Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 375 000,- for kr 7 375 000,-

Meget pen familiebolig fra 2008.

Hyggelig inngangsparti med frokostplatting.

Tomten er pent opparbeidet og det er plass til to biler på tomten + en bil i felles garasjeanlegg.

 

Stor og flat hage som er pent opparbeidet

Platting med utgang fra kjellerstuen / hybelmulighet

 

Stor og solrik veranda med utgang fra stuen

 

Utsikt over grøntområde

Entré / Gang

Soverom 1/ kontor med inngang fra gangen - Rommet er ikke bruksendret fra bod (se prospekt)

Badet i 1. etasje

 

Stuen er lys og pen med hyggelig peisovn.

 

 

Kjøkkenet

 

Ved kjøkkenet er det plass til spisebord og stoler.

Opp trappen til 2. etasje ligger soverom 1

Gode lagringsmuligheter på soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Wc i 2. etg.

 

Kjellerstue / Hybel - Boligen er bygget slik at denne delen enkelt kan omgjøres til en hybel. Opplegg for kjøkken i det ene hjørnet.

Kjellerstue / Hybel

Soverom 4 eller soverom til potensiell hybel

Badet i underetasjen

Garasje i felleanlegg nær boligen.

1. etasje

2. etasje

Underetasje med hybelmulighet

ASKER / UNDELSTAD - Meget pen familiebolig fra 2009 - 5 sov - Mulighet for hybel - Solrikt - Nær Asker sentr. og Hvalstrand

Undelstadveien 31 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 650 000,-

ASKER / UNDELSTAD - Meget pen familiebolig fra 2009 - 5 sov - Mulighet for hybel - Solrikt - Nær Asker sentr. og Hvalstrand: ASKER / UNDELSTAD - Meget pen familiebolig fra 2009 - 5 sov - Mulighet for hybel - Solrikt - Nær Asker sentr. og Hvalstrand

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 650 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
165 / 170 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Mellom Asker sentrum og Hvalstrand ligger dette godt etablerte og populære boligområdet. Boligen ligger fint plassert i et meget barnevennlig og solrikt område. Dette er barnas eldorado, med trygge oppvekstsvilkår i hyggelig og veletablert boligområde. Trygg gangavstand til skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon og Asker sentrum med alle servicetilbud. Ballplass, skøytebane og barnepark på området. Det er flere barnehager i området. Ellers Hval Gård som er kjent for sine mange ute og friluftsavdelinger. Kort vei til Hvalstrand bad med sandstrand og stupetårn. Kort vei til både Asker skiklubb eller Holmen idrettsforening med bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldere. Rikt utvalg av turmuligheter i området, med kyststi og småbåthavn innen kort avstand. Undelstadbanen- fotballøkke med lys som blir islagt om vinteren. Lysløype i Grønlia på Holmen og på Solvang. Til Asker sentrum hvor man har stort sett "alle" fasiliteter og servicetilbud tar det få minutter med bil eller ca. 10-15 minutters gange fra Undelstadveien. Trekanten Senter med sine 70 butikker, kulturhuset med bibliotek, kino, teater og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter bidrar til et blomstrende og levende sentrum. Flere treningssentre har også etablert seg i Asker sentrum. Nærmeste er Sats/Elixia.

Offentlig kommunikasjon:

Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Det er mulig å parkere bilen på stasjon for kr. 50 i mnd. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen. Høn togstasjon ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. Her går det lokaltog i begge retninger. Flytog mellom Asker og Gardemoen tar 47 min.

Barnehager og skoler

Skoler:

Hofstad barneskole 1 km

Risenga ungdomsskole 3.2 km

Asker videregående skole 2.4 km

Bleiker videregående skole 2.9 km

Barnehager:

Hval Gård barnehage (1-5 år) 1.3 km

Læringsverkstedet Bjørndalen (1-6 år) 1.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Distanser er målt i luftlinje.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 650 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2009

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

165m2

Bruksareal

170m2

Tomt

412m2

KR-kode

1518114

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Undelstadveien 31 a, 1387 Asker

Gnr. 49, bnr. 107, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 412,1 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Asfaltert innkjørsel/gårdsplass. Stensatt gangadkomst.

Parkering

Parkering for 2 biler på biloppsillingsplass foran boligen. I tillegg har denne boligen eksklusiv bruksrett til parkeringsplass for 1 bil i garasje i fellesanlegg vis a vis eiendommen. Her er det også overbygget lagerplass/ carport ved siden av garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 189 kvm

Totalt bruksareal: 170 kvm

Totalt primærrom: 165 kvm

Bruksareal:

Vertikaldelt bolig 170 kvm

Primærrom:

Underetasje 63 kvm: Trappegang, bad, vaskerom, 1 soverom, kjellerstue.

1. etasje 62 kvm: Entré, bad, 1 soverom, kjøkken, stue.

2. etasje 40 kvm: Gang, 3 soverom, wc.

Sekundærrom:

1. etasje 5 kvm: Bod/garderobe.

