Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 350 000,- for kr 2 350 000,-

Terrasse med fantastisk utsikt

Utsikt fra terrasse

Drone

Boligen har muliget for parkering rett ved inngangsdøren

Inngangsparti

Entre med varmekabler

Gang med skyvedørsgarderobe

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Stue

Stue med utgang til terrase

Terrasse

Gang 2 etg

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Drone

Solrik terrasse med god utsikt

Plantegning 1. etg

Plantegning 2. etg

Hovjordet

Ulevannsveien 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 300 000,-

Hovjordet: Pent rekkehus med fantastisk utsikt. Nyere kjøkken, 3 soverom og stor terrasse.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 450,-
Fellesgjeld:
Kr 59 017,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 116 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget barnevennlig og meget solrikt beliggende med flott utsikt over Eikerbygda og mot Drammen/Kongsberg. Kort avstand til barneskole og barnehager. Boligen ligger i boligfelt uten gjennomgangstrafikk.

Det er gangavstand til Årbogen idrettsanlegg med flott badeplass og sandvolleyballbane. Flott turterreng sommer og vinter, med turstier og lysløyper. Alternativt tar skogsbilveien ta deg fra Årbogen til Ulevann, som er et populært utgangspunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Kort vei til Eknes idrettsanlegg med svømmehall, fotballplass mm.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum med avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 50 minutters kjøring til Oslo, ca. 34 minutter til Kongsberg og ca. 20 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no

Krokstad Skole (1.-7.klasse) med SFO, se www.krokstad.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10. klasse). Se www.eknes.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 59 017,-

Totalpris

Kr 2 359 017,-

Felleskostnader

Kr 4 450,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1977

Soverom

3

Primærrom

106m2

Bruksareal

116m2

Tomt

9862m2

KR-kode

1916102

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ulevannsveien 27, 3055 Krokstadelva

Gnr. 37, bnr. 514 i Nedre Eiker kommune.

Andelsnr. 3, Solås Borettslag, org.nr. 947 927 310

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 125 kvm

Totalt bruksareal: 116 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:

1. Etg:

Éntre/gang, kjøkken, stue: 53 kvm

2. Etg:

Gang, 3 soverom, bad, wc: 53 kvm

Sekundærrom:

1. Etg:

Innebod: 3 kvm

2. Etg:

Bod: 3 kvm

Utebod: 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.217 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Tomten

Eiet tomt på 9.862 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er fellesareal, men denne boligen bruker arealet ved inngangspartiet og i front av boligen. Tomten er skrående, men opparbeidet med koselig sitteplass ved inngangen, stor terrasse og noe plenområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på støpt betong. Yttervegger med liggende kledning. Saltak tekket med papp.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsvurdering på boligen. I rapporten er det fastsatt ulike tilstandsgrader (TG) for å angi eventuelle byggetekniske avvik. TG2 Middels kraftige symptomer. Tilstandsgrad 3, TG3: Kraftige symptomer. Noen områder i rapporten har fått TG 2 i henhold til alder. Det kan også nevnes at det noe retningsavvik i etasjeskillere, sannsynligvis skjevheter etter tidligere setninger på bygning. Det er også noe dårlig fall til sluk på badet.

Ingen områder i rapporten har fått TG 3.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Ulevannsveien 27! Et pent rekkehus med fantastisk utsikt. Ny terrasseplatting ved inngangsparti. Stor terrasse på baksiden av eiendommen bygget i 2013.

1. Etg:

Entré med varmekabler og mulighet til å henge av seg ytterklær. Videre inn er det en romslig gang der det er godt med garderobeplass i en skyvedørsgarderobe.

Kjøkken:

Boligen har et stort og pent kjøkken. Det er hvit Ikea kjøkkeninnredning fra 2014. Laminat benkeplate med stålkum. Integrert komfyr/

platetopp, micro og kjøleskap. Det også plass til et spisebord på kjøkkenet dersom man ønsker dette.

