Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Velkommen til Vestfoldveien 100

Fasade

Terrasse

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Entré/gang

Soverom

Soverom

Terrasse

Solrik terrasse

Terrasse

Fasade

Hagen

Hagen

Hagen

Plantegning

Strømsø - Romslig og pen eierleilighet med sentral beliggenhet. Stor terrasse. Garasje. Påkostet i de senere år.

Vestfoldveien 100

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Strømsø - Romslig og pen eierleilighet med sentral beliggenhet. Stor terrasse. Garasje. Påkostet i de senere år.: Strømsø - Romslig og pen eierleilighet med sentral beliggenhet. Stor terrasse. Garasje. Påkostet i de senere år.

Boligtype:
Tomannsbolig, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Svært sentralt beliggende i veletablert og sentrumsnært boligområde, like ved Mareinlyst området og nye Strømsø senter. Det nærmeste området er bebygget med en kombinasjon av boliger, butikker og industrinæring.

Drammen sentrum byr på utallige Café-/spisesteder, og et aktivt byliv. Nyrestaurerte Strømsø torg ved Jernbanestasjonen er en liten gåtur unna. På Union Brygge finner man flere spesialforretninger, høyskolesenter og hyggelig torg. Bragernes torg, kino, teater osv. er ca. 15 minutters rusletur fra leiligheten.

Gangavstand til en rekke organiserte fritidsaktiviteter. Det er kort vei til ski og turmuligheter i Strømsøåsen med lysløyper, og gangavstand til Drafnkollen med lysløype og flott turterreng. Sportsfiske på Sølvfastøya og svært hyggelig promenade i elveparken.

Skiold ski- og ballklubb som er en aktiv og allsidig idrettsforening har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Marienlyst. Her finnes utv. tennisbaner, tennishall, naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Helårs populært badeanlegg på Marienlyst. Drammen turnforening med egen hall og mange aktiviteter. Attic Dansestudio ligger på Sundland. Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Drammen Cykleklubb for landeveisyklister og terrengsyklister er nært beliggende. Nytt og flott kjøpesenter på Gulskogen.

Gode bussforbindelser til sentrum, med bussholdeplass rett utenfor døren. Busser korresponderer videre til andre deler av byen, se www.brakar.no for rutetider. 10 min gange til jernbanestasjonen. Toget tar ca. 36 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen. Ellers er det meget kort vei til påkjøring på E-18 og E 134 ved Bangeløkka. 15 min gange til Bragernes Torg.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning med sine 61 privat- og kommunale barnehager. 22 barnehager bare i Strømsø Barnehageområde. Det er flere barnehager i bydelen. For liste kontakt megler eller se Drammen kommune sine hjemmesider.

Kort gangavstand til Brandengen barneskole (1. - 7. trinn) og Marienlyst ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden med bla. Høgskolen i Sørøst Norge.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1960

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

768m2

KR-kode

2018192

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestfoldveien 100, 3043 Drammen

Gnr. 111, bnr. 768, snr. 2 i Drammen kommune.

Tomten

768 kvm felles eiet tomt som er pent opparbeidet med plen, prydbusker, blomsterbed samt annen beplantning. Leiligheten har stor solrik terrasse på 38 kvm med utgang fra stuen samt terrasse på 5 kvm med utgang fra felles gang.

Parkering

Garasje med plass til en bil samt biloppstillingsplass i gårdsplassen. For øvrig vanlig gateparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 71 kvm

Bruksareal: 66 kvm

Primærrom: 66 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, bad, 2 soverom, pent kjøkken og romslig stue med utgang til stor terrasse: 66 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller på 5 og 5,5 kvm.

Felles loft.

Felles vaskerom.

Egen garasje på 22 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Horisontaldelt tomannsbolig som er oppført over 2 plan samt kjeller og loft. Grunnmur av betong m/sparestein og tresonitt. Yttervegger over grunnmur av plank/reisverk med asfalteplater, papp, panel 2 sider, oppbygging kan være noe varierende fra bygg til bygg. Utvendig kledd med stående kledning. Tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapporten:

Leilighetens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god og innvendig ble leiligheten pusset opp 2014. Det som bør prioriteres innvendig er baderom. Utvendig kan det påregnes en del utbedringer. Det kan nevnes at utvendig kledning bør skiftes, taktekket kan på sikt påregnes utbedring og de eldre vinduene på loft og kjeller bør skiftes. Drenering fra byggeår med begrenset levetid. Drenering rundt tilbygg fra 1986. Lavt rekkverk på ene balkongen og pipe bør på sikt påregnes nye røykrør. Innvendig røropplegg i leiligheten er skiftet. Eldre varmtvannsbereder. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré/gang: Ny laminat med lydisolerende plater på gulv, mdf plater på vegger, malt tak. Ny inngangsdør til leiligheten.

