Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 850 000,- for kr 4 850 000,-

Vestveien 5D

Vestveien 5D

Utsikt

Solrik terrasse ved boligens inngangsparti

Solrik terrasse

Velkommen til Vestveien 5D

Entrè

Store vindusflater bidrar til høy trivselsfaktor i boligens oppholdsrom

Stue med peis

Stue med peis

Stue med koselig peis

Spisestue med utgang til solrik usjenert terrasse

Stue med koselig peis

Stue med flott gjennomlys

Kjøkken og spisestue i åpen løsning

Kjøkken med mye skapplass

Moderne lekkert kjøkken med kjøkkenøy

Moderne lekkert kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Solrik terrasse

Solrik terrasse

Hyggelig terrasse

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom med fjordutsikt

Soverom

Romslig med med plass til vaskemaskin

Bad

Planløsning 2.etg

Planløsning 1.etg

Planløsning 2.etg

Samleplan

Planløsning u.etg

Planløsning 1.etg

Planløsning 2.etg

Samleplan

Nesoddtangen - Attraktivt enderekkehus med noe fjordutsikt, garasje, hage og gode solforhold. Meget sentralt beliggende.

Vestveien 5 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 400 000,-

Nesoddtangen - Attraktivt enderekkehus med noe fjordutsikt, garasje, hage og gode solforhold. Meget sentralt beliggende. : Nesoddtangen - Attraktivt enderekkehus med noe fjordutsikt, garasje, hage og gode solforhold. Meget sentralt beliggende.

Boligtype:
Rekkehus, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 845,-
Fellesgjeld:
Kr 14 683,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 113 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggende eiendom meget sentralt på Tangen. Kun 300 meter til forretningssenter med butikker, kafé, lege/tannlege samt Tangenten, Nesoddens kommunehus, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon.

Få minutters gange til bussholdeplass med buss som korresponderer med båt til Aker Brygge og Lysaker. Ca. 20 minutters gange til Nesoddtangen brygge.

På Nesodden er det mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden, Oksval strand og båtmarina, finner du ca. 15 minutters gange unna. Kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), skøytebane, tennisbaner og idrettshall samt flotte turområder i Nesoddmarka med turstier, lysløype og skiløyper. Treningssenter på Varden og Skoklefall. Hellviktangen er et flott rekreasjonsområde med strand og kunstkafè hvor det arrangeres konserter og utstillinger.

Barnehager og skoler

Gangavstand til flere barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangen. Kort vei til Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/ Hellvik. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Granholt og følg Vestveien oppover. Ta inn første stikkevei på høyre hånd etter å ha passert Enerveien. Boligen ligger innerst i stikkveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 14 683,-

Totalpris

Kr 4 414 683,-

Felleskostnader

Kr 2 845,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1953

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

113m2

Tomt

20895m2

KR-kode

511871

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestveien 5 D, 1450 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 987 i Nesodden kommune.

Andelsnr. 38, Tangen IV Borettslag, org.nr. 951 344 737

Tomten

Disponibel del med hage mot nordvest- og øst er opparbeidet med plen, frukttre og beplantninger. Det er opparbeidet med bruddheller utenfor inngangen på adkomstsiden mot sydøst og ved felles kjellerutgang mot nord.

Boretslaget har to felles eiet eiendommer på tilsammen 20.895 kvm (bnr. 987 = 13.372,9 kvm og bnr. 1001 = 7.522 kvm). Disser er opparbeidet med hovedsakelig innkjørsler, stedvise gruslagte gårdsplasser og noe beplantninger, samt noe naturtomt med trær og naturvekster.

Parkering

Med boligen følger garasje i felles garasjerekke, nr. 2 fra veien. Garasjerekken består av i alt 7 garasjer med eget garasjelag bestående av eierene til disse. Det gjøres oppmerksom på at garasjerekken er plasserst i nedenforliggende vei, Enerveien. Det er utarbeidet egne kontrakter for andelseierene. Garasjen er ikke medtatt i vedlagte boligsalgsrapport.

Det opplyses om at det jobbes med reguleringsplaner for Vestveien, som gjør at Enerveien vil bli blindvei og stengt mot Vestveien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Privat asfaltert stikkvei til boligen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygget.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 126 kvm

Totalt bruksareal: 113 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Primærrom:

Stue/spiseplass/kjøkken, trapperom, entré: 41 kvm

3 soverom, bad, gang/trapperom: 40 kvm

Sekundærrom:

4 boder, trapperom, felles gang: 30 kvm

Trapperom til kjeller: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Enderekkehus beliggende med godt utsyn og noe utsikt mot del av indre Oslofjord. Det er meget gode solforhold i hagen og på terrassen. Utgang fra stue til nord-vestvendt terrasse og hage ned ettermiddags og kveldssol. Det er også uteplasser ved inngangen mot sydøst og ved felles utgang fra kjeller på nordsiden. Boligen fremstår innvendig med nyere standard og er generelt modernisert av eier etter 2013.

