Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 400 000,- for kr 7 400 000,-

Kjøkken og stue i åpen løsning.

Voll Terrasse 63 - Svært attraktivt og barnevennlig beliggenhet i rolige omgivelser mellom Jar og Eiksmarka.

Velkommen skal du være! Meget tiltalende og innholdsrik bolig i rekke i et populært boområde på Jar/Hesteskoen med fine turmuligheter rett utenfor døren.

Stig på! Boligen er over 3 plan og har blitt bygget ut på midten av 90-tallet.

Det er god plass til diverse møblement i stuen. Flott peis i kroken blir stuen midtpunkt og varmer godt på kalde vinterdager.

God plass til sofa og diverse møblement.

Stue og kjøkken i åpen løsning. En meget moderne bolig!

Direkte utgang til veranda fra stuen.

Stor veranda, med direkte utgang fra stue. Et yndet ekstra rom på varme sommerdager!

Utsyn fra kjøkken - hold styr på barna som leker på lekeplassen mens du lager middag. Voll Terrasse er et meget trygt og barnevennlig område!

Pent og stor kjøkken.

Godt med benke- og skapplass!

Innredning med profilerte trefronter og laminerte skapstammer.

Egen spiseseksjon ved kjøkken.

Perfekt for selskaper! Inviter venner og familie. Enkelt tilgjengelig fra kjøkken.

Boligen har totalt 4 soverom. Dette er boligens "master bedroom".

Soverom nr. 2. Perfekt som barnerom/gjesterom eller kontor. Alt etter bevov!

Soverom nr. 3. Alle soverommene er malt i meget behagelige og moderne farger.

I 2. etg finner man også et bad. Badet er flislagt på gulv og vegger, og er innredet med hjørnekar med armatur, toalett og benkeskap med servant.

Kjellerstue. Meget praktisk etasje som består av bad, badstue, gang, kjellerstue, vaskerom og kontor. Det er egen inngang til etasjen.

Stort soverom er også å finne i kjelleretasjen. Perfekt ungdomsavdelingen.

Bad nr. 2 ligger i kjelleretasjen. Pent flislagt bad som er innredet med servant, dusjhjørne med dusjarmatur på vegg og vegghengt toalett.

Her er det også egen badstu!

Garasjeplass følger boligen.

Lekeplass.

Flott lekeplass på området.

Hesteskoen er et yndet lekeområde for barn i området med grøntarealer, lekestativ og sandkasse. Det arrangeres sommerfest på lekeplassen hver sommer, til glede for små og store.

Hesteskoen på Jar. Umiddelbar nærhet til flotte tur- og bademuligheter langs Lysakerelven.

Områdebebilde

Plantegning 2D.

Plantegning 2D.

Plantegning 2D.

Jar/Hesteskoen

Voll Terrasse 63 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 900 000,-

Jar/Hesteskoen: Pent påbygget rekkehus (150 kvm BRA) i et svært barnevennlig område. Garasje. Egen inngang til kjeller.

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
144 / 150 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Svært attraktivt og barnevennlig beliggenhet i rolige omgivelser på Jar. Hesteskoen er et yndet lekeområde for barn i området med grøntarealer, lekestativ og sandkasse. Det arrangeres sommerfest på lekeplassen hver sommer, til glede for små og store. I like nærhet kan en finne turområder med bl.a. Lysakerelven med stier som fører fra Bogstadvannet og helt ned til Lysaker. Lysakerelven er også flittig brukt til bading med bortgjemte badekulper og mindre fossefall med bl.a. badeplassen ved sannbunnen i ca. 10 minutters gangavstand. Fra Ruglandveien er det kort vei til off.kom. med buss ved Vollsveien eller t-bane på Eiksmarka og Jar. Flytog fra Lysaker stasjon. Det er bare en kort spasertur bort til Ruglandveien barnehage.

Nærområdet byr på flere kjøpesentre, deriblant Østerås, Jar og Eiksmarka. Sistnevnte er under utbygging og vil stå ferdigbygd i 2018. Joker, søndagsåpen matbutikk og post i butikk ligger forøvrig i Eiksveien på Østerås. For et bredere utvalg har man Meny på Østerås. Grini næringspark, med Møbelringen, Europris, Jysk, Italian House, Kid og Leo's lekeland erogså i nærheten.

