Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 000 000,- for kr 10 000 000,-
 

Kveldsstemming fra terrassen

Flott utsikt fra takterrassen

Fjordutsikt

Kveldsstemming fra balkongen

Kveldsbilde - 2 etg.

Miniatyrbilde fra video

Ullern

Ullern Gårds vei 7 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 900 000,-

Ullern: Flott enderekkehus fra 2011 med høy standard - 3 soverom - 2 bad - Garasje - Takterrasse med gode solforhold

Boligtype:
Rekkehus, Eierleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 600,-
AREAL (P-ROM / BRA)
149 / 149 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Ullern i Oslo med kort vei inn til sentrum, eller til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ullern ligger sørvest i Oslo, mellom Lysakerelven og Mærradalen, og består av rolige villastrøk, supplert med blokkbebyggelse. Det er gangavstand til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud.

For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall og treningssenter m.m.

Langs Lysakerelva er det fine gangveier som fører ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp helt opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad. Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka. Oslo Golfklubb på Bogstad kan tilby en av Europas beste golfbaner.

Idylliske Vækerø park (ca. 2,3 km) er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Coop Extra. Ønsker du ytterligere tilbud er det kort vei til CC Vest på Lilleaker. Senteret har en miks av kjedebutikker og selvstendige spesialforretninger, og det hele fremstår som moderne og trendsettende i en avslappende atmosfære. Røa senter, Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Blokkajordet som ligger ca. 4 min gange fra boligen, men det er også kort vei til både Åsjordet og Bjørnsletta T-banestasjon. Med bil fra Ullern tar det ca. 4 min til Skøyen, 7 min til Majorstuen, 10 min til Oslo S og 39 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gange til Bjørnsletta barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Ullern vgs., samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage er Kjosjordet og ligger i nabolaget. Oslo International School har beliggenhet på Bekkestua.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Bjørnsletta skole 0.8 km

Ullern videregående skole 1.5 km

Eikeli videregående skole 4 km

Kjosjordet barnehage (1-5 år) 0.3 km

Blokkajordet barnehage (1-5 år) 0.4 km

Ullern barnehage (1-5 år) 0.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Innkjøring fra Vækerøveien, inn Ullern allé, ta deretter til høyre inn Ullern Gårds vei. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 900 000,-

Felleskostnader

Kr 2 600,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2011

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

149m2

Bruksareal

149m2

Tomt

1694m2

KR-kode

151870

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullern Gårds vei 7 C, 0382 Oslo

Gnr. 10, bnr. 337, snr. 3 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.694 kvm. Felles lekeplass. Eksklusiv bruksrett til hage (se tegning i vedtekter).

Parkering

Eiendommen har gode adkomstforhold. Det er parkering i garasje og på gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 163 kvm

Totalt bruksareal: 149 kvm

Totalt primærrom: 149 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 149 kvm

Primærrom:

Kjeller: 48 kvm: Bad, entré, gang, stue, trapperom, vaskerom, soverom

1. etasje 49 kvm: Entré, gang, 3 soverom, trapperom, bad

2. etasje 49 kvm: Kjøkken, stue med utgang til balkong

4. etasje 3 kvm: Trapperom

I tillegg disponerer boligen 1 bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.05.2018 utført av Thomas Vogt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og betong.

Boligen holder normal standard, og er bygget ny i 2011. Boligen er oppgradert og vedlikehold med malte flater i 2018.

Grunnmur i Leca/lettklinker og støpt dekke i betong.

Yttervegger i bindingsverk, isolert med min ull. Utvendig vertikal panel.

Tak med sløyfer og undertak og takstein fra 2011.

Trebjelkelag isolert med mineralull.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

TG2 på tilluft til badene, det mangler spalte i dørene. Eller TG1 på resten av boligen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré

Fra asfaltert internvei er det enkel adkomst til overbygget inngangsparti med belysning. Entreen følger opp det ryddige førsteinntrykket, og byr på smakfulle fliser, stor skyvedørsgarderobe med speilfronter og lysmalte vegger. Med varme i gulvet tørkes det effektivt opp etter våte klær og sko. Ellers er veggene nylig malt, noe som er gjennomgående for øvrige rom i boligen.

