Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

 

Velkommen på visning i Turnstien 7 b

Turnstien 7 b

Turnstien 7 b

Turnstien 7 b

Solrik, stor og fin terrasse

Flat og barnevennlig tomt

Opparbeidet liten hage

Fin beliggenhet grensende til åker og mark

Lys og pen stue

Stue med flott vedovn

Stue

Stue

Stue

Kjøkken med hvitevarer som medfølger

Kjøkken

Moderne kjøkken

Romslig kombinet bade-/vaskerom i 1. etasje

Baderom i 2. etasje

Baderom i 2. etasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soveromsgang i 2. etasje

Fliselagt entre med varmekabler

Planløsning 1. etasje

Planløsning 2. etasje

Hokksund

Turnstien 7 b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 290 000,-

Hokksund: Innflytningsklar, nyoppført og meget pen familiebolig med flott og landlig beliggenhet med svært gode solforhold

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
95 / 110 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en landlig, men allikevel sentral beliggenhet med kort gangavstand til Eikersenteret. Attraktiv beliggenhet i stille, rolig og etablert område, boligen grenser til regulerte jordbruksområder og har en fin utsikt utover flott kulturlandskap. Svært gode solforhold. Sentrumsnært med ca. 1,7 km til Hokksund sentrum med jernbanestasjon, butikker, skoler m.m og fin tursti langs Drammenselva. Boligen ligger en kort kjøreetur fra Fiskumvannet og Eikern med flotte bade- og fiskemuligheter.

Kort gangavstand til bussholdeplass for TIMEkspressen retning Drammen/Oslo eller Kongsberg/Notodden. Enkel adkomst til E134 til Drammen/Oslo og Kongsberg. Cirka 20 minutters kjøring til Drammen og Kongsberg.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider www.ovre-eiker.kommune.no finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis og padleklubb. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no. Kort gangavstand til Hokksund barneskole, se; www.minskole.no og barnehage rett ved barneskolen.

Kun litt over 1 km til Hokksund ungdomsskole og Eiker Videregående skole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no og www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Fra Drammen/Mjøndalen følg E134 retning Kongsberg. Ved rundkjøring ved By the way i Hokksund, ta til venstre i første rundkjøringen og så rett frem i neste rundkjøring inn Semsveien. Denne veien følges ca. 300 meter. Turnstien går så ned til venstre ved Din Frisør. Boligen ligger så på høyre side av veien. Se kartskisse i nettannonsen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved annonserte fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 290 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2018

Soverom

3

Primærrom

95m2

Bruksareal

110m2

Tomt

645m2

KR-kode

2018117

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Turnstien 7 b, 3300 Hokksund

Gnr. 73, bnr. 573, snr. 1 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Felles selveiertomt på 645 kvm. Flat og barnevennlig tomt. Opparbeidet og beplantet med plen. Tujah-hekk mot naboer.

Solrik, stor og fin terrasse med utgang fra stuen, levegg mot nabo.

Turnstien 7 a og b vil ha en felles innkjørsel og gårdsplass, men forøvrig vil boligene iht. seksjoneringsbegjæring disponere arealene som er tilstøtende egen bolig. Sameierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene.

Parkering

Parkering på felles gårdsplass.

På fellesarealet vil det være plass/mulighet til å oppføre garasje. Dette er hensyntatt med tanke på tomtens utnyttelsesgrad. Dette må gjøres i fellesskap med den andre seksjonen/Turnstien 7 a.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Turnstien som er en privat vei, med felles vedlikeholdsansvar for alle beboerne i veien.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og kloakk via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Boligens arealer:

Bruttoareal: 121 kvm.

Bruksareal 115 kvm.

Primærrom: 95 kvm.

Følgende rom vil inngå i boligens primærrom:

1. etasje: Entre, baderom/vaskerom, kjøkken, stue

2. etasje: Soveromsgang, tre soverom, baderom.

Følgende rom vil inngå i prosjektets sekundærrom:

1. etasje: Sportsbod

2. etasje: Bod

Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

1. etasje inneholder:

Entre: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak.

Bade-/vaskerom: Fliser på gulv, våtromsplater på vegger, malt tak. Toalett. Servant i seksjon. Opplegg for dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken: Lys enstavsparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Pen, hvit og moderne kjøkkeninnredning. Integrete hvitevarer som medfølger: Kjøle-/fryseskap, stekeovn, mikrobølgeovn, komfytopp og oppvaskmaskin. Avtrekkshette. Åpen løsning mot stuen.

Stue: Lys enstavsparkett på gulv, malte vegg, malt tak.

2. etasje inneholder:

Soveromsgang: Parkett på gulv, malte vegger og malt tak.

Soverom 1: Parkett på gulv, malt MDF-panel på vegger og tak.

Soverom 2: Parkett på gulv, malt MDF-panel på vegger og tak.

Soverom 3: Parkett på gulv, malt MDF-panel på vegger og tak.

Bod: Laminat på gulv, malt MDF-panel på vegger og tak.

Baderom: Fliser på gulv, våtromsplater på vegger, malt tak. Dobbel servant i seksjon. Toalett. Dusjkabinett.

Inspeksjonsloft.

Utvendig, isolert sportsbod.

Bebyggelse og byggemåte

Nyoppført halvpart av vertikaltdelt tomannsbolig oppført i bindingsverk over to etasjer, på støpt såle/plate på mark. Yttervegger over såle/plate oppført i isolert bindingsverk av tre. Yttervegger kledd med liggende trepanel. Vinduer og verandadør med isolerglass. Etasjeskiller i trebjelkelag med isolasjon, tekket med plater. Taket er tekket med takstein.

