Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 800 000,- for kr 3 800 000,-

Krogsveen v Veronica Gjelsnesvangen ønsker deg velkommen til Tyttebærveien!

Tyttebærveien 3 - halvpart tomannsbolig

Hyggelig inngangsparti! Inngang til bod på ca. 5 kvm.

Velkommen inn! Romslig entrè med garderobeskap og fliser med varme i gulvet.

Gang med trapp opp til 2.etg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peis til kalde vintersdager

Kjøkken

Kjøkken

Bad i 1.etg

 

Velkommen opp i 2.etg

Stue i 2.etg

Stue i 2.etg som passer perfekt som et samlingssted for barnets venner!

Balkong fra stue i 2.etg med tregulv på ca. 6m2.

Balkong fra stue i 2.etg

Utsikt fra terrasse

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobe

Ett av boligens tre soverom, som idag benyttes som gjesterom

Gjesterom

Ett av boligens soverom benyttes som kontor

Bad i 2.etg

Bad i 2.etg

Bad i 2.etg

Utgang til terrasse fra stue

 

Terrasse på ca. 41 m2

 

God plass til forskjellige ute møblement på terrasse

Felles eiet tomt på 1.126,6 kvm som tilhører sameiet (Tyttebærveien 1 og 3). Tomten er fellesareal, den ikke er seksjonert, men hver seksjonseier bruker hagen/tomten som tilfaller naturlig til sin seksjon.

 

 

 

 

 

 

Plantegning 1.etg

Plantegning 2. etg

Bjørkelangen/Festningsåsen

Tyttebærveien 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 700 000,-

Bjørkelangen/Festningsåsen: BEKLAGER, BOLIGEN ER SOLGT - VISNING AVLYST.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 149 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Tyttebærveien 3, som er en halvpart av en vertikal tomannsbolig over to plan beliggende i et attraktivt og barnevennlig boligfelt i Festningsåsen på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune.

Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, servicetilbud, idrettsanlegg og restauranter finner du ned i Bjørkelangen sentrum. Her passer det ypperlig å bo for de som er interessert i å bo like ved et flott løypenett som leder deg inn til gapahuker, fiskevann og fine naturområdet, samt med gåavstand til det meste av det Bjørkelangen har å by på.

Bjørkelangen er i stadig utvikling og er stadig i vekst. Aurskog-Høland kommune har bygd en ny miljøvennlig 1-10 skole med stor kultursal og kulturskole for hele kommunen på Bjørkelangen. Skolen inneholder også flerbrukshall og fritidsklubb for de minste. Den nye skolen har en kapasitet til cirka 660 elever. Barneskoledelen vil være adskilt fra ungdomsskolen.

På Bjørkelangen er det to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer.

Ett nytt helsehus står i sentrum. Her vil du kunne finne blant annet legevakt, kommunal akutt døgnenhet, tannlege, helsestasjon, fysioterapi og en rekke andre tilbud, i samme bygning som Bjørkelangen sykehjem.

01.11.2018 åpner det ny svømmehall like ved rådhuset, som ligger i sentrum av Bjørkelangen, med navn Bjørkebadet. Svømmehallen inneholder et stort konkurransebasseng på 25x15,5 meter og et basseng på 12,5 x 8,5 meter med heve- og senkebunn, som kan varmes opp til 34 grader. Den har plaskebasseng på ti kvadrat for de minste, og en velværeavdeling med boblebad, steambadstue og kaldkulp. Langs konkurransebassenget er det en tribune for 150 personer, og ved svømmehallens inngang er det et kafeområde.

Like ved Bjørkelangen videregående skole ligger Bjørkelangen sportshall. Det er stor satsning på idretten på Bjørkelangen, som inkluderer tilbud innen fotball, håndball, allidrett, sykling, svømming og friidrett. Ikke langt unna sportshallen finner du to treningssenter, Trento og Avancia.

I nærområdet er det lekeplasser, gapahuker og gode turstier. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og på Bjørkelangen finner du Dalhauglia hopp og alpinsenter, som kan friste med hoppbakker og alpinbakke.

På varme sommerdager kan Røytjern være et fint sted å være, hvor det er bade- og fiske brygge, samt badestrand. Røytjern ligger kun ca. 5 minutter fra boligen med bil.

Bjørkelangen har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt vinmonopol, kafè og restauranter.

