Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Velkommen til flotteste Gjerdrum! Flott nyoppført (2016) ende rekkehus med en god intern beliggenhet på populære Bekkeberget.

Boligen har fine uteområder, carport rett utenfor inngangsdøren og oppstillingsplass til bil på egen tomt.

Her er det 2 solrike terrasser, hage og nye pene overflater på alt det byggetekninske. Boligen er beiset i mørk tone som gjør at den passer utmerket inn i terrenget.

Stort inngangsparti med god plass til oppheng av sko og klær. Herfra er det tilknyttning til vaskerom/ bad noe som er ideelt for småbarnsfamilier.

Vaskerom/ Bad. Romslig bad med vegghengt toalett, smaksfull innredning, dusjsone og opplegg til vaskemaskin.

I stuen er det store vinduer som er gjennomgående og gir meget godt av naturlig lys. Marerialene er av parkett, malte slette fronter på vegg og 3 lags store vinduer.

Dette er en flott og arealeffektiv planløsning hvor man får en full utnyttelse av stuedelen med god plass til egen sofagruppe og plass til langt spisebord.

Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Utgang fra stuen til solrik terrasse og hage.

Innbydene kjøkken med plass til spisebord. Stort vindu gir og her mye gjennomgående lys. Hvit glatt kjøkkeninnredning fra Ikea.

 

 

 

I boligens andre etasje er det en romslig og lys gang/trapperom hvor man så har tilgang til 3 soverom, bod på 4 kvm og et stort og flott familiebad.

Hovedsoverommet er malt i innbydende farger og er av en god størrelse og har eget walk-in garderobe med en smart innredning.

 

Flott og stilfull innredning.

Soverom 2

Soverom 3

 

Badet i 2.etasje er meget romslig og passer perfekt til et familiebad.

Plantegning 1. Etasje

Plantegning 2. Etasje

Veståsen barneskole ligger i kort gangavstand. Barnehagen ligger også i kort gangavstand fra eiendommen.

Nærmiljø. Boligen har Marka i direkte nærhet!

Lysdammen er en populær badeplass og ligger i gangavstand fra boligen. Marka her har flotte turmuligheter og skiløyper/ Alpinanlegg!

Gjerdrum er kommunen for de aktive! Det et rikt utvalg av ulike sporty tilbud og ikke minst med den direkte tilgangen til skog og mark gjør at dette er et flott sted å boltre seg.

Gjerdrum Bekkeberget- Enderekkehus ferdigstilt i 2016| Gjennomgående god standard|Smarthus|Carport

Teietunet 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 690 000,-

Gjerdrum Bekkeberget- Enderekkehus ferdigstilt i 2016| Gjennomgående god standard|Smarthus|Carport: Gjerdrum Bekkeberget- Enderekkehus ferdigstilt i 2016| Gjennomgående god standard|Smarthus|Carport

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
103 / 110 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til flotteste Gjerdrum! Dette er stedet for de som ønsker å komme nærmere marka og natur, samtidig som man har kjappe 30 minutter med bil inn til Oslo og kun 25 minutter til OSL Gardemoen.

Gjerdrum er en populær kommune i vekst som tilbyr alt av ulike servicetilbud. Ask sentrum ligger kun noen få minutter fra boligen hvor det er butikker, vinmonopol, apotek, bank, post, treningssenter, forretninger og andre tjenestetilbud. Romeriksåsen ligger i direkte nærhet til eiendommen og her er det rikelig med turmuligheter, badevann og mange flotte naturopplevelser. I tillegg har Gjerdrum en annerkjent golfbane som er en fullverdig 9 hulls bane som anses som en av Norges flotteste baner.

For mer informasjon om kommunen: www.gjerdrum.kommune.no.

