Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 100 000,- for kr 6 100 000,-

Velkommen til Undelstad Terrasse 21 B. 1/2 tomannsbolig med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad. Solrikt flott hage, nært Asker sentrum.

Stort kjøkken med spisestue som blir brukt til allrom.

Spisestue

Spisestue

Kjøkken detalj bilde

Kjøkken

Kjøkken med god benkplass

Kjøkken detalj bilde

Lys stue med peis

Stue

Stue

Stue

Gang

Gang i 2.etg

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Soverom i u.etg

Soverom i u.etg

Gang i 2.etg

Entre

Kjellerstue med peisovn

Kjellerstue/ kontor

Bad/ vaskerom i u.etg. Toalett, dusjhjørne med glassdør, helstøpt servant med underskap.

Bad i 2.etg fra 2009. Toalett, servant med underskap og dusjhjørne.

Solrikt flott hage, nært Asker sentrum.

Halvpart av tomannsbolig med flott beliggenhet på populære Undelstad. Meget solrikt og usjenert i stille og rolig blindvei. Ingen gjennomgangstrafikk!

Tomten er opparbeidet med gressplen og beplantninger, vestvendt beliggende med gode solforhold. Overbygget terrasse. Bod i hagen på ca 7 kvm.

Hagen

Hage

Lun og fin overbygd terrasse på ca. 14 kvm, med adkomst fra spisestuen

Terrasse

Balkong i 2.etg med morgensol og utsikt

Utsikt

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Planskisse U.etg

Asker / Undelstad - Halvpart av tomannbolig med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad. Stor solrik hage, nært Asker sentrum.

Undelstad Terrasse 21 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 400 000,-

Asker / Undelstad - Halvpart av tomannbolig med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad. Stor solrik hage, nært Asker sentrum.: Asker / Undelstad - Halvpart av tomannbolig med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad. Stor solrik hage, nært Asker sentrum.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
166 / 173 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

HALVPART AV TOMANNSBOLIG, MED STOR, SOLRIK HAGE.

- Tomt på 716 kvm

- Flott utsikt

- Flere uteplasser

- Overbygd terrasse

- Barnevennlig

- Rolig

- 5 soverom

- 2 stuer

- 2 bad

- Peis

- Egen inngang til underetasje

- Garasje

- Sentralt’

Halvpart av tomannsbolig med flott beliggenhet på populære Undelstad. Meget solrikt og usjenert i stille og rolig blindvei. Ingen gjennomgangstrafikk! Dette er barnas eldorado med trygge oppvekstvilkår i hyggelig og veletablert boligområde. Gangavstand til skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og Asker sentrum med alle servicetilbud. Gode parkeringsmuligheter for bil ved Høn togstasjon. Ballplass og skøytebane på området. Undelstad Terasse sogner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Flere barnehager i området, med Båstadmyra kun 500 meter unna. Ellers Hval Gård som er kjent for sine mange ute og friluftsavdelinger. Kort vei til Hvalstrand bad med sandstrand, stupetårn og egen restaurant. Kort vei til både Asker skiklubb eller Holmen idrettsforening med bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldere. Rikt utvalg av turmuligheter i området, med kyststi og småbåthavn innen kort avstand.

Barnehager og skoler

Båstadmyra barnehage

Føyka barnehage avd. Trollhagen

Hofstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 400 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

166m2

Bruksareal

173m2

Tomt

716m2

KR-kode

1517200

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Undelstad Terrasse 21 B, 1387 Asker

Gnr. 49, bnr. 126, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 716 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplen og noe beplantninger, vestvendt beliggende med gode solforhold. Overbygget terrasse. Bod i hagen på ca 7 kvm. Kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg.

Parkering

Parkering for en bil i felles garasjeanlegg samt en plass foran garasje. Øvrig parkering i gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 192 kvm

Totalt bruksareal: 173 kvm

Totalt primærrom: 166 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt tomannsbolig 173 kvm

Primærrom:

Vertikaldelt tomannsbolig:

Kjeller: 63 kvm: Trapperom/ gang, vindfang, bad/vaskerom, stue, gang og 2 soverom.

1. etasje 60 kvm: Vindfang, trapperom/gang, kjøkken med spiseplass og stue.

2. etasje 43 kvm: Trapperom/gang, bad og 3 soverom

Sekundærrom:

Vertikaldelt tomannsbolig:

Kjeller: 7 kvm: Bod 1 og bod 2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.03.2018 utført av Rune Stærkeby. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Tomannsbolig over 3 plan og med god planløsning, oppført i 1961 - tilbygget i 1984. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur av betong i hoveddel og leca i tilbygd del. Yttervegger over grunnmur av plank/reisverk og bindingsverk ved tilbygd del. Utvendig stående kledning. Trebjelkelag mellom etasjene. Huset ble i følge eier behandlet/beiset i 2017. Saltak med undertak av bord. Takkonstruksjonen ser ut til å være normalt godt luftet langs raft. Tekket med betongtakstein. Det ble lagt nytt taktekket på overbygd terrasse tak i 2011, arbeidene ble utført av fagfolk. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Overbygget takoverbygd terrasse på ca. 14 kvm oppført i trekonstruksjon med adkomst fra stue. Balkong på ca 3 kvm med adkomst fra trapperom i 2 etasje. Sinkbeslått gulv med tremmegulv ovenpå. Rekkverk med liggende bord. Vinduer med isolerglass. Heve/skyvedør. Koblede vinduer forøvrig. Isolert ytterdør av god kvalitet. Utvendig solskjerming; persienner på vinduene i stuen og og markiser på vinduene i 2 etg.

