Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Pent enderekkehus nært Asker sentrum, barnevennlig i blindvei. Veletablert og attraktivt boområde.

Entre/ gang

Lys og fin trappegang

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken fra 2008. Innredning med eikefronter.

Kjøkken med utgang til en stor solrik terrasse. Store og doble dører til terrassen fra kjøkkenet som gir en ekstra stue på sommerhalvåret

Detalj bilde på kjøkken

Lys hyggelig stue med store vindusflater.

Stue

Stue

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Soverom med skyverdørsgarderobe

Soverom

Kjellerstue

Kjellerstue

Bad med dusjnisje med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant.

Nyere bad

Bad med stor dusj

Vaskerom i kjeller med 300 liter varmtvannsbereder, stålkum og opplegg for vaskemaskin.

Stor solrik terrasse

Terrasse

Terrasse

Fasade og terrasse

Fasade ved inngangsparti

Velkommen til Undelstadlia 16 A. Innerst enderekkehus, som reduserer støy, blindegate så det er begrenset med trafikk

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Planskisse U.etg

Asker / Undelstad - Pent enderekkehus nært Asker sentrum, barnevennlig i blindvei. Veletablert og attraktivt boområde.

Undelstadlia 16 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 150 000,-

Asker / Undelstad - Pent enderekkehus nært Asker sentrum, barnevennlig i blindvei. Veletablert og attraktivt boområde. : Asker / Undelstad - Pent enderekkehus nært Asker sentrum, barnevennlig i blindvei. Veletablert og attraktivt boområde.

Boligtype:
Rekkehus, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
121 / 123 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enderekkehus med sentral beliggenhet i blindvei på populære Undelstad, like utenfor Asker sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til Asker sentrum (15 min gange) og kort gangavstand (10 min gange) til nærmeste togstasjon på Høn.

Boligen ligger i en rekke på 4 i et meget barnevennlig område. Sydvestvendt uteplass med gode solforhold. Sol fra ca kl 10.00 til kl 22.00 sommertid. Undelstad er et hyggelig og veletablert boligområde med gode oppvekstsvilkår for barn. Undelstadbanen, fotballøkke med lys som blir islagt om vinteren.

Asker har et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater og hyggelige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst, kultur og uteliv. Asker kulturhus er en flott møteplass for alle.

Undelstadlia sogner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Flere barnehager i området, med Båstadmyra kun 600 meter unna. Ellers Hval Gård som er kjent for sine mange ute og friluftsavdelinger. Kort vei til Hvalstrand bad med sandstrand, stupetårn og egen restaurant. Kort vei til både Asker skiklubb eller Holmen idrettsforening med bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldere. Rikt utvalg av turmuligheter i området, med kyststi og småbåthavn innen kort avstand.

Barnehager og skoler

Båstadmyra barnehage

Føyka barnehage avd. Trollhagen

Hofstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 150 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1960

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

121m2

Bruksareal

123m2

Tomt

1450m2

KR-kode

151890

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Undelstadlia 16 A, 1387 Asker

Gnr. 49, bnr. 19, snr. 1, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.450 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og adkomstareal. Eiendommen ligger i strøk bestående av småhusbebyggelse.

Nærhet til buss, tog og friareal. Gangavstand til skole og til Asker sentrum. Gode adkomstforhold. Parkering i felles garasjeanlegg. Noe støy/ sus fra E-18 må påregnes på eiendommen.

Eier har hjemmel i ideell andel av tomten. Sameiet har ingen felles vedtekter og har ingen felleskostnader. Kostnader til fellesdeler fordeles ved behov. Hver seksjon har alt vedlikehold på egen bolig iht. rekvirent.

Parkering

Med boligen følger garasjeplass til 1 bil i felles garasjeanlegg. Garasjen har gruset gulv og vegger i bindingsverk. For øvrig trekonstruksjon tekket med papp. Innlagt strøm og vippeport i tre. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm

Totalt bruksareal: 123 kvm

Totalt primærrom: 121 kvm

Bruksareal:

Enderekkehus 123 kvm

Primærrom:

Enderekkehus:

Kjeller: 35 kvm: Kjellerstue, allrom, bad/ gang, innredet rom med vaskemaskin.

1. etasje 43 kvm: Entre, 1 soverom, kjøkken og bad.

2. etasje 43 kvm: Stue og 2 soverom.

Sekundærrom:

Enderekkehus:

Kjeller: 2 kvm: Kott under trapp.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.06.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pent enderekkehus med 3 soverom, nyere kjøkken og bad. Boligen ble innvendig oppusset i ca. 2008 med blant annet kjøkken og overflater. Bad ble utbedret i 2013. Eldre taktekking og dels eldre vinduer. For øvrig normalt vedlikeholdt. Et generelt bra inntrykk. Nye drenering i 2008. Rekkehus med barnevennlig beliggenhet på Undelstad, like utenfor Asker sentrum.

Kjøkken med spiseplass: Ikea innredning fra 2008. Innredning med eikefronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator med kullfilter. Egen utgang fra kjøkken til en stor solrik terrasse.

Tretrapp med tette og åpne trinn mellom etasjene. Trinn i eik og rekkverk i glass til 2.etg.

Stuer: Boligen har 2 stuer. Stuen i 2. etasje med god plass til stor hjørnesofa og plass til TV-løsning. Rommet har en god takhøyde og store vindusflater som gir mye lys. I kjelleretasjen har boligen en kjellerstue. Det er tilgang til bod og til vaskerom fra kjellerstuen. Ny varmtvannstank fra 2009 på 300 liter.