Foretrekker du et annet service tilbud, er kun ca. 50 minutter å kjøre til Sverige, hvor du kan gjøre en hyggelig handel enten i Charlottenberg eller Töcksfors. Du kommer deg raskt til Lillestrøm med bil eller buss, og bussholdeplass er det kun en spasertur unna boligen. Det tar deg ca. 50 minutter å kjøre til Gardermoen, og 35 minutter til Lillestrøm. I Lillestrøm er kollektivtilbudet godt, hvor du kan ta deg videre til Oslo Sentralstasjon og Gardermoen med en togtid på kun 10 minutter. Det er togstasjoner på Blaker og Fetsund, som er lette å benytte seg av dersom du ikke ønsker å ta buss/bil til Lillestrøm.

Barnehager og skoler

Skole:

1-10 kl. Bjørkelangen skole

Vgs. Kjelle videregående skole

Vgs. Bjørkelangen videregående skole

Barnehage:

Bhg. Festningsåsen barnehage

Bhg. Kjelle gårdsbarnehage

Bhg. Burholtoppen barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua. Videre følg skilt mot Bjørkelangen og inn på Riksvei 170. Følg denne veien i ca. 30 km. Når du kommer inn til Bjøkelangen, følg RV 170 og skilt mot sentrum etter 7-eleven. Følg veien i ca. 2 km, og sving til høyre inn i Søndre Eidsvei. Følg veien i ca. 600 meter, og du svinger til venstre inn i Tyttebærveien. Du vil se boligen på ventre side fra Søndre Eidsvei og i Tyttebærveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 700 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2014

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

149m2

Tomt

1126m2

KR-kode

60.18368

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tyttebærveien 3, 1940 Bjørkelangen

Gnr. 2, bnr. 311, snr. 2 i Aurskog-Høland kommune.

Denne matrikkelenheten har 1/38 andel i gnr. 2, bnr. 346 og 1/170 andel i gnr. 2, bnr. 357.

Tomten

Felles eiet tomt på 1.126,6 kvm som tilhører sameiet (Tyttebærveien 1 og 3). Tomten er fellesareal, den ikke er seksjonert, men hver seksjonseier bruker hagen/tomten som tilfaller naturlig til sin seksjon.

Parkering

Parkering i egen garasje, og på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 164 kvm

Totalt bruksareal: 149 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1.etasje: Entrè, gang m/trapp, stue/kjøkken og bad: 59 kvm

2.etasje: Gang m/trapp, stue, bad og 3 soverom: 63 kvm

Sekundærrom:

1.etg: Bod/ teknisk rom: 4 kvm

Garasje: 18 kvm

Utvendig bod : 5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.10.2018 utført av Jo Henrik Stigen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med valmet takkonstruksjon tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Fundamentert med ringmurer som er antatt isolert, pukket og støpt med plate på mark. Vinduer med trekarmer med sprosser og med 2-lags energiglass med produksjonsår 2014. Vannrør av materialtype rør- i- rør system. Boligen har sentralstøvsuger. Anlegg med automatsikringer.

Garasje utført med støpt dekke, trekonstruksjon, tak i treverk tekket med takstein, el- leddport og strøm.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Tyttebærveien 3, halvpart vertikaldelt tomannsbolig i barnevennlig omgivelser.

Boligen fremstår som svært tiltalende planløsning, store vinduer med sprosser og nydelige lysforhold. Nyt ettermiddagssolen enten fra stor terrasse eller lun balkong. Det er parkering i garasje og på gårdsplassen. Fliser på gulv på badene og entrè, ellers er det gjennomgående parkett.

Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti. Entreen er stor og lys, med fliser på gulvet, panel i taket og hvite vegger. Det er gode oppbevaringsmuligheter i garderobeløsning. Til høyre i entrè er bod/teknisk rom. Videre kommer du til gangen med god plass til møblement, og med en trapp som fører opp til boligens andre etasje.