Østerås Senter:

Ble åpnet i 1968, som et av Norges første innendørs kjøpesenter. I dag består senteret av 25 butikker/virksomheter, deriblant, Meny, Vinmonopol, lege, tannlege, sportsbutikk, cafè, Eiendomsmegler Krogsveen m.m.

Eiksmarka senter:

Senteret er under oppføring og vil etter planen bli ferdigstilt i 2018. Det vil romme en stor og innholdsrik dagligvareforretning, bakeri/kafé, m.m.

Øvrevoll Galoppbane:

Øvrevoll Galoppbane ligger i nærområdet i landlige omgivelser og er Norges eneste galoppbane med lange tradisjoner helt tilbake på 30-tallet.

For de treningsglade sjeler er nærområdet spekket med et godt utvalg av fritidsaktiviteter som f.eks. tennisbaner, Fresh fitness på Østerås, golfbaner på Haga og Grini, svømmehall på Røa/Elixia, samt volleyballbane utenfor Eikeli vgs. Eiksmarka/Fossum har gode fritidsaktiviteter og byr på bl.a. fotball på gressletta rett ovenfor Eiksmarka bibliotek, skiløyper med egen lysløype går fra Fossummarka og innover med milevis av preparerte løyper. Gode turmuligheter også på sommerstid med Østernvann som en skjult oase i Løvenskiold skogen. Hagabråten er et populært område for barnefamilier og blir mye brukt på vinterstid.

Barnehager og skoler

Eiendommen ligger i et området som tilhører både Grav- og Eiksmarka skolekrets. Interessenter bes derfor om å kontakte skolene for nærmere opplysninger.

Grav skole: en av de større skolene i Bærum kommune. Skolen ble innviet i 1917 og har i flere perioder blitt påbygget/pusset opp. Skolen ble sist pusset opp og bygget på i år 2000. Skolen har i dag ca. 600 elever og SFO-avdeling.

Eiksmarka barneskole: pusset opp for ca. 10 år siden. Det tilbys SFO og flere aktiviteter for barna. På hjemmesiden til skolen skriver de: "Entusiastiske ansatte og engasjerte foreldre vil sammen skape en av landets beste oppvekstarenaer, som stimulerer kunnskaper, kreativitet, sosial kompetanse og utvikler glade og modige barn."

Steinerskolen er å finne på Grav. Skolen legger opp til at undervisningen foregår i dialogform så langt det passer til fagets egenart. Lærestoffet beskrives så konkret som mulig, det drøftes i samspill med elevene, og eleven gjør til slutt sine egne selvstendige vurderinger i møte med stoffet.

Oslo International School har man i sentrum av Bekkestua.

Flere barnehager i nærområdet: Ruglandsveien-, Lindebergveien- og Grav barnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 900 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1955

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

144m2

Bruksareal

150m2

Tomt

181m2

KR-kode

171814

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Voll Terrasse 63 E, 1358 Jar

Gnr. 37, bnr. 380 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 181 kvm.

Parkering

Eier av boligen benytter 1 garasjeplass i halvpart av dobbelgarasje. Oppføringstidspunktet for garasjen er usikkert.

Garasjen er oppført på gnr. 37, bnr. 429 der hjemmelshaver er Garasjesam Voll Terr. 63 (med 11/12), Mette Fyrsteng og Bjørnar Tretterud (med 1/24 hver), og dels på gnr. 37, bnr. 1 som er eies av Bærum kommune. En får ikke overført hjemmel på garasjen. Disponeringen av garasjen er ikke skriftlig regulert og eier av boligen (den eiendommen som selges) har ikke noen formelle rettigheter til garasjen. Kjøper overtar risikoen vedr. dette. Det anmodes om at kjøper sammen med de øvrige som disponerer garasjene sikrer seg rettsvern for bruken. Hver enkelt holder vedlikehold og forsikring på sin egen garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles private og private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private og felles private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 150 kvm

Totalt primærrom: 144 kvm

Bruksareal:

Rekkehus 150 kvm

Primærrom:

Rekkehus:

-1. etasje 51 kvm: Bad, badstue, gang, kjellerstue, vaskerom, kontor.

1. etasje 55 kvm: Entré, stue/kjøkken.

2. etasje 38 kvm: Bad, gang, 3 soverom.

Sekundærrom:

Rekkehus:

-1. etasje 3 kvm: Bod.

2. etasje 3 kvm: Garderobe.

