Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

fasade

stue

stue

stue

stue

stue

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

stue

gang

soverom

soverom

bad

bad

fasade

fasade

fasade

ute

ute

terrasse

3Dplan

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Nesoddtangen

Tangenveien 176

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

Nesoddtangen: Lys og pen 1/2 part av 2-mannsbolig med nytt kjøkken. Sentralt beliggende på Tangen.

Boligtype:
Tomannsbolig, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 562,-
Fellesgjeld:
Kr 28 544,-
AREAL (P-ROM / BRA)
76 / 96 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendom beliggende i et etablert boområde sentralt på Tangen. Boligen er beliggende nordøstvendt med normale sol- og lysforhold.

Kort vei til offentlig kommunikasjon og buss som korresponderer med båt som tar deg til Aker Brygge og Lysaker på en meget behagelig måte. Kort vei også til skoler, barnehager og Tangen kjøpesenter.

På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange fine badestrender. Nærmeste strand er Oksval strand og båtmarina, barnefamiliens favoritt med gressplener, sandstrand, svaberg og båtmarina, ca 5 min gangavstand. Hellviktangen er et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det jevnlig arrangeres konserter og utstillinger. For sportsfiskere og båtfolket er det gode muligheter i Oslofjorden. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall, samt flotte tur/rekreasjonsområder i Nesoddmarka som byr på turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. Nytt treningssenter på Varden og lite treningssenter på Skoklefall. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv.

Barnehager og skoler

Gangavstand til flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen i ca. 20 minutter. Eiendommen ligger inntil veien på høyre hånd etter avkjørsel mot Oksval brygge.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 28 544,-

Totalpris

Kr 3 978 544,-

Felleskostnader

Kr 2 562,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1953

Soverom

2

Primærrom

76m2

Bruksareal

96m2

Tomt

12842m2

KR-kode

511757

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tangenveien 176, 1456 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 957, i Nesodden kommune.

Andelsnr. 10, Oksval I Borettslag, org.nr. 947807919

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bolig:

Totalt bruttoareal: 107 kvm

Totalt bruksareal: 96 kvm

Totalt primærrom: 76 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, wc-rom, gang/traperom, entré: 44 kvm

2 soverom, bad, gang/trapperom: 32 kvm

Sekundærrom:

Grovvaskerom, hobbyrom, trapperom: 18 kvm

Trapperom: 2 kvm

Krypkjeller med adkomst via utvendig luke i grunnmur.

Kaldtloft med adkomst via innvendig takluke i gang.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.05.2017 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet tomt på 12.842,4 kvm som tilhører borettslaget. Disponibel tomt er opparbeidet med noe plenarealer, gruslagt singlet areal, støttemurer, prydbusker,

epletre og beplantninger. Noe naturtomt med fjell og naturvekster mot nord. Innunder terrassen finnes et vedskjul.

Vei, vann og avløp

Vei: Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Vann/avløp: Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med grunnmur i plass støpt betong til fjell og antatt fast byggegrunn. Yttervegger i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med tømmermannspanel, sist utvendig overflatebehandlet i 2011. Etasjeskille i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Vinduer med 3-lags isolerglass fra 1981 og 2-lags isolerglass fra 1978, 1995 og 2002. Velux takvindu i bad fra 2005.

Ny 15 cm isolasjon i yttervegger i hovedrommene 1. etasje iflg. eier.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Halvpart av vertikaldelt 2-mannsbolig over tre plan. Tomannsboligen ble oppført i 1953 og ble modernisert på 1980-tallet. Nye overflater på vegger, gulv og himling i 1. etg. (foruten gang) i 2015, og nytt kjøkken fra 2015. Wc-rommet i 1.etg ble oppusset i 2013. Det er utgang fra spisestue til sydøstvendt terrasse på ca. 8 kvm, og foran inngangspartier er det et vestvendt uteareal. Boligen fremstår lys og delikat med usjenert terrasse.

Kjøkken:

Ny, profilert kjøkkeninnredning fra Ikea fra 2015 med kompositt benkeplate med 2-kums utslagsvask. Det er fliser over benk og lys under overskap. Ventilator. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, induksjon platetopp og mikroovn.

Følgende hvitevarer medfølger: Integrert oppvaskmaskin, komfyr, induksjon platetopp og mikroovn.

Bad:

Eldre bad med hvit, profilert baderomsinnredning med servant, dusjhjørne med glassvegger og dør.

Det bemerkes at det er feil fall på gulv til sluk og oppkant ved dør er lavere enn oppkant til sluk, som er kun i dusj. Dagens dusjløsning frarådes og ved videre bruk anbefales bruk med tett dusjkabinettløsning med kontrollert avløp til sluk. Badet har oppgraderingsbehov med tanke på alder og totalrenovering anbefales.

