Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 340 000,- for kr 2 340 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v Veronica Gjelsnesvangen ønsker deg velkommen på visning!

Velkommen inn!

 

Entrè

 

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

 

 

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Bad

Bad

Bad

 

Soverom i andre etasje

Soverom i andre etasje

Loftstue

Loftstue

Kontorplass i 2.etg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plantegning 1.etg

Plantegning 2.etg

Momoen/Vestrengåsen - Halvpart tomannsbolig i nyere boligfelt. Skjermet terrasse på over 40 kvm med gode solforhold.

Vestrengåsen 20 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 250 000,-

Momoen/Vestrengåsen - Halvpart tomannsbolig i nyere boligfelt. Skjermet terrasse på over 40 kvm med gode solforhold. : Momoen/Vestrengåsen - Halvpart tomannsbolig i nyere boligfelt. Skjermet terrasse på over 40 kvm med gode solforhold.

Boligtype:
Tomannsbolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 87 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Momoen og Vestrengåsen til denne vertikaldelte tomannsboligen beliggende i et nyere boligfelt. Boligfeltet ligger barnevennlig og idyllisk til, med barnehage like i nærheten. Moe er et lite tettsted med barnehager, dagligvarebutikk, forsamlingshus og idrettsanlegg. Fra boligen er det 4,5 km til Løken, der du finner flere servicetilbud.

Det er kort vei til fotballbane, skiløyper, idrettshall og fine rekreasjonsområder. Momoen har et lokalt fotballag; MIUL (Momoens Idretts og Ungdoms Lag). I tillegg til egen fotballbane, er det muligheter for å ta seg en tur i lysløypa sommer som vinter.

På Moe/Momoen ligger Damtjern badeplass med flytebrygge.

På Løken ligger Høland Idrettsanlegg med flerbrukshus som inneholder treningsrom med moderne fasiliteter, garderober, fritidsklubb, aktivitetsrom og spinningssal. Aurskog har golfanlegg med flere baner, driving range og treningsområder.

I tillegg byr skogene i nærområdet på flotte innsjøer og idylliske friluftsområder.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Moe og Rema 1000 på Løken. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca. 20 minutter til Bjørkelangen. Bjørkelangen har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt kafè og restauranter.

Strømmen og Lillestrøm ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Foretrekker du et annet service tilbud, er kun en time å kjøre til Sverige, hvor du kan gjøre en hyggelig handel i Töcksfors. Du kommer deg raskt til Lillestrøm med bil eller buss, og bussholdeplassen Lunder er kun 600 meter unna boligen. Med buss nr. 480 tar det 42 minutter til Lillestrøm bussterminal. På morgenen kl. 05.38 og 06.38 (fra Lunder til Oslo Bussterminal) og ettermiddagen kl. 15.41 og 16.41 (fra Oslo Bussterminal til Lunder) går det ekspressbuss som bruker ca. 1 time, ref. ruter 29.05.2018. Det tar deg ca.1 time å kjøre til Gardermoen, og 35 minutter til Lillestrøm. I Lillestrøm er kollektivtilbudet godt, hvor du kan ta deg videre til Oslo Sentralstasjon og Gardermoen med en togtid på kun 10 minutter. Det er togstasjon Fetsund, som er lett å benytte seg av dersom du ikke ønsker å ta buss/bil til Lillestrøm/Oslo.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Løken skole

1-10 kl. Bråte skole

Vgs. Bjørkelangen videregående skole

Vgs. Kjelle videregående skole

Barnehager:

Bhg. Lundebygrenda barnehage som ligger i samme byggefelt som boligen

Bhg. Hofmoen barnehag

Bhg. Bjørkly barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua, og ta andre avkjøring. I neste rundkjøring ta første avkjøring og hold deg på Fetveien/RV22. Etter ca. 5,5 km ta av inn på Hølandsveien/ FV 169 - skilting mot Løken. Hold veien i 16 km, før du svinger opp til høyre og inn i Vestrengåsen. Etter ca 150 meter, vil du se boligen på ventre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 250 000,-

Boligtype

Tomannsbolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2010

Soverom

2

Primærrom

84m2

Bruksareal

87m2

Tomt

300m2

KR-kode

6018131

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestrengåsen 20 B, 1960 Løken

Gnr. 37, bnr. 64, snr. 2 i Aurskog-Høland kommune.

Tomten

Eiet tomt på 300,9 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen, hekk av tuja og blomster. Skjermet markterrasse på ca. 43 kvm. Felles gruset innkjørsel på fellesareal for Vestrengåsen A og B, med felles vedlikeholdsansvar. Se vedlagte situasjonskart.

Parkering

Boligen har parkeringplass på gruset innkjørsel, som er fellesarealet og deles med Vestrengåsen 20 A. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet fellesavkjørsel mot kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 99 kvm

Totalt bruksareal: 87 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1.etg: Entrè m/trapp, stue/kjøkken, soverom og bad: 56 kvm

2.etg: Loftstue m/trapp og soverom: 28 kvm

Sekundærrom:

1.etg: Innvendig bod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Vestrengåsen 20 B. Fin halvpart tomannsbolig i et nyere boligfelt sentralt på Momoen. Planløsningen er praktisk og arealeffektiv, noe som gir gode leverom. Boligen holder en god standard. På gulv er det for det meste parkett/laminat, utenom flis i entrè og bad.

