barn 41,1 %
Gj.snitt byggeår 1981
Gj.snitt tomtestørrelse 14873
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Skedsmokorset 6 459 151

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris provisjon: kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?