Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 000 000,- for kr 7 000 000,-

Velkommen til Vågslien 73!

Enderekkehus med fantastisk beliggenhet

Pent opparbeidet inngangsparti

Her er også inngang til stor utebod med god lagringsplass

Lys og innbydende entré og hall med fliser på gulv

Romslig hall gir et godt førsteinntrykk for resten av boligen

Ildsted som skaper godt med varme

Gode kvaliteter som varmekabler og parkett

God plass til å møblere i flere soner

Nydelig utsikt kan nytes fra sofakroken

Terrasse med god plass til hele familien

Det ble i 2014 montert markise

God plass til å møblere i flere soner

Egen båtplass i felles bryggeanlegg

Idyllisk beliggenhet

God plass til stor spisegruppe

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter

Kjøkken

Hovedsoverommet er av god størrelse

Stor garderobeløsning med oppbevaringsmuligheter

Fra hovedsoverommet er det utgang til veranda

Nytt dekke og undertekking på veranda i 2017

God plass til å møblere slik du måtte ønske

Soverom

Rekkehuset har totalt fire soverom

Nydelig utsikt fra soverom

Lyst og trivelig soverom

Soverom nummer tre passer godt som barnerom, gjesterom eller kontor

Soverom fire er også pent med lyse flater og parkett på gulv

Helfliset baderom

Praktisk vaskerom

Separat toalettrom

Kjellerstue

Kjellerstue som passer perfekt for sosiale kvelder

Kjellerstue som passer perfekt for sosiale kvelder

Badstue

Boligen er velholdt med lettstelte uteområder

p1

p2

p3

p4

Tertnes - SJELDEN MULIGHET! Enderekkehus med fantastisk beliggenhet. Solrikt, garasje, bryggeanlegg og båtplass.

Vågslien 73

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 700 000,-

Tertnes - SJELDEN MULIGHET! Enderekkehus med fantastisk beliggenhet. Solrikt, garasje, bryggeanlegg og båtplass. : Tertnes - SJELDEN MULIGHET! Enderekkehus med fantastisk beliggenhet. Solrikt, garasje, bryggeanlegg og båtplass.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
168 / 184 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Vågslien 73 - en fantastisk eiendom med usjenert beliggenhet i et etablert og barnevennlig nabolag på Tertnes. Boligen er velholdt og har lettstelte utearealer hvor en kan nyte gode solforhold og den nydelige utsikten. Fra terrassen går det trapp ned til sjøen til egen båtplass i felles bryggeanlegg.

Nabolaget er helt perfekt for barnefamilier. Selve gaten er lite trafikkert og boligen ligger ved enden av blindvei. Det er også kort vei tl flere barnehager samt barneskole på Tertnes. I Vågslien vil både store og små barn bo i et område som har et bredt utvalg av tilbud. Tertnes Idrettslag har aktiviteter for barn i alle aldre innenfor et bredt spekter av idrettsgrener. I tillegg er både Åstveitskogen og Åstveitvannet gode utgangspunkt for nydelig turterreng og flere badeplasser.

Bussholdeplass innen kort gangavstand med hyppige avganger om morgenen i ukedagene. Det er også kort vei til Kiwi Tertnes.

Barnehager og skoler

Kidsa Tertitten

Grønskjeret barnehage

Tertnesparken barnehage

Tertnes skole

Ulsetskogen skole

Haukedalen skole

Åstveit skole

Tertnes videregående skole

U. Pihl videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man motorveien mot Åsane. Ta av motorveien mot Tertnes og ta til venstre i rundkjøringen. Følg veien opp på Åstveit og forbi bensinstasjonen. Ta av til høyre inn Tertneshøgda/Vågslia. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningskilt ved fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 700 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1977

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

168m2

Bruksareal

184m2

Tomt

280m2

KR-kode

741862

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vågslien 73, 5113 Tertnes

Gnr. 186, bnr. 1053 samt andel i realsameier gnr. 186 bnr. 928 1/8 del, gnr. 186 bnr. 937 1/32 del, gnr. 186 bnr. 938 7/104 del i Bergen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 280 kvm.

Parkering

Parkering i egen garasje samt en parkeringsplass på garasjetak. Det er også opparbeidet gjesteparkering for boligene i rekken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 206 kvm

Totalt bruksareal: 184 kvm

Totalt primærrom: 168 kvm

Bruksareal:

Bolig 175 kvm

Sportsbod 9 kvm

Primærrom:

Bolig:

1. etasje 88 kvm: Kjellerstue, toalett, dusjrom med badstue, kjøkken og stue.