Velkommen inn i en romslig entrè med svarte fliser på gulv. Første døren til venstre har du en praktisk bod perfekt for oppbevaring, ekstra fryser, eller rett og slett bare for å ha litt orden.

Romslig åpen kjøkken/stue løsning. Kjøkkenet er fra byggeår med hvit glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Integrert oppvaskmaskin og komfyr. Kjøleskapet følger ikke boligen.

Dagens eier bruker stuen nede som spiseplass, og loftstuen oppe som TV-krok. Stuen i 1.etg er av god størrelse, og med peis. Vinduene gir godt lysinnfall og gir rommet en lys og god atmosfære. Plass til stort spisebord, perfekt for hyggelige middager og sammenkomster med venner og familie. Fra stuen er det utgang til markterrasse på ca. 43 kvm som ble beiset våren 2018. På markterrassen kan du sitte helt alene, da hekken skjermer for innsyn og du kan nyte solen hele dagen. God plass til flere utemøblementer, og grillplass.

Romslig lyst og fint bad med dusjkabinett, underskap/overskap, servant, speil. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen har totalt to soverom. Hovedsoverommet ligger i 1.etg og har en god størrelse.

I boligens andre etasje er det en stor stue som dagens eier bruker til TV-stue og kontor.

Huset ble malt utvendig våren/sommeren 2013.

Her kan dere flytte rett inn, og trives!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varme i gulv i entrè, bad og stue. Peisovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ihht. brev fra Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS var siste kontroll på ildstedet 19.09.2013, og det skulle vært gjennomført kontroll 19.09.2016. I følge selger har det ikke blitt gjennomført noen kontroll etter 19.09.2013.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.01.2011.

På den midlertidige brukstillatelsen står det ingen vilkår som må gjennomføres for å få ferdigattest. På kontrollerklæringen fra 2011 mangler garasje og pipe. Etter samtale med Pål Vikdal i Aurskog-Høland kommune 25.05.2018 informerer han om at det senere ble sendt inn brev om at garasje ikke skal settes opp, da ny eier ønsker å gjøre dette selv (noe selger bekrefter). Pipe er montert. Ble aldri sendt inn ny søknad om ferdigattest.

Foreligger ingen godkjenning til oppføring av garasje pt.

Foreligger godkjente byggetegninger på boligen, datert 02.11.2009. På de godkjente byggetegningene er ikke soverom i 2.etg tegnet inn i leilighet nr. 2 (gjeldende), kun i leilighet nr.1 (som et eksempel på innredning). Kjøper overtar risikoen for det.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:

Dagboknr 283453, tinglyst 21.04.2010, type heftelse: Erklæring/avtale. Hjemmel til eiendomsrett (skjøte).

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelsei henhold til reguleringsplan for Vestrengåsen datert 01.10.1998, rev. 16.03.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser for "Vestrengåsen" Gnr/Bnr 31/11,3/7,3/18 m.fl. datert 01.10.1998, rev. 16.03.2001.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vaskemaskin, fryseskap og kjøleskap følger ikke med boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.768,75 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.834,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.800,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.553,-.

Velavgift er ca. kr. 1.000 pr. år. (2017).

Boligen er tilknyttet Romerike Bredbånd/Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 280 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Romerike Bredbånd som leverandør av internett og har en avgit på kr. 399 pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.228 pr. år. Kjøper kan overta alarm dersom det er ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.307.472.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Aurskog-Høland
Grunnkrets Mo
Kirkesogn Løken

Steder i nærheten

Løken kirke 5.1 km
Rådhuset 17.1 km
Bliksrud industriområde 17.6 km
Eidsverket 18.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 62.9 km
Jernbanestasjon Svingen 23.8 km
Bussholdeplass Lunder 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Momoen idrettsanlegg 1.3 km
Idrettsanlegg Hølandshallen 3.8 km
Treningssenter Avancia Xpress Bjørkelangen 17.5 km
Treningssenter Trento Bjørkelangen Express 17.5 km

Steder av interesse

Skoler

Løken skole (1-7 kl.) 4.7 km
Bråte skole (1-10 kl.) 13.8 km
Bjørkelangen videregående skole 17.1 km
Kjelle videregående skole 19 km

Barnehager

Lundebygrenda barnehage 0.4 km
Hofmoen barnehage (3-5 år) 2.1 km
Bjørkly barnehage (0-6 år) 4.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løken senter 4.5 km
Kjøpesenter Bjørkelangen Senter 17.3 km
Postkontor Rema 1000 Løken 4.7 km
Postkontor Coop Prix Hemnes 13.2 km
Apotek Løken apotek 4.5 km
Vinmonopol Bjørkelangen Vinmonopol 17.3 km
Vinmonopol Fetsund Vinmonopol 24.3 km
Dagligvare Coop Marked Løken 2.8 km
Dagligvare Rema 1000 Løken 4.7 km
Kiosk/video Mix Hemnes Pizza & Grill 13.3 km
Kiosk/video Mix Tippehjørnet 17.3 km
Bensin Esso Løken Auto 4.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,8 %
Andel kvinner 48,2 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 40,9 år
Husholdninger med barn 36,2 %
Husholdninger uten barn 63,8 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 360
Område Personer Husholdninger
Kommune: Aurskog-Høland 16162 7261
Grunnkrets: Mo 608 243

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?