Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 550 000,- for kr 6 550 000,-

Toppåsveien 22 a

Stor solrik terrasse

Stor solrik terrasse

Stor solrik terrasse

Stor solrik terrasse mot syd

Stor solrik terrasse mot syd

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen med peisovn

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Entre med garderobeplass og separat toalett bad

Separat toalettbad

Soverom

Soverom med mye garderobeplass

Soverom

Soverom

Soverom

Bad i 2 etasje

Bad i 2 etasje

Innredet rom i kjeller

Kjelleretasjen

Kjelleretasjen med lagringsrom under trapp

Vaskerom/bad i kjeller

Kjellerstue

Egen inngang til kjelleretasjen

Fasade mot inngangsparti

Gårdsplass med garasje. God lagringsplass i garasjen med hems

Epletre i hagen

Vestvendt hage, pent opparbeidet med granitt mur, gressplen og prydbusker

Vestvendt hage

Vestvendt hage

Hagen

Epletre i hagen

Epletre i hagen

Planskisse 1 etasje

Planskisse 2 etasje

Planskisse kjeller

Toppåsen - Pen vertikaldelt tomannsbolig fra 2010 med solrik terrasse og hage beliggende i blindvei. Garasje

Toppåsveien 22 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 600 000,-

Toppåsen - Pen vertikaldelt tomannsbolig fra 2010 med solrik terrasse og hage beliggende i blindvei. Garasje: Toppåsen - Pen vertikaldelt tomannsbolig fra 2010 med solrik terrasse og hage beliggende i blindvei. Garasje

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
145 / 151 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og meget barnevennlig område på Toppåsen. Denne delen av Toppåsveien er blindvei og like ved eiendommen ligger Toppåsen skole. Stille og rolig boligmiljø, bestående av småhus og villa bebyggelse. Huset ligger mot syd og vest med sol hele dagen. Meget pent opparbeidet hage med god boltringsplass for de minste. Umiddelbar nærhet til skole og flotte turområder, samt de fleste fritidsaktivitetene område har å by på for både liten og stor. Et hyggelig og stille nabolag med kort vei til flere matbutikker, søndagsåpen frukt og grønt butikk, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, hyggelige turområder, og diverse servicetilbud.

I området finner man godt etablerte idrettsklubber. Hauketo idrettsanlegg/hall med flere baner (og kunstgress), tennisanlegg, gård med hester og treningssenter. Turvei (Kongeveien) og lysløype i Grønliåsen som nær nabo. Også nærhet til en rekke utgangspunkter i Østmarka, med flotte turmuligheter sommer som vinter. Treningssenteret Fresh fitness ved Hauketo, golfbane ved Grønmo. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender som Ingierstrand og Hvervenbukta.

Kort vei til Prinsdal Torg som har et variert servicetilbud som inkl. bla. Coop og Kiwi med post i butikk, spisesteder, Bogerud tekstil, kiosk, interiørbutikk for baderoms artikler, frisørsalong, treningsenteret Mudo og Prinsdal frukt og grønt. Kort vei også til Holmlia senter med matbutikker, bibliotek, lege, kiosk og treningssenter.

En liten kjøretur unna finner man også Kolbotn torg og Lambertseter senter som har et bredt utvalg av kles- og interiør butikker, vinmonopol, Symra kino, Deichmanske bibliotek og caféer med mer.

Ca. 8-10 min gange til Holmlia togstasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man tog og lokale busser. Toget bruker ca. 12 min. til Oslo S. Drive & park ved Hauketo togstasjon. (Vennligst se www.ruter.no for ytterligere opplysninger). Kort vei til buss i Høgåsveien.

Barnehager og skoler

Toppåsen barneskole like ved. Kort vei til flere barnehager i området, se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 600 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2010

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

145m2

Bruksareal

151m2

Tomt

1589m2

KR-kode

4418118

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Toppåsveien 22 A, 1262 Oslo

Gnr. 190, bnr. 677, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.589 kvm som tilhører sameiet. Denne seksjonens del av tomten er sør/vestvendt og er meget pent opparbeidet med plen, prydebusker, trær og beplantning. Tomten er terrassert med gressplen mot vest som er et godt utgangspunkt for barn å leke på, med pene granittstener som mur. Stor terrasse mot syd med utgang fra stue.

Parkering

Parkering i garasje for 1 bil samt parkeringsmulighet foran garasjen. God oppbevaringsplass i garasjen med hems.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 171 kvm

Totalt bruksareal: 151 kvm

Totalt primærrom: 145 kvm

Primærrom:

Kjeller 43 kvm: Vindfang, allrom/trappegang, innredet rom, dusjbad/vaskerom. Separat inngang til kjeller og lagringsrom under trapp.

1 etasje 51 kvm: Vindfang, kjøkken, stue/spisestue, wc. Fra stuen er det utgang til terrasser på i alt ca 40 kvm og videre ut til hage.

2 etasje 51 kvm: Trappegang, bad, 3 soverom. Lagringsloft med atkomst via nedfellbar stige.

