Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Tennisveien 13 f - Presentert av Krogsveen AS

Uteplass ved inngangspartiet

Velkommen inn!

Lyst og lekkert kjøkken med heltre benkeplate

Kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Stue

Lys og koselig stue

Stue

Praktisk kjellerstue

Hovedsoverom

Soverom nummer 2 av 3

Soverom

Flislagt bad i 2. etasje med varmekabler i gulv

Bad

Pratisk toalettrom i kjeller

Fra hovedsoverom er det utgang til balkong

Stor og solrik terrasse mot syd

Terrasse

Borettslagets tomt er pent opparbeidet med stor gressplen

Gode parkeringsmuligheter

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning kjeller

Bugården

Tennisveien 13 f

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 550 000,-

Bugården: Innholdsrikt enderekkehus i barnevennlig område - Nyere kjøkken og 3 soverom - Garasje i rekke

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 400,-
Fellesgjeld:
Kr 176 184,-
AREAL (P-ROM / BRA)
147 / 150 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i Bugården, ikke langt fra den velkjente Bugårdsparken. Dette området er alltid meget populært hos barnefamilier, mye på grunn av alle fasilitetene som finnes i nærområdet. Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole ligger alle i gangavstand slik at hente og bringetjeneste for foreldrene blir minimal! I fritiden kan praktfulle Bugårdsparken, som ligger en kort spasertur fra eiendommen, benyttes og her finnes blant annet svømmehall, fotballbaner, tennishall, skøytebane og ikke minst andedammen med opplyst turvei. For de som vil se fotball ligger Sandefjord fotball sin stadion, Komplett arena, rett i nærheten og vil huse mange spennende kamper! Anlegget inneholder også treningssenter, blomsterforretning, apotek og MENY dagligvareforretning. I det daglige liv er det verdt å nevne at det er kort vei til ukens innkjøp hos Coop eller Rema 1000/Meny Arena på Pindsle. Her er det også mange butikker med alt for hus og hjem med lange åpningstider. Dette er eiendommen for deg som ønsker å bo med nærhet til det meste! Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Krokemoa barneskole og Bugården ungdomsskole. Flere barnehager i umiddelbar nærhet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du opp Sandefjordsveien, Peder Bogensgate og videre opp Krokemoveien. Ta til høyre inn Ringveien. Etter cirka 130 meter ta Sprintveien inn til høyre. Tennisveien ligger som første vei til høyre. Boligen ligger på høyre side etter 150 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 176 184,-

Totalpris

Kr 2 726 184,-

Felleskostnader

Kr 3 400,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1971

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

147m2

Bruksareal

150m2

Tomt

4647m2

KR-kode

2217244

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tennisveien 13 f, 3244 Sandefjord

Gnr. 149, bnr. 158 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 12 i Steinmo Borettslag, org.nr. 952 923 978

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 164 kvm

Totalt bruksareal: 150 kvm

Totalt primærrom: 147 kvm

Kjeller: 45 kvm: Trappegang, vaskerom, toalettrom, kjellerstue og innredet kontor.

1. etasje 52 kvm: Vindfang, gang, kjøkken og stue.

2. etasje 50 kvm: Trappegang, bad, toalettrom og tre soverom.

Sekundærrom:

Kjeller: 2 kvm: Lagringsplass ved kjellernedgang.

1. etasje 1 kvm: Bod ved inngangsparti.

Rekkehuset har også egen garasje i rekke på 18 kvm.

Takstmann presiserer at kjelleren ikke tilfredsstiller dagens krav til rom for varig opphold grunnet lav høyde, lite lys og manglende rømningsvei. Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.09.2017 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Felles eiet tomt på 4.647 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og diverse busker og trær. Gruslagte adkomstveier og parkeringsplasser. Dette rekkehuset har en stor og solrik uteplass mot syd og disponerer naturlig en del av borettslagets fellestomt. Her er det også satt opp en liten lekestue etter godkjenning fra borettslagets styre. Ved inngangspartiet er opparbeidet egen uteplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på mur. Tak er tekket med takstein. Rekkehuset er oppført over to plan med full kjeller.

Takstmann kommenterer at kjøkken er fra 2011. Flislagt bad i 2. etasje er fra 2009. Toalett rom i kjeller er fra 2014. Garasjeplass i rekke fra 2003. Garasjen har 16 amp kurs for lading av el-bil.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Flisene på gulv på toalett rom i 2. etasje løsner flere steder. Bad i 2. etasje har sprekk i en flis i dusjsonen. Badet har noe ufagmessig flislegging og det er litt lite fall på gulv. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pent og innholdsrikt enderekkehus med god planløsning. Veggoverflater er malt i lyse og moderne farger. Gulv har blant annet parkett, laminat og flis. Fra stuen er det utgang til stor og solrik terrasse.

Lyst og lekkert kjøkken med heltre benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Integrerte hvitevarer medfølger (platetopp, komfyr, dobbelt kjøleskap og oppvaskmaskin). Kjøkkenet er godt utnyttet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Flislagt bad i 2. etasje med varmekabler i gulv. Av utsyr er det montert dusjnisje, høyglans baderomsinnredning med servant og speilskap. Toalett i eget rom. I kjeller finnes det eget praktisk toalettrom og vaskerom.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen. Varmekabler på bad i 2. etasje, wc i kjeller og i kjellerstuen. Ellers elektrisk oppvarming. Sandefjord kommune opplyser at de ikke oppnådde kontakt med huseier ved tilsyn av pipe og ildsted. Eventuelle pålegg og mangler er derfor ukjente. Kjøper overtar ansvaret for eventuelle pålegg/mangler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Parkering ved boligen og egen garasje i rekke.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.04.1972. Det foreligger også ferdigattest for garasjer datert 13.05.2003. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innredning av rom i boligens kjeller. Dette er utført etter at ferdigattest ble gitt. Det er ukjent om dette er godkjent eller søkt om. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser. På borettslagets grunn er det tinglyst følgende pengeheftelse: Dagboknr 2192, tinglyst 11.05.1971: Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk. Denne heftelsen er tinglyst to ganger (siste med dagboknr. 2941, tinglyst 18.06.1971).

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet rett for Sandefjord kommune til å ha egen eller andre offentlige ledninger og kabler over tomten uten vederlag, og vedlikehold av disse. Rett for S.E.V til å legge høyspent jordkabel over borettslagets tomt, samt rett til å vedlikeholde denne. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Nygårdsområdet syd for Nygårdsveien datert 17.04.1969 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Skap på kontoret i kjelleren og tv seksjon i kjellerstuen samt taklamper på soverom i 2. etasje medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.400,- pr. mnd. og inkluderer: Betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring av bygningene, grunnpakke tv, utvendig vedlikehold, brøyting, strøm på fellesarealer, honorarer til styret og forretningsfører. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Driftskostnader kr 2.501,-

Finanskostnader kr 335,-

Avdrag kr 564,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 24.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.727.543,- Av dette beløpet utgjør kr 176.184,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?