Garasje er plassert på terreng, gruset gulv, vegger av lett bindingsverk med utv. kledning. Pulttak tekket med papp. Enkel vipeport.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Ytterkledningen er sett ut ifra alder i bra stand, men noen detaljer kan/bør utbedres.I bordender/treverk ytterpanel er det registrert noe sprekkdannelser grunnet normal uttørking. TG.2.

Det er ikke brannskille på loft. TG. 2.

Det ble registrert fuktutslag i utforede kjellervegger i soverom under terrasse, her blir taknedløp ført ned i bakken samt at det er i overgang tilbygd del/original del. Nødvendige utbedringer må påregnes.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget flott og innholdsrik halvpart tomannsbolig beliggende fint til i stille og rolig blindvei i et av Askers mest populære boområder. Boligen er romslig med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad, god planløsning. Boligen ble tilbygget i 1984, med større kjøkken med spisestue som blir brukt til allrom. Kjøkken med profilerte fronter. Integrert komfyr, induksjonstopp. Montert avtrekksvifte over komfyr. Flis over kjøkkenbenk. Røropplegg til oppvaskmaskin. Bad i 2 etasje ble oppgradert i 2009. Sanitærutstyr bestående av toalett, servant med underskap og dusjhjørne. Overflater med flis og varme i gulv. Bad/vaskerom i u. etasjen. Sanitærutstyr bestående av klosett, dusjhjørne med glassdør, helstøpt servant med underskap og røropplegg til vaskemaskin. Overflater med fliser. Skyvedørsgarderobe i vindfang. Plassbygd garderobeskap i to soverom. Egen inngangsdør til underetasjen.

Stor solrik skjermet hage med flere uteplasser, overbygd terrasse på ca. 14 kvm oppført i trekonstruksjon med adkomst fra spisestue. Balkong i 2. etasje (over entré) med adkomst fra gangen der man har flott utsikt inn mot Oslo.

Utbedringer:

- Boligen ble beiset i 2017

- Ny varmvannsbereder fra 2010

- Bad i 2.etg oppgradert i 2009

- Nye vinduer i 2 etasje i 2010

- Utvendig solskjerming; persienner på vinduene i stuen, markiser på vinduene i 2 etg.

- Nyere sikringskap automatsikringer

- Nytt taktekket på overbygd terrasse tak i 2011

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektriske panelovner i noen rom. Gulvvarme i spisestue, vindfang og gang i kjeller samt begge bad. Pipe av teglstein som er spekkmurt/forblendet over tak. Innvendig er pipe og brannmur pusset og malt. Åpen peis i stue i 1 etasje. Peisovn i kjellerstue, har tidligere vært tilkoblet parafinkamin.Dagtank og noe røropplegg er i følge eier fjernet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1961. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr1964 973, tinglyst 19.02. Bestemmelse om vann/ kloakklening. Asker vann- og kloakkvesen har rett til nårsomhelst vedr. vann- og kloakkledning til min eiendom når det finnes nødvendig eller ønskelig hva enten det er begrunnet av tekniske hensyn eller for å få trufne bestemmelser respektert, uansett hvilken av fellesskapets eiendommer og bygninger det gjelder. Denne bestemmelse gjelder også avstenging av stoppekran for min eiendom. Videre forplikter jeg meg til i felleskap med de andre eiendommer å reparere og vedlikeholde de felles vann- og kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse

Reguleringsplan: - Reg.plan 112 i Asker kommune.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde i kommuneplanen, i område merket BH29, homogent område.

Eiendommen ligger innenfor område for fremtidig kommunedelplan for E18 – Asker sentrum.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på:

www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://www.asker.kommune.no/Ditt-Asker/Kart/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevskart, tegninger samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger opplyser i egenerklæringen:

Eier opplyser at det er observert skjeggkre nå og da i kjellerbod, dette er under behandling av Anticimex for utrydding, Forsikringsselskapet IF dekker alle kostnader i forbindelse med dette i 2 år fremover hvis det er behov for det, ellers se egen erklæring evt kontakt megler eller Anticimex direkte tlf 85445145, sak nr 41414128.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.696,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.000,- kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.000,-

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Det betales kr. 1500,- i året i fellesutgifter til garasjesameiet, snøbrøyting/ vedlikehold og strøm i garasjen, det opplyses om årlig dugnad av garasjene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.561.249,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Haga
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Fusdalkrysset 1.4 km
Rådhuset 2 km
Leangen brygge 2.2 km
Hvalstrand bad (badestrand) 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72.9 km
Sentralstasjon Oslo S 22.9 km
Jernbanestasjon Høn 0.7 km
Bussholdeplass Undelstad terrasse 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 0.7 km
Idrettsanlegg Asker Stadion 2.7 km
Treningssenter Elixia Asker 1.7 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 1.6 km
Jansløkka skole (1-7 kl.) 3.7 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Borgen skole (8-10 kl.) 3.7 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 4.3 km
Bleiker videregående skole 2.3 km
Asker videregående skole 2.8 km

Barnehager

Båstadmyra andelsbarnehage (1-5 år) 1 km
L'Eikestua barnehage (1-6 år) 1.5 km
Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.5 km
Kjøpesenter Holmensenteret 3.5 km
Postkontor Asker Postkontor 2.7 km
Postkontor Coop Mega Holmen 3.5 km
Apotek Apotek 1 Asker 2 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.5 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 3.5 km
Dagligvare Kiwi Fusdal 1.5 km
Dagligvare Matkroken Vakås 1.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 2 km
Bensin Circle K Asker 1.5 km
Bensin Shell Asker 2.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 38,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 48,5 %
Husholdninger uten barn 51,5 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 954
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Haga 551 206

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen inkl.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?