Pent bad med fliser på gulv og på vegger, varme i gulv. Badet innredet i ca. 2013. Dusjnisje med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Downlights i bad.

Soverom: Boligen har hovedsoverom i 1. etasje og 2 soverom i 2. etasje.

Utbedringer:

2 nye vinduer i kjeller fra 2007.

Nytt kjøkken i 2008.

Ny drenering rundt boligen er lagt i 2008.

Innvendig oppusset i ca. 2008

Ny varmtvannstank fra 2009 på 300 liter.

Nytt sikringsskap 2010 med automatsikringer.

Alle elpunkter i kjeller er nye i 2010.

Alle tv-ledninger er trukket nye i 2010. Get kabel-tv med bredbånd.

Bad pusset opp i 2013.

Ny stor markise i 2017 1 etg. samt utbygget terassen.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. 1-løps felles pipeløp - er ikke i bruk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er ikke unormalt for boliger oppført på denne tiden. Se infoskriv fra Asker kommune vedr. manglende midlertidig brukstillatelse og ferdigattest på eldre tiltak.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr 1052-1, tinglyst 09.10.58, type heftelse: Bestemmelse om vann. og kloakkledning. Gjelder forpliktelse til uten godtgjørelse å la de nærliggende tomter legge vann- og kloakkledninger i overensstemmelse med foreliggende planer.

Dagboknr 12900-1, tinglyst 09.06.1983. Bestemmelse om bybyggelse. Bestemmelse om plassering av bebyggelse 1 meter nærmere tomtegrense.

Servitutten vil følge eiendommen.

Eiendommen er seksjonert og seksjoneringen er tinglyst 02.07.1980 med dagboksnr. 13692.

Sameierbrøk 1/4.

Utdrag fra seksjoneringen: Hver sameier plikter å være medlem av boligsameiet Undelstadlia 16 og følge til en hver tid gjeldende sameieravtale. Sameier har ikke forkjøpsrett ved overdragelsen. Den enkelte sameier har heller ikke oppløsningsrett etter sameierloven §15. Bare fysiske personer kan eie sameierandel. Sameier har plik til å betale sin forholdsmessige del av sameiets fellesutgifter. Misligholder en sameier sin plikt til å betale de ytelser som sameiet utligner på den enkelte sameier, eller på annen måte vesentlig misligholder sameieavtaler, er de øvrige sameierne berettiget til å kreve vedkommende sameier utløst av sameiet.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 4 rekkehus, med sameiebrøk 1/4. Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet. Sameiet har ingen felles vedtekter og har ingen felleskostnader. Kostnader til fellesdeler fordeles ved behov. Hver seksjon har alt vedlikehold på egen bolig iht. eier. Ingen fellesgjeld

Det foreligger en deling av fellesarealene på eiendommen som utløper i 2020 hvor de to enhetene i midten har plenen foran huset mens enderekkehusene har på hver vår side har sidearealene.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbegyggelse, 1450 kvm i henhold til reguleringsplan 112 (Nedre Undelstad) datert 12.10.1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.10.1955.

Eiendommen ligger innenfor nåværende boligbebyggelse i kommuneplanen. (Type: A: Boligområder med spesielle kvaliteter)

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/2012100/Dokumenter/2012100_bestemmelser.pdf og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart. Eiendommen ligger innenfor område for pågående kommunedelplan for Asker sentrum. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hånklevarmeren på badet virker ikke, samt at dusj armaturet på badet, så har trykket i dusjen falt (ca 3 måneder siden det først skjedde) men det er ok alle andre steder, så vi antar at det er noe galt med det armaturet i følge selger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.215,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 23.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.000,-.

Velavgift er kr 900 pr. år, til garasjelaget.

Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av internett kr 5.22,- pr.mnd

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.254.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Undelstad
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Fusdalkrysset 1.1 km
Rådhuset 1.6 km
Torvplassen 1.6 km
Bakerløkka 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.1 km
Sentralstasjon Oslo S 24.4 km
Jernbanestasjon Høn 0.7 km
Bussholdeplass Undelstad 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 1 km
Idrettsanlegg Asker Stadion 1.9 km
Treningssenter Elixia Asker 1.3 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 1.6 km
Bondi skole (1-7 kl.) 3 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Borgen skole (8-10 kl.) 3.8 km
Solvang skole (8-10 kl.) 3.7 km
Asker videregående skole 1.7 km
Bleiker videregående skole 2.4 km

Barnehager

Båstadmyra andelsbarnehage (1-5 år) 1 km
L'Eikestua barnehage (1-6 år) 1.2 km
Asker Gård barnehage (2,5-5 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 1.7 km
Kjøpesenter Holmensenteret 4 km
Postkontor Asker Postkontor 1.9 km
Postkontor Coop Mega Holmen 4 km
Apotek Apotek 1 Asker 1.6 km
Apotek Q-apoteket Asker 1.7 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Kiwi Fusdal 1.4 km
Dagligvare Joker Asker Stasjon 1.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 1.5 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 1.6 km
Bensin Circle K Asker 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 34 år
Gj.snittalder kvinner 34,2 år
Husholdninger med barn 54,3 %
Husholdninger uten barn 45,7 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 517
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Undelstad 515 188

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,12% av salgssummen inkl.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?