Eiendommen er beliggende på populære Bekkeberget som er et veletablert og meget barnevennlig område. Her er det barnehage på feltet og kort avstand til barneskole. Offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet med god forbindelse til Lillestrøm og Oslo. Nærmeste togstasjon er på Kløfta som ligger ca.10 minutter med bil fra boligen hvor det går hyppige avganger og er godt med pendlerparkering.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Bekkeberget Barnehage (0-6 år) 0.2 km

Alveskogen barnehage (0-6 år) 1.3 km

Ekornstua familiebarnehage 1.5 km

Skoler:

1-7 kl. Veståsen skole 0.8 km

8-10 kl. Gjerdrum ungd.skole 3.7 km

Jessheim videregående skole 18.4 km

Lillestrøm videregående skole 17.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 690 000,-

Felleskostnader

Kr 1 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2016

Soverom

3

Primærrom

103m2

Bruksareal

110m2

Tomt

215m2

KR-kode

5917161

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Teietunet 12, 2022 Gjerdrum

Gnr. 54, bnr.364 i Gjerdrum kommune.

Andel i realsameie:

Denne matrikkelenenheten har ideell andel 1/40 av Gnr. 54, bnr. 349 som er sameiets fellesareal kalt "Utomhuseiendommen".

Tomten

Eiet tomt på 215 kvm. Pen hjørnetomt med beplantnig rundt eiendommen. Solrik terrasse med nedsats til gressplen både på fremsiden og baksiden av boligen.

Parkering

På egen tomt er det på fremsiden av boligen parkering i carport på ca. 15 kvm og gårdsplass med biloppstillingsplass. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk Gimilvann.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 122 kvm

Totalt bruksareal: 110 kvm

Totalt primærrom: 103 kvm

Primærrom:

1. Etg: Entré, stue, kjøkken, bad/vaskerom: 54 kvm

2. Etg: Gang m/trappe , 3 soverom, walk-in garderobe, bad: 49 kvm

Sekundærrom:

1.Etg: Bod: 2 kvm

2.Etg: Bod: 5 kvm

I tillegg har boligen 2 uteboder på henholdsvis 2 og 6 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.12.2017 utført av Jo Henrik Stigen.

Standard

Flott nyoppført (2016) ende rekkehus med en god intern beliggenhet på populære Bekkeberget. Boligen har fine uteområder, carport rett utenfor inngangsdøren og oppstillingsplass til bil på egen tomt. Her er det 2 solrike terrasser, hage og nye pene overflater på alt det byggetekninske. Boligen er beiset i mørk tone som gjør at den passer utmerket inn i terrenget.

Entre/gang

Stort inngangsparti med god plass til oppheng av sko og klær. Herfra er det tilknyttning til vaskerom/ bad noe som er ideelt for småbarnsfamilier.

Stue/Kjøkken

Delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette er en flott og arealeffektiv planløsning hvor man får en full utnyttelse av stuedelen med god plass til egen sofagruppe og plass til langt spisebord. I stuen er det vinduer fra gulv til tak som er gjennomgående og gir meget godt av naturlig lys. Marerialene er av parkett, malte slette fronter på vegg og 3 lags store vinduer får man her et inntrykk av en god funkisstil.

Innbydene kjøkken med plass til spisebord. Stort vindu gir og her mye gjennomgående lys. Hvit glatt kjøkkeninnredning fra Ikea med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Delikate fliser mellom over og underskap. Det er tilkoblet en integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr med nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass.

Soverom

Boligen har 3 soverom i andre etasje. Hovedsoverommet er av en god størrelse og har eget walk-in garderobe med en smart innredning.

Bad/ Vaskerom

I 1. etasje er det et pent bad med opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil og lys og stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og det er tilkoblet et vegghengttoalett. Badet i 2.etasje er meget romslig og passer perfekt til et familiebad. Innredningen består av et underskap/overskap, servant, speil med lys og stikk og en dusjsone

med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et vannklosett.

På begge våtrommene er det lyse fliser på vegg og stilig mørkt våtromsbelegg på gulv med varme.

Det følger 2 utvendige boder på 2 og 6 kvm.

Oppvarming

Elektisk oppvarming og gulvvarme på badene. I tillegg er det en peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.11.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr. 318152, tinglyst 11.04.2016, type heftelse:

Eiendommen plikter å være medlem i og betale kontingent til Teietunet Huseierforening og Sameiet Teietunet Felles.

Stat, kommune, e-verk, teleselskap, antenneselskaper, sameiet, borettslag, vel/huseierforrening osv. har rett til å ha liggende ledninger, stolper, fordelingsskap, kummer og rør av enhver art, samt rett til adkomst. Beboere har rett til adkomst for nødvendig vedlikehold av egen bolig.

