Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 990 000,- for kr 2 990 000,-

fasade

fasade

fasade

ute

ute

terrasse

ute

stue

stue

stue

stue

stue

stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

bad

bad

bad

soverom

soverom

soverom

soverom

entré

utsikt

3Dplan

2Dplan

Tøyenhaugen - Trivelig og solrikt rekkehus med alt på 1 plan, herlig hage, nyere bad og kjøkken

Violveien 11 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 080 000,-

Tøyenhaugen - Trivelig og solrikt rekkehus med alt på 1 plan, herlig hage, nyere bad og kjøkken: Tøyenhaugen - Trivelig og solrikt rekkehus med alt på 1 plan, herlig hage, nyere bad og kjøkken

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 080 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger solrikt til i et veletablert og barnevennlig boligområde på Tøyenhaugen. Eiendommen ligger usjenert til med fantastisk utsikt mot Varingskollen og Dalen i et stille og rolig boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er gode adkomst - og parkeringsforhold.

Det er kort vei til Varingskollen alpinanlegg som byr på vintersport, Nordmarka og Romeriksåsene med utmerket turterreng sommer som vinter.

Kort vei til barnehager og matbutikk (kiwi). Det er Ca. 300 meter til ungdomsskole og 2,5 km til barneskole. Det er ca. 5 km til Åneby sentrum som kan tilby apotek, matbutikk, veterinær, blomster, gull og ur forretninger samt solstudio. Mo Senteret ligger ca. 9 km sørover og kan tilby bla. apotek, vinmonopol, restauranter, diverse forretninger, matbutikk, legesenter og diverse andre butikker og servicetilbud. Her ligger også Bjertnes videregående skole. Det er ca. 5 min med bil til Ås gård som kan tilby 18 hulls golfbane.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Kirkeby barneskole og Hakadal ungdomsskole. Videregående skole (Bjertnes) på Mo.

Flere barnehager i området hvor man kan nevne Tøyen barnehage (0-6 år), Tøyenåsen barnehage (1-6 år) og Døli andelsbarnehage (0-6 år).

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg RV4 forbi Åneby og ta deretter av mot Tøyen for så å ta til venstre ved kirken. Følg Gamleveien til man kommer til Kiwi (venstre side), og ta så til venstre ned til Blomsterbakken. Følg denne veien frem til Violveien går av til høyere ta inn her, følg veien frem til eiendommen den ligger på høyere side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved annonserte fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 080 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

1967

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

85m2

Bruksareal

90m2

Tomt

399m2

KR-kode

621874

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Violveien 11 A, 1487 Hakadal

Gnr. 56, bnr. 137 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 399,4 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen og diverse beplantning. Pen hekk mot gata som hindrer innsyn. Hellelagt adkomststi frem til inngangsparti. Koselige bed for den med grønne fingre. Meget solrik tomt med fin uteplass. Tomten er flat og innbyr også til lek og moro for liten og stor.

Parkering

Det følger med en garasje plass i felles rekkegarasje. Garasjeplass nr. 96. Det er også plass til en bil foran garasjen. Takstmannen opplyser om følgende bekrivelse: Garasje oppført med trebindingsverksvegger til antatt fast grunn eller stabile masser. Støpt dekke. El. garasjeport. Garasjen er ikke videre vurdert/inspisert. Garasjen ligger rett nord for boligen noe som er praktisk på et felt der de fleste garasjene ligger vesentlig lenger unna.

Utover dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 110 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

Bruksareal:

Vindfang, gang, 3 soverom, bad, kjøkken, stue, vaskerom, bod: 90 kvm

Primærrom:

Vindfang, gang, 3 soverom, bad, kjøkken, stue, vaskerom: 85 kvm

Sekundærrom:

Bod: 5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.06.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Boligen fremstår i god skikk med alle rom på 1 flate. Rommene er lyse og trivlige. Eier har utført løpende vedlikehold. Nyere bad fra 2011 og kjøkken med pene fargevalg.

Vindfang/entre med flislaminat på gulv, malte vegger og takess i himling. Gang med parkettgulv, malte vegger og takess i himling. Garderobenisje med krakk.

Soverom 1 med parkettgulv, malte vegger, takess i himling. Innebygget garderobeskap i rommet.

Soverom 2 med parkettgulv, smartpanel på vegger og takess i himling. Panelovn montert. Vindu fra 95. Innebygget garderobeskap.

Soverom 3 med parkettgulv, smartpanel på vegger og takess i himling.

Bad/wc med flislagt gulv og vegger, malt himling. Bred servant med skuffer i skap under med flater i hvit glatt utførelse. Wc i hvitt porselen. Dusjnisje med forheng og dekorative rullestein på gulvet og som dekor opp på veggen. Innmurt speil i full lengde på 1 vegg. Varmekabler i gulvet for behaglig varme.

Kjøkken med parkettgulv, malte vegger og takess i himling. Kjøkkeninnredning fra Ikea med fronter i hvit profil. Laminert benkeplate med metallkant og nedfelt rustfri oppvask kum. Fliser på vegg mellom benkeskap og overskapene. Lys under overskap for fint arbeidslys ned på benkeplaten. Panelovn montert i rommet. Plass til liten spiseplass på kjøkkenet for koselige frokoster. Selger opplyser at oppvaskmaskin ikke følger salget.

Vaskerom med vinylgulv, malte vegger og takess i himling. Rustfri skyllekum. Varmtvannsbereder på 200 liter montert i rommet samt ekspansjonskammer til denne. Opplegg for vaskemaskin og kondenstrommel. Bod med teppegulv, malte vegger og himling. Sentralstøvsugerenhet montert i rommet. Grei plass for lagring tørt og varmt.