Boligen er oppført etter TEK10.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke blir gjennomført 1 års befaring eller 5 års garanti som det vanligvis er på nye boliger.

Standard

Nyoppført og meget pen familiebolig som holder en moderne og god standard. Boligen har en veldig fin planløsning, er innredet i lyse og rolige farger og gir et svært godt inntrykk.

Velkommen på visning i en smakfull og tiltalende bolig !!

Oppvarming

Vedovn i stuen. Varmekabler i gulv i entreen og begge baderommene.

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger, kopi kan fås v/henv. megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av at Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). Nærmere info. kan fås v/henv. megler.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 842885, 15.09.2015: Bestemmelse om vannrett

Dagboknr. 842925, 15.09.2015: Bestemmese om veg

Dagboknr. 1024089, 04.11.2015: Bestemmelse om vannrett

Dette er servitutter som gir eiendommen som selges rettigheter over andres eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen og kjøpers bank vil få prioritet for sitt pant etter disse. Kopi av servituttene kan fås av megler.

I tillegg vil det bli tinglyst en seksjoneringsbegjæring som regulerer eierforholdet mellom Turnstien 7 a og 7b. Kopi av seksjoneringsbegjæring og vedtekter for sameiet kan fås v/henv. megler.

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Turnstien 7 er under seksjonering i to boligenheter, og disse to enhetene vil da bli tilknyttet et lite sameie med to boliger/seksjoner. Hver bolig vil ha en sameiebrøk på 1/2. Sameiet eier i fellesskap tomten, men hver bolig disponerer tomten ved sin bolig, med noe fellestomt. Da eiendommen er seksjonert i to boligenheter gjelder Eierseksjonslovens bestemmelser. Det betyr at sameiet har legalpant i begge seksjoner med et beløp tilsvarende to ganger Folketrygdens grunnbeløp. Kopi av sameiets vedtekter og seksjoneringsbegjæring kan fås v/henv. megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Langebru datert 11.05.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Kopi av reguleringsplan og kommuneplan kan fås v/henv. megler.

Overtagelse

Boligen står innflytningsklar og kan overtas på kort varsel.

Diverse

På nyoppførte boliger er det den første tiden naturlig med mindre sprekkdannelser på overganger mellom vegg og tak, samt hjørner, noe som kan oppstå som følge av naturlig krymping. Dette er ikke selgers ansvar og kan ikke reklameres for.

Det er lagt inn fiberoptisk nett inn til boligen, abonnement må tegnes og betales av kjøper.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter stipuleres til ca. kr. 8.000,-/kr. 10.000,- pr. år. Det er installert vannmåler i boligen, slik at avgiften vil variere avhengig av eget forbruk. Kommunale avgifter faktureres med tre terminer per år, med forfall 1.3, 1.7 og 1.11.

Renovasjonsavgift for år 2017 er kr 5.065,-. Fellesløsning for de to boligene. Avgiften deles på to terminer i året.

Feieavgift ca. kr 650,-, utgifter til tilsyn må påregnes i tillegg.

Til felles privat vei betales ca. kr. 1.000,- pr. år til snørydding, dette beløpet avhenger av snømengde.

Boligen er nyoppført og ingen har bebodd boligen, vi har derfor ingen informasjon om kostnader til strømforbruk eller bygningsforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 485.000,- pr. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr. 12.125,-, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.303.374,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Sem
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Sundmoen 1.6 km
Vestfossen 3.9 km
Skotsmoen 3.9 km
Loesmoen 4.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 112.2 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 1.4 km
Bussholdeplass Ytong ved Planteskolen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Øvre Eiker stadion 0.8 km
Idrettsanlegg Hokksund u.skole gressbane 1.6 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 4.7 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 8.4 km

Steder av interesse

Skoler

Vestfossen barneskole (1-7 kl.) 4 km
Hokksund barneskole (1-7 kl.) 3.1 km
Røren skole (1-7 kl.) 3.4 km
Ormåsen skole (1-7 kl.) 5.4 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Eiker videregående skole 1.8 km
Åssiden videregående skole 13.8 km

Barnehager

Fiskebru familiebarnehage 0.2 km
Maurtua barnehage (0-5 år) 1.1 km
Saron barnehage (0-5 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 0.8 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 8 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 1.7 km
Postkontor Coop Prix Vestfossen 3.8 km
Apotek Apotek 1 Eiker Senter 0.8 km
Apotek Boots apotek Hokksund 1.7 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 8 km
Dagligvare Eurospar Eikersenteret 0.8 km
Dagligvare Spar Hokksund 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Langebru 0.4 km
Kiosk/video Mix Eiker Kiosk og Spill 0.8 km
Bensin Uno-X Frognes 0.8 km
Bensin YX Bråtabakken 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,7 %
Andel kvinner 46,3 %
Gj.snittalder menn 38,2 år
Gj.snittalder kvinner 39,6 år
Husholdninger med barn 29,8 %
Husholdninger uten barn 70,2 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 1123
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Sem 229 114

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til 1,44 % provisjon av salgssummen. Minimumsprovisjon: kr 45.000,-. Grunnhonorar kr. 12.500,-, oppgjørshonorar kr. 4.550,-, SmartAnnonsepakke kr 13.500,-. Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-. Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?