Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Tangen Terrasse 42F

Tangen Terrasse 42F

Utsikt mot Oslofjorden og Oslo-by

Tangen Terrasse 42F

Velkommen!

Entrè

Stue med flott gjennomlys

Stue med vedovn og flott gjennomlys

Spisestue med utgang til solrik terrasse og hage

Moderne innholdsrikt kjøkken

Lekkert kjøkken med meget gode lysforhold

Kjøkken

Kjøkken

Usjenert terrasse og hage

Soverom med utsikt til sjøen og Oslo

Soverom

Soverom

Flislagt romslig bad

stue

1.etg

2.etg

U.etg.

Plantegning

U.etg

1.etg

2.etg

Plantegning

Nesoddtangen

Tangen Terrasse 42 F

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 550 000,-

Nesoddtangen: Attraktivt rekkehus med solrik hage og sjøutsikt. Beliggende i et barnevennlig og sentralt boområde.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 709,-
Fellesgjeld:
Kr 17 666,-
AREAL (P-ROM / BRA)
108 / 124 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rekkehus beliggende i et veletablert, populært, solrikt og barnevennlig boligområde på Tangen. Kort gangavstand til nytt forretningssenter med butikker, kafé, lege/tannlege samt Tangenten, Nesoddens kommunehus, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Få minutters gange til bussholdeplass med buss som korresponderer med båt som tar deg til Aker Brygge og Lysaker på en meget behagelig måte.

På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden, Oksval strand og båtmarina, finner du ca. 15 minutters gange unna. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall samt flotte tur/rekreasjonsområder i Nesoddmarka som byr på turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Nytt treningssenter på Varden og lite treningssenter på Skoklefall. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv. Hellviktangen, er et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Granholt og følg Vestveien oppover. Ta inn tredje vei på høyre hånd som er Tangen Terrasse. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 17 666,-

Totalpris

Kr 4 567 666,-

Felleskostnader

Kr 2 709,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1957

Soverom

3

Primærrom

108m2

Bruksareal

124m2

Tomt

13465m2

KR-kode

5117108

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tangen Terrasse 42F, 1450 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 987, andel 32 i Nesodden kommune.

Tangen IV Borettslag, org.nr. 951 344 737

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bolig:

Totalt bruttoareal: 135 kvm

Totalt bruksareal: 124 kvm

Totalt primærrom: 108 kvm

Primærrom:

Hall m/trapp, stue, vaskerom/bad: 23 kvm

Entré, stue/kjøkken/trapp: 44 kvm

Bad, hall m/trapp, 3 soverom: 41 kvm

Sekundærrom:

Bod: 16 kvm

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke i gang.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert ................... utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at rom definert som kjellerstue ikke tilfredsstiller byggeforskriftens anbefaling til rom for varig opphold pga. rømningsvei og lysforhold.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet tomt på 13.465,2 kvm som tilhører borettslaget. Disponibelt uteareal er opparbeidet med terrasseplatting i hagen mot syd, plenareale og hekk, samt hagedel mot nord med terrasse, plen og hekk. Felles gruslagt adkomststi med naboen fra bl.a. egen parkering ved adkomst. Forøvrig vanlig gateparkering etter

stedets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med betongsåle/støpt betongdekke og grunnmur i betong til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast grunn. Yttervegger oppført i tradisjonelt bindingsverk utvendig kledd med panel, sist utvendig malt i 2017. Skillende vegger og etasjeskillere i tre. Vinduer med isolerglass hovedsakelig fra 1988. Takkonstruksjon av type saltak tekket med betongtaksten.

Det bemerkes:

- Utvendig panel er tidligere behandlet med linolje så luftbobler og avflassing kan forekomme. Dette er kun kosmetisk.

- Det kan forventes utskifting av vinduer mtp. alder. Vindu i bad/vaskerom i kjeller er knust, samt blyglassvindu i inngangsdør.

- Kjeller med utforede vegger under terreng. Det er målt fukt i utforet vegg i stue og ytterligerer undersøkelser anbefales.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Rekkehus over 3 plan. Boligen har blitt oppusset/oppgradert i nyere tid. Boligen er en gjennomgående midtseksjon med uteplasser og hage på begge sider. Utgang fra stue til nordøst-vendt terrasse med utsikt mot Oslo sentrum og indre Oslofjord. Sydvest-vendt terrasse ved adkomst med gode solforhold, samt god kveldsol på nordsiden.