Sekundærrom:

Kjeller 6 kvm: Bod.

Garasje på 14 kvm med opplegg for el. bil lader og lagringshems.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.18 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Nyere bolig ferdigstilt i 2010, med en gjennomgående god standard og fin planløsning. Direkte adkomst til boligens underetasje fra utsiden med entre, bad kombinert vaskerom innredet med dusj og servant, kjellerstue og gjesterom.

1 etasje:

Entre: Åpen entre med garderobe og moderne fliser på gulv med gulvvarme. Fra entre er det adkomst til et pent toalettbad med vegghengt WC og vask med berøringsfritt armatur.

Romslig stue oppmalt i lyse tidsriktige farger, det er store vindusflater mot syd, vest og nord samt utgang til sydvendt terrasse og videre til hage. God standard på materialvalg i stuen med glatte malte flater og parkett på gulvene. God plass i stuen til sofagruppe og langbord, hyggelig peisovn for kalde vinterdager. Philips Hue belysning som gjør at du kan styre lampene via app i stue, kjøkken, vindfang og trappegang til kjeller.

Kjøkken med hvit tidløs innredning. Godt med benk og skapplass. Høy kjøkkeninnredning med folierte fronter med vitrinedører. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte og fliser over benken. Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger salget. I 2017 ble det montert ny induksjonstopp samt i 2018 har det blitt montert nytt berøringsfritt blandebatteri.

I 2 etasje er det 3 soverom med god garderobeplass og parkett gulv. Romslig bad med heldekkende servant, underskap, toalettskap, høyskap, speil, veggmontert wc, dusj og badekar. Lyse tidløse fliser på bad og innredning.

Det er sentralstøvsuger, balansert ventilasjonsanlegg, garderobeskap i 2 soverom og i vindfang i kjeller. Skyvedørsgarderobe i vindfang i 1. etasje og 1 soverom.

Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert. For ytterligere standard se selgers egenerklæring samt takst i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og separat toalett i 1. etasje samt begge badegulvene, panelovner ellers. Varmepumpe luft-til-luft med innedel som er montert i stuen i 1. etasje. Peisovn i stuen for vedfyring.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.04.2010. Det foreligger ferdigattest på garasjer datert 08.10.2010 samt tilbygg av bod datert 03.04.13. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at rom i kjeller som er innredet som kjellerstue og soverom ikke er godkjent som varig oppholdsrom/soverom da det er byggemeldt som hobbyrom.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av 4 boliger, med sameiebrøk 1/4.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Det eneste som betales felles i sameiet er snøbrøyting. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan s-4220 datert 05.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Toppåsveien er regulert noe bredere enn dagens situasjon. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.725,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 0,- for år 2018. Dette kan endre seg senere om formuesverdien øker.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie som er estimert til ca. 6.000,- pr.år.

Snøbrøting av felles gårdsplass er kr 1.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på kr 860,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand alarmselskap som koster kr 6.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.766.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Søndre Nordstrand
Grunnkrets Nedre Prinsdal
Kirkesogn Hauketo-prinsdal

Steder i nærheten

Prinsdalsbakken 0.7 km
Holmlia bad 1.3 km
Prinsdal legesenter 1.5 km
Tårnåsen legesenter 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.8 km
Sentralstasjon Oslo S 11.7 km
Jernbanestasjon Holmlia stasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Ljabru 3.9 km
Bussholdeplass Høgåsveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Toppåsen aktivitetssal 0.6 km
Idrettsanlegg Holmlia idretts- og svømmehall 1.1 km
Treningssenter Lia Trening 0.8 km
Treningssenter Mudo Prinsdal 1 km

Steder av interesse

Skoler

Toppåsen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Lusetjern skole (1-7 kl.) 1.3 km
Prinsdal skole (1-7 kl.) 1.6 km
Hallagerbakken skole (1-7 kl.) 1.7 km
Holmlia skole (8-10 kl.) 1.4 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 1.8 km
Roald Amundsen videregående skole 5.4 km
Bjørnholt videregående skole 5.7 km

Barnehager

Lia barnehage (1-6 år) 0.6 km
Holmsåsen barnehage 0.8 km
Asperud barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmlia Kjøpesenter 0.8 km
Kjøpesenter Tårnåsen Senter 2 km
Postkontor Rema 1000 Holmlia 1.1 km
Postkontor Coop Extra Prinsdal 1.3 km
Apotek Ditt Apotek Holmlia 0.8 km
Apotek Vitusapotek Holmlia 0.9 km
Vinmonopol Holmlia Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Kiwi Holmlia Sentervei 0.8 km
Dagligvare Meny Holmlia 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.8 km
Kiosk/video Mix Grensebua Storkiosk 1.1 km
Bensin Esso Holmlia 1 km
Bensin Smart Prinsdal 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,8 %
Andel kvinner 49,2 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 37,6 år
Husholdninger med barn 37,4 %
Husholdninger uten barn 62,6 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 790
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nedre Prinsdal 1976 827

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?