Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

Velkommen til Von Øtkens vei 20 - Atriumhus med alt på en flate - Meget gode solforhold - Sentrumsnært - Barnevennlig

Hyggelig inngangsparti

Vingfang og gang med praktisk skoskap og skyvedørsgarderobe. Inngang til to boder

God plass til spisestue

Spisestue

Stue/spisestue

Lys og romslig stue med rentbrennende peisovn fra 2013 og varmepumpe fra 2017

Stue med store vindusflater vendt mot sør og vest som slipper inn mye naturlig lys

Fra stuen er det utgang til solrik terrasse. Elektrisk terrassemarkise og screens på fire vinduer fra 2016

Stue

Det er byttet glass i de store stuevinduene i 2014. Terrassedør fra 2015

Stue

Kjøkkeninnredning med høyglans fronter og heltre benkeplate. Hyggelig spiseplass ved vinduet

Kjøkken med integrert platetopp(induksjon) og stekeovn. Glassplater mellom overskap og benk

Lyst hovedsoverom med innebygd skap og garderobeskap

Nymalt soverom med nytt gulv og nyere panelovn. Vindu ble skiftet i 2014

Nymalt soverom med nytt gulv og nyere panelovn. Vindu skiftet i 2014

Flislagt baderom med klosett, dusjhjørne med skyvedør og heldekkende servant med underskap og overskap. Speil med lysarmatur

Baderom

Praktisk vaskerom med ny innredning med skap, benk og hyller fra 2013. Varmtvannsbereder fra 2012

Ny terrasse på ca. 31 kvm fra 2016

Treterrasse med god plass til sittegrupper og grill

Treterrassen og hagen er sør-vestvendt med meget gode solforhold

Grønne fellesområder rett utenfor inngangspartiet fungerer som utvidet hage

Svært barnevennlig område med barnehager og skoler rett i nærheten

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Ås/Rustad

Von øtkens vei 20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 450 000,-

Ås/Rustad: Atriumhus med alt på en flate - Meget gode solforhold - Sentrumsnært - Kort vei til skole - Barnevennlig

Boligtype:
Rekkehus, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 107 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Praktisk atriumhus med fin beliggenhet i et etablert og attraktivt boligområde på Rustad i Ås. Boligen har en god intern beliggenhet på feltet i enden av rekken med meget gode solforhold. Adkomstveier på tunet er i prinsippet gangveier og skal kun unntaksvis benyttes som kjøreveier. Dette gjør feltet meget barnevennlig. Grønne fellesområder rett utenfor inngangspartiet fungerer som utvidet hage. I tillegg til boligens egne private hage, kan fellesarealene også benyttes som et hyggelig uteområde. Det er ca. 300 meter til barnehage, 700 meter til barneskole og 400 meter til ungdomsskole. Det er også kort vei til offentlig kommunikasjon med bussholdeplass kun 300 meter fra boligen med avganger til Ski og Drøbak. Togstasjon i sentrum med gode forbindelser til Ski, Oslo og Moss.

Det er ca. 15 minutter gangavstand til Ås sentrum med flere typer forretninger og servicetilbud som dagligvare, vinmonopol, apotek, restauranter og caféer. I Ås sentrum er det også videregående skole, idrettsanlegg med kunstgressbane og Åshallen.

Ås tilbyr et aktivt miljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Ås idrettslag er aktive innen basketball, friidrett, friskis og svettis, håndball, idrettsskole, orientering, ski, svømming og trim.

Ås har NMBU (universitetet i Ås) med sin flotte park og rekreasjonsområde.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer. Det er ca. 20 minutters kjøring til idylliske Drøbak med caféer, småbutikker, kunstgallerier, badepark og flotte badestrender.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Rustadskogen barnehage, Dysterlia barnehage og Rustadporten barnehage. Kort gangavstand til Rustad barneskole og Ås ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ås vgs og Ski vgs. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ås sentrum: Følg FV 152 mot Ski. Ta 2.avkjørsel i rundkjøringen mot Ski/Oslo. Ta til høyre inn på Von Øtkens vei. Von Øtkens vei 20 ligger på venstre side.

