Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 840 000,- for kr 2 840 000,-

Tennisveien 10 A - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Lyst og pent kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Her er det god plass til spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjellerstue

Kjellerstue

Flott flislagt bad fra 2013

Bad i 2. etasje

Toalett i kjeller

Praktisk vaskerom i kjelleren

Hovedsoverom

 

Soverom nummer to

Soverom nummer tre

Flott eiet endetomt på 324 kvm

 

Mot vest er det fine og solrike utearealer

Parkering i garasje i rekke (garasjen var ny i årsskiftet 2015/2016)

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning kjeller

Bugården

Tennisveien 10 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 770 000,-

Bugården: Flott enderekkehus med stor hage i barnevennlig område - Nyere bad - Garasje

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 770 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 161 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i Bugården, ikke langt fra den velkjente Bugårdsparken. Dette området er meget populært for barnefamilier, mye på grunn av alle fasilitetene som finnes i nærområdet. Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole ligger alle i gangavstand slik at hente-og bringetjeneste for foreldrene blir minimal! I fritiden kan praktfulle Bugårdsparken, som ligger en kort spasertur fra eiendommen, benyttes og her finnes blant annet svømmehall, fotballbaner, tennishall, skøytebane og ikke minst andedammen med opplyst turvei. For de som vil se fotball ligger Sandefjord fotball sin stadion, Komplett arena, rett i nærheten og vil huse mange spennende kamper! Anlegget inneholder også treningssenter, blomsterforretning, apotek og MENY dagligvareforretning. I det daglige liv er det verdt å nevne at det er kort vei til ukens innkjøp hos Coop eller Rema 1000/Meny Arena på Pindsle. Her er det også mange butikker med alt til hus og hjem med lange åpningstider. Dette er eiendommen for deg som ønsker å bo med nærhet til det meste! Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Krokemoa barneskole og Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i umiddelbar nærhet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du opp Sandefjordsveien, Peder Bogensgate og videre opp Krokemoveien. Ta til høyre inn Hekkeløpveien. Etter cirka 150 meter ta Tennisveien inn til venstre. Boligen ligger på høyre side etter få meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 770 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1969

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

161m2

Tomt

324m2

KR-kode

2217295

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tennisveien 10 A, 3244 Sandefjord

Gnr. 149, bnr. 212 samt 1/6 av gnr. 149, bnr. 141 (realsameie) i Sandefjord kommune.

Tomten

Flott eiet endetomt på 324 kvm. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, diverse prydebusker og trær. Mot vest er det fine og solrike utearealer hvor det er bygget stor uteplass og diverse blomsterkasser. På terrassen er det også bygget praktisk lagringsskjul. Perfekt for oppbevaring på vinterstid. Tomten er også gjerdet inn og godt skjermet, så her har de alle minste en god og trygg plass for lek og moro.

Parkering

Garasje i rekke (garasjen var ny i årsskiftet 2015/2016).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 173 kvm

Totalt bruksareal: 161 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Bruksareal:

Boligen 142 kvm

Garasje 19 kvm

Primærrom:

Kjeller: 32 kvm: Gang, vaskerom, toalettrom og oppholdsrom.

1. etasje 51 kvm: Vindfang, gang, kjøkken og stue.

2. etasje 44 kvm: Trappegang, gang, tre soverom og bad.

Sekundærrom:

Kjeller: 12 kvm: To boder.

2. etasje 2 kvm: Bod.

Garasje i rekke: 19 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.01.2018 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur og tre på grunnmur av betong/betongsteinsblokker. Tak er tekket med betongstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Rekkehuset er fra 1969 og flere bygningsdeler er i forholdsvis god stand. Bad i 2. etasje ble pusset opp for cirka 5 år siden av firma. Vaskerom er oppjustert og arbeider er gjort som egeninnsats. Kjøkken er skiftet i 2010/2011 og fremstår i naturlig god stand. Videre opplyser takstmann at innredning av kjeller vurderes som en risikokonstruksjon grunnet mulig fukt i betong og mur. Det opplyses også om at rom i kjeller ikke tilfredsstiller kravene til tekniske byggeregler med hensyn til takhøyde og rømingsvei/tilfredsstillende belysning (vindusstørrelse). Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pent og innholdsrikt enderekkehus med god planløsning. Veggoverflater er malt i lyse og moderne farger. Gulv har blant annet parkett, laminat og flis. Fra stuen er det utgang til stor og solrik terrasse.

Lyst og pent kjøkken med benkeplate i laminat. Flis mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med lagringsplass. Her er det også plass til et spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Flislagt bad i 2. etasje fra 2013 med varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert dusjnisje, moderne baderomsinnredning med servant og skap, vegghengt toalett. I kjeller finnes det eget praktisk toalettrom og vaskerom. Det er opplegg for dusj i kjeller.

Oppvarming

Peisovn i stuen, varmekabler på bad, vaskerom og toalett i kjeller. Varmepumpe i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. Sandefjord kommune opplyser følgende: I 2. etasje er skorstein er kledd inn på to sider. Brennbart inntil etasjeskillet i 2. etasje. Det er montert kjøkkenskap på pipa i 1. etasje. Kjøper overtar ansvaret for dette. Ved tilsyn hadde også feieren følgende kommenterte: Brennbart for nært og inntil sotluken. Ildsteder må renses. Selger opplyser at han skal utbedre de to sistnevnte punktene.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 16.10.1970.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Gelender på trapp i utvendig kjellernedgang og trappehus fra kjeller til 2. etasje. Lys i utvendig kjellernedgang. Isolering av vegg mellom kaldt uterom og entré. Justering av innvendige skapdører. Lydisolering av avtrekkskanaler. Utelys må monteres. Grovplanering. I tillegg noen mindre arbeidet og diverse overflate arbeider. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at rom i kjeller er innredet som kjellerstue og planløsningen er noe endret. Vegg mellom bad og wc i 2. etasje er fjernet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 6878, tinglyst 30.12.1969, erklæring/avtale: Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 6878, tinglyst 30.12.1969, erklæring/avtale: Kommunen skal ha rett til å ha egen eller andre offentlige ledninger og kabler over tomten uten vederlag, og rett til å vedlikeholde disse. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Nygårdsområdet syd for Nygårdsveien datert 17.04.1969 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Garderobeskap på barnesoverom og huskestativ medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.942,24 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kwh. 21.360 pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.458,-

Felles sparing til husrekka er kr 250,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 469,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.388,- pr. år.

Det opplyses også at nye eier må betale inn kr. 3.000,- til felles sparekonto for husrekka ved overtagelse. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.840.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 20.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?