Kontor og kjellerstue har ikke tilfredstillende lys iht. krav til oppholdsrom. Rømningsvei fra etasjen er ok. Takhøyde i kjeller er ca 228-190 cm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.04.2018 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført over tre plan i trekonstruksjoner på grunnmur i dels betong antatt lettbetong og registrert tatt i bruk 1955 og

tilbygget 1994. Huset fremstår som godt vedlikeholdt og er fornyet på rekke områder siden oppføring. De fleste vinduer og dører er skiftet på 2000-tallet og senest et vindu og en dør 2016. Bad i kjeller ble bygget 2010. Kjøkkeninnredning var ny 2005 med mer. Bad i 2. etasje er av eldre dato og gulv er ikke tett. Det er registrert noe fuktighet i deler av opprinnelig grunnmur. Det er registrert utetthetter ved overlysvindu i 1. etasje som må sjekkes nærmere.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Over grunnmur har bygningen yttervegger av antatt bindingsverk i tre. Utvendig kledning består av ytterpanel. Antatt erstore deler av kledning skiftet 1994 og denne fremstår i generelt god stand. Dels opprinnelig kledning på del av fasade. Det er noe svertesopp i deler av flater. Tg2.

Vinduer- har generelt fått TG1: Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Vinduer i kjeller og stue er fra 2000-tallet og fremstår i god stand. Et vindu var nytt 2016. Tg0. Øvrige vinduer fra 1979. Et vindue fra 1994. Tg2. Det har vært tilfelle av innsig av vann fra takvindu ved store nedbørsmengder kombinert med snøsmelting som er synlig i karm. Forholdet og utvendig komplementring og tetting bør undersøkes nærmere.

Ytterdører og porter - har generelt fått TG1.: Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Inngangsdør er eldre. Tg2.

Takkonstruksjoner - fått generelt TG2: Saltakkonstruksjon i tre. Adkomst til kaldt loft via loftstrapp. Loft er kun besiktiget fra luke og ikke i sin helhet.

Konstruksjon synes å være godt ventilert. Det er ikke brannskille mellom boenheter på loft og dette er dels åpent. Jfr. byggeår. Dels blindt loft uten inspeskjonsmulighet. For øvrig var det ingen synlige symptomer på svikt i konstruksjon. Det er fuktskjolder i deler av konstruksjon. Stikkprøve på befaringstidspunkt ble registrert tørt. Tilstandsgrad settes grunnet alder.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.: En peisovn tilslutettt teglsteinspipe. I tillegg en elementpipe. Sotluker for begge piper er for nært brennbart. Tg2

Pipe og ilsteder er opplyst å fungere tilfredstillende. Pipe over tak er beslått.

Frittbærende dekker: Etasjeskiller med trebjelker. Det er noe retningsavvik i deler av gulv. Jfr. byggeår.

Bad i kjeller: Det var ingen synlige symptomer på svikt/fukt i dusjhjørne på befaringstidspunkt.

El: Sikringskap med automatsikringer.

Garasje: Uisolert konstruksjon i tre på ringmur i lettbetong. Motorisert Leddport i tre. Innlagt strøm og lys. Tilbygget bord i bakkant er ikke besiktiget.

Opplysninger fra selger: Nedløp ved inngangssiden burde forlenges.

Arbeidet på badstue, toalett og dusj ble utført av Tømrerfirma Hansen & Sønn A/S, 2010. Selger har krysset av i egenerklæringen for at de ikke har dokumentasjon på arbeidet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Bad 2.etg: Bad med eldre og ukjent våtromskonstruksjon og gulv er ikke fullt ut fuktsikret og tett. Rommet

må brukes med forsiktighet slik det fremstår og dusjing bør skje i lukket kabinett. Opprinnelig jernsluk uten klemring. Det er synlig membran ved sluk men denne er ikke klemt slik at gulv er tett, TG3. Diverse skruehull. Blant annet i våtsone.

- Vaskerom: Plasluk med klemring. Det er ikke brukt mansjett og tetting er ufullstendig og gulv er ikke fuktsikret iht. krav til, våtrom. Det bemerkes at forholdet fungere greit ved normalt bruk og først et problem ved lekkasjer. TG3.

- Et soverom er ikke ventilert. Tg2.