Fra E18: Følg E18 til Holstad-krysset. Ta av til Ås i rundkjøringen og følg Holstadveien. Ta til venstre inn på Von Øtkens vei. Von Øtkens vei 20 ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 450 000,-

Boligtype

Rekkehus

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1972

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

99m2

Bruksareal

107m2

Tomt

400m2

KR-kode

461831

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Von øtkens vei 20, 1434 Ås

Gnr. 73, bnr. 360 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 400,5 kvm. Pent opparbeidet tomt med stor gressplen, hekk og diverse beplantning. Østvendt terrasse ved inngangspartiet og sør-vestvendt platting på ca. 31 kvm.

Parkering

Parkering i garasje i felles rekke. Biloppstillingsplasser foran garasjerekkene som er reservert de ni enhetene på feltet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 121 kvm

Totalt bruksareal: 107 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Primærrom:

99 kvm: Vindfang, gang, stue/spisestue, kjøkken, vaskerom, bad og tre soverom.

Sekundærrom:

8 kvm: To boder.

I tillegg er det en utebod rett ved inngangen på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.04.2018 utført av Harald Ringen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong-, antar siporex- og trekonstruksjoner. Støpte påler på antatt faste masser/fjell. Drenering fra byggeår. Yttervegger over dekke i bindingsverk som er utvendig kledd med liggende kledning. Det er byttet kledning, lektet ut og etterisolert 10 cm på alle vegger (med unntak av vegg mot nabo) i 2015. Pulttak i trekonstruksjoner. Taket fikk skiftet papp, renner og nedløp i 2015. Etasjeskiller av ytongdekke/sperrer i tak av treverk. Gulvene er sannsynligvis foret opp med treverk og isolert. Alle vinduer, terrassedør og ytterdør er skiftet. To stuevinduer og vindu på vaskerom fra 2015, vinduer på begge barnerom og glass i de store vinduene i stue fra 2014, vindu på kjøkkenet fra 2008 og vindu hovedsoverom fra 2007. Terrassedør fra 2015 og inngangsdør fra 2012. Oljetank er sanert, vasket og fylt med pukk i 2013. Dette er gjort av autorisert firma og det er meldt til kommunen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:

Noe lokalt utslag på fukt på i våtsonens vegger på badet. TG2 er satt på bakgrunn av alder og mangel på dokumentasjon. Badet fungerer bra i dag.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Praktisk atriumhus med alt på en flate i et etablert og populært boligområde på Rustad i Ås. Boligen har en god planløsning, bærer preg av forsiktig bruk og holder en normal standard. Gulv med overflater av parkett, gulvbord, gulvbelegg, laminat og fliser. Vegger med overflater av malte flater, malt panel, grunning og fliser. Himlinger med overflater av malte flater, malt panel, ubehandlet panel og malte/folierte plater. Det ble skiftet innmat i sikringsskap i 2008. Ny kodelås Yale Doorman fra 2016.

Vindfang/gang: Vindfang med praktisk skoskap og god plass til å henge fra seg yttertøy. Videre er det gang med stor skyvedørsgarderobe.

Stue: Lys og romslig stue med store vindusflater vendt mot sør og vest som slipper inn mye naturlig lys. God plass til spisestue, tilhørende møblement og hjørnesofa. Fra stuen er det utgang til solrik platting og hage. Det er to nye vinduer og ny terrassedør i stuen fra 2015, samt at glass i de store vinduene i stuen er skiftet i 2014. Elektrisk terrassemarkise og screens på fire vinduer fra 2016. Varmepumpe fra 2017 og rentbrennende peisovn fra 2013 for ekstra varme og hygge.

Kjøkken: Takhøy kjøkkeninnredning med høyglans fronter og heltre benkeplate. Glassplater mellom overskap og benk. Nedfelt kjøkkenbeslag, integrert platetopp(induksjon) og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer og oppvaskmaskin på kjøkkenet følger boligen. Armatur på kjøkkenvask er skiftet i 2018. Ventilator med avtrekk ut. Koselig spiseplass ved vinduet.

Soverom: Det er tre fine soverom i boligen. Det er nymalt og lagt nytt gulv i begge barnerom. Garderobeskap og nyere panelovner på alle tre rom.

Baderom: Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Klosett og dusjhjørne med skyvedør. Heldekkende servant, underskap og overskap med profilerte og heltre fronter. Speil med lysarmatur. Byttet armatur på dusjen i 2018. Elektrisk vifte og luftespalte under dørblad. Det var noe lokalt utslag på fukt i våtsonens vegger.