Det er verdt å merke seg at til venstre for hovedinngangen går det utvendig trapp ned til underetasjen hvor kjelleren har egen entré.

Kjøkken

Kjøkkenet har stilrene fronter i mørk finer, belysning og kledelige fliser over laminert benkeplate med underlimt kum. Det bys på integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. I kokesonen er det montert vegghengt ventilator som matcher innredningen, og to vinduer over benken gir supplerende lys til arbeidet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Rekkehuset har en hyggelig stueløsning, hvor store vindusflater bidrar med både dagslys og utsikt. Det er utgang til balkong, hvilket lager en herlig forlengelse av rommet på varme sommerdager. Stuen har god plass for sofaløsning og spisebord, og en innsatspeis som bidrar med varme og hygge på kjøligere dager. At rommet også ligger i åpen løsning med kjøkkenet gjør det hele til et sosialt møtepunkt og allrom.

Kjellerstue

Boligen har en lys og romslig kjellerstue med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for alle generasjoner. Med utvendig adkomst legges det i alle fall til rette for egen ungdomsavdeling, praktikantdel eller overnatting for besøkende. Det er blant annet et bad, vaskerom og et innredet rom i etasjen. Kjellerstuen har høytsittende vinduer, parkettgulv og lysmalte vegger.

To bad/wc

Rekkehuset inneholder to pene bad med flislagte overflater og behagelig gulvvarme. Badet i første etasje har to speil med sidebelysning, heldekkende servantplate med to toppmonterte boller og en flott innredning med skuffer. Ellers er det vegghengt toalett og dusjhjørne med skjermvegg i herdet glass. Her bys det på deilig regnfallsdusj.

Det andre badet ligger i kjelleren, og har speil med sidebelysning, toppmontert bolle, vegghengt toalett og dusjløsning med skjermvegg i herdet glass.

Vaskerom

Boligen har eget vaskerom, hvilket kan være kjærkomment for barnefamilier. Rommet er et kombinert teknisk rom, ligger i kjelleren, og har malte flater, skyllekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe

Rekkehuset har tre fine soverom. Alle rommene ligger i første etasje, hvorav flere har garderobeskap. Hovedsoverommet har også litt ekstra luksus med eget garderoberom og utgang til balkong. I tillegg er det et innredet rom i kjelleren som benyttes som soverom. Boligen har ytterligere oppbevaringsplass i blant annet skyvedørsgarderobe i entreen og en bod i andre etasje.

Uteområde

Tomten har gode solforhold, og en pent opparbeidet hage med plen, hekk, trær og noe beplantning. Ved hovedinngangen er det lagt belegningsstein. Fra stuen og hovedsoverommet er det utgang til balkong på ca. 3 kvm. Begge balkongene har innfelte downlights og stilig glassrekkverk.

På loftet er det utgang til en herlig takterrasse på ca. 21 kvm med vidt utsyn mot vest-sydvest over Lilleaker og deler av Oslofjorden. Terrassen har gode solforhold, og gir plass for sittegruppe, grilling, middagsgjester – eller bare late dager i solen. Et innhuk legger også til rette for avslapping i skyggen.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med stedvis panelovner og gulvvarme. Dette suppleres med vedovn. Luftbehandlings skjer med sentralt mekanisk balansert ventilasjonsanlegg og avtrekk. Det er tilluft i oppholdsrom/soverom og avtrekk på bad/vaskerom. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter og det er sikringsskap med jordfeilbrytere. Ellers er det kabel-tv/bredbånd, porttelefon og innbruddsalarm.

Oppvarming

1 peisovn tilsluttet stålpipe og tilluftskanal.

Elektrisk gulvvarme i begge bad, entré og del av kjeller. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Varmekabel i sluk på takterrassen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.04.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse servituttene er overført fra hovedbølet da eiendommen ble fradelt og det antas at de ikke har betydning for den seksjonen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie Ullern Gårds Vei 7-9.

Sameiet består av 6 seksjoner.

Forretningsfører er Fredrik Hovden.