Bad: Terrassogulv, malt strie på vegger, malt tak. Nytt dusjkabinett, servant med underskap, overskap med speildører og wc.

Soverom1: Ny laminat med lydisolerende plater på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Innebygd garderobeskap.

Soverom2: Ny laminat med lydisolerende plater på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Innebygd garderobeskap.

Kjøkken: Ny laminat med lydisolerende plater på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Pen Ikea innredning med lys over benke. Integrert oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Koselig spiseplass. Kjøkkenet ble oppusset i 2014. Kun integrerte hvitevarer medfølger leiligheten.

Stue: Ny laminat med lydisolerende plater på gulv, malt strie på vegger, mdf plater i tak. Ny vedovn. Utgang til stor solrik terrasse med markise, ca. 38 kvm.

Leiligheten holder en god standard og fremstår som pen. I løpet av de senere år har leiligheten blitt oppgradert. Nytt elektrisk anlegg samt røropplegg i leiligheten er av nyere dato. En pen leilighet som er verdt et besøk.

Oppvarming

Ny vedovn i stuen. For øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.07.1961 fra Drammen Kommune. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 1384, tinglyst 26.07.1948. Opprinnelig skjøte med bestemmelse om gjerde og bebyggelse av beboelseshus.

Dagboknr 300170, tinglyst 24.02.1960: Erklæring vedr avtale vedr etablering av vei og avgivelse av grunn ved skjønn.

Dagboknr 85936, tinglyst 27.01.2017: Seksjonering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 65/159.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Det er gitt nabovarsel vedr tilbygg i Colletsgate 24. Arbeidene har ikke startet ennå.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan av Austadjordet øst for Austadgata datert 20.05.1939.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter ca. kr. 16.000,- pr. år (2017). Felles regning for sameiet og regningen deles mellom leilighetene ut i fra antall personer i hver husstand.

Renovasjon ca. kr.5.338,- pr. år.

Feieravgift kr 308,- pr. år.

Selgers forsikringspremie for bygninger (ikke innbo) utgjør kr 4.436,- pr. år. Sameiet har en fellesavtale med Gjensidige og de fakturerer hver seksjon direkte.

Boligen er tilknyttet tv-signaler via parabol. Denne vil bli fjernet til overtagelse.

Leiligheten er ikke tilknyttet internett. Er Getboks i gata samt at leiligheten i 1. etasje har lagt fiber inn til husveggen. Ved å koble seg på fiber må man kjøpe seg inn hos leiligheten i 1. etasje som har påkostet dette. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 12.000 kWh pr. år.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Strømsø 10
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Strømsø kirke 0.9 km
Drammensbadet 1.2 km
Drammens museum 1.5 km
Marienlyst stadion 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 93.6 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 1.5 km
Bussholdeplass Colletts gate 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Teglverkstomta balløkke 0.7 km
Idrettsanlegg Drammenshallen 0.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 0.2 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Brandengen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 1 km
Danvik skole (1-7 kl.) 1.6 km
Fjell skole (1-7 kl.) 1.9 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 0.8 km
Børresen skole (8-10 kl.) 2.9 km
Galterud skole (8-10 kl.) 2.8 km
Drammen videregående skole 1.4 km
Akademiet videregående skole Drammen 2.6 km

Barnehager

Strømsø familiebarnehage 0.1 km
Strømsø barnehage (0-5 år) 0.5 km
Bikkjestykket barnehage 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 0.7 km
Kjøpesenter CC Drammen 2.5 km
Postkontor Strømsø Postkontor 1.3 km
Postkontor Kiwi Austadveien 1.5 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 0.7 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Austad 0.7 km
Dagligvare Kiwi XL Strømsø Senter 0.7 km
Kiosk/video Mix Maxi Senter 0.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 0.8 km
Bensin Uno-X Austad 0.7 km
Bensin st1 Drammen 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 33,2 år
Gj.snittalder kvinner 34,5 år
Husholdninger med barn 36,4 %
Husholdninger uten barn 63,6 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 541
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Strømsø 10 467 209

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,6 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?