Kjøkken:

IKEA kjøkkeninnredning i eik fra 2015 med heltre benkeplate og utslagsvask. Fliser over benk. Ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer

som komfyr, induksjons platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer.

Bad:

Baderomsinnredning med dobbel servant, speil og lys. Toalett og dusjkabinett (2013).

Opprinnelig bad ble oppgradert i 2004, antatt med nytt tettesjikt og fliser. Det anbefales etablering av mekanisk avtrekk og luftspalter i dør.

Vaskerom/bad:

Vaskerommet er utstyrt med utslagsvask, varmtvannsbereder på 200 liter, stoppekran, vannmåler, wc, dusj i badekar og opplegg for vaskemaskin. Det anbefales etablering av tett dusjkabinettløsning, samt mekanisk avtrekk og luftspalter i dør.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt panel malte flater og strie. Fliser på bad og delvis i vaskerom. Pusset mur i kjeller.

Overflatene er hovedsakelig overflatebehandlet fra 2015.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med tregulv. Fliser på bad og vaskerom. Støpt dekke i bod. Baderomsfliser fra 2005.

Orginale tregulv fra byggeår slip og lakkert i 2015.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater, panel, strie og folierte takessplater. Grovpanel i kjelleretasje.

Overflatene er hovedsaklig overflatebehandlet i 2015.

Annet fast inventar:

- Brannslukningsapparat

- Røykvarsler

- Utekran

- Div. belysning og panelovner

- Garderobeskap på 1 soverom

Oppvarming

Oppvarming:

Elektrisk oppvariming via stedvise panelovner samt vedovn i stuen. Varmekabler i bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap med automatsikringer fra 2013 og måler plassert i trapperom i 2. etasje. Forøvrig antatt eldre el-anlegg i boligen. Lademuligheter for EL bil på biloppstillingsplassen. Det gjøres oppmerksom på at innen 01.01.2019 skal samtlige nettkunder i Norge ha byttet til automatisk måleravlesning. Nettleverandøren tar initiativ til utskiftningen og kostnader til ny automatisk strømmåler og monteringen av denne skal inngå i nettleien fram i tid og over en lengre periode.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Det er utført radontest av boligen. Dagens krav er iht. Tek. 10 maks 200 Bq/m³, anbefalt 100 Bq/ m³.

Radonmåling i luft med lukket CR-39 sporfilm utført i henhold til ISO 11665-4: 2012. Målestart 09.12.2016. Måleslutt 07.04.2017 i kjellerstue. Årsmiddel Bq/m3 26.

Parkering

Parkering ved adkomst. Forøvrig vanlig gateparkering etter stedets bestemmelser.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Nesodden kommunes arkiver er svært mangelfulle grunnet en tidligere brann, det er derfor vanlig at eldre boliger mangler denne dokumentasjonen.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom, men denne antas å ikke ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servitutten vil følge eiendommen og kopi av servitutten kan fås av megler.ertar således ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 18.06.2015 og 22.10.2015 er avsatt til boligbebyggelse.

Deler av eiendommen mot øst er beliggende i et regulert område; Plannavn: FV 157 Flaskebekk - Granholt. ID: 20110164. Gjeldene fra: 03.02.2016.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr. 2.709,-/md og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-Tv, felles byggforsikring, drift/forretningsførsel, diverse utvendig vedlikehold.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 22.000,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. ........

Av dette beløpet utgjør kr .......................,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Granholt
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Oksval brygge og badestrand 1 km
Flaskebekk brygge 1.3 km
Hornstranda badeplass 1.3 km
Tangen brygge 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91.2 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.6 km
Bussholdeplass Tangenåsen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.6 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 2.9 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Nesodden videregående skole 2.9 km
Frogn videregående skole 20.9 km

Barnehager

Oksval barnehage (1-5 år) 0.5 km
Kongleveien barnehage (0-6 år) 0.8 km
Solsikken Rudolf Steinerbarnehage (3-7 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 23.4 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.6 km
Postkontor Meny Greverud 29.9 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.4 km
Apotek Nesodden apotek 1.3 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 23.4 km
Dagligvare Meny Tangen 0.4 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 1.3 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 1.5 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,9 %
Andel kvinner 54,1 %
Gj.snittalder menn 36,7 %
Gj.snittalder kvinner 38,3 %
Husholdninger med barn 35,9 %
Husholdninger uten barn 64,1 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 880
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18384 7636
Grunnkrets: Granholt 460 190

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?