Det er tinglyst følgende servitutt på Gnr. 54, bnr. 349 som er sameiets fellesareal kalt "Utomhuseiendommen". Dagboknr. 473288, tinglyst 30.05.2016, type heftelse:

Bestemmelse om parkering og adkomstrett. Gnr. 54, bnr. 358, leilighetene i Teietunet, har vederlagsfri bruks og adkomstrett til 20 parkeringsplasser på sameiets fellesareal. Bruksrettshaver har drifts- og vedlikeholdsansvaret for parkeringsplassene.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er tilknyttet Teietunet Utomhussameie med eierandel 1/40.

Sameiet består av 20 leiligheter og 20 rekkehus. Formålet med Sameiet er å organisere bruk, drift og vedlikehold av Utomhuseiendommen på boligområdet Teietunet, til beste for Sameierne.

Ordinært sameiermøte avholdes hvert år i juni.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 27 67 01

Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

-Bygningsmassen må males i løpet av 2018. De vil hente inn anbud på dette mot slutten av året, men håper på å kunne bruke oppsparte midler til dette.

Iht. sameiets vedtekter må det ved ethvert salg sendes skriftlig melding til styret eller sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Teietunet med tilhørende reguleringsbestemmelser detaljregulering for Teietunet vedtatt 05.03.2014, revidert 12.11.2014.

Det er varslet om nytt reguleringsplanarbeid for gnr. 54, bnr. 31 (nabotomten). Det planlegges konsentrert småhusbebyggelse i stedet for frittliggende eneboliger.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.376,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet privat vannverk ved Gimilvann. Det er vannmåler på eiendommen og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbrurk. I tillegg er det en fast avgift på 2.000,- per år. Avregning foretas en gang pr. år.

Fellesutgiftene er kr 1.000,- pr. mnd. og inkluderer: Drift og vedlikehold i Teietunet Utomhussameie, regnskapsførsel, styrehonorar, gressklipping/snørydding fellesarealer, strøm utebelysning fellesarealer og grunnpakke kabel-TV og internett. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.900 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital ( Telenor ) som leverandør av kabel-tv og internett hvor grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forettningsfører kr. 5.000,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.788.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Gjerdrum
Grunnkrets Bekkeberget
Kirkesogn Gjerdrum

Steder i nærheten

Ask næringspark 4.3 km
Hellen bru 5.2 km
Asktunet 4.4 km
Sveinsrud bru 6.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 22.5 km
Jernbanestasjon Kløfta stasjon 11 km
Bussholdeplass Bekkeberget 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Veståsen skole aktivitetsanlegg 0.9 km
Idrettsanlegg Kniplia Skisenter, Gjerdrum 2.8 km
Treningssenter Gjerdrum Fysioterapi og Trening 3.9 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 4.2 km

Steder av interesse

Skoler

Veståsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Gjerdrum ungdomsskole (8-10 kl.) 3.8 km
Jessheim videregående skole 18.5 km
Nannestad videregående skole 20.4 km

Barnehager

Bekkeberget Barnehage (0-6 år) 0.3 km
Alveskogen barnehage (0-6 år) 1.4 km
Ekornstua familiebarnehage 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 11 km
Kjøpesenter Skedsmosenteret 13.3 km
Postkontor Coop Extra Gjerdrum 4 km
Postkontor Coop Extra Eltonåsen 8.8 km
Apotek Boots apotek Gjerdrum 4.4 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 12.3 km
Vinmonopol Gjerdrum Vinmonopol 4.2 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 11 km
Dagligvare Coop Extra Gjerdrum 4 km
Dagligvare Rema 1000 Gjerdrum 4.3 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 11 km
Kiosk/video Narvesen Trondheimsveien 11 km
Bensin Shell Ask 4 km
Bensin Shell Express Eltonåsen 8.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,9 %
Andel kvinner 49,1 %
Gj.snittalder menn 33,3 år
Gj.snittalder kvinner 33,6 år
Husholdninger med barn 56,9 %
Husholdninger uten barn 43,1 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 1001
Område Personer Husholdninger
Kommune: Gjerdrum 6336 2536
Grunnkrets: Bekkeberget 1281 460

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?