Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Velkommen til Tangenveien 117

Usjenert hage

Tangenveien 117

Velkommen til Tangenveien 117!

Utsikt fra kjøkken og soverom i 2. etasje

Romlig entrè

Trappegang

Lys stue med flott gjennomlys

Lys stue med flott gjennomlys

Stue med utgang til usjenert terrasse og hage

Lys delikat stue

Kjøkken med original innredning.

Utgang fra stue til hyggelig terrasse

Soverom 2.etasje

Soverom 2.etasje

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje

Moderne lyst flislagt bad 1.etg

Moderne lyst flislagt bad 1.etg

Vaskebod 1.etg

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Samleplan

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Samleplan

Granholt

Tangenveien 117

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 800 000,-

Granholt: Attraktivt rekkehus med gangavstand til "alt", bl.a. kjøpesenter, skoler, buss, badestrender og til Tangen brygge.

Boligtype:
Rekkehus, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 725,-
AREAL (P-ROM / BRA)
90 / 100 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et veletablert, populært, solrikt og barnevennlig boligområde på Tangen. Kort gangavstand til kjøpesenter med butikker, kafé, lege/tannlege samt Tangenten, Nesoddens kommunehus, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommune- administrasjon. Få minutters gange til bussholdeplass med buss som korresponderer med båt som tar deg til Aker Brygge og Lysaker på en meget behagelig måte.

På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden, Oksval strand og båtmarina, finner du

ca. 15 minutters gange unna. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane

(gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall samt flotte tur/rekreasjonsområder i

Nesoddmarka som byr på turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Treningssenter på Varden, Tangen og Skoklefall. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv. Hellviktangen, er et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til barnehager samt barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta rett fram i rundkjøringen ved Granholt og følg Tangenveien nedover. Eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 800 000,-

Felleskostnader

Kr 2 725,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1961

Soverom

3

Primærrom

90m2

Bruksareal

100m2

Tomt

39188m2

KR-kode

51.195

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tangenveien 117, 1450 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 1025, snr. 43 i Nesodden kommune.

Tomten

Eiet tomt på 39.188,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Disponibel del av sameiets felles eiendom mot sydvest er opparbeidet med terrasseplatting i tre og ellers hage med naturtomt, fjellskråning og noe plen og beplantninger.

Parkering

Det er 24 garasjer i sameiet. Garasjen følger ikke boligen, men garasjeplass tildeles som hovedregel etter ansiennitet/venteliste. Blir en garasje i Tangenveien 101 -119 ledig har seksjonseiere der førsteretten til å inngå leiekontrakt. Alle seksjoner har rett til å leie en garasje.

Garasjerekken er en del av hovedbygget. Hver biloppstillingsplass er på BRA 16 kvm.

Felles asfaltert gårdsplass utenfor garasjerekke med en del parkeringsmuligheter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei til privat oppkjørsel underlagt sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 100 kvm

Totalt primærrom: 90 kvm

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke i soverom.

Primærrom:

2 soverom, bad, gang/trapperom, entré: 39 kvm

Stue, kjøkken, trapperom, soverom: 51 kvm

Sekundærrom:

Bod, vaskebod, kott u/trapp: 10 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.01.2019 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det bemerkes at et rom definert som soverom ikke tilfredsstiller byggeforskriftens anbefaling til rom for varig opphold pga. for liten størrelse (min. 7m² mot ca 6,5m²).

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med støpt betongmur til fjell og antatt fast grunn. Yttervegger er

oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med malt panel, sist utvendig malt i 2014. Etasjeskille i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein, antatt fra ca. 1990. Vinduer med isolerglass fra 1987, samt orginale kjellervinduer med 2-lags glass i vaskebod og bod. Overbygget inngangsparti oppført i tre med halve sidevegger og pulttak tekket med takpapp, samt murtrinn utenfor dør. Felles gangvei ved adkomst over garasjene med støpt dekke og smijernsrekkverk.

TG 3 er gitt til:

- takkonstruksjon med tanke på observert mugg i kaldtloft og målt høyt fuktinnhold i undertaket med nødvendig utbedringsbehov. Det anbefales å rengjøre for mugg og starte en tørkeprosess, samt ytterligere undersøkelser av yttertak, når dette er mulig. Det ser imidlertid ut som om det ikke er skader i tretak-konstruksjonen, men TG 3 er gitt med tanke på nødvendig fjerning av mugg/fukt.

TG 2 er gitt til :

- himlingsoverflater med tanke på noe større slitasje i lite soverom nede.

- innvendig trapp med tanke på manglende fallsikring.

- det nyere badet med tanke på for dårlig fall på gulv, spesielt i dusjen.

- luftbehandling med tanke på manglende kjøkkenventilator.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Populært rekkehus over 2 plan med fjordgløtt og usjenert sydvestvendt solrik hage med gressplen og ca. 21 kvm terrasse. Boligen fremstår med standard hovedsakelig fra byggeåret, men som godt ivaretatt med normal bruksslitasje og vedlikehold, med bl.a. oppusset bad og et soverom, samt nyere ildsted og noe overflater. Oppholdsrom har flott gjennomlys og boligen har en god planløsning.

Kjøkken:

Orginal, malt kjøkkeninnredning fra byggeår med laminat benkeplate med utslagsvask. Overskap, samt tilleggsbenk på motsatt side med laminat benkeplate og barstoler fra senere tid. Malte fliser over benk og lys under overskap. Liten varmtvannsbereder i kjøkkenbenken.