2. etasje 80 kvm: Entré, hall, fire soverom, vaskerom og baderom.

Sekundærrom:

Bolig:

1. etasje 7 kvm: Bod.

Sportsbod:

1. etasje 9 kvm: Utvendig sportsbod.

Boligen har også egen garasje + parkeringsplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.2018 utført av Frøyen Takst v/ Thomas Frøyen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Boligen er utvendig jevnlig vedlikeholdt og oppgradert gjennom årene og er uten særlig oppgraderingsbehov. Av utbedringer kan nevnes:

- Nytt dekke og undertekking veranda 2017

- Nyere terrassedør

- Nyere vinduer i front og verandadør 2. etasje

- Nyere vinduer nordre stue og bad nordre vegg

- Lagt opp tre utekraner rundt boligen

- Utvidet og isolert utebod med ny kledning 2010

- Kledd inn pipe 2010

Utearealene ved inngangspartiet er oversiktlig og pent opparbeidet med lettstelt mønsterbetong og bed. Her er også inngang til stor utebod med god lagringsplass. På fremsiden av boligen er det opparbeidet stor skjermet treterrasse med gode solforhold og flott utsikt. På siden av boligen er det på fellesareal opparbeidet lettstelt hage med god plass til tumleplass for barna. Se også punkt Diverse vedr. tvist om fellesareal. Det er også lagt opp tre vannkraner rundt boligen.

Boligen har god planløsning og vil passe en barnefamilie godt. Fra inngangsdøren kommer en inn i en lys og trivelig gang og hall med fliser på gulv og lysmalte veggflater. Fra gangen er det inngang til praktisk vaskerom med tørkeskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hallen forgrener de andre rommene i denne etasjen, fire gode soverom, baderom og trapp ned til stuen. Hovedsoverommet er romslig og har store vinduer som vender ut mot utsikten. Det er også utgang til veranda hvor en kan nyte solen fra formiddag til sen kveld. På hovedsoverommet er god plass til dobbeltseng og er ellers innredet med store innebyggede klesskap. De andre soverommene er også av god størrelse. Alle soverommene har parkett på gulv og lysmalte veggflater. Badet har dør fra gangen og fra hovedsoverommet. Her er det fliser på vegg og gulv med varmekabler. Innredet med badekar, toalett, dusjhjørne, servant, speil og belysning.

I underetasjen er det romslig og åpen stue med god plass til å møblere flere sittegrupper. Stor peisovn gir god varme på kalde dager. Store vinduer i stuen åpner opp for godt lysinnslipp og den flotte utsikten over Åstevitvågen. Innenfor stuen er det innredet kjellerstue med bar, badstue og dusj. Kjøkkenet er i delvis åpning mot stuen og er innredet med god skap- og benkeplass. Alle nødvendige hvitevarer er integrert. Ved kjøkkenet er det god plass til stort spisebord for hele familien. Det er også inngang til gjestetoalett og stor bod med flere bruksområder. Fra stuen er det utgang til stor terrasse med god plass til utemøbler og grill. Terrassen er inngjerdet med glassrekkverk og har trapp ned til felles brygge. Bryggen er av god størrelse og er perfekt for en kjapp dukkert. Det er også utliggere for fire båter, hvor en plass tilhører boligen. Se for øvrig punkt Ferdigattest for informasjon vedr. bryggeanlegget.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på baderom, stue, kjellerstue og kjøkken. Peis i stuen. Ellers mulighet for elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.03.1984. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innredning av kjellerstue og badstue som er innredet annerledes enn det som er beskrevet i godkjente bygningstegninger. Badstuen er beskrevet som bod og kjellerstue er beskrevet som div. Begge rommene oppfyller ikke kravene for rom til varig opphold.