Stue med parkettgulv, malt trepanel dels malte gipsplater på vegger, takess i himling. Utgang til flott uteplass som er delvis overbygget med tak. Markise over stuevindu. I stue er det god plass til både sofakrok og spisestueplass. Det er montert en koselig peisovn i stue for lun varme på kalde dager.

Oppvarming

Eiendommen varmes opp med panelovner og varmekabler på bad/wc. Det er også montert en peisovn i stuen for lun varme på kalde dager. Varmtvannsbereder på 200 liter på vaskerom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1967.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler har etterspurt dokumenter fra Nittedal kommune skriftlig som har opplyst ovenståenede.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 1181, tinglyst 15.02.73, type heftelse: Har bruksrett til halve boden under terrassen i parsell nr 68.

Har adkomstrett til Violveien. Man har også rett til og bruke opparbeidet gangvei i grensellinjen mellom egen grunn og parsel nr. 62. Veien er felles med parsell 63 og 68 og kan eventuelt senere tas i bruk også for parsell 62.

Dagboknr 1343, tinglyst 21.02.1973, type heftelse: Avtale om deling av tomten, rett til og før vann og kloakkledninger over hverandres tomter. Bestemmelse om samvirke av eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 308 datert 12.05.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

I egenerklæring opplyser selger om følgende:

Badet var helt nyoppusset når jeg flyttet inn i 2011. Det har ikke vært antydning til fukt eller andre skader. Det ble sagt før jeg kjøpte - at oppussing av badet ble gjort med membran og forskriftsmessig.

Det er kun 2 små (neste usynlig) skruehull som er tettet i 2 fliser ved speil.

Varmekabler er lagt av Løvlie AS 21.02.11. Oppussing ellers er gjort av Nova forvaltning.

Jeg har ikke kjennskap til hvordan badet ble pusset opp og av hvem i fht badet generelt. Dette var ferdig utført da jeg kjøpte boligen.

Det eneste er at det blir litt dårlig trekk ved fyring dersom vifte til bad og kjøkken står på fullt samtidig. Hvis en av viftene skrus av - har det fungert veldig bra med vedfyring i boligen. Ellers har jeg ikke hatt noen overraskelser i fht fyring.

Det er overflate sprekk på murvegg inne i boden - men det har ikke vært noe problemer i fht dette. Det har vært sånn de årene jeg har bodd i boligen og har ikke forandret seg noe videre. Jeg har ikke kjennskap til mer enn dette.

Vedrørende garasjen har jeg ikke sett noe utettheter - bare påpekt tidligere med litt dårlig

helling av garasjegulv.

Jeg har en EL-sikkerhetsdokumentasjon fra Løvlie AS som ble utført før jeg flyttet inn i slutten av februar 2011. Boligen har sikringsskap med automatsikringer og ble ellers sjekket i fht det elektriske før jeg flyttet

inn.

Alle boligene på Tøyenfeltet har fått rehabilitert private stikkledninger avløp i 2012. Dette ble utført av Nittedal kommune. (Kan dokumenteres)

Godkjent rørlegger fra Hagan i Nittedal har nylig installert ny stoppekran i kjøkkenbenk.

Kommunen skal skifte til ny vannmåler en av dagene som kommer. (dette er initiativ fra kommunen)

Ellers har jeg ikke annet jeg vet om - eller kan tilføye.

Eier vil ta med seg oppvaskmaskinen, samt speil med lys rundt på 1 soverom. Langskap på bad er ikke fastmontert og kan diskuteres iflg eier.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.701,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 13,11 pr. kubikkmeter vann og 20,58 pr. kubikkmeter kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

Eiendomsskatten er kr 2.482,- pr år. for inneværende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 14.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.220,-.

Velavgift er kr 1.910,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 824,- pr. mnd. for tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.158.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Tøyen
Kirkesogn Hakadal

Steder i nærheten

Hakadal Kirke 2 km
Hakadals Verk 3.5 km
Åneby 4.5 km
Varingskollen 4.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.4 km
Jernbanestasjon Hakadal 4 km
Bussholdeplass Tøyen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Aas Gaard Golfpark 3.6 km
Idrettsanlegg Elvetangen idrettsanlegg 4.3 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 8.5 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 9.8 km

Steder av interesse

Skoler

Kirkeby skole (1-7 kl.) 2.6 km
Hagen skole (1-7 kl.) 4.7 km
Hakadal ungdomsskole (8-10 kl.) 4.5 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 8.8 km
Bjertnes videregående skole 9.4 km
Stovner videregående skole 22.2 km

Barnehager

Tøyen barnehage (0-6 år) 0.6 km
Tøyenåsen barnehage (1-6 år) 1 km
Glittre barnehage (0-6 år) 2.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 9.4 km
Kjøpesenter Hagansenteret 15.8 km
Postkontor Kiwi Tøyenhaugen 0.5 km
Postkontor Meny Åneby 4.5 km
Apotek Ditt apotek Åneby 4.6 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 9.4 km
Dagligvare Kiwi Tøyenhaugen 0.5 km
Dagligvare Meny Åneby 4.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 3.1 km
Bensin Shell/7-Eleven Hakadal 3.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,6 %
Andel kvinner 51,4 %
Gj.snittalder menn 46,4 år
Gj.snittalder kvinner 45,9 år
Husholdninger med barn 26,7 %
Husholdninger uten barn 73,3 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 611
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Tøyen 387 165

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?