Stue:

Stue med store vindusflater som gir godt med lys. Her er det god plass til både spisestue og sofa. Fra stuen kommer du ut på en stor terrasse med veldig god utsikt.

2. Etg:

Bad:

Pent bad fra ca. 2005. Badet har dusjkabinett og badekar. Servant, servantskap og opplegg for vaskemaskin.

Separat toalettrom med wc og servant.

3 soverom hvor av to har garderobeskap.

Overflater:

Gulv: Fliser, laminat, vinylbelegg og parket

Vegg: Malt panel, malt strie, malte overflater og malt tapet

Himling: Himlinger med takess

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i éntre. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Parkering

Boligen disponerer en plass i garasjerekke og en biloppstillingsplass ved boligens inngangsparti. Ellers parkering på anviste plasser for borettslaget.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.12.1979. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom: Dagboknr 7141, tinglyst 13.09.1978, type heftelse: Bl.a. tinglyst rett til å legge og ha liggende kloakk, overvannsledning og strøm ledninger over eiendommen (evt luftstrekk) og fri adgang til vedlikehold av disse. Selger av tomteområdet og kommunen er fritatt for gjerdeplikt mot tomten. Forbud mot handels- eller verkstedsvirksomhet.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi kan fåes ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan KR 17 Bommen; felt G og H datert 29.05.1978 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er nå vedtatt reguleringsplan for Mikkelsbråten datert 14.06.2017 som gjelder planområdet Mikkelsbråten. Nye eiere av tomtene ønsker å utvikle tomtene med ny boligbebyggelse i tråd med områdets arealformål i kommuneplanen. Tomten som er avsatt til Mikkelsbråten er nabotomten til Ulevannveien 27. Se vedlagt kartskisse.

Borettslaget Solås har mottatt et nabovarsel om oppstart av reguleringsplan for Eiker pukkverk. I kommuneplanen, vedtatt 07.10.2015 er området avsatt til steinbrudd. Nabovarsel kan fåes ved ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.450,- pr. mnd. og inkluderer renter og avdrag på fellesgjeld, a konto kommunale avgiftet, renovasjon, forsikring av bygg, felles vedlikehold, forretningsførsel, tv og data (grunnpakke fra Altibox), brøyting av interne veier etc.

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnkostnad kr 3.892,-

Kommunale avgifter akonto kr 558,-

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og viken fiber som leverandør av internett og har avgift på tilsammen kr 620 pr. mnd. Dette er en oppgradert pakke fra basispakken borettslaget har avtale om. Tv-dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.125,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.365.751,- Av dette beløpet utgjør kr 59.017,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Hovjordet
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 4.9 km
Mjøndalen 5.2 km
Loesmoen 11.2 km
Pukerud 11.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 109.2 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 5.9 km
Bussholdeplass Hovjordet 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 1.6 km
Idrettsanlegg Krokstadelva stadion 1.8 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 6.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 10.3 km

Steder av interesse

Skoler

Krokstad skole (1-7 kl.) 1.8 km
Steinberg skole (1-7 kl.) 8.3 km
Stenseth skole (1-7 kl.) 3.3 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 5.3 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 6.8 km
Åssiden videregående skole 9.6 km
Eiker videregående skole 12.9 km

Barnehager

Langløkka barnehage (0-5 år) 0.6 km
Årbogen barnehage (0-6 år) 1.2 km
Hasselbakken familiebarnehage (0-6 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.5 km
Kjøpesenter Solberg Senter 6.6 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 6.5 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 5.8 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 6.5 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 6.4 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 6.5 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 12.6 km
Dagligvare Kiwi Krokstadelva 1.9 km
Dagligvare Kiwi Stenseth 2.9 km
Kiosk/video Mix Scene1 Krokstadelva 1.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 5.7 km
Bensin Smart Krokstadelva 1.8 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 37,2 %
Gj.snittalder kvinner 39,1 %
Husholdninger med barn 35,9 %
Husholdninger uten barn 64,1 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1336
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24165 10207
Grunnkrets: Hovjordet 730 329

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Rozita Nilsen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?