Informasjon vedr. trapper ned til brygge og felles bryggeanlegg i husrekken Vågslia 73-79. Trapp ned fra eiendommen til felles bryggeanlegg ble bygget på 1970-tallet. Felles brygge og utligger med båtplasser ble opparbeidet på 1980-tallet. Trapp, felles brygge og utligger med båtplasser er ikke omsøkt eller godkjent hos Bergen kommune. Selger opplyser at Bergen kommune har opprettet sak på bakgrunn av tilsyn i 2012 vedr. bryggeanlegg og utliggere med båtplasser. Bergen kommune konkluderte med at tiltaket er registrert som ulovlig og at det ikke foreligger opplysninger om tiltak eller godkjennelse i sine arkiver. Selger opplyser videre at Bergen kommune ikke har gitt informasjon om konsekvens eller fremtidig fremdrift i deres behandling av saken. Selger opplyser også at det skal ha blitt gjort en avtale med Bergen kommune om makeskifte ved at kommunen fikk legge ned vannledning på fellesareal mot vest for fellesareal og at bryggeanlegg og utliggere med båtplasser da skulle være i orden. Det foreligger ikke dokumentasjon på dette. På grunnlag av ovennevnte må kjøper være klar over at Bergen kommune kan kreve riving av felles bryggeanlegg og utliggere med båtplasser. Søknad og godkjenning av tiltak bør gjøres sammen med de andre sameierne og gjøres på ny eiers regning og risiko.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Dagboknr 18137, tinglyst 20.08.1976, Bestemmelse om garasje. Servitutten gir bruksrett til garasje med nummer 24.

Eiendommen har tinglyst eksklusiv bruksrett rett til garasje merket med nummer 24. Rettigheten er tinglyst på gnr. 86 bnr. 937, dagboknr 18137, tinglyst 20.08.1976.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "ÅSANE. GNR 186 BNR 15 OG 44, TERTNES ÅSTVEITVÅGEN, VÅGSLIA" datert 22.01.1965 med tilhørende reguleringsbestemmelser

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det foreligger skriftlig avtale om eksklusiv bruksrett til hage på fellesareal mellom eiendommen og parkeringsplassen. Det er tvist mellom selger og naboer i rekken om hvordan denne avtalen skal tolkes. Konferer megler vedr. dette

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.882,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 6.128,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 4.200,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 600 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av bredbåndsignaler og har avgift på kr 500,- pr. mnd.

Det er ikke faste kostnader knyttet til fellesareal og felles brygge. Evt. kostnader gjøres opp løpende fordelt mellom sameierne.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.868.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bergen
Bydel Åsane
Grunnkrets Tertnes
Kirkesogn Eidsvåg

Steder i nærheten

Grønskjeret badeplass 1.2 km
Åsane Stadion 1.2 km
Tertneskrysset 1.8 km
Åsane Brannstasjon 2.4 km

Transport

Flyplass Bergen Flesland 29.2 km
Sentralstasjon Bergen 12.3 km
Bussholdeplass Sjøveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tertnes skole grus 1 km
Idrettsanlegg Åstveit Idrettspark 1.3 km
Treningssenter Actic - Åstveithallen 1.4 km
Treningssenter Nr1 Fitness Åsane 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Tertnes skole (1-7 kl.) 1.2 km
Ulsetskogen skole (1-7 kl.) 2.3 km
Haukedalen skole (1-7 kl.) 2.3 km
Åstveit skole (8-10 kl.) 1.4 km
Tertnes videregående skole 1.6 km
U. Pihl videregående skole 3.6 km

Barnehager

Kidsa Tertitten (0-6 år) 0.9 km
Grønskjeret barnehage (1-6 år) 1.2 km
Tertnesparken barnehage (3-6 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Åsane Storsenter 3.3 km
Kjøpesenter Horisont 3.8 km
Postkontor Coop Prix Prestestien 2.6 km
Postkontor Joker Ervik 3.2 km
Apotek Apotek 1 Åsane 3.3 km
Apotek Apotek 1 Arken 3.3 km
Vinmonopol Åsane senter Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Horisont Vinmonopol 3.8 km
Dagligvare Kiwi Tertnes 0.6 km
Dagligvare Coop Prix Prestestien 2.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Tertnes 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Tertnes 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,3 %
Andel kvinner 47,7 %
Gj.snittalder menn 39,9 år
Gj.snittalder kvinner 40,2 år
Husholdninger med barn 29,6 %
Husholdninger uten barn 70,4 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 1136
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bergen 278556 132557
Grunnkrets: Tertnes 1548 729

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Kommunale oppl.: kr 5.000,-

Fotograf: kr 6.400,-

Avisannonse: kr 7.900,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Mats-Eirik Misje
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?