Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 650 000,- for kr 2 650 000,-

Fasade

Terrasse

Fasade

Kjøkke

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Kjøkken

Stue

Hall

Hall

Kjellerstue

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Bad

Soverom

Bugården

Tennisveien 11 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Bugården: Innholdsrikt rekkehus i barnevennlig område - Nyere kjøkken og 3 soverom - Garasje i rekke

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 400,-
Fellesgjeld:
Kr 176 184,-
AREAL (P-ROM / BRA)
142 / 150 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i Bugården, ikke langt fra den velkjente Bugårdsparken. Dette området er alltid meget populært hos barnefamilier, mye på grunn av alle fasilitetene som finnes i nærområdet. Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole ligger alle i gangavstand slik at hente og bringetjeneste for foreldrene blir minimal!

I fritiden kan praktfulle Bugårdsparken, som ligger en kort spasertur fra eiendommen, benyttes og her finnes blant annet svømmehall, fotballbaner, tennishall, skøytebane og ikke minst andedammen med opplyst turvei. For de som vil se fotball ligger Sandefjord fotball sin stadion, Komplett arena, rett i nærheten og vil huse mange spennende kamper! Anlegget inneholder også treningssenter, blomsterforretning, apotek og MENY dagligvareforretning. I det daglige liv er det verdt å nevne at det er kort vei til ukens innkjøp hos Coop eller Rema 1000/Meny Arena på Pindsle. Her er det også mange butikker med alt for hus og hjem med lange åpningstider. Dette er eiendommen for deg som ønsker å bo med nærhet til det meste!

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Krokemoa barneskole og Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du opp Sandefjordsveien, Peder Bogensgate og videre opp Krokemoveien. Ta til høyre inn Ringveien. Etter cirka 130 meter ta Sprintveien inn til høyre. Tennisveien ligger som første vei til høyre. Boligen ligger på høyre side etter 150 meter.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 176 184,-

Totalpris

Kr 2 826 184,-

Felleskostnader

Kr 3 400,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1971

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

142m2

Bruksareal

150m2

Tomt

4647m2

KR-kode

2217288

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tennisveien 11 c, 3244 Sandefjord

Gnr. 149, bnr. 158 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 3 i Steinmo Borettslag, org.nr. 952 923 978

Tomten

Felles eiet tomt på 4.647 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og diverse busker og trær. Gruslagte adkomstveier og parkeringsplasser. Dette rekkehuset har en stor og solrik uteplass mot syd og disponerer naturlig en del av borettslagets fellestomt. Ved inngangspartiet er det opparbeidet egen uteplass.

Parkering

Parkering ved boligen og egen garasje i rekke.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 164 kvm

Totalt bruksareal: 150 kvm

Totalt primærrom: 142 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 150 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

Kjeller: 40 kvm: Trappegang, vaskerom og kjellerstue.

1. etasje 52 kvm: Vindfang, gang, stue og kjøkken.

2. etasje 50 kvm: Trappegang, bad og 3 soverom.

Sekundærrom:

Rekkehus:

Kjeller: 8 kvm: Boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.11.2017 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på mur. Tak er tekket med takstein. Rekkehuset er oppført over to plan med full kjeller.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pent og innholdsrikt rekkehus med god planløsning. Veggoverflater er i 1.etg. lyse moderne panelplater, mens 2.etg. har malt tapet. Gulv har blant annet parkett, laminat og flis. Fra stuen er det utgang til stor og solrik terrasse.

Stort lekkert kjøkken med mye skap og benkplass. Flis mellom overskap og benkeplate. Integrerte hvitevarer medfølger (platetopp, komfyr og oppvaskmaskin). Kjøkkenet er godt utnyttet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Flislagt bad i 2. etasje med varmekabler i gulv. Av utsyr er det montert dusjnisje, wc, baderomsinnredning med servant og speilskap. I kjeller finnes det kjellerstue og vaskerom.

Se forøvrig boligsalgsrapport.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. Varmekabler på bad i 2. etasje. Ellers elektrisk oppvarming.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.04.1972. Det foreligger også ferdigattest for garasjer datert 13.05.2003. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innredning av rom i boligens kjeller. Dette er utført etter at ferdigattest ble gitt. Det er ukjent om dette er godkjent eller søkt om. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser. På borettslagets grunn er det tinglyst følgende pengeheftelse: Dagboknr 2192, tinglyst 11.05.1971: Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk. Denne heftelsen er tinglyst to ganger (siste med dagboknr. 2941, tinglyst 18.06.1971).

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for Sandefjord kommune til å ha egen eller andre offentlige ledninger og kabler over tomten uten vederlag, og vedlikehold av disse. Rett for S.E.V til å legge høyspent jordkabel over borettslagets tomt, samt rett til å vedlikeholde denne. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Steinmo Borettslag.

Borettslaget består av 12 leiligheter.

Forretningsfører er, USBL Sandefjord tlf. 22 98 38 00.

Dugnad må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år: Vinduer dører er skifte i 1994 (ytterdør 1990 og balkongdør i 2014). Det er lagt ny taktekking inkludert nye takrenner i 2008. Yttervegger er etterisolert, og det er ny kledning i perioden 2001-2008.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Nygårdsområdet syd for Nygårdsveien datert 17.04.1969 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.400,- pr. mnd. og inkluderer: Betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring av bygningene, grunnpakke tv, utvendig vedlikehold, brøyting, strøm på fellesarealer, honorarer til styret og forretningsfører. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Driftskostnader kr 2.501,-

Finanskostnader kr 335,-

Avdrag kr 564,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.827.243,- Av dette beløpet utgjør kr 176.184,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Fotopakke: kr 4.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?