- Elektriske anlegg: I del av kjeller virker ikke lys. Noe løse avslutninger.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget tiltalende og innholdsrik bolig i rekke i et populært boområde på Jar/Hesteskoen med fine turmuligheter rett utenfor døren. Boligen er over 3 plan og har blitt bygget ut på midten av 90-tallet. Dette gav en bedre planløsning med bl.a. større kjøkken. Utgang til stor veranda med fint overblikk over grøntområder og lekeplass. Fra hagen er det port ut til lekeplassen. Boligen benytter 1 garasjeplass.

* Svært barnevennlig boområde

* Påbygget rekkehus (150 kvm BRA)

* Garasjeplass

* Stor veranda

* 2 bad

* Vaskerom

* Badstue

* Flotte turområder rett utenfor døren

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Daglig leder/Eiendomsmegler Kristoffer Stormfelt på tlf. 97 90 91 13 eller k.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!

Boligens 1. etasje:

Entrè:

Entreen kan innredes med knagger, skohyller og hylle for oppheng av yttertøy.

Kjøkken / stue:

Pent og stort kjøkken med god plass til spisebord. Kjøkkenet har en åpen løsning til stuen noe som gir gjennomgående lys i boligen. Innredning med profilerte trefronter og laminerte skapstammer. Benkeplater i laminat med oppvaskkum i kompositt. Av integrerte hvitevarer har du stekeovn og koketopp. Oppvaskmaskin og kjøleskap/frys følger med. Ventilator med utblåsning.

Stue:

Rommet gir muligheter for å møblere med både spisestuemøblement og sofahjørne. Oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbel er det også rom for. Fra stuen er det utgang til veranda som gir et godt overblikk over lekeplassen.

2. etasje:

Soverom - boligen har 3 soverom:

Hovedsoverommet har eget garderoberom. Forøvrig to soverom til i etasjen.

Bad 2.etg:

Badet er flislagt på gulv og vegger, og er innredet med hjørnekar med armatur, toalett og benkeskap med servant. Ventil i himling med elektrisk vifte. Tilluft via spalte i dør. Opprinnelig jernsluk uten klemring. Det er synlig membran ved sluk men denne er ikke klemt slik at gulv er tett, TG3.

Det er luke opp til kaldtlofte fra etasjen.

Kjelleretasjen:

Meget praktisk etasje som består av bad, badstue, gang, kjellerstue, vaskerom og kontor. Det er egen inngang til etasjen. Kontor er til visning møblert med bl.a. seng.

Bad:

Pent flislagt bad som er innredet med servant, dusjhjørne med dusjarmatur på vegg og vegghengt toalett. Det er ventil i himling og tilluft via spalte i dør. Det er ikke drensspalte for innbygget sisterne og eventuell fuktsikring av denne er ikke forevist. Plastsluk med klemring og synlig membran/mansjett. Høyde topp sluk og topp evt membran ved dør/lekkasjepunkter er under kravet på 2.5 cm.

Badstue:

En deilig stund i badstua er like herlig både på vinterstid som på sommerstid. Spaser rett fra dusjen og inn i badstua.

Vaskerom:

Praktisk og et mye benyttet rom. Gulvet er flislagt. Innkasset bereder og opplegg for vaskemaskin i rommet. Det er ventil i himling og tilluft via spalte i dør.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Gulvvarme i våtrom og i del av kjeller.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden rundt 1955.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, eller garasjen. Garasjene er byggemeldt som carporter. Bod/skjul som er bak garasjen er ikke byggemeldt.

Det foreligger ferdigattest for tilbygg den 17.08.95. Tilbygget gjelder del av kjøkken og kontor i u.etg. Det gjøres oppmerksom på at det i byggetegningene som megler har fått tak i hos kommunen ikke er angitt hva rommene som er bygget ut er definert som.

Terrasse er ikke byggemeldt.

Trapp ned til kjeller og døren inn til kontoret er ikke byggemeldt/godkjent av kommunen. I tegningene som ble sendt inn i søknaden til kommunen er det tegnet inn et vindu og ikke dør inn til kontoret. Kjellerstue er i tegningene fra 1954 et ikke innredet/utgravet rom, og dette er omgjort til kjellerstue i etterkant. Bad/vaskerom/badstue har tidligere vært vaskerom og rom for brensel. Endringene er ikke søkt om/gitt godkjennelse fra kommunen. Kjøper overtar risikoen for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

- Dagboknr 9749, tinglyst 22.05.1979, type heftelse: Best. om vann/kloakkled: dette er et eldre skjøte som bl.a. tar for seg at eier og senere eiere har rett og plikt til å være medlem av Nedre Voll Huseierforening. En er forpliktet til å delta i nødvendig drift og vedlikehold av felles vann- og avløpsledninger, gi andre tilgang til sin bolig sved. reperasjoner av felles ledninger m.m.