Kjøkkenet er tiltalende og holder en klassisk stil som passer utmerket til boligen. Innredningen er hvit med profilerte fronter + vitrineskap, laminert benkeplater, en nedfelt oppvaskkum, benkebelysning og en ventilator. Kjøkkenet er u-formet, og har godt med lagringsplass i skap og skuffer, samt godt med plass på benkeplate. Det er integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og kombinert kjøl-/frys. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stuen ligger i en åpen løsningen med kjøkkenet og fremstår som et sosialt allrom. Store sprossevinduer som gir rikelig med lys og med god utsikt over uteområdet. Det er plass til et stort spisebord, hvor sene middager med venner og familie kan nytes med varme i peisen. Fra stuen er det utgang til terrasse på ca. 41 kvm. Solen kan nytes hele dagen i rolige omgivelser.

Boligen har to bad, et pent bad i hver etasje. Badene har identiske fliser på gulv og vegger, med varme i gulv. Badene har en stilren innredning som består av et overskap/underskap, servant, speil m/ lys og veggmontert toalett. Badet i første etasje har dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg, mens badet i andre etasje har badekar. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i 1.etasje.

Det er i andre etasje en egen tv-stue, noe som kommer godt med om man ønsker litt egentid eller et fint samlingspunkt for barnets venner. Rommet har stort sprossevindu, samt dør til balkong som slipper inn godt med lys og har fin utsikt. Balkongen fra stuen har tregulv og er på ca. 6m2.

I boligens andre etasje finner du alle tre soverommene. På hovedsoverommet er det montert garderobeskap, så her skal det være enkelt å holde orden i klærne.

Det er forøvrig god lagringsplass i utvendig bod tilknyttet inngangspartiet og innvendig bod i entrè.

Her kan dere flytte rett inn!

Oppvarming

Entrè, bad og bod har varme i gulv, peis i stue og elektrisk oppvarming med panelovner. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.04.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr 294933, tinglyst 10.04.2014, bestemmelse om vannledning.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert ogboligen er tilknyttet et sameie bestående av 2 boliger, med sameiebrøk 1/2.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse i henhold til detaljregulering Festningsåsen 3 med tilhørende planbestemmelser datert 07.11.2011, siste endring datert 10.12.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det er registrert feil adresse på seksjonen og denne seksjonen er registrert på Tyttebærveien 1 hos kommunen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.768,75 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.056,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 23.910,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.900.

Boligen er tilknyttet Roberikebredbånd/GET som leverandør av kabel-tv/ internett og har avgift tilsammen på kr 850 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.793.722.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Aurskog-Høland
Grunnkrets Eidslia
Kirkesogn Bjørkelangen

Steder i nærheten

Eidsverket 1.8 km
Bliksrud industriområde 2.9 km
Rådhuset 3.4 km
Bjørkelangen kirke 4.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 60 km
Jernbanestasjon Blaker 25 km
Bussholdeplass Søndre Eidsvei 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjelle vgs. Fotballanlegg 2.1 km
Idrettsanlegg Bjørkelunden fotballanlegg 2.6 km
Treningssenter Trento Bjørkelangen Express 2.8 km
Treningssenter Avancia Xpress Bjørkelangen 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørkelangen skole (1-10 kl.) 4.3 km
Haneborg skole (1-7 kl.) 8.3 km
Kjelle videregående skole 2.5 km
Bjørkelangen videregående skole 3.2 km

Barnehager

Festningsåsen barnehage (0-6 år) 0.8 km
Kjelle gårdsbarnehage (0-6 år) 2.5 km
Burholtoppen barnehage (0-5 år) 4.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bjørkelangen Torg 2.6 km
Kjøpesenter Bjørkelangen Senter 2.6 km
Postkontor Kiwi Bjørkelangen 2.4 km
Postkontor Aurskog post 12.4 km
Apotek Apotek 1 Bjørkelangen 2.6 km
Apotek Boots apotek Bjørkelangen 2.6 km
Vinmonopol Bjørkelangen Vinmonopol 2.6 km
Dagligvare Kiwi Bjørkelangen 2.4 km
Dagligvare Coop Extra Bjørkelangen 2.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Bjørkelangen 2.8 km
Kiosk/video Mix Tippehjørnet 2.6 km
Bensin Esso Bjørkelangen 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 37,8 år
Gj.snittalder kvinner 38,9 år
Husholdninger med barn 34,9 %
Husholdninger uten barn 65,1 %
Gj.snitt byggeår 1994
Gj.snitt tomtestørrelse 22059
Område Personer Husholdninger
Kommune: Aurskog-Høland 16162 7261
Grunnkrets: Eidslia 953 450

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?