Wc-rom:

Wc-rom under trapp med servant og vegghengt wc. Rommet ble oppusset av eier i 2013.

Grovvaskerom:

Grovvaskerom med utslagsvask, vv-bereder på186 liter, gulvsluk og opplegg for vaskemaskin.

Felles kjeller:

Vannmåler og stoppekran.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med fabrikkmalt mdf-panel, malte flater, malt tapet, strie og brystpanel. Våtromsplater på bad og fliser på wc-rom. Det er delvis malt pusset mur i vaskerom og sponplater i et kryploft og murvegger i krypkjeller. i 1. etasje er det nye overflater i 2015/16. Overflater forøvrig fra 1980-tallet og eldre byggeår.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med laminatgulv. Det er våtromsbelegg på bad og fliser på wc-rom og under ildsted. Korkbelegg på hobbyrom i kjelleretasjen og støpt dekke i vaskerom. Fjell og grus i krypkjeller. Det er nye overflater i 2015 i 1. etasje. Overflater forøvrig fra antatt 1980-tallet og eldre byggeår.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med fabrikkmalt mdf-panel, malt panel og takplater. Det er sponplater i et kryploft og grovpanel i krypkjeller. Nye overflater i 2015 i 1. etasje. Overflater forøvrig fra antatt 1980-tallet og eldre byggeår.

Annet fast inventar:

- Brannslukningsapparat

- Røykvarsler

. Brannstige på nordre gavlvegg

- Kabel-TV fra Get

- Utelys

- Utestikk

- Plassbygd originalt skap på soverom.

- Nyere integrert bokhylle i gang.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise, nyere panelovner og vedfyring i vedovn med glassvindu i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap er automatsikringer, strømmåler og overspenningsvern er plassert i trappegang. Innmaten i sikringsskapet er fra 2015.

Det gjøres oppmerksom på at innen 01.01.2019 skal samtlige nettkunder i Norge ha byttet til automatisk måleravlesning. Nettleverandøren tar initiativ til

utskiftningen og kostnader til ny automatisk strømmåler og monteringen av denne skal inngå i nettleien fram i tid og over en lengre periode.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Parkering på gress og gruslagt areal nede ved Oksvalveien etter en litt bratt bakke med naturvei. Parkeringen har plass til flere biler og er beliggende på andelens disponible areal av borettslagets tomt. Natursti opp til huset fra bilparkeringen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.02.1959. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på Borettslagets eiendom. Det antas at dette ikke har betyding for denne andel.

Servitutter i grunn:

31.10.1949 4532 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD

Bestemmelse om bebyggelse

Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.

Bestemmelse om generende virksomhet

Bestemmelse om gjerde

Med flere bestemmelser

Bestemmelse om vannrett

09.02.1952 547 BESTEMMELSE OM VEG

Vegvesenets betingelser vedtatt

GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

11.11.1953 5661 BESTEMMELSE OM VEG

GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er beliggende i uregulert område avsatt til boligbebyggelse i kommuneplan datert 18.06.2015 og 22.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr. 2.562,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles byggforsikring, kabel-tv, drift/forretningsførsel, betjening andel fellesgjeld (renter/avdrag).

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 1.881,-

Renter IN: kr. 64,-

Avdrag IN: kr. 344,-

Tillegg: kr. 273,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 16.000,-/år.

Velavgift kr. 300,/år (frivillig)

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.979.603,-.

Av dette beløpet utgjør kr. 28.544,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Tangenlaget
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Oksval brygge og badestrand 0.9 km
Tangenten/Bibliotek 1 km
Skoklefall kapell 1.1 km
Ursvik brygge 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 90.3 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 27.7 km
Bussholdeplass Oksval 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 1.2 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 2.1 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 3.4 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 kl.) 1.4 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Nesodden videregående skole 2.1 km
Frogn videregående skole 20.1 km

Barnehager

Solsikken Rudolf Steinerbarnehage (3-7 år) 0.5 km
Startgropa barnehage (1-3 år) 0.6 km
Oksval barnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 1 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 22.5 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.3 km
Postkontor Meny Greverud 29 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 1 km
Apotek Nesodden apotek 1.9 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 22.5 km
Dagligvare Meny Tangen 1 km
Dagligvare Coop Extra Nesoddtangen 1.3 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 1.7 km
Bensin Circle K Flaskebekk 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,1 %
Andel kvinner 52,9 %
Gj.snittalder menn 40,2 %
Gj.snittalder kvinner 42 %
Husholdninger med barn 36,1 %
Husholdninger uten barn 63,9 %
Gj.snitt byggeår 1962
Gj.snitt tomtestørrelse 1257
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18384 7636
Grunnkrets: Tangenlaget 712 294

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?