- Dagboknr 20257, tinglyst 17.10.1979, type heftelse: Best. om vann/kloakkled: gjensidig rett til å føre vann-og klakkledninger over de øvrige deler samt nødvendig reperasjon og ettersyn av ledningene. Eierke er i fellesskap forpliktet til å vedlikeholde felles ledninger.

Det er tinglyst en servitutt på tomten der garasjen står (gnr/bnr 37/429) med dagboknr.12650, tinglyst 20.04.1988 som gjelder en erklæring/avtale vedr. fritakelse for Veivesenet for erstatningsansvar for eventuelle skader som kan bli påført bil eller bygningsdel på gnr/bnr 37/429.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan nordre del NEDRE VOLL datert 15.09.1952 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplaner: KOMMUNEPLAN 2015-2030, med arealbruk nåværende Boligbebyggelse datert 17.06.2015.

Kommuneplaner under arbeid: KOMMUNEPLAN 2017-2030 har status som planforslag.

Det går en byggelinje på nordsiden av tomten. Spør megler dersom en lurer på dette, eller gå inn på https://kommunekart.com/klient/baerum/kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Kraftforbindelsen mellom Hamang og Smestad transformatorstasjoner med kabelforbindelsen er under utredningen og linjen er planlagt å oppgraderes på sikt. På Statnett sine nettsider står det bl.a. følgende: "Vi vil derfor utrede både luftledning og jordkabel som teknisk løsning. Vi vet ikke hvordan den endelige løsningen blir i dag. Det er det vi skal få mer kunnskap om gjennom det utredningsarbeidet vi er i gang med." Les mer om dette på: http://statnett.no/Nettutvikling/Nettplan-Stor-Oslo/Prosjekter/Hamang-Barum-Smestad/

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Safe i underetasjen medfølger kjøpet.

- Boligen har vært Tjenestebolig for den finske presten i Norge, den nåværende presten har bodd 3 år i boligen. Boligen har vært eid av kirken siden 2007.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.244,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år. / 17.000 kwh. pr. år. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.000,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på 474,- og 600,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Asker & Bærum Brannvesen som koster kr 5.771,- pr. år. Abonnementet følger boligen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.073.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Voll
Kirkesogn Jar

Steder i nærheten

Øvrevoll Galoppbane 1.8 km
Jar kirke 2.9 km
Ullerntunet 3.2 km
Grini Næringspark 4.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 59 km
Sentralstasjon Oslo S 11.2 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 3.6 km
T-bane stasjon Jar T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass Jar 1.6 km
Bussholdeplass Ruglandbakken 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jar Treningsfelt 1.6 km
Idrettsanlegg Jarmyra idrettspark 1.9 km
Treningssenter Galla Trening 1.9 km
Treningssenter EVO Røa 3.2 km

Steder av interesse

Skoler

Eiksmarka skole (1-7 kl.) 1.7 km
Grav skole (1-7 kl.) 1.9 km
Eikeli skole (1-7 kl.) 2.8 km
Østerås skole (8-10 kl.) 2.3 km
Ringstabekk skole (8-10 kl.) 3 km
Eikeli videregående skole 2.8 km
Persbråten videregående skole 4.1 km

Barnehager

Ruglandsveien barnehage (1-5 år) 0.5 km
Lindebergveien barnehage (3-5 år) 0.8 km
Grav barnehage - Øvrevoll (3-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Røa Senter 3.1 km
Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 2.6 km
Postkontor Coop Prix Eiksmarka 1 km
Postkontor Joker Eiksmarka 2.2 km
Apotek Vitusapotek Jar 1.5 km
Apotek Vitusapotek Røa 3.1 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 3.1 km
Vinmonopol Østerås Vinmonopol 2.6 km
Dagligvare Coop Prix Eiksmarka 1 km
Dagligvare Meny Jarhuset 1.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Vollsveien 1.2 km
Kiosk/video Eiksmarka Kiosk 1.7 km
Bensin Uno-X Eiksmarka 1.7 km
Bensin Best Eikeli 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 33,4 %
Gj.snittalder kvinner 34,2 %
Husholdninger med barn 53,8 %
Husholdninger uten barn 46,2 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 751
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Voll 363 119

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.250,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?