Planlagte påkostninger:

Det er snart tid (antakelig i år eller neste år) for maling av husene, det må påregnes en ekstraordinær innbetaling i den forbindelse. Grovt anslag på totalkostnaden per husstand er 50.000,-, noe vil antakelig kunne dekkes av allerede innbetalte midler.

Kloakkpumpe:

Det ble ikke installert system for GSM-varsling fra pumpeanlegg i tilfelle driftsstans i 2017. Det er fortsatt enighet om å hente inn pristilbud på system for GSM-varsling. Vi har også hatt problemer med leverandør av service på pumpeanlegget. Firmaet som det ble gjort avtale med har ikke signert kontrakt som ble sendt dem av Fredrik Hovden og heller ikke levert noe service eller tilsyn på pumpeanlegget. Vi mener derfor at vi ikke har noen serviceavtale. Fredrik Hovden henter inn pris på system for GSM-varsling samt serviceavtale og sender på mail til alle husstander for felles beslutning.

Takterrasser:

Som i 2017 fortsatt enighet om å få til en bedre gulvløsning på takterrasser. Det ble besluttet å be snekker/tømrer om å komme på befaring for å foreslå hvordan terrassedekke på takterrassene kan legges med mindre vedlikeholdskrevende materialer. Marlene Stølhaug / Øyvind Breivik følger opp og informerer via mail.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.05.1986.

KDP-6 forutsettes å gjelde foran ved motstrid.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.600,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, kommunale avgifter, Get bredbånd/tv fellesavtale, snømåking.

Eiendomsskatten er kr 6.084,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000 kwh. pr. år. Estimert av megler, da selger har leid ut eiendom.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv, basispakke er inkludert i felleutgifter. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Det er snart tid (antakelig i år eller neste år) for maling av husene, det må påregnes en ekstraordinær innbetaling i den forbindelse. Grovt anslag på totalkostnaden per husstand er 50.000,-, noe vil antakelig kunne dekkes av allerede innbetalte midler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.148.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Ullern
Grunnkrets Bjørnsletta
Kirkesogn Ullern

Steder i nærheten

Ullerntunet 0.6 km
Ullern kirke 0.9 km
Lysaker næringspark 1.4 km
Vækerøparken 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 56.9 km
Sentralstasjon Oslo S 8.9 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Åsjordet T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Sollerud 0.7 km
Bussholdeplass Blokkajordet 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Blokkajordet balløkke 0.6 km
Idrettsanlegg Øraker idrettshall 0.7 km
Treningssenter Ullern Trening 0.6 km
Treningssenter Velværelset Treningsstudio 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleaker skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bjørnsletta skole (1-10 kl.) 0.8 km
Bestum skole (1-7 kl.) 0.9 km
Montessoriskolen Lyse (1-7 kl.) 1.2 km
Øraker skole (8-10 kl.) 0.7 km
Sollerudstranda skole (8-10 kl.) 2.9 km
Ullern videregående skole 1.5 km
Eikeli videregående skole 4 km

Barnehager

Kjosjordet barnehage (1-5 år) 0.3 km
Blokkajordet barnehage (1-5 år) 0.4 km
Ullern barnehage (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Vest 1.6 km
Kjøpesenter Røa Senter 3 km
Postkontor Ullern Dagligvare 0.7 km
Postkontor Coop Prix Lilleakerveien 0.9 km
Apotek Apotek 1 Lilleaker 1 km
Apotek Sykehusapoteket v/Radiumhospitalet 1.5 km
Vinmonopol CC Vest Vinmonopol 1.6 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 3 km
Dagligvare Ullern Dagligvare 0.7 km
Dagligvare Coop Prix Lilleakerveien 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Ullern allè 0.4 km
Bensin Shell Ullern 0.8 km
Bensin Circle K Lilleaker 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46 %
Andel kvinner 54 %
Gj.snittalder menn 44,6 %
Gj.snittalder kvinner 50,4 %
Husholdninger med barn 20 %
Husholdninger uten barn 80 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 1677
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjørnsletta 1961 1022

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius R. Johansen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?