Kjøkken:

Ikea kjøkkeninnredning fra 2013 med laminat benkeplate med utslagsvask. Lys under overskap. Kjøkkenventilator, komfyrvakt og integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Mot stuen finnes en kjøkkenøy.

Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer.

Bad:

Baderomsinnredning med servant og overskap med speil og lys. Dusjkabinett. Gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Badet ble modernisert i regi av tidligere eier i 2000.

Vegger:

Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater fra 2013. Fliser på bad fra 2000. Malt original panel i entré og kjellertrapperom fra byggeår. Grovinnredet med hovedsakelig malt original pusset mur i kjeller fra byggeår, overflatebehandlet i 2013. Det er oppført en lett trevegg mot felles rømningsgang.

Gulv:

Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med laminatgulv fra 2013. Fliser på bad fra 2000. Grovinnredet med hovedsakelig malt originalt støpt dekke i kjeller fra byggeår og overflatebehandlet i 2013.

Himling:

Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater fra 2013. Lakkert panel i bad fra 2000. Malt original panel i entré. Grovinnredet med hovedsakelig malt original grovpanel i kjeller fra byggeår, overflatebehandlet i 2013.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Alarm tiknyttet S24 med mulighet for å overta abonnement

- Kabel-TV

- Utestikk

- Utelys

- Markiser (eldre og noe slitt)

- Diverse belysning og panelovner

- Garderobeskap på soverom

Oppvarming

Elektrisk oppvarmimg via stedvise panelovner og vedfyring i moderne klebersteinsovn i stuen. Gulvvarme på bad fra 2000 og i 1. etasje fra 2013.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det er svært vanlig at nevnte dokumenter mangler i kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom

Dagboknummer 1953/3638-2/5, datert 01.08.1953

Bestemmelsen ble tinglyst i forbindelse med utbygging av området og omhandler bestemmelse om deleforbud, bebyggelse, regulering, anleggelse av vei, vann/kloakkledning, forbud mot visse former for næringsvirksomhet og generende virksomhet, bestemmelse om gjerde m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Eier opplyser om at det er utført radontest av Radonkonsult av boligene i regi av borettslaget med verdier innenfor gjeldende krav. Dagens grenseverdier er iht. Tek. 10 maks 200 Bq/m³ anbefalt 100 Bq/m³.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Tangen IV Borettslag.

Borettslaget består av 54 rekkehus/4-mannsboliger.

Forretningsfører er USBL, tlf. 63 00 10 34

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må søkes borettslagets styre og de øvrige borettshavere i samme hus.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er beliggende i et uregulert område avsatt til boligbebyggelse i gjeldende kommuneplan datert 18.6.2015 og 22.10.2015.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.845,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv, felles byggforsikring, snømåking, vask av fellesarealer, drift forretningsførsel, betjening av fellesgjeld (renter og avdrag).

I tillegg betales kr. 100,- pr. mnd til garasjelaget.

Felleskostnadene fordeles slik:

Kapitalkostnad renterkr. 27,-

Felleskostnaderkr. 2.479,-

Kapitalkostnad avdragkr. 339,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 15.000,-/år.

Boligen er tilknyttet S24 alarmselskap som koster kr. 4.800,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 4.401.359,-

Av dette beløpet utgjør kr 14.683,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Granholt
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Oksval brygge og badestrand 0.8 km
Flaskebekk brygge 1.3 km
Hornstranda badeplass 1.4 km
Skoklefall kapell 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.3 km
Bussholdeplass Granholt 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.6 km
Idrettsanlegg Berger idrettspark 3.2 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.3 km
Nesodden videregående skole 2.7 km
Frogn videregående skole 20.8 km

Barnehager

Oksval bhg. - Blomsterveien (1-6 år) 0.4 km
Oksval barnehage (1-5 år år) 0.5 km
Kongleveien barnehage (0-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 23.2 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 1.6 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.4 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 1.3 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 23.2 km
Dagligvare Meny Tangen 0.4 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 1.3 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 1.4 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,2 %
Andel kvinner 53,8 %
Gj.snittalder menn 35,6 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 35,9 %
Husholdninger uten barn 64,1 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 880
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Granholt 461 192

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregistert kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?