Vaskerom: Praktisk vaskerom med ny innredning med skap, benk og hyller fra 2013. Skyllekum og sluk i gulv. Vegghengt varmtvannsbereder på 150 liter fra 2012.

Boder: To innvendig boder med mye lagringsplass. I tillegg én bod med utvendig adkomst på 5 kvm.

Uteplassen: Boligen har en flott uteplass med ny treterrasse på ca. 31 kvm fra 2016 og stor hage. Terrassen og hagen er sør-vestvendt med meget gode solforhold. Eier har ryddet opp i hagen, plantet hekk og annen beplantning. Terrasse ved inngangen vendt mot øst hvor man kan nyte morgensolen.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet. Varmepumpe luft til luft fra 2017. Peisovn i stue fra 2013. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.09.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 10865, tinglyst 28.09.1992, type heftelse: Best. om adkomstrett og erklæring/avtale. Det er pliktig medlemsskap i tunlaget. Tunlaget kan bestemme maling og farge av husene. Rett til adkomst over andre huseieres tomt dersom dette er nødvendig for reparasjoner. Huseiere plikter å ha villaforsikring. Adkomstveier på tunet er i prinsippet gangveier og skal kun unntaksvis benyttes som kjøreveier. Dersom en huseier misligholder sine forpliktelser kan vedkommende med minst 3 måneders skriftlig varsel pålegge å flytte og å selge huset.

Dagboknr 12589, tinglyst 19.10.1994, type heftelse: Best. om garasje/parkering og hjemmel til eiendomsrett.

Oppløsning av borettslag. Med eiendommen følger garasjeplass i felles rekke.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til kommuneplan 2015-2027 med bestemmelser datert 03.02.2016.

Nye Rustad skole skal bygges på den eksisterende skoletomta, men kapasiteten skal utvides til en 4-parallell barneskole for 790 elever. Skolen skal stå ferdig høsten 2019. Elever fra Rustad skole benytter modulskolen på Ås stadion i perioden sommeren 2017 til høsten 2019.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kjøleskap, fryser, tørketrommel, vaskemaskin, lysekrone av støpejern og veggfeste til tv medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.290,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det er pliktig medlemsskap i tunlaget med 9 enheter.

Tunavgift er ca. kr 6.000,- for 2018. Denne inkluderer vedlikehold av fellesarealer og TV/internett grunnpakke fra Get. Enhetene rullerer på gressklipping av fellesareal. Dugnad må påregnes.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer kr 12.511,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.509,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkl. i tunavgiften. Eier har oppgradert pakken for både TV og internett og betaler kr 418,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.562.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Rustad I
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Stiftelsen Ås Arbeidskirke 0.7 km
Rustad gård 1.6 km
Dyster gård 1.8 km
Skogsdammen 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 75.6 km
Jernbanestasjon Ås 1.6 km
Bussholdeplass Nyborgveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ås stadion 0.7 km
Idrettsanlegg Åshallen 1.5 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 0.8 km
Treningssenter Bare Trening Ås 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Rustad skole (1-7 kl.) 0.7 km
Åsgård skole (1-7 kl.) 1.8 km
Stiftelsen Steinerskolen i Ås (1-10 kl.) 2 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Ås videregående skole 1.5 km
Ski videregående skole 7.2 km

Barnehager

Rustadskogen barnehage (2-5 år) 0.3 km
Dysterlia barnehage 1 km
Rustadporten barnehage (0-6 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 6.3 km
Kjøpesenter Norwegian Outlet 9.4 km
Postkontor Coop Extra Raveien 1.5 km
Postkontor Ski Postkontor 6.6 km
Apotek Boots apotek Ås 1 km
Apotek Vitusapotek Ås 1.4 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Coop Extra Ås 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Ås 1.1 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 1.1 km
Kiosk/video NT kiosken 1.3 km
Bensin Esso Tiger Ås 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 38,6 %
Gj.snittalder kvinner 40,4 %
Husholdninger med barn 33,1 %
Husholdninger uten barn 66,9 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 331
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Rustad I 298 127

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning. (2 stk gratis).

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?