I tillegg er det bod på ca. 1 m2 ved terrassen. Det er også parkering for 1 bil i garasje i fellesanlegg, samt overbygget lagerplass/ carport.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys og meget pen familiebolig fra 2009. Dette er en vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan med meget god og arealeffektiv planløsning. Boligen inneholder romslig entré, lekkert bad, 1 soverom*, bod/garderobe, moderne kjøkken og flott stue. Utgang til veranda på ca. 23 kvm fra stuen. Verandaen er solrik med sol fra ca. midt på dagen til ca. 21:00 på kvelden (midtsommers). Det er morgen og formiddagssol på plattingen ved inngangspartiet. Opp i 2. etasjen er gang, praktisk wc og 3 romslige soverom. Godt med skapplass og lagringsmuligheter. Gulvflate i 2.etg. er ca. 48 kvm. Ned i underetasjen finner du trappegang, lekkert bad, vaskerom, 1 soverom og en stor kjellerstue.

Utgang til terrasse og hagen fra kjellerstuen. I tillegg er det bod på ca. 1 kvm ved terrassen. Underetasjen er laget slik at den med enkle grep kan gjøres om til en hybel (se plantegning). I kjellerstuen er det i dag et lite enkelt tekjøkken med stålkum og kjøleskap.

Huset er for øvrig malt i sommer, det er lagt belegningsstein og det er snekret ny platting/inngangsparti.

Kjøkken:

Kjøkkenet er godt utstyrt og har innredning med lyse, slette fronter. Komposittstein benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert ovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Baderom:

Bad 1. etg - Våtrom fra byggeår. Fliser på vegger og gulv. Badet inneholder badekar med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant. Sluk var ikke tilgjengelig - fall, høyder og fuktsikring ved sluk ikke kontrollert. Dokumentasjon på utførelse av fuktsikring og drenering av hulrom for skjult toalettsisterne er ikke forevist. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Bad U. etg - Våtrom fra byggeår. Fliser på vegger og gulv. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant samt opplegg for vaskemaskin. Materiale i sluk er plast. Det er fall til sluk. Det er synlig mansjett ved sluk. Mansjett er ikke tilstrekkelig mettet med membran. Dokumentasjon på utførelse av fuktsikring og drenering av hulrom for skjult toalettsisterne er ikke forevist. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Vaskerom:

Våtrom fra byggeår. Fliser på vegger og gulv. Rommet inneholder 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig mansjett ved sluk. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Overflater:

Vegger - Malte flater.

Gulv - Parkett og fliser.

Himling - Malte flater.

* Soverom i 1. etg. som i dag anvendes som kontor(se bilde), er iflg. byggetegninger definert som bod. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er søkt kommunen om bruksendring av dette rommet fra bod til varig oppholdsrom. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Oppvarming

- 1-løps pipe med 1 peisovn. Feieluke i kjellerstue.

- Elektrisk gulvvarme i entré og våtrom. Det er også gulvvarme i u.etg. dvs. soverom, kjellerstue og gang. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.08.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

- Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

- Del av boligens underetasje kan innredes som hybel og er lovlig for beboelse, men vil ikke bli godkjent som separat boenhet av kommunen.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse (411 kvm) og bevaring av landskap og vegetasjon (124 kvm) i henhold til reguleringsplan 47 - Del av Haga, Haugen datert 08.01.1959 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (412 kvm) og deler av eiendommen er i område for hensyn grønnstrukter (142 kvm) iht. kommuneplan for Asker kommune 2018 - 2030. Boligområder med spesielle kvaliteter - Type A.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Fastmonterte hvitevarer medfølger. Vaskemaskin og frittstående fryser i kjeller medfølger ikke.

- Lyset i avtrekksviften er defekt.

-

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.196,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år. I tillegg må det påregnes gebyr til feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år. / ca. 18.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.000,-

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 573,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Bligen er tilkyttet Telenor Fiber. Kostnader finnes på telenor.no.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.660,- pr. år. Nytt abonnement kan tegnes. Dette avklares nærmere.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.817.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Haga
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Leangen brygge 1.3 km
Hvalstrand bad (badestrand) 1.3 km
Hval brygge 2 km
Asker marina 2.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72 km
Sentralstasjon Oslo S 21.9 km
Jernbanestasjon Vakås stasjon 1.5 km
Bussholdeplass Orestien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 0.6 km
Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg/Holmenhallen 2 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.6 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 1 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 3.2 km
Borgen skole (8-10 kl.) 4.3 km
Asker videregående skole 2.4 km
Bleiker videregående skole 2.9 km

Barnehager

Hval Gård barnehage (1-5 år) 1.3 km
Læringsverkstedet Bjørndalen (1-6 år) 1.4 km
Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 2.5 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 3 km
Postkontor Coop Mega Holmen 2.5 km
Postkontor Asker Postkontor 3.3 km
Apotek Vettre apotek 2.9 km
Apotek Apotek 1 Holmen 2.6 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 2.5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3 km
Dagligvare Matkroken Vakås 1.6 km
Dagligvare Kiwi Fusdal 2.1 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 2.5 km
Bensin Shell Vettre 2.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 38,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 48,5 %
Husholdninger uten barn 51,5 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 954
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Haga 551 206

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?