Hvitevarer medfølger ikke.

- Det bemerkes kjøkkenets alder/slitasje og det kan forventes utskiftning.

Bad:

Moderne flislagt bad fra 2015 med baderomsinnredning med servant og overskap med speil og lys. Dusjhjørne med glassdører, gulvstående toalett og bidè.

Vaskebod:

Fordelseskap for vannrør, stoppekran og vannmåler

- Det bemerkes at vaskebod ikke har våtromsstandard og at røropplegg og varmtvannsbereder på ca. 200 liter står i rom uten avrenningsmuligheter.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt strietapet og panel. Nye malte, glatte flater i nytt soverom nede og eldre tapet på lite soverom. Flisene på badet er fra 2015. Malt mur ved pipe og ildsted, og brannmur med teglmur i motstående soverom nede. Grovinnredet med grovpanel og malt mur i bod.

Overflater hovedsakelig fra eldre dato med senere overflatebehandlinger. Eier har tettet hull fra ting som har vært hengt opp på vegg, og det blir delvis malt før salg.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med 2-stavs eikeparkett i 1. etasje og 3-stavs laminatgulv i u.etasjen. Ny laminat i nytt soverom nede og nyere laminatgulv på kjøkken. Flisene på badet er fra 2015. Grovinnredet med originalt støpt dekke i bod.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med folierte takplater oppe, antatt fra 1970/80-tallet og originale takplater nede fra byggeår. Ny glatt himling i nytt soverom nede. Malt flate på bad fra 2015. Malt panel i vaskebod. Grovinnredet med grovpanel i bod.

Overflater hovedsakelig fra eldre dato med senere overflatebehandlinger.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Utelys i inngangsparti

- Kabel-tv og internett antenne på yttervegg

- Diverse belysning

- Manuell markise fra 2000-tallet

- Persienner

- Alarm tilknyttet Sikring-24, med mulighet til overtagelse av abonnement

- Eldre panelovner og utekran

- Garderobeskap på soverom

- Plassbygd originalt skap i vaskebod

- Enkle trehyller i bod

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner samt vedfyring i moderne vedovn plassert i gang nede. Gulvvarme på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap med moderne automatsikringer med jordfeilbryterer, automatisk måler og innholdsfortegnelse er plassert i kott under trapp.

Eldre sikringsskap med innhold fra nyere dato. Nye stigeledninger og sikringsskap etablert i regi av sameiet i 2008 iht. tidl. erfaring.

El-anlegg forøvrig i boligen, foruten badet er hovedsakelig fra eldre dato.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det er svært vanlig at eiendommer fra byggeperioden mangler nevnte dokumentasjon.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 2059, tinglyst 03.06.1959

Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Regulering av areal i forbindelse med

veggrunn/jernbane

Forbud mot generende former for næringsvirksomhet.

Plikt til medlemskap i Velforening/Grendelag

Baderett til strandlinjen til Skoklefald vestskog.

Gjerdeplikt.

Med flere bestemmelser

Bestemmelse om vannrett

Gjelder denne eiendom m.fl.

Dagboknr. 4895, tinglyst 21.06.1976

Rett til oppføring og drift av trafostasjon/kiosk.

Gjelder denne eiendom m.fl.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tangen VII sameie, med sameiebrøk 85/5478.

Sameiet består av 65 boenheter og 24 garasjer.

Forretningsfører er Usbl, tlf. 63 00 10 00.

Dugnad samt må påregnes.

Dyrehold: Det er lov med hund og katt så lenge det ikke er til sjenanse.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 18.06.2015 og 22.10.2015 avsatt til boligområde. En liten del mot nord-øst er regulert for boliger. Plan Rv156 Tangen - Granholt datert 12.09.1979.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligen er ferdig utvasket, og vil ikke bli vasket ytterligere før overtagelse.

Det gjøres særlig oppmerksom på at selgere ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om objektet, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 5.768,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 17,49,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.720,-. I tillegg kommer forbruk kr. 20,51- pr. m3) renovasjon kr. 1.719,- og feiing/tilsyn kr. 586,-.

Fellesutgiftene er kr. 2.725,-/mnd. og inkluderer: Felles byggforsikring, ytre vedlikehold, måking av adkomstvei, kabel-tv fra Get (Tv-tuner/dekoder medfølger ikke), drift/forretningsførsel.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 15.000,-/år.

Boligen er tilknyttet Sikring24 alarmselskap.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.901.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Granholt
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Tangenten/Bibliotek 0.7 km
Oksval brygge og badestrand 0.8 km
Flaskebekk brygge 1.2 km
Hornstranda badeplass 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91.1 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.3 km
Buss Granholt 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.9 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 2.7 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 kl.) 2 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Nesodden videregående skole 2.7 km
Frogn videregående skole 20.9 km

Barnehager

Oksval bhg. - Blomsterveien (1-6 år) 0.7 km
Solsikken Rudolf Steinerbarnehage (3-7 år) 0.8 km
Oksval barnehage (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Nesoddtangen 1.9 km
Postkontor / post i butikk Kiwi Fagerstrand 16.5 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.7 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 1.6 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Meny Tangen 0.7 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 1.6 km
Kiosk Mix Nesoddtangen Brygge 1.1 km
Bensinstasjon Circle K Flaskebekk 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,2 %
Andel kvinner 53,8 %
Gj.snittalder menn 35,6 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 35,9 %
Husholdninger uten barn 64,1 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 880
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Granholt 461 192

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,- .

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr. 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?